Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η τηλεοραση παιζει μονο υποτιτλους που ειναι κολημενοι στη ταινια.

Εαν εχεις τη δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τους υποτιτλους,δεν ειναι κολλημενοι δηλαδη στη ταινια,τοτε δεν τους παιζει.

Απο τη μερια μου λιγο με νοιαζει διοτι εχω lg bx580 με πολυ καλο media π .

βεβαια θαθελα να λυθει το προβλημα γιατι με το media p.του lg πρεπει να ψαχνεσαι λιγο στις ρυθμισεις για να <<φερεις >>μια ταινια ενω με τις εργοστασιακες του media της 8000 δεν χρειαζεται νομιζω να κανεις πολλα.

Γιαυτο,και το τραβαω λιγο παρακατω,εαν καποιος θελει να παρει,εξωτερικο media p. ας παρει μαρκας samsung.
Φισικα δε νομιζω να εχει το προβλημα των υποτιτλων που εχει το ξαδερφακι του που ειναι ενσωματωμενο στη τηλεοραση.

Παιδια η λειτουργια pvr δουλευει μονο με ψηφιακα καναλια;;με το αναλογικο tuner(κεραια)δεν μπορεις να κανεις εγγραφη;;προσπαθω και μου βγαζει μνμ οτι μονο ψηφιακα λειτουργει!

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια η λειτουργια pvr δουλευει μονο με ψηφιακα καναλια;;με το αναλογικο tuner(κεραια)δεν μπορεις να κανεις εγγραφη;;προσπαθω και μου βγαζει μνμ οτι μονο ψηφιακα λειτουργει!

Ναι, ετσι ειναι. Μονο ψηφιακα γραφει.

Δηλαδη μονο μεσω digea εχουμε την δυνατοτητα;;μεσω του νοβα μπορει να γινει εγγραφη;πως μπορω να βρω ψηφιακα καναλια;;ευχαριστω!

Παιδιά σόρυ που γράφω εδώ αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα. Πρόσφατα και εγώ αγόρα μία samsung UE40C5000 40" και θα ήθελα να μου πείτε πως να την συνδέω με το pc μέσω του all-share. Χρειάζομαι κάτι extra να αγοράσω?

Παιδιά σόρυ που γράφω εδώ αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα. Πρόσφατα και εγώ αγόρα μία samsung UE40C5000 40" και θα ήθελα να μου πείτε πως να την συνδέω με το pc μέσω του all-share. Χρειάζομαι κάτι extra να αγοράσω?

Αυτη που αγορασες ειναι σειρα 5 οποτε κοιταξε καλυτερα εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62222&page=51

Δηλαδη μονο μεσω digea εχουμε την δυνατοτητα;;μεσω του νοβα μπορει να γινει εγγραφη;πως μπορω να βρω ψηφιακα καναλια;;ευχαριστω!

Κανεις;;

Τα πράγματα είναι απλά: μέσω digea/ΕΡΤ ψηφιακή η τηλεόραση λαμβάνει mpeg 2/4, και όπως το λαμβάνει στο γράφει και στο στικ/κάρτα μνήμης. Όλα τα υπόλοιπα, έρχονται σε άλλες μορφές, και φυσικά η τηλεόραση ΔΕΝ διαθέτει μετατροπείς -> ΔΕΝ μπορεί να τα γράψει.
ΔΕΝ μπορείς να γράψεις αναλογικό/εισόδους composite/scart/component/HDMI.

Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα πράγματα είναι απλά: μέσω digea/ΕΡΤ ψηφιακή η τηλεόραση λαμβάνει mpeg 2/4, και όπως το λαμβάνει στο γράφει και στο στικ/κάρτα μνήμης. Όλα τα υπόλοιπα, έρχονται σε άλλες μορφές, και φυσικά η τηλεόραση ΔΕΝ διαθέτει μετατροπείς -> ΔΕΝ μπορεί να τα γράψει.
ΔΕΝ μπορείς να γράψεις αναλογικό/εισόδους composite/scart/component/HDMI.

Σε ευχαριστω πολυ!δηλαδη μεσω πιατου δεν μπορω να γραψω προγραμα;;γινεται να συνδεσω την tv μεσω πιατου;γιατι απο οτι βλεπω το βυσμα του καλωδιου του πιατου ειναι διαφορετικο απο το αntenna in της tv....

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε ευχαριστω πολυ!δηλαδη μεσω πιατου δεν μπορω να γραψω προγραμα;;γινεται να συνδεσω την tv μεσω πιατου;γιατι απο οτι βλεπω το βυσμα του καλωδιου του πιατου ειναι διαφορετικο απο το αntenna in της tv....

Όχι. Η τηλεόραση δεν έχει δορυφορικό δέκτη...

