Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αρκεί να έχεις wifi σπίτι και η TV σε ethernet.
Και τα δύο που λες υπάρχουν και είναι εν ενεργεία. Το θέμα όμως είναι αν το Συγκεκριμένο τηλέφωνο υποστηρίζει τη δυνατότητα για το σχετικό πρόγραμμα.
Από τη samsung μου είπαν ναι, αλλά όταν πάω να το κατεβάσω λέει οτι το δικό μου τηλ. δε το υποστηρίζει, και δεν το έχει μεσα στη λίστα των τηλεφώνων που το υποστηρίζει.
Δε καταλαβαίνω τι γίνεται;
Πάντως τη λειτουργεία allshaire, αυτή ναι την υποστηρίζει και την είδα σε σύνδεση τηλέφωνου-τηλεόρασης.

me to mkvmergegui προσθετω srt υποτιτλους στη ταινια mkv, αλλα η τβ δεν τους παιζει στο media player της.
Ξερει κανεις τι φταιει?

Last edited:
Θα πρέπει οι υπότιτλοι να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία.

το εκανα αλλα τιποτα.

Εννοω οτι μετονομασα τους υποτιτλους ακριβος με το ονομα της ταινιας και αφησα φισικα τη καταληξη srt.
Καποια αλλη λυση υπαρχει εκτος απο την παραδοξη του downgrade?

παιδες καλησπερα. μια μονο ερωτηση. για τη σειρα D εχει 3D καναλια δωρεαν. Για την σειρα C ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ Η SAMSUNG αν δεν κανει κατι γι αυτο.

παιδες καλησπερα. μια μονο ερωτηση. για τη σειρα D εχει 3D καναλια δωρεαν. Για την σειρα C ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ Η SAMSUNG αν δεν κανει κατι γι αυτο.
Tο παραξενο θα ηταν να "βαλει" και τα 3D βιντεακια και γι την περσινη σειρα (c) .

Tο παραξενο θα ηταν να "βαλει" και τα 3D βιντεακια και γι την περσινη σειρα (c) .

Kι ομως απο οτι φαινεται θα το εχουμε και μεις,
Το βουτυξα απο αδελφο forum οπου καποιος κατοχος (Αγγλος) σειρας C ρωτησε το περιοδικο WHF (What Hi Fi) το οποιο με τη σειρα του ρωτησε τη samsung η οποια απαντησε ως ακολουθως.

Διαβαστε εδω,

http://www.whathifi.com/forum/tvs-and-projectors/whf-can-you-ask-samsung

Νικος

Καλησπέρα,έχω αγοράσει 3D γυαλιά για να τα συνδέσω με την συγκεκριμένη τηλεόραση. Το μοντέλο των γυαλιών είναι Samsung SSG-3100GB. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν συνδέονται. Στο κουτί τους γράφει πως είναι συμβατά με μοντέλα 2011 ενώ η UE40C8000 είναι 2010. Δεν θα έπρεπε τα γυαλιά σαν νέο μοντέλο να είναι συμβατά με παλαιότερες τηλεοράσεις?

Ευχαριστώ.

Last edited:
μηπως η τελευταια αναβαθμιση δεν υποστηριζει υποτιτλους σε UTF8 και θελει καποια αλλη κωδικωποιηση?

αυτο τον υποτιτλο βαζω στο mergegui alla το midia της τβ δεν το βγαζει

Season.of.the.Witch.2010.1080p.MKV.AC3.DTS.NLSubs-DMT.mkv.srt

Και η ταινια τον ιδιο τιτλο εχει εκτος βεβαια απο το srt sto τελος.
Τι φταιει που δεν βγαινει ο υποtiτλος

Καλησπέρα,έχω αγοράσει 3D γυαλιά για να τα συνδέσω με την συγκεκριμένη τηλεόραση. Το μοντέλο των γυαλιών είναι Samsung SSG-3100GB. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν συνδέονται. Στο κουτί τους γράφει πως είναι συμβατά με μοντέλα 2011 ενώ η UE40C8000 είναι 2010. Δεν θα έπρεπε τα γυαλιά σαν νέο μοντέλο να είναι συμβατά με παλαιότερες τηλεοράσεις?

Ευχαριστώ.

