Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνώ, στα MM που είδα και τις δύο τηλεοράσεις να παίζουν, η VT20 (πάντα με την προσωπική μου άποψη), ήταν αρκετά σκοτεινή, σαν να είχε ένα πέπλο μυστηρίου τριγύρω της, μου προκάλεσε απαισιοδοξία.Η C8000 πολύ πιο φωτεινή και χαρούμενη.

Παραθέτωντας πάντα την προσωπική μου άποψη (για τα δικά μου μάτια και γούστα) θα ήθελα να πω τα εξής:
Έχοντας δει σε πραγματική επίδειξη και χωρίς καμία βιασύνη, σχεδόν όλα τα είδη περιεχομένου εικόνας (αναλογικό σήμα, δορυφορικό, 3d, blu-ray εκτός από digea και ps3) σε ρυθμισμένη VT20 μπορώ να πω ότι είναι κορυφαία μπροστά στη C8000 όσον αφορά στην ποιότητα της εικόνας, το βάθος και την κίνηση!!!
Για την ώρα τη C8000 χωρίς να την έχω ξεψαχνίσει εντελώς όσον αφορά στις ρυθμίσεις της, μπορώ να πω έχοντας πάρει μια πρώτη γεύση ότι δε μπορεί να φτάσει τη VT20 θέτοντας αντικειμενικά και αυστηρά κατ' εμέ κριτήρια.

Θα μου πείτε "καλά ρε φίλε είσαι παρανοικός που πήγες και την πήρες";
Η απάντηση είναι ότι τελικά για μένα μέτρησε η overall βαθμολογία στη δική μου κρίση και "ναι είμαι παρανοικός" :music-smiley-005: .

Εννοώ πως πρόκειται για ένα πακέτο slim design, πανέμορφη πρόσοψη, multimedia, 3d (όπως κι αν είναι αυτό), χαμηλή κατανάλωση, σύγχρονη τεχνολογία, αρκετά καλή εικόνα και γενικά ότι πρέπει για ένα σαλόνι και όχι για ένα cineroom όπως μπορεί να σταθεί πολύ πιο εύκολα η VT20 για τα δικά μου, πάντα, γούστα.
Αυτό όμως που νίκησε μέσα μου, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται, δεν είναι η απόλυτη εικόνα αλλά το γεγονός ότι δε χρειάζεται από τη στιγμή που θα την ανοίξω από το κουτί της να κάθομαι και να σκέφτομαι το πόσες ώρες χρειάζεται να παίξει με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και πόσο θα χρειαστεί να προσέχω στην καθημερινή της χρήση ώστε να μην αντιμετωπίσω τυχόν προβλήματα στο μέλλον, ούτως ώστε κλείνοντας το χειριστήριο να μην κοιτάζω πίσω μου.
Οπότε είχα να διαλέξω από τη μια πιθανά burn in, ir, αυξημένη κατανάλωση και από την άλλη πιθανά clouding, προβλήματα κίνησης κτλ. Καμιά φορά βέβαια είναι και θέμα τύχης. Κοινώς για μένα, σχετικά με την εικόνα (όχι με την ομορφιά του design προς θεού!), η C8000 θα μπορούσε να είναι η γυναίκα μου και η VT20 η γκόμενα μου!!! :flipout:

Admin συγγνώμη για το off topic αλλά μια που το 'φερε η κουβέντα ... είπα να συνεισφέρω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Και τώρα συνέχεια στο review ...

εχεις δικιο, σε ολα αυτα και ας μην ξεχναμε οτι η 8000 μπορει να μετατρεψει το σημα σε τρισδιαστατο, οποτε μεχρι να βγουν στην αγορα τιτλοι σε 3d, βολευομαστε και με την μετατροπη, η οποια ειναι και αρκετα ικανοποιητικη θα ελεγα.
προβλημα κινησης εχει, αλλα παρατηρησα οτι εχει παρα πολλες ρυθμισεις, μια εκ των οποιων λεγεται και κυλιωμενο μυνημα, την ενεργοποιησα και μπορω να πω οτι το προβλημα κινησης στα "ψιλα" γραμματα που ετρεχαν στο κατω μερος της οθονης, σχεδον εξαφανιστηκε.
θελει ψαξιμο η τηλεοραση......................
πολυ ψαξιμο..................

