Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το να την αλλαξω και να παω για την lg ειναι λιγακι δυσκολο τωρα αλλα τουλαχιστον να ξερω αν ειναι ετσι η οχι. υπαρχει περιπτωση να την αλλαξω και η αλλη να ειναι στην πενα; παντως και μια 32αρα samsung που ειχα παρει πριν 4 χρονια ειχε και εκεινη παρομιο προβλημα αλλα εδω ειναι λιγο πιο εντονο.δεν ξερω αλλα η τηλεοραση σε γενικες γραμμες ειναι υπεροχη αλλα αναρωτιεμαι συνεχως πως θα ειναι και η infinia le8500 που ακουγονται καλα λογια.

H διαρροη φωτος ειναι μειονεκτημα των ultra bright panels, αυτο θα σου πουν στο service. Σε μενα ηταν πολυ εντονη και μου εσπαγε τα νευρα γι αυτο και την αλλαξα με την 8000. Οποια και να παρεις ειναι καθαρα θεμα τυχης ποια θα σου κατσει να εχει το μικροτερο προβλημα. Αν ειναι ανεκτο απο τα ματια σου να κατσεις στ αυγα σου. Αν σ ενοχλει πολυ πανε στην 8000 η οποια συγκριτικα εχει πολυ μικροτερο προβλημα λογω του περιορισμενου local dimminig που ομολογουμενως κανει πολυ καλα τη δουλεια του.
Η μετατροπη 2D σε 3D γινεται με θαυμαστο τροπο και αν βαλεις βαθος πεδιου στο 10 ειναι λογικο να σου πεσουν τα σαγωνια. Τωρα αν δεις και εγγενες υλικο 3D πιστεψε με θα χρειαστεις ορθοπεδικο να σου βαλει τα σαγωνια στη θεση τους χεχε.
Καλες θεασεις και καλοριζικη.
Νικος

Απάντηση: Re: Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οποια και να παρεις ειναι καθαρα θεμα τυχης ποια θα σου κατσει να εχει το μικροτερο προβλημα. Αν ειναι ανεκτο απο τα ματια σου να κατσεις στ αυγα σου.

+1

ευχαριστω για το καλοθεατο αλλα για να καταλαβω καλα ολες εχουνε τετοιο προβλημα; εγω μιλησα με το μαγαζι μιας και την πηρα το Σαββατο ειπανε οτι θα μου την αντικαταστησουνε αυριο. το θεμα ειναι αν εχουνε ολεσ τετοια συμπτωματα να παω ξανα στην αρχικη μου επιλογη την LE478500. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; με εχει φαει το ανχος. οσο για την c8000 δεν με παιρνει οικονομικα.

ευχαριστω για το καλοθεατο αλλα για να καταλαβω καλα ολες εχουνε τετοιο προβλημα; εγω μιλησα με το μαγαζι μιας και την πηρα το Σαββατο ειπανε οτι θα μου την αντικαταστησουνε αυριο. το θεμα ειναι αν εχουνε ολεσ τετοια συμπτωματα να παω ξανα στην αρχικη μου επιλογη την LE478500. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; με εχει φαει το ανχος. οσο για την c8000 δεν με παιρνει οικονομικα.

Αγαπητε φιλε ειλικρινα δεν μπορω να σου πω τι να κανεις,
σου λεω οτι ολα τα ultra bright panels εχουν αυτη την αδυναμια και ειναι θεμα τυχης που θα βγαλουν την διαρροη και με τη ενταση.
Μπορεις να κοιταξεις και σειρα 750 samsung που δεν χρησιμοποιει edge led αλλα ccfl η να κοιταξεις την αλλη επιλογη που αναφερεις.
Ελπιζω και ευχομαι να κανεις την καλυτερη δυνατη αγορα για να ευχαριστηθεις την τηλεοραση σου,
Νικος

Στην πορεία που ακολούθησα για την αγορά τηλεόρασης είδα και την C7000.
Μάλιστα αυτήν είχαν εγκατεστημένη σχεδόν παντού για την επίδειξη 3D υλικού.
Στην επίδειξη που μου έκαναν, μου έδειξαν υλικό που ήταν στην τηλεόραση ( σε φλασάκι ή στην μνήμη της δεν το κατάλαβα σε avi format) το οποίο ήταν κάποιο Samsung 3D demo και έδειχνε κάτι πολικές αρκούδες που κολυμπούσαν κάτω από το νερό, κάτι παιδιά που έριχναν με νεροπίστολο, στίβο 100μ και άλλα που έδειχναν τις δυνατότητες 3D της τηλεόρασης.
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε αυτό το αρχειάκι?

