Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρε παιδια.για να δεις 3d σε μια 3d tv, πρεπει και το bd player η dvd player να ειναι ειδικης 3d τεχνολογιας η μπορει και με ενα απλο να δεις 3d???

Κατ'εξαιρεση το PS3 ενω δεν ηταν 3D,με firmware upgrade πλεον υποστηριζει..

Last edited:
Yπάρχουν και τα φορμά 3D μισής ανάλυσης (side-by-side, top-to-bottom, κτλ.), τα οποία μπορούν να αναπαραχθούν από οποιαδήποτε πηγή 2D.

Η τηλεόραση βέβαια, πρέπει να είναι 3D...

Έχω την τελευταία έκδοση 2.χχχ και θέλω να πάω στην 3.χχχ, μπορώ να σώσω τα κανάλια;
Επίσης πως μπορώ να ξανακάνω αναζήτηση μόνο στα ψηφιακά ώστε να προστεθούν τα καινούργια καναλια της ΕΡΤ;
Ευχαριστώ

Έχω την τελευταία έκδοση 2.χχχ και θέλω να πάω στην 3.χχχ, μπορώ να σώσω τα κανάλια;
Επίσης πως μπορώ να ξανακάνω αναζήτηση μόνο στα ψηφιακά ώστε να προστεθούν τα καινούργια καναλια της ΕΡΤ;
Ευχαριστώ

Μπορείς να σώσεις τα κανάλια (δε θυμάμαι πως ακριβώς-θα σου πω όταν πάω σπίτι). Όταν είχα πιάσει τα καινούρια ψηφιακά της ΕΡΤ είχα κάνει αναζήτηση ψηφιακών καναλιών και μου τα έπιασε όλα απο την αρχή οπότε μετά έπρεπε να ξανακάνω ταξινόμηση. Θα σου πρότεινα να σώσεις όλα τα κανάλια πρώτα σε ένα φλασάκι (γιατί με την αναβάθμιση χάνονται όλα κανάλια-ρυθμίσεις*),να κάνεις την αναβάθμιση,να κάνεις restore τα κανάλια (για να μην κάθεσαι να ξαναπιάνεις και τα αναλογικά) και μετά να κάνεις αναζήτηση ψηφιακών για τα πιάσεις όλα τα ψηφιακά απο την αρχή (θα περιλαμβάνονται και τα νέα ψηφιακά της ΕΡΤ). Αφού τα πιάσεις κάνε μια ταξινόμηση στα ψηφιακά.

* Κατέγραψε τις ρυθμίσεις σου (εικόνα/ήχο) σε ένα χαρτί γιατί με την αναβάθμιση η τηλεόραση επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Μπορείς να σώσεις τα κανάλια (δε θυμάμαι πως ακριβώς-θα σου πω όταν πάω σπίτι). Όταν είχα πιάσει τα καινούρια ψηφιακά της ΕΡΤ είχα κάνει αναζήτηση ψηφιακών καναλιών και μου τα έπιασε όλα απο την αρχή οπότε μετά έπρεπε να ξανακάνω ταξινόμηση. Θα σου πρότεινα να σώσεις όλα τα κανάλια πρώτα σε ένα φλασάκι (γιατί με την αναβάθμιση χάνονται όλα κανάλια-ρυθμίσεις*),να κάνεις την αναβάθμιση,να κάνεις restore τα κανάλια (για να μην κάθεσαι να ξαναπιάνεις και τα αναλογικά) και μετά να κάνεις αναζήτηση ψηφιακών για τα πιάσεις όλα τα ψηφιακά απο την αρχή (θα περιλαμβάνονται και τα νέα ψηφιακά της ΕΡΤ). Αφού τα πιάσεις κάνε μια ταξινόμηση στα ψηφιακά.

* Κατέγραψε τις ρυθμίσεις σου (εικόνα/ήχο) σε ένα χαρτί γιατί με την αναβάθμιση η τηλεόραση επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Επιλέγεις: Κανάλι/Μεταφορά λίστας καναλιών/(εισάγεις το pin:0-0-0-0)/Εξαγωγή σε usb.

θα μπορουσε να ανοιξει ενα ποστ και να γραψει ο καθενας τι ρυθμίσεις εχει κανει στην τηλεόραση και για ποιο λόγο??

Γεια σας παιδια εχω και εγω αποκτησει την 40αρα 8000. Εχω καποιες ερωτησεις αν μπορει κανεις να μου απαντησει γιατι που να διαβασεις ολες τις σελιδες εδω μεσα! Απο το σιτε της sumsung υπαρχει αυτο http://www.samsung.com/gr/consumer/...XXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support, αναβαθμηση. Να την κανω? Ξερει να μου πει κανεις? Επισης δεν μου παιζει υποτιτλους στα mkv αρχεια.

Εχω αποφασίσει να την πάρω. Βρίσκω τιμές κάτι σαν 2,000 με 12 δόσεις. Πολλά δεν είναι; Θεσσαλονίκη εδώ.

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν πατήσω το info ή το guide, μου δείχνει μονίμως πληροφορίες για προγράμματα με 1 ώρα καθυστέρηση?