Όντως θέλει πολύ ψάξιμο... και νομίζω ότι με τόσες ρυθμίσεις που έχει μπορεί να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Χρόνο κ διάθεση να 'χουμε.

Άσχετο, έχω πάρει το 3d starter kit (2 γυαλιά) αλλά ενώ στη συσκευασία αναγράφεται πως περιέχει κ το blu-ray disc monsters δεν υπάρχει τίποτα. Μου είπαν πως η συσκευασία είναι λάθος και πως δεν το δίνει η sam αλλά κάπου έχω διαβάσει (εδώ μέσα) ότι έχουν ξεμείνει κ το περνάνε στο βρόντο. Τους είπα να μιλήσουν με την εταιρία και αύριο ίσως έχω νεώτερα. Από τη στιγμή που αναγράφεται στη συσκευασία κ με βάση αυτή διαλέγω το προιόν που αγοράζω νομίζω ότι οφείλει η μαμά εταιρία κ ο μεταπωλητής να με καλύψουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό όμως που νίκησε μέσα μου, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται,...

Αφού δεν μπόρεσες να ξεπεράσεις τις φοβίες σου αρκεί που είσαι εσύ ευχαριστημένος (γιατί είναι υπερβολικό), ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις....:2thumb22sup: :2thumb22sup: :2thumb22sup:

Εγώ έκανα παραγγελία την c8000 46’’ από Ηλεκτρονική Αθηνών την 29/05 και ακόμα δεν έχουν έρθει στις αποθήκες………υπομονή.

Σήμερα ξαναπήρα τηλ. και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα είναι στις αποθήκες αρα κατά την Δευτέρα με Τρίτη θα είναι σπίτι.

Όντως θέλει πολύ ψάξιμο... και νομίζω ότι με τόσες ρυθμίσεις που έχει μπορεί να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Χρόνο κ διάθεση να 'χουμε.

Άσχετο, έχω πάρει το 3d starter kit (2 γυαλιά) αλλά ενώ στη συσκευασία αναγράφεται πως περιέχει κ το blu-ray disc monsters δεν υπάρχει τίποτα. Μου είπαν πως η συσκευασία είναι λάθος και πως δεν το δίνει η sam αλλά κάπου έχω διαβάσει (εδώ μέσα) ότι έχουν ξεμείνει κ το περνάνε στο βρόντο. Τους είπα να μιλήσουν με την εταιρία και αύριο ίσως έχω νεώτερα. Από τη στιγμή που αναγράφεται στη συσκευασία κ με βάση αυτή διαλέγω το προιόν που αγοράζω νομίζω ότι οφείλει η μαμά εταιρία κ ο μεταπωλητής να με καλύψουν.

και εγω την πατησα ετσι, να δουμε τι θα γινει.
εαν εχεις νεα, ενημερωσε οσους την εχουν πατησει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παραθέτωντας πάντα την προσωπική μου άποψη (για τα δικά μου μάτια και γούστα) θα ήθελα να πω τα εξής:
Έχοντας δει σε πραγματική επίδειξη και χωρίς καμία βιασύνη, σχεδόν όλα τα είδη περιεχομένου εικόνας (αναλογικό σήμα, δορυφορικό, 3d, blu-ray εκτός από digea και ps3) σε ρυθμισμένη VT20 μπορώ να πω ότι είναι κορυφαία μπροστά στη C8000 όσον αφορά στην ποιότητα της εικόνας, το βάθος και την κίνηση!!!
Για την ώρα τη C8000 χωρίς να την έχω ξεψαχνίσει εντελώς όσον αφορά στις ρυθμίσεις της, μπορώ να πω έχοντας πάρει μια πρώτη γεύση ότι δε μπορεί να φτάσει τη VT20 θέτοντας αντικειμενικά και αυστηρά κατ' εμέ κριτήρια.