2.7. Νομικά ζητήματα
Οι συμμετέχοντες στο forum του AVCLUB δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

2.7. Νομικά ζητήματα
Οι συμμετέχοντες στο forum του AVCLUB δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

χιλια συγνωμη δεν ηξερα πρωτη και τελευταια. πραγματικα λυπαμαι.

Samsung UA40C7000 Review:

2cc1d88f6cb1835aca9a688b55a7681d.jpg

The good: Overall sharp and vibrant pictures; 2D-to-3D conversion works well; galore of Web content and services; video-recording function; attractive styling; backlit remote control; strong A/V connectivity options; Wi-Fi and DLNA support.

The bad: Heavy crosstalk and flickering under 3D mode; above-average black level; too many breakout cables.

The bottom line: The UA40C7000WMXXS is a fine all-rounder, except for its mediocre 3D performance which commands a 33 percent premium over its 2D counterpart.

http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037588,45220198p,00.htm

Τιμές Skroutz:
http://www.skroutz.gr/s/264709/Samsung-UE40C7000-40.html?keyphrase=40c7000

στο επισημο site δινει αναβαθμισει. γνωριζουμε αν διορθωνη κατι και γενικα αξιζει να την κανεις; τωρα οσον αφορα την τηλεοραση που εκανε διαρροη φωτος την αλλαξα και η αλλη παλι το ιδιο ειναι. απλα ειναι πιο ομοιομορφο.

στο επισημο site δινει αναβαθμισει. γνωριζουμε αν διορθωνη κατι και γενικα αξιζει να την κανεις; τωρα οσον αφορα την τηλεοραση που εκανε διαρροη φωτος την αλλαξα και η αλλη παλι το ιδιο ειναι. απλα ειναι πιο ομοιομορφο.

στο επισημο site δινει αναβαθμιση. γνωριζουμε αν διορθωνει κατι και γενικα αξιζει να την κανεις; τωρα οσον αφορα την τηλεοραση που εκανε διαρροη φωτος την αλλαξα και η αλλη παλι το ιδιο ειναι. απλα ειναι πιο ομοιομορφο. υπαρχει περιπτωση αυτος ο φωτισμος με τα χρονια να γινει πιο εντονος ωστε αργοτερα να μην βλεπεται καθολου;

Δυστυχώς και μένα που είχα γράψει αρχικά ότι δεν υπήρχε διαρροή φωτός τελικά έχει. Δεν είναι πολύ έντονο αλλά τελικά υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να λέει η samsung ότι είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Κατά συνέπεια δεν θα συνιστούσα ως παθών αυτή την τηλεόραση. Όταν την κοιτάζω σε σκοτεινά πλάνα νοιώθω σαν αυτόν που έχει απέναντι του μια πανέμορφη κοπέλα και αυτή ανοίγει το στόμα της να του χαμογελάσει και διαπιστώνει ότι της λείπει ένα μπροστινό δόντι.

Δυστυχώς και μένα που είχα γράψει αρχικά ότι δεν υπήρχε διαρροή φωτός τελικά έχει. Δεν είναι πολύ έντονο αλλά τελικά υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να λέει η samsung ότι είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Κατά συνέπεια δεν θα συνιστούσα ως παθών αυτή την τηλεόραση. Όταν την κοιτάζω σε σκοτεινά πλάνα νοιώθω σαν αυτόν που έχει απέναντι του μια πανέμορφη κοπέλα και αυτή ανοίγει το στόμα της να του χαμογελάσει και διαπιστώνει ότι της λείπει ένα μπροστινό δόντι.