Εχω αποφασίσει να την πάρω. Βρίσκω τιμές κάτι σαν 2,000 με 12 δόσεις. Πολλά δεν είναι; Θεσσαλονίκη εδώ.

Η χαμηλότερη τιμή στο skroutz είναι 1870e. Αν σκευτείς οτι το ετήσιο επιτόκιο (επιβάρυνση) είναι γύρω στο 6,5% (είναι τα λεφτά που απαιτεί η τράπεζα απο το έμπορο/πελάτη ώστε ο έμπορος να μπορεί να εισπράξει την επόμενη μέρα ολόκληρο το ποσό και εσυ να πληρώνεις δόσεις στην τράπεζα 12 μήνες), τότε προκύπτει το ποσό που αναφέρεις. Θα μπορούσε ο "τόκος" αυτός να επιβαρύνει τον έμπορο,οκ. Παρόλα αυτά η τιμή είναι φυσιολογική.

Last edited:
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν πατήσω το info ή το guide, μου δείχνει μονίμως πληροφορίες για προγράμματα με 1 ώρα καθυστέρηση?

Άλλάξε στη ρύθμιση ώρας/ρολόι/ελεγχόμενη το auto/χειροκίνητη.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα!

Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το ολοκληρωμένο home cinema Samsung ht-c6930w.Ο λόγος που το γράφω εδώ είναι επειδή ξέρω ότι πολλοί φίλοι εδώ που έχουν την uec8000 το έχουν.
Με προβληματίζει λοιπόν το εξής θέμα:Έχω μια σχετικά παλιά τηλεόραση plasma Panasonic 42 ιντσών.Το βασικό μου ερώτημα είναι αν θα συνεργαστούν σωστά οι θύρα HDMI out του 6930 με τις HDMI in θύρες της τηλεόρασης μου.
Δεν θα έκανα αυτή την ερώτηση,γιατί γνώριζα ότι υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω της προδιαγραφής HDMI 1.3 με την 1.4 υπό την έννοια ότι η προδιαγραφή HDMI 1.4 είναι υπερσύνολο της HDMI 1.3.
Ο λόγος που μπήκαν στο μυαλό μου αμφιβολίες είναι μια ερώτηση αναγνώστη στο τρέχον τεύχος του Hitech (τεύχος Δεκεμβρίου) σελίδα 160,στην επιστολή του κυρίου Γ.Αναγνωστόπουλου,σχετικά με το Blu-ray 3D player Panasonic DMP-BDT300 στο οποίο ανάμεσα στα άλλα απαντάνε ότι:
"...Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η έξοδος HDMI 1.4 θα μας δώσει τον ήχο και την εικόνα των απλών Blu-ray 2D, μόνον όμως εάν συνδεθεί με ενισχυτή HDMΙ 1.4 και τηλεόραση HDMI 1.4 (και ως εκ τούτου 3D) ,ενώ με ενισχυτή HDMI 1.3 και τηλεόραση με είσοδο HDMI 1.3,δεν μπορεί να συνεργαστεί..."

Το καλύτερο θα ήταν κάποιος που έχει το εν λόγω περιοδικό να διάβαζε ολόκληρη την απάντηση του περιοδικού,αφού είναι αρκετά μεγάλη για να την παραθέσω ολόκληρη.

Το ερώτημα για μένα είναι,αν πάρω το εν λόγω ηχοσύστημα θα μπορώ να βλέπω κανονικά τα Blu-ray μου με την παλιά HD Ready plasma Panasonic που έχω (και μέχρι να πάρω 3D tv...) η θα μπω σε ιστορίες??

Συγνώμη για την αναστάτωση αλλά με έχει προβληματίσει πάρα πολύ η εν λόγω απάντηση που έδωσαν στο Hitech και θα ήθελα οι γνώστες αν τους είναι εύκολο να πάρουν μια θέση!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω με αγωνία!

Φιλικά,
Μάνος.

εχει συνδεσει κανεις την τηλεόραση με VGA σε υπολογιστή??

ρωταω αν με το refresh rate μπορεί να γίνει καμια πατατα στην τηλεόραση.

....Έχω μια σχετικά παλιά τηλεόραση plasma Panasonic 42 ιντσών.Το βασικό μου ερώτημα είναι αν θα συνεργαστούν σωστά οι θύρα HDMI out του 6930 με τις HDMI in θύρες της τηλεόρασης μου.
............................
Το ερώτημα για μένα είναι,αν πάρω το εν λόγω ηχοσύστημα θα μπορώ να βλέπω κανονικά τα Blu-ray μου με την παλιά HD Ready plasma Panasonic που έχω (και μέχρι να πάρω 3D tv...) η θα μπω σε ιστορίες??

Mια χαρά θα συνεργαστεί η HDMI out του Samsung με την HDMI in της τηλεόρασής σου, και κανονικά θα βλέπεις τα Blu ray δισκάκια σου (σε 2D βεβαίως).
Απλά να βάλεις την ανάλυση της HDMI out του Samsung στο Auto ή στο 720p αφού η TV σου δεν είναι Full HD.