Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο προχθες ειμαι και εγω κατοχος μιας 46c8000, τωρα περιμενω να ερθουν τα γυαλια και το linkstick. Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να προσεξω (εκτος απο το αν εχει καποιο πιξελ καμμενο) ωστε να ειμαι σιγουρος οτι η τηλεοραση δειχνει σωστα? Τι πρεπει να προσεξω δηλαδη γιατι απο οτι διαβασα αρκετες εχουν βγει ελλατωματικες, ευχαριστω!

ελεγχος πιξελς , clouding ,κινησης και ελεγξε και τις hdmi

Την άνοιξα μετά από μια εβδομάδα και την κρέμασα με τη WMN 1000B η οποία είναι όλα τα λεφτά.

Την άνοιξα μετά από μια εβδομάδα και την κρέμασα με τη WMN 1000B η οποία είναι όλα τα λεφτά.

Σιγα μην περιμενες ενα μηνα μεχρι να μετακομισεις! :award:

Σιγα μην περιμενες ενα μηνα μεχρι να μετακομισεις! :award:

H αλήθεια είναι ότι έπρεπε να ενεργοποιήσω τη NOVA και λέω μια που έβαλα τη κεραία, να μην ανοίξουμε και τη Σάμυ να δούμε πώς παίζει? Γενικά δεν έμεινα πολύ γιατί το σπίτι δεν είναι έτοιμο ακόμα.Η απόσταση θέασης είναι περίπου 3 μέτρα και τολμώ να πω ότι η TV έρχεται "κουτί". Ούτε σκέψη για μικρότερη.
Από όσα πρόλαβα να δω, δεν υπάρχει κουμπί "digital tv" για να μπαίνουμε στη digea.Κάνω λάθος?Έχω την εντύπωση ότι πρέπει κάποιος να κατέβει τα κανάλια για να πέσει στα ψηφιακά.
Η βάση τα σπάει. Θεωρώ ότι ΑΥΤΗ η συγκεκριμένη τηλεόραση θέλει ΑΥΤΗ τη συγκεκριμένη βάση.

Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα.

Κατάστημα που δεν έχει καν διεύθυνση στο site, εγώ δε θα το εμπιστευόμουν απόλυτα.

Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος για να πηγαίνεις από τα αναλογικά στα ψηφιακά κανάλια στη 46άρα?

Γεια σας
μπορεί μήπως κάποιος να βοηθήσει όσων άφορά τής ρύθμισής τής τηλεόρασης ?

δεν έχω ηδέα για το πιες είναι η σωστές.....

Ευχαριστώ

Για σε ολους!! Σημερα παρελαβα την UE46C8000 και παρατηρησα οτι δεν πιανει καθολου τα ψηφιακα της Digea παρολο που γυρισα την κεραια και προς Υμητο και προς Αιγηνα χωρις να εχω και εμποδια (ψηλα κτηρια κτλ) μπροστα στην κεραια ειμαι στην περιοχη της Ανοιξης Αττικης και μετα απο επικοινωνια με την Digea μου ειπαν οτι υπαρχει καλυψη στην περιοχη μου!!!!

