Samsung UE 46 F6320 AW

stavroulis

Established Member
13 November 2010
104
Tην εχει προσφορα το πλαισιο και την γλυκοκοιταζω γιατι εχω και μια εκπτωση.
Εχω τωρα την LG 42LF76 απο τις πρωτες fullHD και τωρα σκευτομαι σε αλλαξη με την

samsung UE 46 F6320 AW ποια η γνωμη σας σαν κατοχοι Smart TV?

Δυστυχως εχω επιδοτηση και μπορω να την χρησημοποιησησω μονο στο πλαισιο και την συγκεκριμενη την εχει 750..
Εχει μεγαλες διαφορες με την 6320? γιατι και στο σιτε της samsung ειναι ιδιες ακρινως.

Σε τι καλυτερη ? γενικα σε samsung 46 ποιες ειναι οι "καλές"? η σειρα F η σειρα ES ?
πχ ποια η διαφορα της Samsung UE46ES6100 με την Samsung UE46F6100 η σειρα F ειναι ποιο οικονομικη ...
ειναι και οι δυο σειρες του 2013 ?

Μιχαλη ευχαριστω , παροτι η ES 2012 μοντελο ποιο ακριβη ε ? μαλιστα ... θελει ο κουμπαρος να αγορασει samsung στις 46 (εχει καποια εκπτωση) και δεν ξερει ποιο μοντελο ... εγω του προτεινω την 6100 μια που εγω εχω την 40 ιντσες 6100 εδω και 1 χρονο και ειμαι ευχαριστημενος... εχεις καποια προταση σε samsung να κανεις ? θελει και 3D και Smart να ειναι

εχει 30% εκπτωση μεσω καποιου γνωστου του , αποσταση 2.30 μετρα , χρηση ελαχιστη - παιδικα για τα παιδια γενικα αλλιως (avi, mkv που του δινω εγω), λεφτα δεν εχει καποιο οριο ... εδω μου ελεγε να παρει μια στα 800hrz και του λεω ηρεμισε δεν θα κανεις κατι το ιδιετερο ... οποτε τα 3D και smart ειναι απλα good to have καλουδια , το μονο που θελει ειναι να γυριζει η βαση επειδη οι καναπεδες ειναι αριστερα / δεξια απο την τιβι δεν εχει καναπε φατσα με την τηλεοραση

H αντίστοιχη της δικής σου ES6100 φέτος είναι η F6400 οπότε ας κοιτάξει αυτή ή την F6500. H F6100 είναι αντίστοιχη της περυσινής EH6030 , δεν έχει smart tv.