Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω παντως τωρα που το ειδα εχω το λογισμικο
21/4/2010_001011

Nai kai η δικη μου με το ιδιο ηρθε.
Την εχω λιγοτερο απο εβδομαδα και σημερα ειναι η δευτερη φορα που την αναβαθμισα,
Πολυ καλη ομοιμορφια του μαυρου βλεπω, ουτως η αλλως ειναι κατι που η samsung ειχε ανακοινωσει οτι δουκευε ενω πιστευω θα ακολουθησουν κι αλλα που θα βελτιωνουν την αποδοση της συσκευης.
Τουλαχιστον εχουν αυτια και ακουνε,
Νικος

Μεχρι τωρα παντως ψηφιακο τηλεοπτικο δε μπορεσα να πιασω....δε μπορει κατι λαθος θα κανω.
Εκτος αν εχει σχεση κ η αναβαθμιση.
Με τον προβληματισμο "υποτιτλοι", εχει ξεπερασει κανεις αυτο το θεμα, με αυτο το μοντελο παντα.

Κ για να ειμαι αντικειμενικος, μεχρι τωρα το μονο που δε με εντυπωσιασε, ειναι ο ηχος κ αυτος μονο στα μπασα....γιατι στα πριμα κελαϊδαει!
Με τοσο παχος ομως ειναι αναμενόμενο.....δε πειραζει, ας ειναι καλα οι κολωνες τις B&W!

Δεν ξερω αν κανουν πουλακια τα ματια μου αλλα βλεπω καλυτερο ελεγχο του μαυρου και καλυτερη ομοιομορφια. Ειναι το 1013.2
Και παλι καλες θεασεις.
ΝΙκος
Αμάν! Το ίδιο πράγμα παρατήρησα και εγώ και είπα ότι λες να κάνω λάθος;;;;;;; Αλλά ελα ντε που δεν......

Μην κολας με το λογισμικο. Βουρ στον πατσα. Εχει ηδη βγει στο επισημο δικτυακο τοπο της samsung. ΔΕν ειναι πειραγμα η αναβαθμιση λογισμικου. Πειραγμα ειναι να μπεις για παραδειγμα στο κρυφο μενου και να αλλαζεις ρυθμισεις απο κει μεσα.
Εγω τις εχω τρελλανει τις δικες μου.
Νικος
Είμαι σύμφωνος απόλυτα με όσα λες....έτσι να κάνουν και οι νέοι....

γ) Αυτες τις μερες διαβαζα κατι για στικακια κ demo....δε βρηκα κατι στη συσκευασια.....επρεπε να το εχει?
Είπα, αυτό θέλει καφέ γιατί δεν μπορώ να το ανεβάσω. Δεν υπάρχει μέσα στην συσκευασία... είναι το demo της sams
Καλορίζικη!!!

Τώρα ήρθαν τα επαναφορτιζόμενα παιδικά γυαλιά.... Πιό στιβαρή κατασκευή....από τα κοινά του πακέτου. Φορτίζουν με ένα micro usb ίδιο με του κινητού μου τηλ. HD2!!!
Πήγα στον Turkasat και είδα το 3d test κανάλι. Δείχνει ένα demo με δεινόσαυρους...Ναί βλέπεις 3d, αλλά εμφανίζει παράλληλα και άλλα χρώματα δηλ. το κόκκινο και το πράσινο... μήπως δεν είναι για τα γυαλιά μας;;; ;Το κανάλι το βλέπεις με σύστημα από 2d σε 3d (μόνο αυτή την ρύθμιση βγάζει). Πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο στην TV για να μην βλέπουμε την τριχρωμία ή είναι κάτι που στο μέλλον θα διορθώσει η sams;;;; Αν ξέρει κανείς, ας απαντήσει... Μέτρησα καλά 19 3d κανάλια δορυφορικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τους υπότιτλους δεν τους δοκίμασα ακόμη γιατί θέλω σκληρό και νέο format.....
Κατέβασε αυτό με τις πεταλούδες και θα δεις τι λέω...
Τώρα για τα αρνητικά σχόλια τι να πω....κάποιοι μένουν μα τα test (και τα πρέπει και τα γιατί..) στην ζωή τους και κάποιοι το απολαμβάνουν (σαν τον γκόμενο της Τζούλια στην ταινία) Καληνύχτα...

