Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις αναβάθμισα απο 1013.2 σε 1014.3. Ετσι είναι, η τηλεόραση κλείνει πολυ πιο γρήγορα..Βέβαια προσωπικά θα ήθελα να δω πιο ουσιαστικές διαφορές όπως η βελτίωση του φωτισμού στις σκοτεινές σκηνές. Αλλά θα μου πείτε οτι αυτό είναι και θέμα hardware..ok. Ισως στην πορεία ανακαλύψω και άλλες βελτιώσεις πέρα απο την ταχύτητα που σβήνει. Η εικόνα (σε ψηφιακο κανάλι) μου φαίνεται ίδια ίσως και λίγο καλύτερη. Το καλό είναι οτι οι μηχανικοί της εταιρίας φαίνεται οτι ασχολούνται σοβαρά με τις παρατηρήσεις-προβλήματα των χρηστών παρέχοντας συνεχώς καινούρια firmware.

Επιμενω οτι περα απο το γρηγορο σβησιμο βελτιωθηκε και ο λογος αντιθεσης.
Νικος

Επιμενω οτι περα απο το γρηγορο σβησιμο βελτιωθηκε και ο λογος αντιθεσης.
Νικος

Δεν αμφιβαλω Νικο, για να το λες ετσι θα ειναι.

Δεν αμφιβαλω Νικο, για να το λες ετσι θα ειναι.

Διαβασα σε αλλο forum σημερα το πρωι οτι διορθωθηκε και το bug του HDMI handshaking με τους ενισχυτες της ONKYO.
Το προβλημα ηταν σοβαρο γιατι δεν μπορουσε η τηλεοραση να συνδεθει με τους συγκεκριμενους ενισχυτες μεσω HDMI
Nikos

Καλημέρα παιδιά! Διάβασα για την αναβάθμιση 1014.3.Υπάρχει στο site της samsung, έτσι δεν είναι; Οπότε την κατεβάζω, την βάζω σε ένα flash usb, το συνδέω στην ΤV και ... Το αναγνωρίζει αυτόματα σαν exe αρχείο και το εγκαθιστά;

Καλημέρα παιδιά! Διάβασα για την αναβάθμιση 1014.3.Υπάρχει στο site της samsung, έτσι δεν είναι; Οπότε την κατεβάζω, την βάζω σε ένα flash usb, το συνδέω στην ΤV και ... Το αναγνωρίζει αυτόματα σαν exe αρχείο και το εγκαθιστά;

Το νεο firmware μπορεις να το βρεις στο site της Samsung.Το κατεβαζεις στο pc σου και το κανεις copy στο φλασακι/εξωτερικο σκληρο (η download απευθειας στο φλασακι) και το τρεχεις. Αυτο δημιουργει ενα φακελο με ολα τα απαραιτητα αρχεια για το update. Μετα συνδεσε το στην tv και πλεον η επιλογη για την αναβαθμιση συσκευης θα ειναι επιλεξιμη.

Το νεο firmware μπορεις να το βρεις στο site της Samsung.Το κατεβαζεις στο pc σου και το κανεις copy στο φλασακι/εξωτερικο σκληρο (η download απευθειας στο φλασακι) και το τρεχεις. Αυτο δημιουργει ενα φακελο με ολα τα απαραιτητα αρχεια για το update. Μετα συνδεσε το στην tv και πλεον η επιλογη για την αναβαθμιση συσκευης θα ειναι επιλεξιμη.
thanks Chrpep!

Οχι δεν το αναγνωριζει αυτοματα. Βαζεις το στικακι και μετα πας απο το μενου στην αναβαθμιση λογισμικου. Επιλεγεις απο usb και αρχιζει να ψαχνει η τηλεοραση το στικακι να βρει το αρχειο αναβαθμισης διαδικασια η οποια μπορει να διαρκεσει σχεδον 1 λεπτο. Αν βρει αρχειο αναβαθμισης ξεκινα την διαδικασια την οποια τελειωνει με την επανεκινηση της τηλεορασης και ολα καλα!
Νικος

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά όταν κάνουμε π.χ. για το 3d σκακιέρα μειώνει στο μισό την οθόνη γιατί ?
.Επίσης όταν κάνω αναζήτηση από την tv για update μέσω internet μου λέει δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις . Θα δοκιμάσω να το βάλω από το usb και ελπίζω να πάνε όλα καλά..

εντάξει με την αναβάθμιση!! Στο σβήσιμο έιναι εμφανής η διαφορά.Αλλά και στην αντίθεση, αν δεν είναι ιδέα μου..Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ρυθμίσεις στο μενού εικόνα?

εντάξει με την αναβάθμιση!! Στο σβήσιμο έιναι εμφανής η διαφορά.Αλλά και στην αντίθεση, αν δεν είναι ιδέα μου..Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ρυθμίσεις στο μενού εικόνα?