Θα μου πείτε "καλά ρε φίλε είσαι παρανοικός που πήγες και την πήρες";
Η απάντηση είναι ότι τελικά για μένα μέτρησε η overall βαθμολογία στη δική μου κρίση και "ναι είμαι παρανοικός" :music-smiley-005: .

Εννοώ πως πρόκειται για ένα πακέτο slim design, πανέμορφη πρόσοψη, multimedia, 3d (όπως κι αν είναι αυτό), χαμηλή κατανάλωση, σύγχρονη τεχνολογία, αρκετά καλή εικόνα και γενικά ότι πρέπει για ένα σαλόνι και όχι για ένα cineroom όπως μπορεί να σταθεί πολύ πιο εύκολα η VT20 για τα δικά μου, πάντα, γούστα.
Αυτό όμως που νίκησε μέσα μου, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται, δεν είναι η απόλυτη εικόνα αλλά το γεγονός ότι δε χρειάζεται από τη στιγμή που θα την ανοίξω από το κουτί της να κάθομαι και να σκέφτομαι το πόσες ώρες χρειάζεται να παίξει με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και πόσο θα χρειαστεί να προσέχω στην καθημερινή της χρήση ώστε να μην αντιμετωπίσω τυχόν προβλήματα στο μέλλον, ούτως ώστε κλείνοντας το χειριστήριο να μην κοιτάζω πίσω μου.
Οπότε είχα να διαλέξω από τη μια πιθανά burn in, ir, αυξημένη κατανάλωση και από την άλλη πιθανά clouding, προβλήματα κίνησης κτλ. Καμιά φορά βέβαια είναι και θέμα τύχης. Κοινώς για μένα, σχετικά με την εικόνα (όχι με την ομορφιά του design προς θεού!), η C8000 θα μπορούσε να είναι η γυναίκα μου και η VT20 η γκόμενα μου!!! :flipout:

Admin συγγνώμη για το off topic αλλά μια που το 'φερε η κουβέντα ... είπα να συνεισφέρω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Και τώρα συνέχεια στο review ...

Βρίσκω απόλυτα λογικό τον συλλογισμό σου και μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που ζύγισες τα υπερ και τα κατά..

Καλοθεατη..

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Που ειναι βρε οι υπολοιπες φωτο;;
Αντε ανεβασε...
Ξεμεινα απο ψηφιακη!! :bawling:
Αυτη ηταν απο iphone!......με τη πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω το "μωρο" κ τη παρεα του! :p

Έχοντας δει σε πραγματική επίδειξη και χωρίς καμία βιασύνη, σχεδόν όλα τα είδη περιεχομένου εικόνας (αναλογικό σήμα, δορυφορικό, 3d, blu-ray εκτός από digea και ps3) σε ρυθμισμένη VT20 ...
Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την εμπειρία σου μαζί μας.Μου γεννήθηκε ένα ερώτημα διαβάζοντας τα παραπάνω.Κάνεις τόσα έξοδα για να πάρεις μια κορυφαία (όπως θεωρείται αυτή η τηλεόραση) και πρέπει να κάνεις και άλλα έξοδα για να φέρεις τεχνικό να τη ρυθμίσει.Δηλαδή εγώ καταλαβαίνω ότι αγοράζεις για παράδειγμα ένα Subaru Impreza Sti και μετά πρέπει να το πας σε ειδικό συνεργείο για να το ρυθμίσει ώστε να αποδίδει τα μέγιστα...Μα το ότι θα αποδίδει όταν το παραλαμβάνεις από το κατάστημα, αυτό εξυπακούεται.Δεν χρειάζεται πείραγμα το εργαλείο για να αποδώσει.Εκτός και εάν θέλεις να τρέξεις στο πρωτάθλημα...Νομίζω καταλαβαίνετε τον παραλληλισμό.
Στις σύντομες επισκέψεις μου σε εκθέσεις, όλες τις φορές είδα ότι η C8000 έχει τη δυνατότητα να αποδώσει out of the box.Όπως το κάνει και από το 2006 το διαμάντι μου, η Philips 42PF9831D :worshippy:.Δεν χρειάστηκε ποτέ να σκεφτώ ότι πρέπει να φέρω ειδικό για να τη ρυθμίσει για να αποδίδει φωτεινά, ζωντανά και ρεαλιστικά τα χρώματα και τις εικόνες που αναπαράγει.

