Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όταν συνδέω στον media player της τηλεόρασης από σκληρό δίσκο ταινία MKVDTS 5.1 CH και στον home 5.1 παίρνω 2 κανάλια .κάποια βοήθεια ευχαριστώ

Όταν παίζει η ταινία, πάτα το κουμπάκι tools στο remote και μετά στις ρυθμίσεις για ήχο στην οπτική άλλαξε το PCM σε DTS. Αν δεν έχεις οπτική πρέπει να βάλεις. Νομίζω δεν περνά από HDMI.
Καλοςήρθες.

NEΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ απο προχτες,
Δεν λεει πουθενα τι κανει αλλα θα δουμε εν καιρω στις πληροφοριες.
Νικος

NEΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ απο προχτες,
Δεν λεει πουθενα τι κανει αλλα θα δουμε εν καιρω στις πληροφοριες.
Νικος
Τίποτα αξιόλογο.

1. Title
2010 model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
UE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. Description
T-VALDEUC-2001.2
. Add alternative FRC Ics (Zoran)
. SPDIF is not working if sub-dtv sound is selected in PC-DTV PIP mode.
. Watching ''picture'' on media play error with new s/w of I-phone/I-pad.
. OSD Wrapping issue on wireless pop-up window

Γεια σας παιδια το σκεφτομαι τον τελευταιο καιρό να πάρω και εγω μια samsung 46 3d με το home cinema 6930.Βλέπω όμως συνέχεια καινούργια μοντέλα απο toshiba lg sharp και ειλικρινα έχω πελαγώσει.Βασικά θέλω καποιον να με πείσει στο ερωτημα τι θα μου αποφέρει μια επένδυση 2000 ευρω για μια τηλεόραση??? Γιατι τα λεφτα είναι ειναι αρκετα και δεν ξέρω αν αξίζει...Τι γνώμη έχετε???

Ότι δεν αξίζει. Η τηλεόραση δεν είναι επένδυση...

Σωστο επενδυση ειναι κατι που σου αποδιδει κατι,
Μην το σκεπτεσαι ετσι η τηλεοραση παντα σου ρουφαει ...πορους χεχε, αλλα σε αποζημιωνει βεβαιως βεβαιως....τωρα εγω γιστι κανω κι αλλους συσχετισμους ε?:flipout:
Νικος

Καλημέρα. Θα με ενδιέφερε να κάνω στη tv ένα πιο προσεγμένο και επαγγελματικό καλιμπράρισμα από αυτό που της έχω κάνει μόνος μου. Γνωρίζει κάποιος αν ο γνωστός γκουρού του είδους ( ονόματα να μη λέμε ) έχει ασχοληθεί με το συγκεκρινμένο μοντέλο; Αν ναι θα με ενδιέφεραι να μάθω τα αποτελέσματα ( δηλ. το πόσο θεαματικά είναι ) και αν δεν είναι αδιάκριτο ποιό είναι περίπου το κόστος; Όσο αφορά το κόστος γενικά εννοώ για μια τέτοια διαδικασία. Ξαναλέω οτι αν αυτό που ρωτάω είναι αδιάκριτο , ας μου στείλει κάποιος φίλος p.m. Ευχαριστώ.

Κάνε αυτό που λέει το fullhd για τις ρυθμίσεις σε κινηματογραφική εικόνα και τα υπόλοιπα άστα όπως είναι.
Βλέπουν όλοι την TV μας πως παίζει στο HD και παθαίνουν πλάκα!!! Ακόμη και από το HD της ΝΟΒΑ!!!!! μΗΝ ΠΕΙΡΆΞΕΙς ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ! και εάν το δείξεις σε 3d χαζεύουν.
Είδατε τα 3D της έκθεσης "ερωτικα" στο SIKAGO???? Έχουν πλάκα τα βιντεακια με τς πορνασταρ σε 3D!!!

