-SAMSUNG TV Line-up 2015-

CES2015-Samsung-Tomorrow1.png

Samsung Electronics Honored with 80 Awards at CES 2015

Some of the awards include:

-Samsung’s JS9500 TV which received more than eight awards including Ubergizmo’s Best of CES award, Digital Trends’ Best Television at CES 2015 award and Reviewed.com’s 2015 CES Editors’ Choice award.

-Samsung’s 105-inch UN105S9B TV, the World’s First and Largest Bendable SUHD TV, earned a CES award for Best of Innovation: Video Displays.

-Samsung’s Active Wash Washing Machine which received three awards including Digital Trends’ Top Tech of CES 2015 Awards, Mashable’s Best of CES 2015 award and Reviewed.com’s CES Editors’ Choice Award.

-The Samsung Flex Duo Dual Door Range amassed three awards including 2015 International CES Best of Innovation Honoree, Reviewed.com’s CES Editors’ Choice Award and Techlicious’ Top Pick of CES.

-Samsung’s revolutionary portable SSD T1 earned eight awards including PC Mag’s Best of CES Best Storage Device award, Reviewed.com’s CES Editors’ Choice Award and Techlicious’ Top Picks of CES list.

-Samsung’s ATIV Book 9 received four awards, including Digital Trend’s Top Tech of CES 2015 Finalist, Pocket-Lint’s Best Laptops of CES 2015, Tech Times’ CES Best of Innovation award and Windows Central’s CES Top Pick award.

-SmartThings earned Reviewed.com’s 2015 CES Editors’ Choice Award.

http://global.samsungtomorrow.com/samsung-electronics-honored-with-80-awards-at-ces-2015/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Yperion συμφωνώ,μεγάλο λάθος η αγορά 4K-OLED ειδικά στην Ελλάδα.....Μόλις καταλάβουν κάποια μέλη τι σημαίνει να ''μικραίνει'' η εικόνα σε SD και να μεγαλώνει τεχνητά σε 4Κ,τότε θα καταλάβουν πόσο μεγάλο λάθος είναι....Απλά πιστεύουν ότι λόγω προδιαγραφών [4Κ] θα έχει και την καλύτερη εικόνα από όλες σε όλα τα περιεχόμενα....ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!

Οφείλω να σας ανακοινώσω τα αποτελέσματα της έρευνας που έχω κάνει, σχετικά με την δυνατότητα της αποκωδικοποίησης του επίγειου τηλεοπτικού σήματος DVB-T2, για τις τηλεοράσεις της SAMSUNG που εισάγονται και κυκλοφορούν στην Ελλάδα, εκ μέρους της SAMSUNG Electronics Hellas.
Ύστερα από ερώτημα που υπέβαλα στην επίσημη αντιπροσωπεία και αφού το επεξεργάστηκαν, μου απήντησαν ότι:
"Κανένα μοντέλο τηλεόρασης Samsung, δεν έχει την προδιαγραφή DVB-T2"
Επίσης ανέφεραν ότι σε περίπτωση που κυκλοφορήσει μοντέλο της εταιρίας με αυτό το χαρακτηριστικό, θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα.
Δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό με την εφαρμογή της συγκεκριμένης πλατφόρμας στην Ελλάδα και λογικό μου ακούγεται.
Εκείνο όμως που πιστεύω ότι πιθανόν να γίνει στο μέλλον, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, είναι ότι λόγω ανταγωνισμού, πιθανότατα ή εταιρία να προτείνει την εισαγωγή συσκευών με την διπλή δυνατότητα DVB-T/T2. Οι λοιπές εταιρίες που εισάγουν συσκευές με αυτή την διπλή δυνατότητα, πιστεύω απλά ότι φροντίζουν εισαγωγές για όλη Ευρώπη, με ενιαίο σύστημα. Έχω την εντύπωση πάντως ότι η εταιρία έχει αφουγκραστεί την ανησυχία που έχει εκδηλωθεί. Το αναφέρω για ακόμη μία φορά, "όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι", μπορεί οι φοβίες μου να φαίνονται αδικαιολόγητες, αλλά στην Ελλάδα ζούμε...
Λαμβάνοντας υπόψη την αναφορά του Yperion, ο οποίος ανέφερε ότι η συσκευή που αγόρασε το 2013, F6500, έχει την διπλή δυνατότητα, μπορεί στο παρελθόν η εταιρία να έκανε την εισαγωγή και μετά να την σταμάτησε για δικούς της λόγους, ή μπορεί ακόμη και να ήταν εισαγωγή από χώρα που έχει αυτή την κωδικοποίηση.
Παρόμοια ανησυχία βλέπω επικρατεί σχετικά με την αγορά συσκευών σήμερα, με το ερώτημα αν κάποιος πρέπει να αγοράσει FHD ή 4Κ. OLED κλπ.
Σας ευχαριστώ