Last edited:
Στη πραγματικότητα καμια τηλεόραση δεν είναι out of the box .
Μάλιστα οι lcd είναι πολύ πιο μακρυα στη χρωματική πιστότητα από ότι οι plasma και χρειάζονται περισσότερο την φροντίδα ενός ειδικου .
Εάν λέγαμε συνεπώς πως μια tv είναι πιο κοντα σε out of the box τοτε σίγουρα θα λεγαμε για τις plasma .,
Παρολα αυτά εχεις δικιο που στα ματια σου όπως και στα ματια της συντριπτικής πλειοψηφίας, μια Plasma έναντι μιας lcd δεν δείχνει εντυπωσιακή και αυτό φαινετε ειτε σε ένα χωρο καταστήματος ειτε σε ένα σαλονι..
Σε αυτό το σημείο υπαρχει η δικαιολογία της ρύθμισης που όμως σε καμια περίπτωση δεν εχω δει να αλλάζει τη γνωμη αυτου που την πρώτη φορα δεν εντυπωσιάστηκε .

Επισης καλο ειναι να εχουμε υπόψη πως μια ρύθμιση συμφωνα με τα επίσημα standard που ακολουθούνται, δεν είναι βεβαιαο ότι θα αρέσει στον ιδιοκτήτη.
Άλλο πραγμα η ρύθμιση από έναν επαγγελματία και άλλο του τι αρέσει να εχει στο σαλονι του έναν απλος χρήστης.
Η ακρίβεια στη χρωματική πιστότητα και γενικότερα ότι αφορα τα στανταρ της εικονας εναι για αυτούς που τα καταλαβαίνουν..
Οσοι δεν τα καταλαβαίνουν χαμογελούν με τα κολλήματα κάποιων "πιο ψαγμένων" σε θέματα εικόνας …
Και μεταξυ μας δεν εχουν αδικο που χαμογελούν όπως εκανε ο φιλος papadas όταν κοιτούσα την TV του

Last edited:

...................
Επισης καλο ειναι να εχουμε υπόψη πως μια ρύθμιση συμφωνα με τα επίσημα standard που ακολουθούνται, δεν είναι βεβαιαο ότι θα αρέσει στον ιδιοκτήτη.
Άλλο πραγμα η ρύθμιση από έναν επαγγελματία και άλλο του τι αρέσει να εχει στο σαλονι του έναν απλος χρήστης.
.........................
+1000.....Πολυ σωστο αυτο που λεει ο Ανδρεας.

