Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σε όλους.
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας στο εξής :
Είχα συνδεμένο στη τηλεόραση ενα media player, που από ποιότητα εικόνας και δυνατότητα αναγνωρισης αρχείων ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά είχε πρόβλημα μόνο με αυτή τη τηλεόραση στο συγχρονισμό ήχου - εικόνας. Αναγκαστηκα λοιπόν να το αποσύρω σε άλλο δωμάτιο.
Θέλω λοιπόν με το media player της τηλεόρασης να συνδέσω σκληρό δίσκο που να παιζει τις προσωπικές μου ταινίες και γενικότερα τις ταινίες που έχω. Το θέμα μου είναι οτι μέχρι τώρα τις έγραφα με το DVDSHRINK και τις έκανε αρχεία iso, και τις έβλεπα σε άψογη ποιότητα , και με όλα τα μενου της ταινίας, αλλά ή τηλεόραση μας δε τα αναγνωρίζει αυτά τα αρχεία. Δοκίμασα και με το Decrypter, τις διαβάζει, κατα περίεργο λόγο όμως όχι όλες, και είναι κάπως παράξενο στο τρόπο που τις αναπαράγει, και δε σου δίνει όλες τις δυνατότητες που μπορείς να έχεις.
Ρωτώ λοιπόν τα εξής :
- Με ποιό πρόγραμα θα μπορούσα να αντιγράψω τις ταινίες μου ( όχι να τις << σπάσω >>, απλή αντιγραφή ), και να έχω την ίδια ποιότητα σε εικόνα , ήχο και δυνατότητες με τα iso αρχεία που μου τις έκανε το DVDSHRINK, και να μπορεί να τις παίζει ο media player της τηλεόρασής μας;
- Επίσης μέχρι τι χωριτηκότητα σκληρού μπορεί να παίξει η τηλεόρασή μας, έχω δοκιμάσει με 1 Giga και είναι οκ, θα με ενδιέφερε όμως να ξέρω αν μπορεί και με μεγαλύτερο, 1,5 ή και 2 Giga;
- Τέλος, σε συνάρτηση με τη χωριτηκότητα του σκληρού, είδα οτι τώρα τελευταία οι εξωτερικοί σκληροί που κυκλοφορούν, και ειδικά με τόσο μεγάλες χωριτηκότητες είναι usb3. Η τηλεόρασή μας συνεργάζεται με τους usb3;
Ευχαριστώ, και λυπάμαι αν σας κούρασα λίγο. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει αποτελεσματικά.

Last edited:
Καλημέρα σε όλους.
Είχα συνδεμένο στη τηλεόραση ενα media player, που από ποιότητα εικόνας και δυνατότητα αναγνωρισης αρχείων ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά είχε πρόβλημα μόνο με αυτή τη τηλεόραση στο συγχρονισμό ήχου - εικόνας. Αναγκαστηκα λοιπόν να το αποσύρω σε άλλο δωμάτιο.
Θέλω λοιπόν με το media player της τηλεόρασης να συνδέσω σκληρό δίσκο που να παιζει τις προσωπικές μου ταινίες και γενικότερα τις ταινίες που έχω. Το θέμα μου είναι οτι μέχρι τώρα τις έγραφα με το DVDSHRINK και τις έκανε αρχεία iso, και τις έβλεπα σε άψογη ποιότητα , και με όλα τα μενου της ταινίας, αλλά ή τηλεόραση μας δε τα αναγνωρίζει αυτά τα αρχεία. Δοκίμασα και με το Decrypter, τις διαβάζει, κατα περίεργο λόγο όμως όχι όλες, και είναι κάπως παράξενο στο τρόπο που τις αναπαράγει, και δε σου δίνει όλες τις δυνατότητες που μπορείς να έχεις.
Ρωτώ λοιπόν τα εξής :
- Με ποιό πρόγραμα θα μπορούσα να αντιγράψω τις ταινίες μου ( όχι να τις << σπάσω >>, απλή αντιγραφή ), και να έχω την ίδια ποιότητα σε εικόνα , ήχο και δυνατότητες με τα iso αρχεία που μου τις έκανε το DVDSHRINK, και να μπορεί να τις παίζει ο media player της τηλεόρασής μας;
- Επίσης μέχρι τι χωριτηκότητα σκληρού μπορεί να παίξει η τηλεόρασή μας, έχω δοκιμάσει με 1 Giga και είναι οκ, θα με ενδιέφερε όμως να ξέρω αν μπορεί και με μεγαλύτερο, 1,5 ή και 2 Giga;
- Τέλος, σε συνάρτηση με τη χωριτηκότητα του σκληρού, είδα οτι τώρα τελευταία οι εξωτερικοί σκληροί που κυκλοφορούν, και ειδικά με τόσο μεγάλες χωριτηκότητες είναι usb3. Η τηλεόρασή μας συνεργάζεται με τους usb3;
Ευχαριστώ, και λυπάμαι αν σας κούρασα λίγο. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει αποτελεσματικά.
Παιδιά, κάποιος που μπορεί να βοηθήσει στα παραπάνω ρωτήματα;

Καλημέρα σε όλους.
Ρωτώ λοιπόν τα εξής :

Καταρχάς δεν μας κούρασες καθόλου,
Αρχίζοντας από το τέλος,η τηλεόραση δεν υποστηρίζει usb 3.
Μέλη έχουν δοκιμάσει δίσκους μέχρι και 2T και δεν είχαν πρόβλημα (ίδιος media player,σειρά D όμως).
Όσον αφορά την μετατροπή δεν μπορώ να σε διαφωτίσω ιδιαίτερα.Δες εάν μπορείς να κανεις μετατροπή σε mkv.

Καταρχάς δεν μας κούρασες καθόλου,
Αρχίζοντας από το τέλος,η τηλεόραση δεν υποστηρίζει usb 3.
Μέλη έχουν δοκιμάσει δίσκους μέχρι και 2T και δεν είχαν πρόβλημα (ίδιος media player,σειρά D όμως).
Όσον αφορά την μετατροπή δεν μπορώ να σε διαφωτίσω ιδιαίτερα.Δες εάν μπορείς να κανεις μετατροπή σε mkv.
Αντρέα καλημέρα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Με ποιό πρόγραμμα θα μπορούσα να τις μετατράψω σε mkv; Δε γνωρίζω και πάρα πολλά από αυτά.

Με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι το xilisoft video converter όπως και το DivX plus μπορούν να μετατρέψουν τα αρχεία σε ότι φορμά θέλεις.Ωστόσο καλύτερα να θέσεις το ερώτημα σου στην κατηγορία HTPC του forum,όπου θα σε βοηθήσουν περισσότερο.:ernaehrung004:

Με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι το xilisoft video converter όπως και το DivX plus μπορούν να μετατρέψουν τα αρχεία σε ότι φορμά θέλεις.Ωστόσο καλύτερα να θέσεις το ερώτημα σου στην κατηγορία HTPC του forum,όπου θα σε βοηθήσουν περισσότερο.:ernaehrung004:
Ευχαριστώ πολύ!

α ! δοκιμασε και το mkvmerge gui που ειναι γρηγορο και δωρεαν να μετατρεψεις τις ταινιες σου,μπορει να δουλεψει.

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα καλες γιορτες να εχετε και χρονια σας πολλα,δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο και θελω μια βοηθεια αν ειναι ευκολο παρακαλω ,θα ηθελα τις ρυθμισεις για το 3D στην Samsung UE C8000,σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν ειμαι καπου λαθος

Χρόνια πολλά σε όλοι την καλή παρέα του forum και με την ευκαιρία μια ερώτηση: Κατεβάζω από το Youtube βιντεακια τα αποθηκεύω σε στικακι αλλά δεν παίζουν στην τηλεόραση, μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ή τι φταίει...???

Χρόνια πολλά σε όλοι την καλή παρέα του forum και με την ευκαιρία μια ερώτηση: Κατεβάζω από το Youtube βιντεακια τα αποθηκεύω σε στικακι αλλά δεν παίζουν στην τηλεόραση, μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ή τι φταίει...???

Για αρχή θα κοιτάς τη μόρφή είναι το βίντεο που κατέβασες π.χ. mp4,avi,mkv etc... πολλές φορές τα απλά βίντεο που κατεβάζουμε από το youtube είναι σε μορφή .flv οπότε μη περημένεις να το παίξει! δες αυτό για αρχή και πες μας!

Καλή χρονιά ! Έκανα αναβάθμιση και εγώ στην τελευταία έκδοση . Αλλά απογοήτευση (είχα παλιά έκδοση) λοιπόν χάλασε πλήρως η εικόνα. Την βλέπω λες και βλέπω ντοκυμαντέρ σαν να κολλάει. δεν την βλέπω ξεκούραστα.. σαν να χάνει κάποια frames μου φαίνεται υπάρχει κάποια λύση σε αυτό.? Αυτό συμβαίνει στα αναλογικά και στο hdmi ,ψηφιακά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ..

Καλή χρονιά ! Έκανα αναβάθμιση και εγώ στην τελευταία έκδοση . Αλλά απογοήτευση (είχα παλιά έκδοση) λοιπόν χάλασε πλήρως η εικόνα. Την βλέπω λες και βλέπω ντοκυμαντέρ σαν να κολλάει. δεν την βλέπω ξεκούραστα.. σαν να χάνει κάποια frames μου φαίνεται υπάρχει κάποια λύση σε αυτό.? Αυτό συμβαίνει στα αναλογικά και στο hdmi ,ψηφιακά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ..
Καλή χρονιά.
Πιστεύω σίγουρα πως κάτι δε πάει καλά με τις ρυθμίσεις που έχεις στη tv.
Μήπως το προηγούμενο firmware που είχες ήταν σειράς 2..... και τώρα πήγες σε 3..... ; Αν συναίβει αυτό, έχουν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις που είχες και πρέπει να τις κάνεις πάλι όλες από την αρχή.
Αν πάλι δε έγινε κάτι τέτοιο, στα σίγουρα το νέο firmware δε μπορεί να προκαλέσει αυτό το χάος που λες, το έχω περάσει και εγώ και αρκετοί άλλοι, και μόνο προβλήματα δεν είχαμε , αντίθετα βελτίωση σε ορισμένους τομείς και σε άλλους τα πράγματα έμειναν ως είχαν. Μήπως κάτι άλλο δε πάει καλά λοιπόν;

ναι ακριβώς αυτό ανέφερα ότι είχα παλιά έκδοση και χαθήκανε όλες οι ρυθμίσεις . Αλλά δεν καταλαβαίνω είναι δυνατόν οι εργοστασιακές (default) ρυθμίσεις να μου κάνουν την εικόνα τόσο χάλια. Υπάρχει κανά ποστ που να λέει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για μια ομαλή εικόνα , χωρίς να πηγαίνει γρήγορα όπως τώρα.
Ευχαριστώ

Ρύθμισε το motion plus στο καθαρή εικόνα σε συνδιασμό με το Led motion plus ή Επιπρ.Κίνηση LED.

Παιδιά γειά σας και καλη χρονιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν η αορά της 40' c8000 στα 849 (εκθεσιακό κομμάτι) αξίζειή οχι:
Είναι πολύ ωραία η tv και με δελεάζει η τιμή!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η αορά της 40' c8000 στα 849 (εκθεσιακό κομμάτι) αξίζειή οχι:
Θα έλεγα πως τώρα πια όχι δεν αξίζει και τόσο. Είναι 2 χρονών μοντέλο, εκθεσιακό που δε ξέρεις τι μπορεί να έχει σαν κομάτι από θέμα χρήσεις.
Εγω για αυτή τη 40αρα θα έδινα το πολύ 600 €.
Αυτή βέβαια είναι η δική μου άποψη...

Καλή χρονιά! Με +350e παίρνεις την καινούρια 40d8000 η οποία είναι καλύτερη, θα είναι καινούρια και θα έχεις και 2 χρόνια εγγύηση. Αν δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω χρήματα πάρε κάποια άλλη στα όρια του προυπολογισμού σου καινούρια. Αν επιμένεις σε μεταχειρισμένη προκειμένου να γλιτώσεις χρήματα κοίτα στις αγγελίες του φόρουμ, μπορεί να πετύχεις κάποια καλή περίπτωση, πιθανότατα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απο οποιαδήποτε εκθεσιακή. Γενικότερα για εκθεσιακή και 2ετίας, τα 850ε τα βρίσκω πολλά.

hello!
ερωτηξη!

πηρα χτες και εβαλα το Yamaha YHT-S401
(ενα virtual surround home theater με ραδιοενισχητη και ηχομπαρα)

την συνδεσα στην TV me HDMI στις αντιστοιχες ARC θυρες
και ακουω κανονικα απο το Yamaha τον ηχο της TV!

αλλα... (γιατι παντα υπαρχει ενα αλλα..)

αμα γυρισω σε ραδιο ή αλλη πηγη, εκτος hdmi
και παω πισω στο hdmi, τοτε χανετε ο ήχος της TV
και πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω την TV για να ξαναερθει
(κλεισιμο/ανοιγμα του Yamaha δεν γινετε τιποτα αμα δεν κλεισει η Samsung!)

πιθανον να ειναι bug του yamaha..

αλλα διαβαζω τωρα στο manual του
και λεει προσοχη να ειναι ενεργο το hdmi control στην TV, και το power interlock και κατι τετια..
οποτε μηπως φταιει κατι τετιο?
εχει τετια ρυθμιση η samsung?

εχει παιξει κανεις αλλος με ARC σε αλλο συστημα με την Samsung και του παιζει καλα??

thanx a lot!