Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα στους φίλους.

Έψαξα τιμές για την Samsung 46’’ C8000 , για την βάση τοίχου Samsung WMN1000B Slim Wall Mount , γυαλιά Samsung SSG-2200AR , και για το Home Theater Samsung HT-6930W και βρήκα αυτές στο shop center.

Samsung 46’’ C8000 1795.00 euros

Samsung WMN1000B Slim Wall Mount 115.20 euros

Samsung SSG-2200AR 75.60 euros

Home Theater Samsung HT-6930W 727.20 euros

Θέλω να ρωτήσω…..παίζει κάτι με αυτούς διότι οι τιμές είναι πολύ κάτω από κάποια αλλά καταστήματα , παίζουν με παρεισαγωγή ή κάτι άλλο αν αγοράσουμε από εκεί θα έχουμε την ανάλογη εγγυηση…??? Ξέρει κάποιος να μας πει???
Από που, εκτός της TV;;; Skroutz;;

Last edited:
παιδια μια ερωτηση. οσον αφορα το clouding εχετε παρατηρησει κατι στην C8000 γιατι αλλαξα 2 c7000 γι αυτον λογο και τωρα παραγγειλα την LE8500. Αλλα προλαβαινω να αλλαξω την παραγγελεια σε c8000. απαντητε μου παρακαλω.

Μετα απο ελεγχο της δικης μου με "πατερνακια" απο τον Ανδρεα, κ συμφωνα με οσα εγραψε κιολας, ως πολυ σχετικοτερος απο μενα, δεν ειδαμε κατι τετοιο.
Διαβασε κανα δυο σελιδες πισω αν θελεις τη περιγραφη του Ανδρεα-Cinemusic!

Δεν ξέρω σε ποιόν εκδοτικό οίκο θα τον προτείνεις, η Samsung πάντως θα τον κρατούσε "φιμωμένο". :music-smiley-005:Μετά από αυτό το άρθρο δεν θέλω να ξοδέψω τα χρήματά μου σε αυτό το μοντέλο...

Συμφωνω απολυτα ...
Εντυπωσιακο παντως το γεγονος πως σε 55" δεν εντοπισε clouding.
:ernaehrung004:

2.7. Νομικά ζητήματα
Οι συμμετέχοντες στο forum του AVCLUB δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Όλα τα post με links που αφορούσαν κατέβασμα και σχόλια περί αυτών διαγράφηκαν, παρακαλούμε να μην επαναληφθεί.

Last edited:
καλημερα.
προχτες το βραδυ απεκτησα και εγω μια 46αρα.
ενα εχω να πω, καταπληκτικη.
και σαν απλη τηλεοραση και σαν 3d.
και στην μετατροπη 2D σε 3D ειναι αρκετα καλη, αλλωστε ειναι η μονη που εχει αυτη τη λειτουργια, ακομα.
το μονο που δεν την εχω δει ακομα σε κανονικο 3D............
πηρα το starter kit με τα 2 γυαλια αλλα δεν ειχαν μεσα την ταινια, λιγο γκαντεμης ειμαι, το ομολωγω.
θα μου την φερουν μεσα στην εβδομαδα ειπαν, οποτε μεχρι να ερθει η ταινια, μονο με μετατροπη 2D σε 3D βλεπω και μπορω να πω οτι το αποτελεσμα ειναι αρκετα ικανοποιητικο.
και εμενα βγαζει την μαυρη μπαρα οταν πειραζεις την λειτουργια για το βαθος στο 3d. πρεπει να ειναι σε ολες απ'οτι καταλαβα απο τις προηγουμενες συνομιλιες.
προβλημα με ταινιες απο στικακι δεν αντιμετωπισα και οι υποτιτλοι μετα απο τις ρυθμισεις κανονικοτατα
αν καποιος ξερει που μπορω να βρω υλικο για 3d βιντεακια, τον παρακαλω να μου στειλει μυνημα και να με βοηθησει να ανακαλυψω τις τρισδιαστατες λειτουργιες της στο σαλονι του σπιτιου μου.
παιζω ακομα λιγο και επανερχομαι.

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όλα τα post με links που αφορούσαν κατέβασμα και σχόλια περί αυτών διαγράφηκαν, παρακαλούμε να μην επαναληφθεί.
Και τι θα γράφουμε εδώ συντονιστή.... τα clound.. και άλλες παπα...ριές των άλλων που δεν έχουν αγοράσει τηλεόραση και ξέρουν εύκολα να κάνουν κριτική, εκ του αέρος σαν τα σαλάμια!!!!!!
Άσε τα δοκιμαστικά για τις τηλεοράσεις μας (είναι μια καινούργια τεχνολογία...) γιατί έτσι θα βγάλουμε όλοι μας ασφαλή συμπεράσματα.... και θα σταματήσουμε να κάνουμε αναφορές ντιζαινάτες.... που αν είναι να γίνουν ας γίνουν σε τρίτο επίπεδο.......
ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ, αλλιώς θα διαγραφώ!!!!!

Δεν καταλαβαινω γιατι σβηνετε link με βιντεο 3D που προερχονται απο ελευθερα
δορυφορικα καναλια,χωρις καν να το ελενξετε
Ελεος επιτελους

titos αυτα που εστειλες δεν ειναι κανονικο 3D ειναι side by side 3D...

Ολα τα δορυφορικα εκπεμπουν σε side by side που ειναι τροπος εκπομπης 3d
Tι σημαινει<< δεν ειναι κανονικο 3d>> ?? Δεν υπαρχει μονο ενας τροπος 3D

ενοω δεν ειναι σαν το 3D της samsung που η εικονα φενεται σαν θολη χωρις γυαλια και 3D με γυαλια

για να δεις κανονικη τρισδιαστατη εικονα με ολα τα εφε πρεπει αναγκαστικα να εχεις και το αναλογο 3d blue ray player.
χωρις αυτο δεν κανεις και πολλα πραγματα.
στην ουσια βλεπεις την μετατροπη που μπορει να κανει η εν λογω τηλεοραση, αποτελεσμα ικανοποιητικο αλλα οχι εντυπωσιακο.
αλλωστε θα πρεπει να περιμενουμε να βγουνε στην αγορα και τα αναλογα δισκακια για να εχουμε κατι να εντυπωσιαζομαστε απο την τριτη διαστατη

και κατι αλλο, μην περιμενετε τελεια εικονα με τα αναλογικα καναλια..........
μετα την θεαση σε αναλογικο καναλι, θελεις να την πεταξεις απο το παραθυρο.
βεβαια ειναι πιο βελτιωμενη η αποδοση της απο αλλες που εχω δει αλλα και παλι......................

Καλησπέρα σε όλους. Από χθες κι εγώ κάτοχος C8000 46". Μετά από πολύ άγχος (τα παιδιά που διαβάζουν τα νήματα για τις πλάσμα -πιθανόν να με διάβασαν- ξέρουν τι εννοώ). Ξεπακετάρισμα το πρωί και τώρα ώρα για ρυθμίσεις.

Ξέρει κανείς από που μπορώ να βρω και να τρέξω τίποτα πατερνάκια για να τσεκάρω ότι όλα είναι οκ; Με μια γρήγορη ματιά σε ένα demo ps3 όταν έδειξε για κάποια δευτερόλεπτα μια λευκή οθόνη το αριστερό μέρος της και για περίπου 10 πόντους ήταν ελαφρώς (μια ιδέα) ελάχιστα πιο σκούρο. Αυτό είναι το clouding;

αυτο ειναι το clouding

clouding1.jpg

Επισης τσεκαρε την για καμενα η κολλημενα pixels