Κάνε αυτό που λέει το fullhd για τις ρυθμίσεις σε κινηματογραφική εικόνα και τα υπόλοιπα άστα όπως είναι.
Βλέπουν όλοι την TV μας πως παίζει στο HD και παθαίνουν πλάκα!!! Ακόμη και από το HD της ΝΟΒΑ!!!!! μΗΝ ΠΕΙΡΆΞΕΙς ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ! και εάν το δείξεις σε 3d χαζεύουν.
Είδατε τα 3D της έκθεσης "ερωτικα" στο SIKAGO???? Έχουν πλάκα τα βιντεακια με τς πορνασταρ σε 3D!!!
Αυτά που λέει το fullhd, τα δοκίμασα και δε μου άρεσαν ιδαίτερα. Τα άλλα τα πείραξα και μάλιστα πειραματίστικα πάρα πολύ και βρήκα ρυθμίσεις που μου αρέσουν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως και να μη τα πειράξεις είναι πολύ καλά ( τυπικο - φυσική ) αλλά αν πειραματιστείς και αφιερώσεις χρόνο και υπομονή , γίνονται καλύτερα πίστεψέμε. Όμως εχθρός του καλού το καλλύτερο, γι´αυτό θέλω και το χεράκι του ειδικού.

Θα ποστάρω ένα pm μου προς τον φίλο μας dikemon (αφού φυσικά μου έδωσε τη συγκατάθεση του) ώστε να πάρω κι από όλους εσάς νέα!

Το θέμα είναι σχετικά με τη σύνδεση pc με το 3d home cinema Samsung 6930 και στη συνέχεια με την τηλεόραση ue55c8000 με σκοπό την αναπαραγωγή blu ray και blu ray 3D ,μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής PowerDVD 10 Ultra Mark II( η τελευταία έκδοση του PowerDVD με υποστήριξη blu ray 3D).

Αν κάποιος από εσάς την έχει συνδέσει με υπολογιστή και έχει δει blu ray κλπ. ας μας πει τις εντυπώσεις του και ότι άλλο νομίζει!

Φίλε dikemon,

Σχετικά με το ηχοσύστημα 6930 ήθελα να σε ρωτήσω ακόμα μερικά πράγματα!
Μου είχες πει περιληπτικά πως η σωστή σύνδεση για ήχο 5.1 με τον pace gia nova hd είναι:

1.Από την HDMI του pace καλώδιο ΗΔΜΙ 1.3 προς μια από τις δυο HDMI in του 6930 και στη συνέχεια
2.Από την HDMI out του 6930 καλώδιο 1.4 προς την HDMI 1 της c8000 (HDMI 1 επειδή έχει audio return channel)

Σωστά έτσι;

Τώρα ήθελα επιπλέον να σε ρωτήσω αν με την παραπάνω σύνδεση ο ήχος σε όλα τα κανάλια (nova,τα κλασσικά αναλογικά ή ψηφιακά επίγεια) περνάει αυτόματα στα ηχεία του 6930 και ανάλογα αν η εκπομπή του καναλιού έχει stero ακούγονται τα 2 ηχεία ή αν ας πούμε αλλάξεις κανάλι και βάλεις nova cinema HD και προσφέρει 5.1,αυτόματα γυρνάνε σε 5.1 και ακούγονται όλα τα ηχεία.

Επίσης θέλω να σε ρωτήσω:Ο ενισχυτής A/V στο συγκεκριμένο home cinema είναι ενσωματωμένος με το 3d blu ray player?
Αν βάλεις ένα blu ray (ή blu ray 3d) και έχει DTS HD Master Audio ή Dolby True HD ή αν βάλεις ένα DVD και έχει ήχο DTS ή Dolby digital το 6930 έχει λαμπάκια που ανάβουν ώστε να βλέπεις τι είδους ήχο ακριβώς ακούς?

Κάνει αποκωδικοποίηση όλων των HD formats ήχου του blu ray καθώς και τα DTS ή Dolby digital του DVD έτσι?

Κάτι τελευταίο: Στην περίπτωση που ενισχυτής A/V και blu ray 3d player είναι ενσωματωμένα (έτσι νομίζω ότι είναι σε ρωτάω για επιβεβαίωση) οι δυο ΗΔΜΙ in στην πίσω πλευρά του 6930 είναι ελεύθερες για να το συνδέσεις με άλλες συσκευές όπως π.χ. ton pace που σε ρώτησα και προ ημερών.
Εχω υπολογιστή με καλή κάρτα γραφικών nvidia με HDMI.Αν συνδέσω με καλώδιο HDMI την κάρτα γραφικών του υπολογιστή μου με τη μια από τις δυο HDMI in του 6930 και χρησιμοποιώ το νέο PowerDVD 10 Ultra Mark II (η νέα έκδοση με δυνατότητα για blu ray 3d) θα μπορώ να βλέπω κανονικά blu ray στην c8000?

