Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Samsung 40C8000 Review:

samsungc8000_small2.jpg

Conclusion

Samsung C8000 is the new very thin LED model from Samsung. Once again Samsung has managed to create a very slim TV with clever positioning of the inputs/outputs and a lot of functionality such as Internet, DLNA, PVR recording and other well-functioning media features (and a satellite digital tuner in some countries). At the moment Samsung has the best working media functions in a TV, primarily because of the Internet Apps and DLNA features.

Samsung C8000 has some good picture quality elements such as good SD detailing and fairly accurate picture settings. We are also very pleased to see that Samsung has managed to fix the response time issues that we experienced on the 2009 B7000 model. On the other hand it has some issues with light uniformity and viewing angles.

The 3D picture quality has some advantages compared to Panasonic VT25/VT20 but just like on the LG LX9500 Samsung C8000 has issues with 3D crosstalk where the left and right images are not clearly separated. This creates a ghost effect that can be distracting and this affects 3D picture quality on Samsung C8000.

All in all Samsung C8000 is a worthy successor to the Samsung B8000 from 2009, simply because it follows the same path that made B8000 popular. It has some pros and cons that we also saw on B8000 but Samsung has managed to incorporate a lot of interesting media functionality that works well. Picture quality has been improved a bit but C8000 is no revolution and no big step, and picture quality is not comparable to the absolute best TVs today. Unfortunately we are not entirely convinced with the 3D picture quality because of the crosstalk issues.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1277374551

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από πότε έχεις την C8000?? (για να σε συμπληρώσω στη λίστα κατόχων... ;) )

Απο τις 4/6! Thanks!

Α, καλά:

Samsung C8000 also has a good de-interlacing and scaling circuit and we noticed no jaggies. Panasonic’s plasma TVs still has the edge in terms of SD picture quality, though, but C8000 certainly has better SD picture quality than most LCD-TVs today and this is positive.

Ότι θέλει λέει ο καθένας... -bye-

ρε παιδια αυτο το 3d ενυδρειο θα μας το δωσει κανενας χριστιανος...

το βλεπω στο πλαισιο , δεν μου δινουν και εχω λυσαξει...

απο βδομαδα θα προσπαθησω να παρω τπτ demos.Ελπιζω να μου τα δωσουν εμενα.Παντως εγω ειχα εντυπωσιαστει και με ενα demo με μια πολικη αρκουδα.Το νερο σε 3d φαινοταν ετοιμο να ξεχυλισει απο το πλαισιο της tv

Για να μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, έχετε υπόψη σας...

Για να μην πάρει το νήμα περίεργη τροπή και οδηγηθεί σε κλείδωμα/διαγραφή, υπενθυμίζω τον σχετικό κανονισμό του forum:

2.7.α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

..επιστρέφουμε στο θέμα του νήματος το οποίο είναι σχετικό με την απόδοση της C8000 ως συσκευή απεικόνισης με πληροφορίες/εντυπώσεις λειτουργίας ....

....που ανήκει και στην θεματολογία του forum, ευχαριστώ.

Επιτέλους την εκλεισα καιγω 46inch .. Ετοιμοπαραδωτη αλά θα την παραλάβω σε 5 μέρες λόγο μετακόμισης .. 1800 από 2399 βασικά είπα πια τιμή θα ήθελα για να την αγοράσω και αμέσως μου καναν προσφορά .. Μην είστε κορόϊδα σε ότι ψωνιζετε πλέον έτσι γίνεται το πράμα .. + 129 από 160 την βάση τοιχου της samsung wnt1000b είχε και μια αλη βάση στο media markt στην ίδια τιμή βραχίονας στήριξης με στροφή και αν θες προσαρμωζεται κολιτα στον τοίχο .. Τι προτιμησατε εσείς ;

Φίλε Chrpep,
Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου έστελνες με pm το κατάστημα στο οποίο αναφέρεσαι!Περιμένω ανυπόμονα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μάνος.

Παρατήρησε κανεις καμια διαφορα με το νέο λογισμικό 1014,3...?

Παρατήρησε κανεις καμια διαφορα με το νέο λογισμικό 1014,3...?

Ναι,
ειδα χρωματα πιο ζωνανα και καλυτερη αντιθεση με τις ιδιες ρυθμισεις.
Και δεν με απατουν τα ματια μου. Οι ανθρωοι εγραψαν παλι.
Νικος

Ναι,
ειδα χρωματα πιο ζωνανα και καλυτερη αντιθεση με τις ιδιες ρυθμισεις.
Και δεν με απατουν τα ματια μου. Οι ανθρωοι εγραψαν παλι.
Νικος

και να προσθεσω κατι ακομα, κλεινει σφαιρα ενω πριν ηθελε μερικα δευτερα.
Νικος

και να προσθεσω κατι ακομα, κλεινει σφαιρα ενω πριν ηθελε μερικα δευτερα.
Νικος

εγώ πάλι για αυτά που είπες θα ορκιζόμουν για τα αντίθετα.....
μάλλον πρέπει να χρειάζομαι γυαλιά λες να κάνουν αυτά τα 3D SAMSUNG.???