Yperion συμφωνώ,μεγάλο λάθος η αγορά 4K-OLED ειδικά στην Ελλάδα.....Μόλις καταλάβουν κάποια μέλη τι σημαίνει να ''μικραίνει'' η εικόνα σε SD και να μεγαλώνει τεχνητά σε 4Κ,τότε θα καταλάβουν πόσο μεγάλο λάθος είναι....Απλά πιστεύουν ότι λόγω προδιαγραφών [4Κ] θα έχει και την καλύτερη εικόνα από όλες σε όλα τα περιεχόμενα....ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!

Το έχω ξαναγράψει , αν μια 4Κ και μια FullHD έδειχναν το ίδιο (σε SD και 1080p) και είχαν την ίδια τιμή και εγώ την 4Κ θα προτιμούσα. Να δώσω όμως αρκετά παραπάνω για να βλέπω χειρότερα και να μου πετάνε και μετά "η τηλεόραση σας δεν υποστηρίζει HDR και HDMI 2.0 και ...(ότι άλλο βγει μελλοντικά)" ακυρώνοντας την αγορά μου όχι το θεωρώ κοροϊδία.

Όσο αφορά τον δέκτη DVB-T2 , σε πολλά σημεία πχ. εδώ λέει ότι η τηλεόραση μου έχει DVB-T2...

Analog, DVB-C, DVB-S, DVB-S2 (MPEG-4), DVB-T, MPEG-4, DVB-T2 (MPEG-4)...https://www.skroutz.gr/s/3005954/Samsung-UE55F6500.html

Σε Ιταλικά forum λένε ότι το μοντέλο F6500 SDZT έχει DVB-T2 , ομοίως και στο AVforum.co.uk για το Αγγλικό μοντέλο. Άρα αν πάμε πλέον στα φετινά μοντέλα που συμβαίνει κάτι παρόμοιο (αλλά αναφέρονται με DVB-T2 και αλλού όχι) είτε έχουν δεκτή κάποια συγκεκριμένα μοντέλα σε κάποιες χώρες (αλλάζει μόνο ο κωδικός στα τέσσερα τελευταία γράμματα) είτε έχουν όλες και απλά αυτοί που σου απάντησαν δεν ξέρουν.

Last edited:
Το έχω ξαναγράψει , αν μια 4Κ και μια FullHD έδειχναν το ίδιο (σε SD και 1080p) και είχαν την ίδια τιμή και εγώ την 4Κ θα προτιμούσα. Να δώσω όμως αρκετά παραπάνω για να βλέπω χειρότερα και να μου πετάνε και μετά "η τηλεόραση σας δεν υποστηρίζει HDR και HDMI 2.0 και ...(ότι άλλο βγει μελλοντικά)" ακυρώνοντας την αγορά μου όχι το θεωρώ κοροϊδία.

Όσο αφορά τον δέκτη DVB-T2 , σε πολλά σημεία πχ. εδώ λέει ότι η τηλεόραση μου έχει DVB-T2...

1. Ακριβώς!!!
2. Λένε ότι μπορούν να παίξουν πράγματι DVB-T2.Αν τελικά δεν μπορούν είναι ξεφτίλες.Ένας τεχνικός πάντως που τον ρωτούσα για το DVD-T2 μου είπε μη χαίρεστε δεν πρόκειται να το χρειαστείτε :smash:

Analog, DVB-C, DVB-S, DVB-S2 (MPEG-4), DVB-T, MPEG-4, DVB-T2 (MPEG-4)...https://www.skroutz.gr/s/3005954/Samsung-UE55F6500.html

Σε Ιταλικά forum λένε ότι το μοντέλο F6500 SDZT έχει DVB-T2 , ομοίως και στο AVforum.co.uk για το Αγγλικό μοντέλο. Άρα αν πάμε πλέον στα φετινά μοντέλα που συμβαίνει κάτι παρόμοιο (αλλά αναφέρονται με DVB-T2 και αλλού όχι) είτε έχουν δεκτή κάποια συγκεκριμένα μοντέλα σε κάποιες χώρες (αλλάζει μόνο ο κωδικός στα τέσσερα τελευταία γράμματα) είτε έχουν όλες και απλά αυτοί που σου απάντησαν δεν ξέρουν.[/QUOTE]