Last edited:
Έχω παρατηρήσει ότι γενικά σε αυτά τα κ***κάναλα η είκόνα έχει αρκετές ατέλειες. Στα αναλογικά είναι έντονο το φαινόμενο ενώ στα ψηφιακά λιγότερο. Υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις ώστε να διορθώσουμε την εικόνα όσο αυτό είναι δυνατό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Έχω παρατηρήσει ότι γενικά σε αυτά τα κ***κάναλα η είκόνα έχει αρκετές ατέλειες. Στα αναλογικά είναι έντονο το φαινόμενο ενώ στα ψηφιακά λιγότερο. Υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις ώστε να διορθώσουμε την εικόνα όσο αυτό είναι δυνατό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Οι ατελειες παραμενουν ατελειες. Απλα οι lcd δειχνουν το προβλημα ακριβως οπως ειναι λογω αναλυσης, μεγεθους panel αλλα και απουσιας γυαλιου (οπως οι παλιες CRT oi οποιοες κολακευαν πολυ το αναλογικο σημα).
Oi ρυθμισεις δεν θα βοηθησουν την ποιοτητα της εικονας αν εξαιρεσεις δυο.
α. mpeg artifacts engine βαλε το στο auto
b. Digital Noise reduction βαλε το στο auto αν το εχεις πειραξει.
H τηλεορασεις υψηλης ευκρινειας εχουν κατασκευαστει - σχεδιαστει για να αποδιδουν τα μεγιστα οταν λαβουν σημα HD και δεν κανουν προσαρμογη με scaler γι αυτο ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχουν ατελειες οταν απεικονιζουν σημα αναλογικο σαν τα αισχρα τα δικα μας. Βεβαια εξαρταται και απο την τηλεοραση αλλα σε γενικες γραμμες ισχυουν τα παραπανω.
Νικος

UE46C8000 vs Philips 46PFL9705H 46"

θελω την γνωμη σας

Την 9705 σε 46 δεν την εχουμε δει ακομα αλλα λογω του νεου της πανελ και των ηλεκτρονικων που τη συνοδευουν πιστευω οτι θα ειναι μια καταπληκτικη τηλεοραση. Την samsung την ξερουμε ειναι επισης πολυ καλη τηλεοραση (εχω την 40ρα) αλλα αν δεν βιαζεσαι περιμενε να δεις και την philips. Πιστευω θα ειναι ολα τα λεφτα.
Νικος

Καλημέρα σε όλους. Έχω πάρει τη 46c8000 εδώ και δέκα μέρες, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα αντικατέστησε μια Panasonic 42PZ85e που είχε ρυθμιστεί η εικόνα της με πολύ λεπτομέρεια στα όποια φτωχά μενού της. Αν και μια πάρα πολύ καλή πλάσμα η προηγούμενή μου, η samsung είναι πολύ καλύτερη κυρίως σε ευκρίνεια και αντίθεση αλλά και σε φωτεινότητα έτσι και αλλίως. Επίσης μετά από πολλές ώρες πειραματισμού και ρυθμίσεων έχει αποκτήσει και ένα εξαιρετικό μαύρο , ειλικρινά πιο καλό και από τη plasma που είχα, με καλλύτερο βάθος και διαβαθμίσεις. Αυτά όλα τα λέω γιατί έχω ακόμα άμμεση τη σύγκριση , διότι ένω έχει πουληθεί η panasonic είναι ακόμη στο σπίτι μου και παίζει σε άλλο δωμάτιο μέχρι να τη πάρει ο φίλος που την αγόρασε.Όλα λοιπόν πάρα πολύ καλά, όμως έχω μία ερώτηση. Ενώ σε όλα της , για τα προσωπικά μου γούστα και όχι μόνο, είναι εξαιρετική, έχω παρατηρήσει πως σε κάποιες διαφημίσεις που περνά στο κάτω μέρος της οθόνης ένα γρήγορο μήνυμα τις περισσότερες φορές τρεμοπαίζουν τα γράμματα του μηνύματος. Δεν μου είναι κάτι το ιδαίτερο να με απασχολεί, έτσι και αλλίως μόνο σε κάποιες διαφημίσεις το έχω δει , αλλά μου δημιουργεί απορία το γιατί. Βρήκα στα μενού κάτι σχετικό με τη κίνηση που το ονομάζει κυλιόμενο μήνυμα, αλλά δεν είδα διαφορά. Έχει παρατηρήσει άλλος κάτοχος της ίδιας τηλεόρασης κάτι ανάλογο;
Ευχαριστώ και ελπίζω να μη κούρασα, περιμένω κάποια απάντηση.

παιδια αν παρατηρηθει clouding στην 55c8000 Ή σε οποιαδηποτε c8000 ιεναι στην εγγυηση και στην αλλαζουν???

το κουτι το εχω πεταξει