Mηπως γνωριζετε εαν με σβηστη την τηλεοραση μπορουμε να προγραμματισουμε εγγραφη καναλιου (digea)?
(εννοειτε πως πρωτα θα προγραμματισουμε και μετα θα σβησουμε......)

Last edited:
Mηπως γνωριζετε εαν με σβηστη την τηλεοραση μπορουμε να προγραμματισουμε εγγραφη καναλιου (digea)?

Θεωρητικά θα πρέπει να το κάνει, αλλά γιατί δεν το δοκιμάζεις ?

Δεν το λες σωστα, Με ανοικτη την τηλεοραση προγραμματιζουμε και μετα την κλεινουμε, ολα γραφονται κανονικοτατα. Το εχω δοκιμασει πολλες φορες.
Νικος

PS Οταν ειναι κλειστη και γραφει (και εχεις προηγουμενως απενεργοποιησει το φωτεινο λογοτυπο samsung - εγω εχω την επιλογη να ειναι αναμενο οταν η τηλεοραση ειναι ανοικτη) φωτιζεται οση ωρα διαρκει η εγγραφη. Ειναι ενας καλος τροπος να ελεγχεις τις εγγραφες σου αν γινονται εφοσων εισαι σπιτι βεβαια.
Νικος

Δεν το λες σωστα, Με ανοικτη την τηλεοραση προγραμματιζουμε και μετα την κλεινουμε, ολα γραφονται κανονικοτατα. Το εχω δοκιμασει πολλες φορες.
Νικος

PS Οταν ειναι κλειστη και γραφει (και εχεις προηγουμενως απενεργοποιησει το φωτεινο λογοτυπο samsung - εγω εχω την επιλογη να ειναι αναμενο οταν η τηλεοραση ειναι ανοικτη) φωτιζεται οση ωρα διαρκει η εγγραφη. Ειναι ενας καλος τροπος να ελεγχεις τις εγγραφες σου αν γινονται εφοσων εισαι σπιτι βεβαια.
Νικος
Να προγραμματίσουμε εγραφή όποια ώρα θέλουμε εμείς, χωρίς το epg γίνεται;
Αν ναι πως; Εγώ δε το έχω βρεί.
Ευχαριστώ.

Να προγραμματίσουμε εγραφή όποια ώρα θέλουμε εμείς, χωρίς το epg γίνεται;
Αν ναι πως; Εγώ δε το έχω βρεί.
Ευχαριστώ.

Προγραμματισμος εκτος EPG οποτε θελουμε εμεις δεν γινεται,
Εδω εχω να κανω δυο σχολια,
1. Παρακολουθωντας ενα προγραμμα μπορω να πατησω record και να ελεγξω τον χρονο εγγραφης αυτο ομως δεν ειναι προγραμματισμος.
2. Το EPG καλο χρυσο και αγιο αλλα δεν ειναι πραγματικο EPG. Τι ενοοω?
Πατωντας το EPG βγαινει η καρτα η οποια εχει την κατανομη των προγραμματων σε ζωνες. Ενταξει. Εχει για παραδειγμα το νησι στο Mega στις 21.50 kai καπακι 22.50 ας πουμε Πρετεντερη,
Παταω εγγραφη στο ζωνη που αφορα το νησι και η εγγραφη ξεκινα κανονικα ΑΛΛΑ
ξεκινωντας η εγγραφη γραφει την ζωη της αλλης που προηγειται να μη σας πω και 20-25 λεπτα μεσα στη ζωνη που ειναι το νησι. Ενω δηλαδη πρακτικα η εγγραφη ξεκινα κανονικα οπως πρεπει οταν τελειωνει δεν εχει τελειωσει το νησι οποτε χανω ενα αρκετα μεγαλο κομματι. Αν θελω να δω το τελος του επεισοδιου θα πρεπει να πω στο ΕPG να γραψει και τον πρετεντερη (που θα εχει και το τελος του επεισοδιου)
Αυτο δεν ειναι κανονικο EPG. Αν ηταν θα επρεπε να αναγνωριζει ποτε τελειωνει το νησι και να δινει flag τελους μεσα στη ζωνη που ανηκει και οχι να ξεκινα την εγγραφη της επομενης ζωνης ενω δεν εχει τελειωσει το προγραμμα που ανηκει στην προηγουμενη.
Για να μην κατηγορω την τηλεοραση τα ιδια κανει και το EPG στο LG HR500 αλλα εκει αφου κανω επιλογη στη ζωνη εγγραφης που θελω εχω μετα την επιλογη να μπω στοn timer record και να αυξησω χειροκινητα το μηκος της εγγραφης οποτε δεν χανω το μισο νησι,
Θα μου πεις τι ζητας και συ απο μια τηλεοραση? Ειμαι ευχαριστημενος οσο δεν παει, γραφω οτι γραφω διοτι απλα το EPG που μας σερβιρουν δεν ειναι EPG.
EPG ειναι του skyHD για παραδειγμα οπου το μηχανημα ελεγχεται 100% απο το EPG. Ετσι ακομα κι αν εχω εγω προγραμματισει τη ζωνη που θελω δεν υπαρχει περιπτωση να χασω ουτε δευτερολεπτο απο την εκπομπη που ανηκει στη ζωνη εγγραφης.
Νικος