Να τα γυρισεις πισω ειναι συμβατα μονο με μοντελα 2011 και ο λογος ειναι οτι ειναι bluetooth ενω η σειρα C (2010) λειτουργει με υπερυθρες.
Η αλλαζεις γυαλια για την συγκεκριμενη τηλεοραση η κρατας τα γυαλια και αλλαζεις τηλεοραση :)
Νικος

Ναι φιλε εχεις δικαιο το διαβασα μετα σαν γνησιος Ελληνας στο βιβλιαρακι!!
Η φαση ειναι οτι τα πηρα απο το plaisio αντικαταβολη και δεν ξερω αμα γινεται τωρα αλλαγη!
Στο βιβλιαρακι μου γραφει 3 μαρκες γυαλλιων 3D τα οποια στο site του plaisio δεν υπαρχουν!
Αντε να δω τωρα πως θα ξεπλεξω!
Δηλαδη η δικια μου TV μονο με υπερυθρες μπορει να τα συνχρονισει φιλε Νικο?

Ναι φιλε εχεις δικαιο το διαβασα μετα σαν γνησιος Ελληνας στο βιβλιαρακι!!
Η φαση ειναι οτι τα πηρα απο το plaisio αντικαταβολη και δεν ξερω αμα γινεται τωρα αλλαγη!
Στο βιβλιαρακι μου γραφει 3 μαρκες γυαλλιων 3D τα οποια στο site του plaisio δεν υπαρχουν!
Αντε να δω τωρα πως θα ξεπλεξω!
Δηλαδη η δικια μου TV μονο με υπερυθρες μπορει να τα συνχρονισει φιλε Νικο?

Καλημερα φιλε μου,
Ναι δυστυχως ολη η σειρα C (και αν δεν με απατα η μνημη μου και τα φτηνα μοντελα της σειρας D) λειτουργουν μονο με υπερυθρες.
Εσυ χρειαζεσαι μαλλον αυτα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...e-Shutter-Glasses-Rechargeable-SSG-2200AR.htm
H περισινη σειρα ειχε κωδικους 2100-2200 η φετεινη σειρα εχει κωδικους 3ΧΧΧ.
Σαφως και πρεπει να σου τα αλλαξουν. Αν οχι παρε πιστωτικο δεν ξερω αν γινεται να σου δωσουν τα χρηματα σου πισω,
Μην σε παραξενευει η ακριβοτερη τιμη των περισινων γυαλιων σε σχεση με τα φετινα διοτι αγορασαν παραπανω περισι και δεν θελουν να χασουν.
Το ιδιο εγινε και με τις τηλεορασεις την 40C8000 περισι την πληρωσα 2020 euros ενω η φετινη 40D8000 εχει 1300 η καπου πολυ κοντα.
Νικος

και τι ασχημα γυαλια ρε νικο δε σου κανει ορεξη να ταγορασεις και ας εχουνε 60 ευρω.
Χαθηκε ο κοσμος η σαμ να βγαλει και ενα καινουριο ζευγαρι,λιγο πιο φινο και για τη c,καινουργια τηλεοραση ειναι και αυτη!

Me προβληματιζει καπως το ντιζαιν επειδη φοραω και γω γυαλια και δε ξερω αν θα με βολευουν.
Νομιζω οτι τα αλλα τα 2100 με τη μπαταρια θα ειναι καπως πιο ανετα.

και τι ασχημα γυαλια ρε νικο δε σου κανει ορεξη να ταγορασεις και ας εχουνε 60 ευρω.
Χαθηκε ο κοσμος η σαμ να βγαλει και ενα καινουριο ζευγαρι,λιγο πιο φινο και για τη c,καινουργια τηλεοραση ειναι και αυτη!

Me προβληματιζει καπως το ντιζαιν επειδη φοραω και γω γυαλια και δε ξερω αν θα με βολευουν.
Νομιζω οτι τα αλλα τα 2100 με τη μπαταρια θα ειναι καπως πιο ανετα.