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω προαναφέρει, πιθανότατα εισαγωγές συσκευών της SAMSUNG, πέραν της επίσημης αντιπροσωπείας, όπως αυτές που κατά διαστήματα έχουν διάφορα καταστήματα στο SKROUTZ, αν προέρχονται από Ευρωπαϊκές χώρες, όπου η εκπομπή του επίγειου τηλεοπτικού σήματος είναι DVB-T2, λογικό είναι στα μοντέλα αυτά να υπάρχει και αυτό το σύστημα, με την συγκεκριμένη κατά περίπτωση κωδικοποίηση στα τελευταία τέσσερα γράμματα του μοντέλου.
Η Ιταλία και η Αγγλία, είναι μεταξύ των χωρών που έχουν αυτή την κωδικοποίηση. Αν την συσκευή σου την αγόρασες από παρόμοια πηγή (χώρας με σύστημα DVB-T2), ίσως αυτός είναι και ο λόγος που αναφέρει ότι περιλαμβάνει και το Τ2.
Η απάντηση που κατέγραψα, προέρχεται εγγράφως από την πλέον επίσημη πηγή (Τεχνικό τμήμα) της SAMSUNG HELLAS.
Έχω πλέον την αίσθηση, ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται οπωσδήποτε για συσκευή της SAMSUNG και αν θέλει και την δυνατότητα του DVB-T2, τότε θα πρέπει ή να προμηθευτεί την συσκευή μέσω εισαγωγής ή να αναμένει για πιθανότητα μελλοντικής ενσωμάτωσης του DVB-T2 (προβλέπω ενσωμάτωση λόγω του ανταγωνισμού) από την επίσημη αντιπροσωπεία της Ελλάδος, ή να κοιτάξει για κάποιο άλλο κατασκευαστή. Βέβαια, δεν βλέπω και εγώ γρήγορα την αλλαγή (ακόμη και σήμερα δεν έχουν περατώσει την μετάβαση στα νέα δεδομένα), απλά ίσως ενδιαφέρει αυτούς που δεν αλλάζουν συχνά συσκευές. Εύχομαι, αχρείαστο να είναι το DVB-T2.

-SAMSUNG TV Line-up 2015-

United Kingdom & Ireland

LED TV

KU8700STXXU

• 4K UHD
  • Smart TV
  • Clear Motion Rate 1400
  • UHD Dimming
  • 6 Pairs 3D Glasses
  • Available in 55-inch UE55KU8700STXXU, 65-inch UA65KU8700STXXU and 78-inch UA78KU8700STXXU

KU8300STXXU

• 4K UHD
  • Smart TV
  • Cleartion Rate 1200
  • UHD Dimming
  • 6 Pairs 3D Glasses
  • Available in 55-inch UE55KU8300STXXU and 65-inch UE65KU8300STXXU

K8000STXXU

• 1080p Full HD
  • Smart TV
  • Clear Motion Rate 1000
  • Micro Dimming Ultimate
  • 4 Pairs 3D Glasses
  • Available in 48-inch UE48K8000STXXU, 55-inch UE55K8000STXXU, 65-inch UE65K8000STXXU and 75-inch UE75K8000STXXU

K7000STXXU

• 1080p Full HD
  • Smart TV
  • Clear Motion Rate 800
  • Micro Dimming Pro
  • 4 Pairs 3D Glasses
  • Available in 48-inch UE48K7000STXXU, 55-inch UE55K7000STXXU, 60-inch UE60K7000STXXU, 65-inch UE65K7000STXXU and 75-inch UE75K7000STXXU

K6500STXXU

• 1080p Full HD
  • Smart TV
  • Clear Motion Rate 400
  • Micro Dimming
  • 2 Pairs 3D Glasses
  • Available in 42-inch UE42K6500STXXU, 48-inch UE48K6500STXXU, 50-inch UE50K6500STXXU, 55-inch UE55K6500STXXU, 60-inch UE60K6500STXXU, 65-inch UE65K6500STXXU and 75-inch UE75K6500STXXU

K6000STXXU

• 1080p Full HD
  • Smart TV
  • Clear Motion Rate 200
  • Available in 32-inch UE32K6000STXXU, 42-inch UE42K6000STXXU, 48-inch UE48K6000STXXU, 50-inch UE50K6000STXXU, 55-inch UE55K6000STXXU, 60-inch UE60K6000STXXU and 65-inch UE65K6000STXXU