Αν με αυτό τον τρόπο μπορώ να βλέπω την εικόνα του blu ray μια χαρά μετά το ερώτημα είναι τι γίνεται με τον HD ήχο του blu ray?
Θα πρέπει να το βγάλω χωριστά με τη βοήθεια του Asus HDAV

Σου παραθέτω κάποια σχετικά link:

http://www.asus.com/product.aspx?P_I...Hk8&templete=2

http://www.asus.com/product.aspx?P_I...NiQ&templete=2

http://www.asus.com/product.aspx?P_I...Poh&templete=2

Λες να το ποστάρω στο thread μας gia thn c8000 ,αλλά δεν ξέρω μήπως είναι off topic!

Σε ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων φίλε dikemon και συγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις...
Μαζί με την ue55c8000 και το 6930 η αγορά μάλλον θα ξεπεράσει τα 3000 euro και γι αυτό θέλω όσομπορώ να είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες που θα έχω,όπως καταλαβαίνεις!

Και πάλι σε ευχαριστώ!

Φιλικά,
Μάνος.

Κάθε εμπειρία σχετική και κάθε λύση ή διαφώτιση στις παραπάνω απορίες,πολύτιμη!Απ'ότι βλέπω κι άλλοι φίλοι εδώ γλυκοκοιτάζουν το 6930 οπότε πιστεύω πως το θέμα θα πρέπει να ενδιαφέρει κατόχους και υποψήφιους κατόχους της τηλεόρασης!

Φιλικά,
Μάνος.

Καλημέρα. Θα με ενδιέφερε να κάνω στη tv ένα πιο προσεγμένο και επαγγελματικό καλιμπράρισμα από αυτό που της έχω κάνει μόνος μου. Γνωρίζει κάποιος αν ο γνωστός γκουρού του είδους ( ονόματα να μη λέμε ) έχει ασχοληθεί με το συγκεκρινμένο μοντέλο; Αν ναι θα με ενδιέφεραι να μάθω τα αποτελέσματα ( δηλ. το πόσο θεαματικά είναι ) και αν δεν είναι αδιάκριτο ποιό είναι περίπου το κόστος; Όσο αφορά το κόστος γενικά εννοώ για μια τέτοια διαδικασία. Ξαναλέω οτι αν αυτό που ρωτάω είναι αδιάκριτο , ας μου στείλει κάποιος φίλος p.m. Ευχαριστώ.
Κανείς , κάτι, κάποιος , που να έχει ασχοληθεί ο ειδικός με τη τηλεόραση αυτή και να μας πει εντυπώσεις μετά το καλιμπράρισμα και όλα τα σχετικά; Δε φαντάζομαι κανείς να μη το έχει κάνει ; Ο ειδικός πάλι που είναι ( με όλη τη καλή διάθεση μιλώ, και χωρίς παρεξήγηση ) του έχω στείλει και pm.
Καλησπέρα σας :ernaehrung004:

λεω και γω να χτυπήσω την 46c8000
και σκεφτομαι και γω να την παρω σετακι με το 6930

αλλα εχω μια απορια για το 6930

εχει το 6930 επιλογη,
mode και ετσι..
να παιζουν μονο τα μπροστα ηχεια?
σαν 2.1 συστημα ας πουμε?

γιατι εχω ενα θεματακι χωρου κτλ
και δυσκολο να μπουν τα πισω

αλλιως σκεφτομαι μηπως παρω σετ το 6900 τον player

και περνω ενα 2.1 μετα οτι να ναι
ή μια μπαρα..

λεω και γω να χτυπήσω την 46c8000
και σκεφτομαι και γω να την παρω σετακι με το 6930

αλλα εχω μια απορια για το 6930

εχει το 6930 επιλογη,
mode και ετσι..
να παιζουν μονο τα μπροστα ηχεια?
σαν 2.1 συστημα ας πουμε?

