Samsung ue 46 f6320 ή Samsung ue 48h6200

Nobas

New member
16 June 2014
10
Καλησπερα και καλως σας βρισκω ολους..!
Το ερωτημα που σας θετω αναμεσα στις δυο τηλεορασεις εχει να κανει με το κατα ποσο αξιζουν τα 170 επιπλεον της μιας απο την αλλη..
Ως δεδομενα να πω οτι πολυ στενα τα οικονομικα αυτη την εποχη το πιο βασικο,
Απο κει και πλεον αποσταση θεασης τα σχεδον 3 μετρα ( γνωριζω οτι ειμαι στο οριο) αλλα ειμαι μαξιμουμ σε αυτες τις ιντσες, και χρηση θα ελεγα αρκετα νορμαλ καναλια sd, λιγα αθλητικα και πολλες ταινιες...
Ενας αλλος μου προβληματισμος ειναι αν μπορουν να μου απαντησουν οι ηδη χρηστες ειναι κατα ποσο η 46αρα ειναι ικανοποιητικη η αποδοση της σε ταχυτητα στις εφαρμογες δεδομενου διπυρηνου επεξεργαστη..
Να τονισω οτι εχω παραγγειλει ηδη την 46αρα αλλα με το... διαβασμα εδω και κει παρασυρομαι προς την 48...
Μην μου πειτε για 50 ιντσες και πανω διοτι οι διαστασεις του τοιχου που προκειται να μπει η τιβι ειναι για μαξιμουμ 48...
Κατι αλλο ειναι που με βαζει σε σκεψεις το κατα ποσο φαινεται να ειναι βελτιωση το direct led της μιας σε σχεση με το edge led της αλλης..;
Λοιπον να μεινω στην 46 που με βολευει λογω 170 οικονομικοτερα;
Ή αργοτερα ειναι τοσο εμφανης πι διαφορες με την 48 που θα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο μετα;
Ευχαριστω εκ των προτερων και ας με συγχωρεσετε για το μακροσκελες του μηνυματος...

Μόνο και μόνο οι δύο ίντσες παραπάνω, ειδικά για την απόστασή σου, είναι αρκετός λόγος για να επιλέξεις τη 48αρα, που είναι έτσι και αλλιώς μια πολύ καλή τηλεόραση. Οι όποιες διαφορές στην εικόνα μεταξύ τους δεν είναι άξιες λόγου για να προτιμήσεις τη μία η την άλλη, ή μόνη ουσιαστική διαφορά για μένα είναι το μέγεθος, σε αυτή τη περίπτωση.

Ίσως να είναι ασήμαντη λεπτομέρεια για κάποιους, ίσως και σημαντική για κάποιους άλλους. Η 6200 δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνει 3D glasses.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..
Τελικα εμεινα στην παραγγελια της 46αρας.. Την προσεχη Πεμπτη την αναμενω..

Ελπιζω να την ευχαριστηθω...

Στο ευχόμαστε.

Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν η f6320 παίρνει μονο την κάμερα της samsung, ή υπαρχει και κάποια άλλη USB συμβατή;

οπωσδηποτε εντυπωσεις καλες και κακες..καλοθεατη

Θα μπορουσε καποιος να μπει στον κοπο να παραθεσει μερικες ρυθμισεις για την f6320 ετσι ωστε να ερθουν καλυτερα τα sd καναλια;
Ευχαριστω πολυ