K5500STXXU

• 1080p Full HD
  • Smart TV
  • Clear Motion Rate 100
  • Available in 32-inch UE32K5500STXXU, 42-inch UE42K5500STXXU and 48-inch UE48K5500STXXU

K5000STXXU

• 1080p Full HD
  • Clear Motion Rate 100
  • Available in 32-inch UE32K5000STXXU, 39-inch UE39K5000STXXU, 42-inch UE42K5000STXXU and 48-inch UE48K5000STXXU

K4000STXXU

• 720p HD
  • Clear Motion Rate 100
  • Available in 23-inch UE23K4000STXXU and 28-inch UE28K4000STXXU

Plasma TV

K8800STXXU

• 1080p Full HD
  • Smart TV
  • 600 Hz Subfield Refresh Rate
  • 4 Pairs 3D Glasses
  • Available in 51-inch PS51K8800STXXU, 60-inch PS60K8800STXXU and 64-inch PS64K8800STXXU

K5800STXXU

• 1080p Full HD
  • Smart TV
  • 2 Pairs 3D Glasses
  • Available in 51-inch PS51K5800STXXU, 60-inch PS60K5800STXXU and 64-inch PS64K5800STXXU

K5200STXXU

• 1080p Full HD
  • Available in 51-inch PS51K5800STXXU, 60-inch PS60K5200STXXU and 64-inch PS64K5200STXXU

K4600STXXU

• 720p HD
  • Available in 43-inch PS43K4600STXXU and 51-inch PS51K4600STXXU

http://future.wikia.com/wiki/Samsung_2015_Television_Lineup

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας ''μαζέψανε'' το UHD όσο δεν πάει!Καλά που το κατάλαβαν.Καιρός για πλασμα παιδάκια :award:

Μετά την κατασκευαστική αστοχία της Samsung στις σειρές E και F που βγάζουν κάθετες γραμμές σε μεγάλο ποσοστό εγώ θα το σκεφτόμουν 2 φορές στην θέση σου.

Πέρα από αυτό που λέει ο Γιάννης, αν και το service σε όλες τις περιπτώσεις έδειξε πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και έλυσε το πρόβλημα, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν υπάρχει κάποια βελτίωση στις στάθμες μαύρου που ανέκαθεν ήταν το γερό χαρτί των πλάσμα (αν και οι πλάσμα της sammy ήθελαν κυρίως βελτίωση στο λευκό της σκακιέρας που έπεφτε πολύ και έριχνε το ανσι πολύ χαμηλά) αλλά κυρίως από τις τιμές τους . Γιατί πολύ δύσκολα θα στραφεί κάποιος σε 50άρα πλάσμα όταν με τα ίδια ή λίγο περισσότερα χρήματα μπορεί να πάρει μια 55άρα led με βάση ότι το μέγεθος μετράει. H κορυφαία σειρά ερχόταν μόνο σε 64 ίντσες (και ήταν πανάκριβη) και η 60άρα σειράς 5 πρέπει να έχει pentile panel. Κάποιο ενδιαφέρον μπορεί να έχουν οι χαμηλές σειρές χωρίς 3d αν είναι σε χαμηλές τιμές. Είδωμεν.

Επίσης ένα άλλα κακό με τις plasma της samsung είναι πως (πλην του κορυφαίου μοντέλου) δεν διαθέτουν σύστημα παρεμβολής καρέ, άρα - όσο ομαλή κίνηση και να έχουν εξ'ορισμού λόγω τεχνολογίας - δεν μπορούν να συναγωνιστούν στον τομέα αυτό τις mid-range lcds με 100hz panels.Τώρα κάποιοι θα πουν πως στις ταινίες δεν χρειάζεται, αλλά πολλοί το χρησιμοποιούν, και στο τηλεοπτικό συνήθως χρειάζεται - ειδικά στις αθλητικές μεταδόσεις.