Ελα μου ντε, Για να φτασω να τη στειλω στο service και να παρω την 8000 με ενοχλουσε πολυ. Τωρα στο service οτι θελουν μπορουν να λενε για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Απο την αλλη μπορει να εχουν δικιο στο οτι η ιδια η samsung se service buletin τους ενημερωνει οτι η διαρροη ειναι μεσα στα ορια ανοχης.
Μπορει γι αυτους οχι για μας ομως που αγοραζουμε και φορτωνομαστε μια τηλεοραση για πολλα χρονια.
Νικος

Απάντηση: Re: Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όταν την κοιτάζω σε σκοτεινά πλάνα νοιώθω σαν αυτόν που έχει απέναντι του μια πανέμορφη κοπέλα και αυτή ανοίγει το στόμα της να του χαμογελάσει και διαπιστώνει ότι της λείπει ένα μπροστινό δόντι.

Άσχετα με το πρόβλημα του clouding που αντιμετωπίζεις, η παρομοίωση είναι εξαιρετική... :worshippy: ... :flipout:

παιδια εγω παντως εδωσα και την δευτερη που πηρα η οποια ητανε και αυτη απαραδεκτη και παραγγειλα την αρχικη μου επιλογη που εξαιτιας της αναμονης την πατησα. LG47LE8500

Απάντηση: Samsung UE40C7000

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ

1. giannislap....46C7000...23/4/10
2. MORPHEAS..46C7000....27/4/10
3. cretese.......46C7000...30/4/10 (clouding http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1230341&postcount=111 )
4. ilise...........40C7000....30/4/10 (11/5 επεστράφη λόγω clouding http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1204145&postcount=80 έγινε αλλαγή με C8000..βλ. νήμα της)
5. cocous.......40C7000....29/5/10 (clouding http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1225749&postcount=97 )
5. cocous έγινε αλλαγή με δεύτερη C7000..........03/6/10 (clouding και στη δεύτερη, έγινε αλλαγή με LG47LE8500... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1231119&postcount=114 )

Φίλε cocous λυπάμαι, ελπίζω να μην έχεις προβλήματα και με την καινούρια (τρίτη και φαρμακερή που λένε).

Υ.Γ. : Έχω γράψει σωστά την διαδικασία στη παραπάνω λίστα???...(αν κατάλαβα καλά από τις περιγραφές σου).

να σαι καλα φιλε μου και εγω αυτο ευχομαι αλλα πιστευω οτι LE8500 λογω local dimming δεν θα εχει. παντως δεν ακουγεται τιποτα.

την είδα το σάββατο στο Πλαίσιο του Συντάγματος
με ψιλοαπογοήτευσε....δεν είδα κανα σοβαρό 3D effect ρε παιδιά. ναι μεν είχε πιο πολύ βάθος, καλύτερα χρώματα αλλά επ'ουδενί κάτι που να προσεγγίζει την εμπειρία που είχα βλέποντας το Αβαταρ. και πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για την παννυ
δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει υπό αυτές τις συνθήκες να δώσεις ένα αξιοσέβαστο ποσό με κύριο κριτήριο το 3d.
θαθελα να την ξαναδώ βέβαια, όπως και την παννυ

Απο την ωραια Δραμα σας ανεβαζω το πρωτο μου 3D βιντεο τραβηγμενο απο
εμενα με δυο συγχρονισμενες βιντεοκαμερες CANON HD,HV-20 και μονταρι-
σμενο καρε-καρε,προς το παρων χωρις ηχο σαν πρωτη δοκιμη

Μη σβηνετε τα links διοτι δεν υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα

http://rapidshare.com/files/398954847/test2.rar

υπάρχει δυνατότητα για pixel mapping 1:1 και πως γίνεται
την πήρε ενας φίλος και θα τη συνδέσουμε με laptop hp dv8
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απο την ωραια Δραμα σας ανεβαζω το πρωτο μου 3D βιντεο τραβηγμενο απο
εμενα με δυο συγχρονισμενες βιντεοκαμερες CANON HD,HV-20 και μονταρι-
σμενο καρε-καρε,προς το παρων χωρις ηχο σαν πρωτη δοκιμη

Μη σβηνετε τα links διοτι δεν υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα

http://rapidshare.com/files/398954847/test2.rar
Αν θες ανεβασε το σε Account Free Δεν εχουμε ολοι Rapidshare Account :)