Last edited:
Προγραμματισμος εκτος EPG οποτε θελουμε εμεις δεν γινεται,
Εδω εχω να κανω δυο σχολια,
1. Παρακολουθωντας ενα προγραμμα μπορω να πατησω record και να ελεγξω τον χρονο εγγραφης αυτο ομως δεν ειναι προγραμματισμος.
2. Το EPG καλο χρυσο και αγιο αλλα δεν ειναι πραγματικο EPG. Τι ενοοω?
Πατωντας το EPG βγαινει η καρτα η οποια εχει την κατανομη των προγραμματων σε ζωνες. Ενταξει. Εχει για παραδειγμα το νησι στο Mega στις 21.50 kai καπακι 22.50 ας πουμε Πρετεντερη,
Παταω εγγραφη στο ζωνη που αφορα το νησι και η εγγραφη ξεκινα κανονικα ΑΛΛΑ
ξεκινωντας η εγγραφη γραφει την ζωη της αλλης που προηγειται να μη σας πω και 20-25 λεπτα μεσα στη ζωνη που ειναι το νησι. Ενω δηλαδη πρακτικα η εγγραφη ξεκινα κανονικα οπως πρεπει οταν τελειωνει δεν εχει τελειωσει το νησι οποτε χανω ενα αρκετα μεγαλο κομματι. Αν θελω να δω το τελος του επεισοδιου θα πρεπει να πω στο ΕPG να γραψει και τον πρετεντερη (που θα εχει και το τελος του επεισοδιου)
Αυτο δεν ειναι κανονικο EPG. Αν ηταν θα επρεπε να αναγνωριζει ποτε τελειωνει το νησι και να δινει flag τελους μεσα στη ζωνη που ανηκει και οχι να ξεκινα την εγγραφη της επομενης ζωνης ενω δεν εχει τελειωσει το προγραμμα που ανηκει στην προηγουμενη.
Για να μην κατηγορω την τηλεοραση τα ιδια κανει και το EPG στο LG HR500 αλλα εκει αφου κανω επιλογη στη ζωνη εγγραφης που θελω εχω μετα την επιλογη να μπω στοn timer record και να αυξησω χειροκινητα το μηκος της εγγραφης οποτε δεν χανω το μισο νησι,
Θα μου πεις τι ζητας και συ απο μια τηλεοραση? Ειμαι ευχαριστημενος οσο δεν παει, γραφω οτι γραφω διοτι απλα το EPG που μας σερβιρουν δεν ειναι EPG.
EPG ειναι του skyHD για παραδειγμα οπου το μηχανημα ελεγχεται 100% απο το EPG. Ετσι ακομα κι αν εχω εγω προγραμματισει τη ζωνη που θελω δεν υπαρχει περιπτωση να χασω ουτε δευτερολεπτο απο την εκπομπη που ανηκει στη ζωνη εγγραφης.
Νικος
Ευχαριστώ για την απάντηση Νίκο.
Τα ίδια ακριβώς με αυτά που γράφεις έχω διαπιστώσει και εγώ, για αυτό ρώτησα μήπως μπορούσε να γίνει ανεξάρτητος προγραμματισμός και δεν το είχα βρεί.
Τι να κάνουμε η τηλεόραση είναι μια χαρά, το EPG το Ελληνικό δυστυχώς είναι χάλια.
Ευτυχώς έχω και εγώ ενα καλό media player με αποκωδικοποιητή και έτσι προγραμματίζω από εκεί όταν το χρειάζομαι και για άμμεση εγραφή χρησιμοποιώ της τηλεόρασης.

Σκεφτομαι να προσπαθησω να παραγγειλω τα xpand Universal 3D Glasses για την 40 8000 μου.

Η σελιδα ειναι η http://www.xpand.me/products/universal-3d-glasses-x103/

ποια η γνωμη σας>?

Η γνώμη μας είναι ότι τα δίνει η βασίλισσα του cross-talk, η Philips. Σίγουρα θες να δεις την ίδια εμπειρία και στην samsung;

οποτε, τι προτινεται?

Τα γυαλια της samsung δουλευουν μια χαρα,
Αν θελεις μπορεις να δεις και τη νεα σειρα καθως ειναι πιο κομψα απο τα περισινα ενω λεγεται οτι δημιουργουν και λιγοτερο flickering.
Νικος