Καλημέρα σε όλους. Έχω πάρει τη 46c8000 εδώ και δέκα μέρες, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα αντικατέστησε μια Panasonic 42PZ85e που είχε ρυθμιστεί η εικόνα της με πολύ λεπτομέρεια στα όποια φτωχά μενού της. Αν και μια πάρα πολύ καλή πλάσμα η προηγούμενή μου, η samsung είναι πολύ καλύτερη κυρίως σε ευκρίνεια και αντίθεση αλλά και σε φωτεινότητα έτσι και αλλίως. Επίσης μετά από πολλές ώρες πειραματισμού και ρυθμίσεων έχει αποκτήσει και ένα εξαιρετικό μαύρο , ειλικρινά πιο καλό και από τη plasma που είχα, με καλλύτερο βάθος και διαβαθμίσεις. Αυτά όλα τα λέω γιατί έχω ακόμα άμμεση τη σύγκριση , διότι ένω έχει πουληθεί η panasonic είναι ακόμη στο σπίτι μου και παίζει σε άλλο δωμάτιο μέχρι να τη πάρει ο φίλος που την αγόρασε.Όλα λοιπόν πάρα πολύ καλά, όμως έχω μία ερώτηση. Ενώ σε όλα της , για τα προσωπικά μου γούστα και όχι μόνο, είναι εξαιρετική, έχω παρατηρήσει πως σε κάποιες διαφημίσεις που περνά στο κάτω μέρος της οθόνης ένα γρήγορο μήνυμα τις περισσότερες φορές τρεμοπαίζουν τα γράμματα του μηνύματος. Δεν μου είναι κάτι το ιδαίτερο να με απασχολεί, έτσι και αλλίως μόνο σε κάποιες διαφημίσεις το έχω δει , αλλά μου δημιουργεί απορία το γιατί. Βρήκα στα μενού κάτι σχετικό με τη κίνηση που το ονομάζει κυλιόμενο μήνυμα, αλλά δεν είδα διαφορά. Έχει παρατηρήσει άλλος κάτοχος της ίδιας τηλεόρασης κάτι ανάλογο;
Ευχαριστώ και ελπίζω να μη κούρασα, περιμένω κάποια απάντηση.