Last edited:
Τώρα ήρθαν τα επαναφορτιζόμενα παιδικά γυαλιά.... Πιό στιβαρή κατασκευή....από τα κοινά του πακέτου. Φορτίζουν με ένα micro usb ίδιο με του κινητού μου τηλ. HD2!!!
Πήγα στον Turkasat και είδα το 3d test κανάλι. Δείχνει ένα demo με δεινόσαυρους...Ναί βλέπεις 3d, αλλά εμφανίζει παράλληλα και άλλα χρώματα δηλ. το κόκκινο και το πράσινο... μήπως δεν είναι για τα γυαλιά μας;;; ;Το κανάλι το βλέπεις με σύστημα από 2d σε 3d (μόνο αυτή την ρύθμιση βγάζει). Πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο στην TV για να μην βλέπουμε την τριχρωμία ή είναι κάτι που στο μέλλον θα διορθώσει η sams;;;; Αν ξέρει κανείς, ας απαντήσει... Μέτρησα καλά 19 3d κανάλια δορυφορικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τους υπότιτλους δεν τους δοκίμασα ακόμη γιατί θέλω σκληρό και νέο format.....
Κατέβασε αυτό με τις πεταλούδες και θα δεις τι λέω...
Τώρα για τα αρνητικά σχόλια τι να πω....κάποιοι μένουν μα τα test (και τα πρέπει και τα γιατί..) στην ζωή τους και κάποιοι το απολαμβάνουν (σαν τον γκόμενο της Τζούλια στην ταινία) Καληνύχτα...

Καλα βρε που πηγες κμαι το βρηκες το καναλι αυτο στον turksat? Λοιπον αν πας στο kingofsat.net θα δεις οτι αυτο ειναι το μονο καναλι που εκπεμπει μεν 3D αλλα δεν ειναι 3D HD. Εκπεμπει με τον παλιο αναγλυφικο τροπο. Τα γυαλια μας ειναι αχρηστα σ αυτο το παλιο φορματ. Αυτο το βλεπουν ολες οι τηλεορασεις. Δεν χρειαζεται 3D τηλεοραση. Ασε που χρειαζεσαι και τα παλια χαρτινα γυαλια αλλα της σωστης κωδικοποιησης. Εχω στο σπιτι πρασινα - κοκκινα γυαλια αλλα εμαθα οτι και στον παλιο αναγλυφικο τροπο τρισδιαστατης απεικονισης υπαρχουν τροποι κωδικοποιησης οι οποιοι φυσικα γινονται αντιληπτοι με τα καταλληλα χρωματικα γυαλια. Ετσι τα δικα μου πρασινα-κοκκινα δεν λειτουργουν ενω πολυ πιθανο να χρειαζονται τα μπλε - κοκκινα.
Θα μου πεις λιγο μας ενδιαδερει μη σου πω και καθολου, απλα το αναφερω για να μαθαινουμε και κατι.
Αν εχεις κινητο πιατο πηγαινε στις 9Ε που εχει 3 ελευθερα 3D καναλια να χαρεις 3D υλικο.
Τοτε θα δεις οτι η τηλεοραση θα σου βγαζει και αλλες μορφες κωδικοποιησης εκτος του 2D se 3D ( το οποιο χρησιμοποιουμε για μετατροπη 2D σηματος se 3D) και το φορματ side by side. Επελεξε αυτο φορας τα γυαλια και εισαι ετοιμος να απολαυσεις.

PS Τη δοκιμασα με σκληρο δισκο 500GB και δουλευει αψογα. Το timeshift ειναι φανταστικο ενω οι εγγραφες χαρακτηριζονται απο τη γνωστη ψηφιακη τελειοτητα.
Το παραξενο ειναι οτι οταν η τηλεοραση καβαντζαρει το δισκο δεν μπορεις να δεις αλλο υλικο που ειναι γραμμενο απο αλλη πηγη σ αυτον. Μικρο το κακο θα μου πεις.
Κατεβασε και το samsung share manager. Doυλευει αψογα και η τηλεοραση γινεται ενας ωραιοτατος media player.
Και κατι τελευταιο να μην το ξεχασω. Μην παραλειψεις να συνδεσεις τον δισκο στο κατω usb(1) και οχι στο δευτερο (εχει και οπτικη εικονα διπλα στο usb γραφει HDD).

Νικος

Last edited:
Χαιρομαι με τη χαρα τον "απο πανω"
οταν ανακοινωνει με χαρα καποιος οτι εσκασε καποια λεφτα για να παρει μια τηλεοραση (πιστευω οτι ολοι ξερουμε τη χαρα του καινουργιου)
ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΗ γουσταρε!!....
κ στηνεται ενα γλεντι με το τι θα συναντησει οταν θα τη παρει....αντι να ακουσει ενα καλο λογο!
Απλα λυπαμαι....