Μην ανησυχεις οσοι φορουν γυαλια (τουλαχιστον απο φιλους) δεν ειχαν κανενα προβλημα με τα γυαλια που φοραν επανω τους για 3D. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχεις και συ. Και τα 2100 μια χαρα γυαλια ειναι. Δεν ενοχλουν καθολου. Σχεδιαστικα τα νεα 3ΧΧΧ εχουν και θετικα και αρνητικα. Προσωπικα μου ειναι ουδετερα. Η samsung κοιτα το συμφερον της να βγαλει λεφτα θελει.
Νικος

οποτε τον Αυγουστο θα εχουμε και εμεις καναλι 3D

Συμφωνα με την απαντηση της samsung μενει να το δουμε το αργοτερο αρχες Αυγουστου.
Νικος

Καλημερα φιλε μου,
Ναι δυστυχως ολη η σειρα C (και αν δεν με απατα η μνημη μου και τα φτηνα μοντελα της σειρας D) λειτουργουν μονο με υπερυθρες.
Εσυ χρειαζεσαι μαλλον αυτα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...e-Shutter-Glasses-Rechargeable-SSG-2200AR.htm
H περισινη σειρα ειχε κωδικους 2100-2200 η φετεινη σειρα εχει κωδικους 3ΧΧΧ.
Σαφως και πρεπει να σου τα αλλαξουν. Αν οχι παρε πιστωτικο δεν ξερω αν γινεται να σου δωσουν τα χρηματα σου πισω,
Μην σε παραξενευει η ακριβοτερη τιμη των περισινων γυαλιων σε σχεση με τα φετινα διοτι αγορασαν παραπανω περισι και δεν θελουν να χασουν.
Το ιδιο εγινε και με τις τηλεορασεις την 40C8000 περισι την πληρωσα 2020 euros ενω η φετινη 40D8000 εχει 1300 η καπου πολυ κοντα.
Νικος

Καλησπερα φιλε μου.Πηρα τηλ στο plaisio και μου ειπαν να παω να τα δουν απο κοντα σε τι κατασταση ειναι τα γυαλλια (μηπως εχουν γρατζουνιες κτλ) για να τα παρουν πισω.
Εκανα παραγγελια απο multirama σημερα το πρωι τα SSG-2100AB.
Στο ενχειριδιο της ΤV εγραφε για αυτα και για τα SSG-2200AR,SSG-2200KR εχεις δικαιο αλλα διαλεξα το παραπανω στην τυχη βασικα μιας εφαγα τετοιο ξενερωμα εχθες που το φυσαω και δεν κρυωνει!!!:laugh::laugh::laugh:
Να ρωτησω και κατι με την ευκαιρια γιατι εσεις εδω ειστε τσακαλια?!
Θα τα αναγνωρισει αυτοματα οταν τα παρω η TV μεσω υπερυθρων η θα παω στο μενου της και θα πρεπει να εναργοποιησω πρωτα κατι?

Καλησπερα φιλε μου.Πηρα τηλ στο plaisio και μου ειπαν να παω να τα δουν απο κοντα σε τι κατασταση ειναι τα γυαλλια (μηπως εχουν γρατζουνιες κτλ) για να τα παρουν πισω.
Στο ενχειριδιο της ΤV εγραφε για αυτα και για τα SSG-2200AR,SSG-2200KR εχεις δικαιο αλλα διαλεξα το παραπανω στην τυχη βασικα μιας εφαγα τετοιο ξενερωμα εχθες που το φυσαω και δεν κρυωνει!!!:laugh::laugh::laugh:
Θα τα αναγνωρισει αυτοματα οταν τα παρω η TV μεσω υπερυθρων η θα παω στο μενου της και θα πρεπει να εναργοποιησω πρωτα κατι?
Θα συνδεθούν αυτόματα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις τη 3D λειτουργία όταν στο ζητήσει, και αν βάλεις να δεις υλικό side by side, να ενεργοποιήσεις μόνο σου τη 3D λειτουργεία από τη τηλεόραση. Ε'ιναι πολύ πολύ απλό μη σε προβληματίζει, με τα γυαλιά πάντως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί που τα ενεργοποιεί.

Οπως ακριβως τα λεει ο φιλος Leonid.
Ειναι πολυ απλο μονο ενεργοποιεις τα γυαλια απο το κουμπακι τους(παρατεταμενο πατημα) οταν ειναι να δεις 3D υλικο. Οταν δεν βλεπεις fullHD υλικο αλλα side by side επιλεγεις και την σωστη κωδικοποιηση και εισαι κυριος.
Νικος