Samsung UE C6500/C6600 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις αναβάθμισα την TV στην έκδοση 003003.Διαφορά δεν κατάλαβα.
Πως μπαίνουμε στο μενού που βλέπουμε τι panel φοράει η TV, πόσες ώρες έχει δουλέψει κτλπ;

Στο service menu?
Στην δικια μου 40C5600 οταν ειναι stand by παταω info->menu->mute->power και με βγαζει εκει..

Ποιά ακριβώς ένδειξη αφορά το panel, τις ώρες λειτουργίας κτλ.

Ποιές είναι οι σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει κάποιος.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω, χάθηκα εκεί μέσα.
Άσε που χωρίς να πειράξω τίποτα μου χάλασαν όλες οι ρυθμίσεις και έπρεπε να τις ξαναφτιάξω απο την αρχή.

τα 100 ΗΖ ειναι για τν (mega, Ant1 κλπ...καλο για σπορ) για ΗD 50-60 και 24p τα movies blue ray 1080p...γενικα ειναι πολυ καλη... αλλα καθε μερα βγαινουν καινουργια μοντελα.... οποτε

ναι ..οπότε δεν μπορεις( γενικα το λεω) να προλαβαίνεις την τεχνολογία...ολα καλα ειναι οτι δίνουμε παιρνουμε ...φαντασου περιμενα 2 χρονια για projector μέχρι να ωριμάσει η τεχνολογια των HD και να κατέβουν λιγο οι τιμές και παλι λενε τωρα για 3D κτλπ κτλπ και παει λέγοντας... το λεω ετσι "ξεκάρφωτα" γιατι ειχα γραψει εδω παλιά και βλεπω οτι γράφτηκαν μετα απο καιρό ενα σωρό posts απο το παλιο μου και κατω... που δεν εχει περασει και πολυ καιρος τελικα και εχει βγει 9 σειρα... ολα καλα ειναι οτι βάλουμε στο σαλονι μας το συνηθίζουμε και μας αρεσει ..ποτε δεν θα έχουμε και ενα δεύτερο ανταγωνιστικό μοντέλο ακριβώς δίπλα να το συγκρίνουμε

Last edited:
Γεια σε όλους.
Διάβασα τη συζητηση σας. Αρχικα ηθελα να αγορασω UC326500 αλλά διάβασα αρνητικά σχόλια για clouding και bad sound.
Είναι ασφαλές να αλλάξω σε 6510? Εχει και αυτη το ιδιο πρόβλημα?
Είμαι γενικα σε σύγχυση και ξέρω λίγα για τις τηλεοράσεις LED.
Αλλιως θα γυρίσω σε Plillips 32PFL7605H. (που ηταν αρχικά η δεύτερη μου εναλλακτική)

Κάποιο σχόλιο?
Ευχαριστώ πολύ

to clouding είναι αν σου κάτσει...είναι φαινόμενο τον led , αλλά οι led είναι πολύ καλές σε απόδοση χρώμα και μαύρου.. ο ήχος μια χαρά είναι, άλλωστε τα "απαιτητικά αυτιά" πάνε σε άλλες λύσεις και όχι στο να αρκεστούν στα ηχεία της τv , το clouding περιορίζετε με σωστή ρύθμιση.. οτι και να πάρεις καλό θα είναι

Και έχω και μία μικρή απορία ακόμα. Η Samsung βλέποντάς την από το πλάι έχει καλή εικόνα ή ξεθωριάζει? Αγόρασε ο πατέρας μου πρόσφατα την Sony την KDL-32EX710 και ήδη από τις 20 μοίρες η εικόνα γίνεται τελείως ξεπλυμένη.
Έχει ακούσει κανείς παρόμοια προβλήματα με την Samsung?

Ευχαριστώ

Και έχω και μία μικρή απορία ακόμα. Η Samsung βλέποντάς την από το πλάι έχει καλή εικόνα ή ξεθωριάζει? Αγόρασε ο πατέρας μου πρόσφατα την Sony την KDL-32EX710 και ήδη από τις 20 μοίρες η εικόνα γίνεται τελείως ξεπλυμένη.
Έχει ακούσει κανείς παρόμοια προβλήματα με την Samsung?

Ευχαριστώ

Φαίνεται ότι έχει τα προβληματάκια της με το viewing angle. Θα ήταν καλύτερα με μια ccfl lcd όπως η c650 και ακόμα καλύτερα σε plasma.

Viewing Angle

It might just be because the last couple of displays we’ve reviewed have been Plasmas and also IPS LCDs (renowned for their better-than-average performance in this area), but the Sony KDL32EX713U’s off-axis viewing angle performance seems a little troublesome. The biggest problem is just how quickly the picture loses its saturation if the user moves even slightly off-centre. Black levels remain more consistent than you would expect (although they still do lighten, and turn more of a purpley-blue), but colours quickly become pale and unconvincing. Whites also turn grey when viewed from the sides.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl32ex713-kdl32ex713u-20110114985.htm

Βρε παιδιά? Ας μου πει κάποιος τι να κάνω με αυτό το γ@@@@νο φαινόμενο ghosting που μου βγάζει κυρίως σε σκοτεινές (και όχι μόνο) σκηνές? Τι φταίει? Τι ρυθμίσεις πειράζω τι κάνω τι ράνω τίποτα! Μου έρχεται να την στείλω πίσω (αν και την έχω κανα δίμηνο) και να πάρω άλλη...Την ue40c6500 led έχω...:bigcry:

φίλε να την πας πίσω...εμένα έχει clouding alla πολύ λίγο ...υπήρχε περίπτωση να την πάω πίσω και να μ έφερναν μια με περισσότερο η μια με καθόλου...εσύ όμως να το κανεις είναι άλλο το δικό σου....

.... Αγόρασε ο πατέρας μου πρόσφατα την Sony την KDL-32EX710 και ήδη από τις 20 μοίρες η εικόνα γίνεται τελείως ξεπλυμένη. Έχει ακούσει κανείς παρόμοια προβλήματα με την Samsung?

Φαίνεται ότι έχει τα προβληματάκια της με το viewing angle. Θα ήταν καλύτερα με μια ccfl lcd όπως η c650 και ακόμα καλύτερα σε plasma....

Δε νομίζω φίλε.Έχω δει πόσες φορές απο το πλάι, σκαλίζοντας το τζάκι, και δεν έχω προσέξει διαφορά.

Σε ΟΛΕΣ τις οθόνες LCD πρέπει να βλέπεις on axis. Μετατόπιση δεξιά ή αριστερά έχει σαν αποτέλεσμα αλλοίωση τόσο των χρωμάτων όσο και του επιπέδου του μαύρου. Αυτό είναι και απ' τα βασικά προβλήματα της εν λόγω τεχνολογίας....

Last edited:
Συγνώμη αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγαπημένη μου απασχόληση να σκαλίζω το τζάκι, για να κάθομαι μόνιμα στην ευθεία απο την οθόνη :silly:

Κάποιος άλλος φίλος θα μου δώσει τα φώτα του στην παραπάνω ερώτησή μου? Εχει κάποιος άλλος άποψη για το θέμα?