Με μπερδεψες για το αν τελικα χαιρεσαι η λυπασαι .
Ο καθενας κανει τις επιλογες του και ξοδευει τα δικα του χρηματα οπως κρινει καλυτερα .
Αν εσενα σε ικανοποιει γιατι εχεις προβλημα με καποιον αλλο που δεν θα την επελεγε σε τετοιες ιντσες λογω των καταγεγραμμενων αδυναμιων/προβληματων της ?
Ευχομαι η δικη σου να ειναι η πρωτη 55αρα του ειδους που θα βρουμε χωρις εντονο clouding .

Μεγαλο "παιδι-α" εισαι-ειμαι-ειμαστε.....κ καταλαβες καλα σε τι λυπαμαι κ σε τι χαιρομαι!! Ας μη παιζουμε με τις λεξεις....νομιζω?
Μη μεταφερεις τα λογια σου σε στομα αλλου σε παρακαλω!
Δεν εχω προβλημα προσωπικα με οποιονδηποτε, κ αν διαβασες κατι τετοιο να το ποσταρεις!
Απλα καποιος (κ στη προκειμενη περιπτωση εγω) ανακοινωνει την αγορα μιας τηλεορασης!
Γιατι δλδ να αρχισουν τα γελια κ λεξεις οπως παραισθησιογόνα κ το τι έχουν να δουν τα ματια μου κ στη συνεχεια εμοτικον με γελια?
Αστο ρε εδερφε! Αυτη πηρε κ αστον να τη χαρει! Τωρα αν στη πορεια εχει προβληματα,
αρχισε το χορο της βροχης, της νικης, του δικαιου κ οποιο αλλο χορο θελεις!
Αλλα αφησε τον να χαρει με τη χαρα του κ μη τον γεμιζεις ιδεες!!
Υπογραμιζω επειδη η γλωσσα του υπολογιστη ειναι ξυλινη .... Διαλογος γινεται κ δεν υπαρχει αντιπαραθεση.

Μεγαλο "παιδι-α" εισαι-ειμαι-ειμαστε.....κ καταλαβες καλα σε τι λυπαμαι κ σε τι χαιρομαι!! Ας μη παιζουμε με τις λεξεις....νομιζω?
Μη μεταφερεις τα λογια σου σε στομα αλλου σε παρακαλω!
Δεν εχω προβλημα προσωπικα με οποιονδηποτε, κ αν διαβασες κατι τετοιο να το ποσταρεις!
Απλα καποιος (κ στη προκειμενη περιπτωση εγω) ανακοινωνει την αγορα μιας τηλεορασης!
Γιατι δλδ να αρχισουν τα γελια κ λεξεις οπως παραισθησιογόνα κ το τι έχουν να δουν τα ματια μου κ στη συνεχεια εμοτικον με γελια?
Αστο ρε εδερφε! Αυτη πηρε κ αστον να τη χαρει! Τωρα αν στη πορεια εχει προβληματα,
αρχισε το χορο της βροχης, της νικης, του δικαιου κ οποιο αλλο χορο θελεις!
Αλλα αφησε τον να χαρει με τη χαρα του κ μη τον γεμιζεις ιδεες!!
Υπογραμιζω επειδη η γλωσσα του υπολογιστη ειναι ξυλινη .... Διαλογος γινεται κ δεν υπαρχει αντιπαραθεση.

Εγω να δεις τι ακουσα οταν ειχα αγορασει την cinema ths philips.
Ενα στρεμα κουσουρια της βρισκανε. Στο μεταξυ την χαιρομαι σχεδον ενα χρονο τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα και ειμαι τοσο ευχαριστημενος ωστε να εχω προ-παραγγελιλει και τη νεα cinema 21:9 3D την οποια ειδα στην Ολλανδια στο εργοστασιο σε δοκιμες και μου επεσε το σαγωνι.
Εσυ κοιτα να τη χαρεις που σου το ευχομαι με ολη μου την ψυχη.
Νικος

Το ξερω φιλε μου κ ευχαριστω για την επισημανση.
Αλλα δε γινεται κατι....
Οι υποτιτλοι ειναι σε μορφη srt αν εχει σχεση
Για δοκίμασε να μπεις στο tools menu αφού έχει ξεκινήσει η ταινία.(έτσι τουλάχιστον έπαιξε σε έμενα)
Α, και άλλαξε τα fonts στο .srt σε Arial Greek

Last edited:

Ας μεινουμε σε αυτο που συμφωνουμε , ωστε να μη χρειαστει να απαντησω στο υπολοιπο κειμενο (ανουσιο θα ειναι) .