Ρε παιδιά το είπα για να τονίσω πόσο απέτυχαν οι 4K όλων των εταιριών,όχι για να αγοράσουμε πλασμα,είπαμε!Σόρρυ αν δεν έγινε αντιληπτό

Re: Απάντηση: -SAMSUNG TV Line-up 2015-

Επίσης ένα άλλα κακό με τις plasma της samsung είναι πως (πλην του κορυφαίου μοντέλου) δεν διαθέτουν σύστημα παρεμβολής καρέ, άρα - όσο ομαλή κίνηση και να έχουν εξ'ορισμού λόγω τεχνολογίας - δεν μπορούν να συναγωνιστούν στον τομέα αυτό τις mid-range lcds με 100hz panels.Τώρα κάποιοι θα πουν πως στις ταινίες δεν χρειάζεται, αλλά πολλοί το χρησιμοποιούν, και στο τηλεοπτικό συνήθως χρειάζεται - ειδικά στις αθλητικές μεταδόσεις.

Με mid range lcd δεν συγκρίνονται...με τις hi end μπορεί. Το lcd panel έχει πολύ φτωχό motion resolution, που είναι αυτό που σε ενδιαφέρει.

[hdtvpolska.com]...Samsung in 2015: Interview on the future of the company with Michael Zoeller - European Sales & Marketing Director at TV / AV...http://hdtvpolska.com/topic/34495-samsung-w-2015-roku-wywiad-na-temat-przyszlosci-firmy-z-michael-zoeller-european-sales-marketing-director-tvav/

μετάφραση google pl to en

3.jpg

4.jpg

9.jpg

7.jpg

source photos:[hdtvpolska.com]

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

[flatpanelshd.com]...Hands-on with Samsung S'UHD...http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1422444976

Η Oled, εχει σαφεστατα καλυτερη εικονα απο την SUHD...η oled επρεπε να ηταν στην μεση!
κοιταξτε τα φυλλα του λουλουδιου και τα ανθη του, στην SUHD φαινονται κορεσμενα/καμενα ....και αυτο θα το πουλαει παλι η samsung "χρυσό" με τιμες φανταζομαι 2500+ευρω...ε οχι βρε σαμυ!

όσο αφορά τη mid range σειρά των led τι περιμένουμε...??? καλύτερα ή τα ίδια σε σχέση με τα φετινά...???

Με mid range lcd δεν συγκρίνονται...με τις hi end μπορεί. Το lcd panel έχει πολύ φτωχό motion resolution, που είναι αυτό που σε ενδιαφέρει.

Motion resolution 1080 with [Motion Plus] engaged

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40f6400-201305042929.htm

Δηλαδή το μέγιστο των 1080 γραμμών είναι φτωχό αποτέλεσμα? Αυτό το τεστ είναι στα 60 Hz βέβαια , στα 50 που είναι το τηλεοπτικό αλλάζουν τα πράγματα...

Οι plasma της Samsung δυστυχώς πάσχουν από 50 Hz bug όπως και οι αντίστοιχες Panasonic και καθώς δεν έχουν frame interpolation (σε αντίθεση με τις Panasonic) δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί (στις Panasonic διορθώνεται αρκετά). Γι' αυτο αν τρέξεις και το AV cLub motion test στην πλάσμα σου θα πάρεις ορατά ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ απο μια LCD 100 Hz.

όσο αφορά τη mid range σειρά των led τι περιμένουμε...??? καλύτερα ή τα ίδια σε σχέση με τα φετινά...???

Προσωπικά θα ήθελα να πάρουν το πλούτο επιλογών και ρυθμίσεων του Media player των LG όσον αφορά το μέγεθος γραμματοσειράς και επιλογές σε χρώμα στους υπότιτλους.
Διότι δεν παλευονται τα άθλια πολύ glossy panel των LG.

Samsung 2015 TV Line-up

c8ef14cb5b79a6f6995c19c2867d521b_XL.jpg

Αν ισχύει η παραπάνω εικόνα από το fullhd.gr βλέπουμε πως όλη σχεδόν η φετινή γκάμα της Samsung αποτελείται από Ultra HD τηλεοράσεις, εκτός από κάποιες εισαγωγικές σειρές. Μάλλον φέτος θα είναι μονόδρομος η αγορά ultra hd...

Peak illuminator είναι το HDR? Γιατί τηλεόραση 4Κ χωρίς HDR είναι σαν "κουτσή".

Κακή εποχή για αγορά τηλεόρασης και το 2015 , οι τοπ που έχουν τα ελάχιστα προβλεπόμενα (HDR , Rec 2020 , 100 Hz) θα είναι ακριβές , οι φτηνές θα την βγάλουν πάλι με 50 Hz που επέστρεψαν στην μόδα και χωρίς τα στοιχειωδώς απαραίτητα σε θέμα προδιαγραφών.

Έχουμε και την μόδα με τα μοντέλα που έχουν πάρει σασί και είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα.