Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα σε ολους.

απο την εβδομαδα που ερχεται λεω να γινω κατοχος μια uc40c8000

2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω

1) στα mkv παιζει το dts ηχο .

2) με απλα γυαλια 3D Glasses Circular Polarized μπορεις να δεις 3d η μονο μετα γυαλια της samsung?

ευχαριστο
φιλιππος

Τα polarized glasses ανηκουν στην τεχνολογια πολωτικων φιλτρων και ειναι παθητικα. 3D προς το παρων μπορουμε να δουμε μονο με τα γυαλια της καθε εταιριας τα οποια ανηκουν στην τεχνολογια active shutter.
Νικος

Παντως εμενα η vt20 (με ιδιο υλικο 2D ΚΑΙ 3D) μου φανηκε καλυτερη και δεν μιλαμε για γωνια θεασης και να φυγεις απο το οριζοντιο αξονα, γιατι εκει ολες οι lcd 3D εχουν προβλημα.Παντως εγω θα εβλεπα (το που και το ποτε ειναι αλλο θεμα) και την samsung Ps63c7000 (plasma) γιατι το μεγεθος μετραει.

Last edited:
NAI!!!!
Μπορώ να δηλώνω κ γω ως ιδιοκτήτης μιας C8000 55"!

Εχει μια ωρα που την εκλεισα κ τη Δευτερα.... (πρωτα ο Θεος).... θα την εχω στα χερια μου!! :ADFADF1:

Μια απορία έχω μόνο....απο οτι είδα απο πίσω έχει ένα άλλο λεπτό βύσμα για κεραία κ ένα μονό βύσμα για component!!
Γνωρίζει κανένας ιδιοκτήτης της η έστω παρόμοιας τηλεόρασης αν παρέχει ανταπτορες η συσκευασία η τρεχω να βρω εγω?
Έχει πέσει στην αντίληψή σας εδώ μέσα κανένα τοπικ που να βοηθάει?

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αντε Ανεστη με το καλο...
Προβλέπεται θερμη η επομενη εβδομαδα :2thumb22sup:
Να'σαι καλα Ανδρεα, ευχαριστω!
Κανόνισε να εισαι ελεύθερος απο το μεσημέρι κ μετά, της Δευτέρας αν θελεις να εισαι παρών!!:cool4:
Οποιος εκ Θεσσαλονικης ενδιαφερετε να τη δει πολυ ευχαριστως να κερασω καφεδακι για να τη δει απο κοντα.

NAI!!!!

Εχει μια ωρα που την εκλεισα κ τη Δευτερα.... (πρωτα ο Θεος).... θα την εχω στα χερια μου!! :ADFADF1:

Μια απορία έχω μόνο....απο οτι είδα απο πίσω έχει ένα άλλο λεπτό βύσμα για κεραία κ ένα μονό βύσμα για component!!
Γνωρίζει κανένας ιδιοκτήτης της η έστω παρόμοιας τηλεόρασης αν παρέχει ανταπτορες η συσκευασία η τρεχω να βρω εγω?
Έχει πέσει στην αντίληψή σας εδώ μέσα κανένα τοπικ που να βοηθάει?

http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv/Samsung-UE46C8000/rear-connections.jpg
rear-connections.jpg

τσαμπια !!!!

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46c8000-ue40c8000-20100529695.htm

Τα polarized glasses ανηκουν στην τεχνολογια πολωτικων φιλτρων και ειναι παθητικα. 3D προς το παρων μπορουμε να δουμε μονο με τα γυαλια της καθε εταιριας τα οποια ανηκουν στην τεχνολογια active shutter.
Νικος

ευχαριστο φιλε Νικο

κανεις για το dts γνωριζει

Samsung C8000 (UE46C8000) Review

Pros

* Good Calibrated Colour Gamut
* Good Calibrated Greyscale
* Good Video Processing
* 3D Capability
* Freeview HD
* Elegant Design
* Attractive Remote Control
* Full 3D Colour Management Sysystem (CMS)
* 10 Point Greyscale Calibration
* Good Streaming Capability and Internet Platform