Μου εκανε αμεσως εντυπωση γιατι δεν αλλαξα τις ρυθμισεις. Ειχα mega πριν ελεγξα αμεσως μετα οσον αφορα τα χρωματα και την αντιθεση.
Για το ποσο γρηγορα κλεινει ειμαι σιγουρος απολυτα γιατι μου εκανε φοβερη εντυπωση η ταχυτητα που εκλεισε.
Νικος

Δηλαδη τι παρατηρησες Adan? Πες μας αν θες τη γνωμη σου..

Δηλαδη τι παρατηρησες Adan? Πες μας αν θες τη γνωμη σου..

Τίποτε ρε παιδιά γιαυτο έχω αυτήν την απορία δεν βρήκα καμια διαφορα
δεν βλέπω καλά "μαμοτο"??

Παρεπιπτόντως δεν θα πρέπε να ξέρουμε τι αλλαγές υπάρχουν σε κάθε έκδοση λογισμικού πριν την περάσουμε για να γλιτώσουμε ίσος από κάποιες περιττές αναβάθμισης που μπορεί ίσος να δημιουργήσουν και κάποια προβλήματα?

Τίποτε ρε παιδιά γιαυτο έχω αυτήν την απορία δεν βρήκα καμια διαφορα
δεν βλέπω καλά "μαμοτο"??

Να σου πω την αληθεια και γω οταν ειχα εγκαταστησει το 1013.2 δεν ειδα διαφορα (ειχα πολυ λιγες μερες την τηλεοραση βεβαια για να ξερω τα χουγια της). Οποτε καλο θα ηταν να γνωριζουμε τις βελτιωσεις που επιφερει καθε νεα εκδοση.

Να σου πω την αληθεια και γω οταν ειχα εγκαταστησει το 1013.2 δεν ειδα διαφορα (ειχα πολυ λιγες μερες την τηλεοραση βεβαια για να ξερω τα χουγια της). Οποτε καλο θα ηταν να γνωριζουμε τις βελτιωσεις που επιφερει καθε νεα εκδοση.

Αντε να μπερδευτουμε με την ποιοτητα στην αντιθεση και την ενταση στα χρωματα.
Αλλα μη μου πειτε οτι μεχρι και την 1013 εκδοση η τηλεοραση για να κλεισει μετα το πατημα του πληκτρου στο τηλεχειριστηριο δεν περνουσαν μερικα δευτερα. Εκτος κι αν μονο η δικη μου ειχε αυτο το κουσουρι.
Μετα την αναβαθμιση με την 1014 με το που παταω το κουμπι κλεινει σφαιρα. Επισης ανοιγει και γρηγοροτερα αλλα στο κλεισιμο δεν υπαρχει αμφιβολια ως προς την ταχυτητα αποκρισης.
Νικος

Αντε να μπερδευτουμε με την ποιοτητα στην αντιθεση και την ενταση στα χρωματα.
Αλλα μη μου πειτε οτι μεχρι και την 1013 εκδοση η τηλεοραση για να κλεισει μετα το πατημα του πληκτρου στο τηλεχειριστηριο δεν περνουσαν μερικα δευτερα. Εκτος κι αν μονο η δικη μου ειχε αυτο το κουσουρι.
Μετα την αναβαθμιση με την 1014 με το που παταω το κουμπι κλεινει σφαιρα. Επισης ανοιγει και γρηγοροτερα αλλα στο κλεισιμο δεν υπαρχει αμφιβολια ως προς την ταχυτητα αποκρισης.
Νικος

Μόλις αναβάθμισα απο 1013.2 σε 1014.3. Ετσι είναι, η τηλεόραση κλείνει πολυ πιο γρήγορα..Βέβαια προσωπικά θα ήθελα να δω πιο ουσιαστικές διαφορές όπως η βελτίωση του φωτισμού στις σκοτεινές σκηνές. Αλλά θα μου πείτε οτι αυτό είναι και θέμα hardware..ok. Ισως στην πορεία ανακαλύψω και άλλες βελτιώσεις πέρα απο την ταχύτητα που σβήνει. Η εικόνα (σε ψηφιακο κανάλι) μου φαίνεται ίδια ίσως και λίγο καλύτερη. Το καλό είναι οτι οι μηχανικοί της εταιρίας φαίνεται οτι ασχολούνται σοβαρά με τις παρατηρήσεις-προβλήματα των χρηστών παρέχοντας συνεχώς καινούρια firmware.