Οσοι δεν τα καταλαβαίνουν χαμογελούν με τα κολλήματα κάποιων "πιο ψαγμένων" σε θέματα εικόνας …
Και μεταξυ μας δεν εχουν αδικο που χαμογελούν όπως εκανε ο φιλος papadas όταν κοιτούσα την TV του
Respect :worshippy: ...... εχεις τρελα.....αλλα γλυκια τρελα :SFGSFGSF:

Παρασκευη παιζει η Ελλαδαρα μας το πρωτο της παιχνιδι.:fahne90:
Με τον Ανδρεα θα τα πουμε τηλεφωνικα....οποιος αλλος απο Σαλονικα θελει να παρακολουθήσει τον αγωνα
κ να δει απο κοντα τι κανει μια 55" C8000 σε τηλεοπτικο σημα ,
οι μπυρες θα ειναι παγωμενες!! :ADFADF1:
Δεχομαι πμ. :2thumb22sup:

και εγω την πατησα ετσι, να δουμε τι θα γινει.
εαν εχεις νεα, ενημερωσε οσους την εχουν πατησει

Όποτε έχω νέα θα σας ενημερώσω.

Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την εμπειρία σου μαζί μας.Μου γεννήθηκε ένα ερώτημα διαβάζοντας τα παραπάνω.Κάνεις τόσα έξοδα για να πάρεις μια κορυφαία (όπως θεωρείται αυτή η τηλεόραση) και πρέπει να κάνεις και άλλα έξοδα για να φέρεις τεχνικό να τη ρυθμίσει.Δηλαδή εγώ καταλαβαίνω ότι αγοράζεις για παράδειγμα ένα Subaru Impreza Sti και μετά πρέπει να το πας σε ειδικό συνεργείο για να το ρυθμίσει ώστε να αποδίδει τα μέγιστα...Μα το ότι θα αποδίδει όταν το παραλαμβάνεις από το κατάστημα, αυτό εξυπακούεται.Δεν χρειάζεται πείραγμα το εργαλείο για να αποδώσει.Εκτός και εάν θέλεις να τρέξεις στο πρωτάθλημα...Νομίζω καταλαβαίνετε τον παραλληλισμό.
Στις σύντομες επισκέψεις μου σε εκθέσεις, όλες τις φορές είδα ότι η C8000 έχει τη δυνατότητα να αποδώσει out of the box.Όπως το κάνει και από το 2006 το διαμάντι μου, η Philips 42PF9831D :worshippy:.Δεν χρειάστηκε ποτέ να σκεφτώ ότι πρέπει να φέρω ειδικό για να τη ρυθμίσει για να αποδίδει φωτεινά, ζωντανά και ρεαλιστικά τα χρώματα και τις εικόνες που αναπαράγει.

Στη πραγματικότητα καμια τηλεόραση δεν είναι out of the box .
Μάλιστα οι lcd είναι πολύ πιο μακρυα στη χρωματική πιστότητα από ότι οι plasma και χρειάζονται περισσότερο την φροντίδα ενός ειδικου .
Εάν λέγαμε συνεπώς πως μια tv είναι πιο κοντα σε out of the box τοτε σίγουρα θα λεγαμε για τις plasma .,
...
...

Αν και κολλημένος Philipsakias τόσα χρόνια κι εγώ, έλεγα πως θα περιμένω για μια ακόμα φορά μάλλον για την 9705 αλλά πιθανότατα πάει μακριά η βαλίτσα κ ίσως το κόστος της να είναι μεγαλύτερο οπότε με βάση τις προσφορές κ ενόψει αλλαγής φπα έκρινα πως τώρα είναι η στιγμή για το budjet μου. Σχετικά με το Subaru έχω λίγο διαφορετική άποψη αν και το βασικό νόημα είναι το ίδιο. Για μένα η Plasma είναι το εργοστασιακό αγωνιστικό που θέλει καλιμπράρισμα για να αποδώσει το 100% αφού μπορεί να το κάνει άνετα , ενώ η lcd είναι το αμιγώς οικογενειακό limo με τα κλιματιστικά του, τη μουσική του και τις καθισματάρες του που απλά μπαίνεις και βγαίνεις κυριλλέ αλλά ξέρεις ότι αν βρεθείτε στον ίδιο δρόμο απλά θα κάνεις στην άκρη και θα φτάσεις μετά από μια ώρα (τώρα αν θέλεις στο οικογενειακό να προσθέσεις και 40 άλογα δε χάθηκε ο κόσμος). Χωρίς να είμαι ειδικός και πάντα σεβόμενος τη γνώμη των πιο έμπειρων εδώ μέσα, δεν προτίθεμαι για την ώρα κυρίως λόγω χρόνου και οικονομικών να προβώ σε οποιαδήποτε επαγγελματική ρύθμιση. Πρώτα θα το παλέψω με τα ματάκια μου (όσο λάθος κι αν είναι αυτό) κι ύστερα βλέπουμε.