Πιο πισω θα βρεις την ερωτηση μου στο Νικο αναφορικα με τη cinema , την οποια 3 φορες που την ειδα δεν μου δικαιολογουσε καθολου την τιμη της για την εικονα που εβλεπα . Εκεινος ομως ειναι ευχαριστημενος και αυτο ειναι τελικα το ζητουμενο .

:ernaehrung004:

Νικος
Έχω αγοράσει 5 δορυφορικούς δέκτες μέχρι σήμερα sd και τους χρησιμοποιώ σχεδόν όλους (3 κινητά)!! Δεν μπερδεύτηκα ποτέ μου με Dreambox-Linux. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα του σε HD και διώξιμο του Youmatu.
Άντε πάλι, κανα μήνα δουλειά, πως αυτό, πως εκείνο, βάλε emu κ.λ.π. και δεν ξέρω και κανέναν εδώ κοντά που να τον κατέχει, αλλά όλα είναι θέμα διαβάσματος... Μάλλον θα ψάξω κανέναν μεταχειρισμένο ή κανέναν άλλον συνεδεδμένο σε server... γιατί οι τιμούλες των τσιμπάνε...
Τώρα, κατεβάστε όλοι το 3d του SKY από το Youtube, βάλτε το σε stick και
Το γήπεδο, οι φίλαθλοι, η μπάλα και η TV σας θα βρίσκονται σε άλλη διάσταση, "αμάν αδελφέ μου"!!!!.
Υπάρχει emu gia to SKY UK ή θέλει όλοι αυτή την διαδικασία με Αγγλία;;;
Υπάρχει π´ροταση σκληρού με διακοπτάκη για την TV μας;;;;;;

Last edited:
Προς κατοχους της τηλεορασης.

Επειδη προς το παρων οι Plasma 3d της σειρας δεν εχουν κυκλοφορησει ευρεως θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους της lcd για το youtube widget.

Συγκεκριμενα θελω να μαθω τι γινετε οταν ενα video στο youtube εχει παραπανω απο μια αναλυση Px 480p,720p,1080p? Μπορεις να επιλεξεις σε τι αναλυση το θες η κανει default σε μια αναλυση χωρις να μπορεις να την πειραξεις?

Επισης να φανατστω οτι μπορεις να δεις τα video fullscreen χωρις να εχεις μονιμα το menu του Internet@tv? (για αποφυγη IR)

Ευχαριστω για τυχων απαντησεις.

επειδή κι εγώ περιμένω την 46'' αν είναι εύκολο "από τους κατόχους της tv" να γράψει τι περιλαμβάνει η συσκευασία διότι ακούω για usb stick,για καθαριστικά οθόνης (srey) και πανάκι για την οθόνη.
αν μπορεί κάποιος να γράψει..........

σ.σ.περιμένω την τηλεόραση μέσα στην εβδομάδα(ελπίζω)

επειδή κι εγώ περιμένω την 46'' αν είναι εύκολο "από τους κατόχους της tv" να γράψει τι περιλαμβάνει η συσκευασία διότι ακούω για usb stick,για καθαριστικά οθόνης (srey) και πανάκι για την οθόνη.
αν μπορεί κάποιος να γράψει..........

σ.σ.περιμένω την τηλεόραση μέσα στην εβδομάδα(ελπίζω)

Η συσκευασια περιλαμβανει εγχειριδια χρησης ολους τους ανταπτορες που χρειαζεται η τηλεοραση και ενα πανακι καθαρισμου της οθονης.
Δεν περιλαμβανει usb stick ουτε γυαλια.
ΝΙκος

Προς κατοχους της τηλεορασης.

Επειδη προς το παρων οι Plasma 3d της σειρας δεν εχουν κυκλοφορησει ευρεως θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους της lcd για το youtube widget.

Συγκεκριμενα θελω να μαθω τι γινετε οταν ενα video στο youtube εχει παραπανω απο μια αναλυση Px 480p,720p,1080p? Μπορεις να επιλεξεις σε τι αναλυση το θες η κανει default σε μια αναλυση χωρις να μπορεις να την πειραξεις?

Επισης να φανατστω οτι μπορεις να δεις τα video fullscreen χωρις να εχεις μονιμα το menu του Internet@tv? (για αποφυγη IR)

Ευχαριστω για τυχων απαντησεις.

Δεν εχω πετυχει κλιπακια στο utube poy να εχουν διαφορετικες αναλυσεις να σου πω τι γινεται.
Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι μπορεις να δεις τα video full screen αν κατα την διαρκεια της θεασης πατησεις tools και στη συνεχεια επιλεξεις αναμεσα σε τρεις επιλογες απο μικρο παραθυρο εως full screen.
Νικος