γιατι εχω ενα θεματακι χωρου κτλ
και δυσκολο να μπουν τα πισω

αλλιως σκεφτομαι μηπως παρω σετ το 6900 τον playe

και περνω ενα 2.1 μετα οτι να ναι
ή μια μπαρα..
Πάρε καλλύτερα μια μπάρα ,ήχου οχι για άρση βαρών. ΧΑ ΧΑ. ΧΑ. Χωρίς πλάκες , άμα δε σε πολυνοιάζει δώστα σε μια πολύ καλή ηχομπάρα.

Βρε παιδια μια αλλη ερώτηση,η Philips46 9705 που λέγεται η καλύτερη του 2010, ειναι σχεδόν στα ιδια λεφτά.Ξέρετε αν εχει μεγάλες διαφορές και ποιες? Εϊναι όντως καλύτερη ή είναι υποκειμενικά όλα αυτά?

Βρε παιδια μια αλλη ερώτηση,η Philips46 9705 που λέγεται η καλύτερη του 2010, ειναι σχεδόν στα ιδια λεφτά.Ξέρετε αν εχει μεγάλες διαφορές και ποιες? Εϊναι όντως καλύτερη ή είναι υποκειμενικά όλα αυτά?

Η philips παντα δινει ρεστα στην ακριβη της σειρα. Δεν μπορει να σου πει κανεις αν δεν δεις με τα ματια σου.
Η ποιοτητα εικονας περαν της αντικειμενικοτητας της εχει σαφως υποκειμενικα ποιοτικα χαρακτηριστικα. Με απλα λογια ρυθμισεις που αρεσουν σε σενα δεν αρεσουν σε καποιον αλλο. Συνεπως check it yourself!
Nick

Παιδιά καλησπέρα.
Μία ερώτηση. Στη θύρα usb hdd , έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει usb stick για να κάνει εγγραφή; Εγώ δοκίμασα με 4 G & 8G και αρνείται πεισματικά να δεχθεί να μου κάνει εγγραφή , ενω τη μορφοποιεί. Με σκληρό εξωτερικό δίσκο όλα καλά, αλλά usb stick τίποτα. Μήπως θέλει ´περισσότερα giga ας πούμε 16 η 32; Θα δοκίμαζα αλλά δεν έχω , και δε λέει να πληρώσω και να μη κάνω δουλειά. Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να απαντήσει γιατί το σκληρό μου τον χρειάζομαι, και αν είναι να ξέρω,άλλον ένα σκληρό για τα αρχεία στο pc μου ή usb stick 16αρι ή και 32αρι , μια και για τις εγγραφές από TV μου φτάνουν και περισσεύουν;

Παιδιά καλησπέρα.
Μία ερώτηση. Στη θύρα usb hdd , έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει usb stick για να κάνει εγγραφή; Εγώ δοκίμασα με 4 G & 8G και αρνείται πεισματικά να δεχθεί να μου κάνει εγγραφή , ενω τη μορφοποιεί. Με σκληρό εξωτερικό δίσκο όλα καλά, αλλά usb stick τίποτα. Μήπως θέλει ´περισσότερα giga ας πούμε 16 η 32; Θα δοκίμαζα αλλά δεν έχω , και δε λέει να πληρώσω και να μη κάνω δουλειά. Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να απαντήσει γιατί το σκληρό μου τον χρειάζομαι, και αν είναι να ξέρω,άλλον ένα σκληρό για τα αρχεία στο pc μου ή usb stick 16αρι ή και 32αρι , μια και για τις εγγραφές από TV μου φτάνουν και περισσεύουν;

Μηπως είναι πολυ αργα αυτα που έχεις ! Τεστάρισε τα για Write/Sec με ένα πρόγραμμα HDPRO k.a.

Μηπως είναι πολυ αργα αυτα που έχεις ! Τεστάρισε τα για Write/Sec με ένα πρόγραμμα HDPRO k.a.
Δε γνωρίζω πως γίνεται αυτό, δε το έχω ξανακάνει. Επίσης τι ταχύτητες πρέπει να έχουν για να είναι εντάξει;