παιδες δεν αντεξα στον πειρασμο καιτελικα αντι της LG παραγγειλα την 40αρα c8000 την οποια θα την εχω την Παρασκευη. και ευχομαι χωρις clouding αυτην την φορα αν και αποσα ακουω η c8000 δεν εχει συχνο αυτο το φαινομενο

Σαββατο παιζει

Ναι φιλε μου, εχεις δικιο.
Σαββατο στις 14:30 αν εμαθα σωστα.

παιδες δεν αντεξα στον πειρασμο καιτελικα αντι της LG παραγγειλα την 40αρα c8000 την οποια θα την εχω την Παρασκευη. και ευχομαι χωρις clouding αυτην την φορα αν και αποσα ακουω η c8000 δεν εχει συχνο αυτο το φαινομενο
Με το καλο να σου ερθει, κ θα χαρουμε να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα σου! :2thumb22sup:

παιδια μια ερωτηση. η τεχνολογια Precision Dimming που υπαρχει στην σειρα 8000 ισχυει για ολα τα μεγεθη και ο αριθμος φωτοδιωδων ειναι ιδιος;

Ναι,ισχύει για όλα τα μεγέθη(40,46,55),τα μπέρδεψες λίγο νομίζω,μήπως ενοείς εάν οι περιοχές ελέγχου του φωτισμού είναι οι ίδιες σε αριθμό;Το local dimming,χαμηλώνει τον φωτισμό των led σε μία συγκεκριμένη ''ζώνη'' που είτε είναι πιο φωτεινή από ότι θα έπρεπε(συνοπτικά στο εξηγώ).Η συγκεκριμένη τεχνολογία αποτρέπει και το clouding χαμηλώνοντας τον φωτισμό στο συγκεκριμένο συμείο που είναι πιο φωτεινό,και αυτή είναι και η διαφορά της με την 7000 όπως έχει προαναφερθεί.

Φιλικά,Ανδρέας.

Να ρωτησω κατι,
Παρελαβα σηνερα την 40αρα
Παιζοντας με τις ρυθμισεις οσον αφορα το βαθος πεδιου σε 3D παρατηρησα οτι οσο αυξανει το βαθος πεδιου μειωνεται η επιφανεια εικονας κατα 1 περιπου εκατστο απο καθε πλευρα.
Κατι τετοιο δεν εκανε η προηγουμενη μου 7000.
Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?
Απο το service μου λενε οτι δεν δεν υφισταται τετοιο θεμα.
Εγω παντως στραβος δεν ειμαι.
Νικος

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησω,αλλα αν κατεβασεις το cyberlinkPowerDvd 10,
βαλεις ενα dvd να παιξει,σου βγαζει το player κατω κατω παραμετρο για 3d.

Aν παιξεις λιγο με τις ριθμισεις 3D θα διαπιστοσεις οτι παρουσιαζονται παρομοια φαινομενα με αυτα που αναφερεις,αρα μαλλον η τηλεοραση σου ετσι ειναι ρυθμισμενη να κανει, και δεν εχει καποιο προβλημα.

Μια και ανεφερα το power εχει φανταστικη εικονα ,και αν υπαρχει στην αγορα, τηλεοραση να πλησιαζει την εικονα αυτη, αξιζει να την αγορασει κανεις.