Cons

* Very Poor Backlight Uniformity
* Poor Off-Axis Performance
* Cross Talk Ghosting in 3D
* No 3D glasses included with display
* Gaming input lag could be better
* Game mode not included with other Picture Modes
* Side inputs could be better positioned
* Price

http://www.avforums.com/review/Samsung-C8000-UE46C8000-46C8000-8000-3DTV-HDTV-Review.html

Τιμές skroutz;
http://www.skroutz.gr/s/264702/Samsung-UE46C8000-46.html?keyphrase=46+c8000

Last edited by a moderator:
ευχαριστο φιλε Νικο

TI NA PEIS FILE IPOMONI EDO TA BASIKA DEN APANTONTE, BLEPEIS EXOYN XASI OLLI TA MIALA TOYS ME TO 3D...PEZI DTS 5.1 KAI AC3 5.1 APO TO USB TA BGAZI STIN TOSLINK OPTIKI ...KI APO KI STON ENISXITI DEN BGAZI APO BLURAY ALA AYTO NOMIZO DEN EINAI PROBLIMA..

NAI!!!!

Άντε με το καλό να την δεχτείς, επιτέλους.......καλές θεάσεις..
Κατέβασε το blueray με τις maldives (1080) και βάλτο για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και άνοιξε μπαρ για τους καφέδες που θα κερνάς για να την βλέπουν...
Καλή η βάση που βρήκες...

ευχαριστο φιλε Νικο

Περιμένω ακόμη τα ηχειάκια της 7.1 και θα σας γράψω εντυπώσεις....
Έστι όπως σου έγραψαν για τον ήχο από usb

Καλή η βάση που βρήκες...
Δειχνει ιδια!
Οπως ειπα 39 ευρω κ εχει κ ενα "ποδαρακι" ωστε αν θελεις να τραβηξεις την Sami προς τα εξω για να περασεις καποιο καλωδιο απο πισω, στην κραταει σταθερα σε κλιση με γωνια.

Οσο για τα αλλα που εγραψες....κουβαλας μουρλα πανω σου!....χαχαχα

Last edited:
Δειχνει ιδια!
Οσο για τα αλλα που εγραψες....κουβαλας μουρλα πανω σου!....χαχαχα
Και είμαι και σχεδόν 50/άρης!!!!
Πάντως, χάνεις το ΩΩΩΩΩππππαααααα σε 3D σήμερα, άλλα πολλά... και αναρωτιέμαι πως θα αντέξεις "χωρίς αυτήν" ολόκληρο το σαββατοκύριακο;;;;
Μήπως η βάση απέχει πολύ από τον τοίχο;;;; Πήρες τα επναφορτιζόμενα;;; Ψάξε για σκληρό κομψό με διακόπτη (και να δούμε που και πως θα τον βάλουμε πίσω από την TV) για τις εγγραφές μας....Τα stick των 32 είναι ακόμη ακριβά...Τι λες;

Πω Πω Πω τι πληροφορίες δίνουν ta Apps και το teletext της.
Ποδόσφαιρο - Μπαράζ : Τρίκαλα - Βύζας Μεγάρων 2-0 και άνοδος στην Β' Εθνική. Άντε, με κάτι αθλητικά να ανταμώνουμε οι της sams..

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

την πηρα σημερα ολα καλα αλλα δεν μπορω να μπω internet tv καμια βοηθεια?

Εαν δουλευει ο ρουτερ κανονικα τοτε εχεις βαλει τον ανταπτορα που δεχεται το ethernet cable αναποδα.
Βλακωδως κλειδωνει και απο τις δυο μεριες.
Αλλαξε του πλευρα και ξανακλειδωσε το μετα εισαι οκ,
Νικος

φιλε νικο κουμπονει μονο απο τη μια πλευρα, στη δοκιμη που εχει μου τα βρησκει ολα κανονικα απλα δεν μπορω να συνδεθω μηπως εχει γενικο προβλημα το internet της samsung γιατι μπενω απο το pc να κατεβασω το update και δεν κατεβενει ουτε απο εκει