Πονεμενη ιστορια..τωρα ανοιγεις μεγαλο ζητημα..Εχω δοκιμασει παρα πολλες ρυθμισεις απο site που εχουν δοκιμασει την τηλεοραση, αλλα καμια δε μου κανει! Τις περισσοτερες τις θεωρω οτι κανουν την εικονα μουντη και ατονη..Εχω σκεφτει να φερω τεχνικο για καλιμπραρισμα,αλλα φοβαμαι οτι θα εχω το ιδιο αποτελεσμα (επαγγελματικες ρυθμισεις και εικονα που δε μου αρεσει!) Αυτο που θα σου προτεινα ειναι να παιξεις με προτεινομενες ρυθμισεις απο site ωστε να καταλαβεις χοντρικα πως επηρρεαζει καθε μια την εικονα και τελικα να τη ρυθμισεις συμφωνα με τα δικα σου γουστα. Αν θελεις-ετε μπορω να στειλω τις δικες μου ρυθμισεις και να μου πειτε τη γνωμη σας. Αλλα παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες οπως ο φωτισμος του δωματιου κλπ. Αραγε εχει κανει κανεις επαγγελματικο καλιμπραρισμα; Αν ναι με τι αποτελεσμα; Οι γνωστοι στο χωρο, νομιζω πολυ ακριβοι..τους αγνωστους, τους εμπιστευεσαι; Εχει και το Πλαισιο τετοια υπηρεσια..αξιζει τον κοπο; Ειναι κριμα παντως να εχεις κανει τετοια επενδυση και να μην εκμεταλλευεσαι το 100% των δυνατοτητων της συσκευης..

Ακόμα γυαλιά δεν πήρα μιας και η τιμή δεν είναι μεγάλη οπότε από οτι είδα αυξήθηκε από 0 έως 1 ευρώ . Το πρόβλημα μου είναι ποιό από τα δύο μοντέλα να διαλέξω . Με μπαταρίες ή επαναφορτιζόμενα ; Τι αξίζει καλλίτερα ;

Ακόμα γυαλιά δεν πήρα μιας και η τιμή δεν είναι μεγάλη οπότε από οτι είδα αυξήθηκε από 0 έως 1 ευρώ . Το πρόβλημα μου είναι ποιό από τα δύο μοντέλα να διαλέξω . Με μπαταρίες ή επαναφορτιζόμενα ; Τι αξίζει καλλίτερα ;

Την ιδια δουλεια κανουν. Τα επαναφορτιζομενα ειναι πιο ακριβα αλλα γλυτωνεις απο αλλαγες μπαταριας.
Νικος

Την ιδια δουλεια κανουν. Τα επαναφορτιζομενα ειναι πιο ακριβα αλλα γλυτωνεις απο αλλαγες μπαταριας.
Νικος

Το ξέρω ότι είναι το ίδιο δηλαδή το ξαναγράφτηκε εδώ μέσα . Απλά η ερώτηση μου ποιό πολύ είναι ποιό είναι ποιό λειτουργικό .

Το ξέρω ότι είναι το ίδιο δηλαδή το ξαναγράφτηκε εδώ μέσα . Απλά η ερώτηση μου ποιό πολύ είναι ποιό είναι ποιό λειτουργικό .

Τα εχω φορέσει και τα δυο. Προσωπικά πιστεύω οτι με τα επαναφορτιζομενα έχεις ένα πιο οριοθετημένο οπτικό πεδίο που σου θυμίζει περισσότερο κανονικά γυαλιά. Επίσης κάθονται και καλύτερα στο πρόσωπο. Θα τα προτιμούσα και για το λόγο που προανέφερε ο Νίκος (αν γνωρίζω καλά έχουν 2-3 ώρες αυτονομία/φόρτιση).
Χρήστος

Last edited:
εχω τα επαναφορτιζομενα και εχουν αυτονομια πανω απο 5 ωρες μιας και ειδα ταινια 2μιση ωρες και αλλες 2μιση επαιζα στο ps3 το 3d collection poy εχει motorsport 3d wipeout 3d stardust 3d & pain 3d. και παλι εχουν χρονο να παιξουν.

επισης τα επαναφορτιζομενα κλεινουν αυτοματα οταν δεν βλεπεις 3d

ρε παιδια αυτο το 3d ενυδρειο θα μας το δωσει κανενας χριστιανος...

το βλεπω στο πλαισιο , δεν μου δινουν και εχω λυσαξει...

παιδια κανεις???

Μα δεν είναι δικό τος να το δώσουν. Ο μόνος τρόπος να το βρεις είναι να ρωτήσεις την samsung να στο δώσουν...

όταν συνδέω το laptop με την tv με hdmi και βάζω ανάλυση 1920x1080 μετά όταν πατάω για 3d δεν εμφανίζει όλες τις επιλογές μόνο 2d και side by side με τις υπόλοιπες τι γίνεται? Όταν ρίχνω βέβαια την ανάλυση σε ορισμένες περιπτώσεις τις βγάζει και τις 6 επιλογές για 3d . Τι γίνεται το έχει κανένας σας αυτό το πρόβλημα?

όταν συνδέω το laptop με την tv με hdmi και βάζω ανάλυση 1920x1080 μετά όταν πατάω για 3d δεν εμφανίζει όλες τις επιλογές μόνο 2d και side by side με τις υπόλοιπες τι γίνεται? Όταν ρίχνω βέβαια την ανάλυση σε ορισμένες περιπτώσεις τις βγάζει και τις 6 επιλογές για 3d . Τι γίνεται το έχει κανένας σας αυτό το πρόβλημα?

Αντε και τις εβγαζε τις αλλες επιλογες. Τι να το κανεις? Αφου οι δορυφορικες εκπομπες ειναι side by side και τα bluray ακολουθουν το blu ray specification και τηλεοραση το αντιλαμβανεται αυτομτα. Oi αλλες επιλογες πρακτικα δεν χρησιμοποιουνται.
Νικος

Διάβαζα ότι είναι εφικτό να δεις από ορισμένους players (software) με καινούργια plug-ins βάζοντας στο bluray disk του laptop ή του pc και έχει επιλογή για έξοδο σε tv και όχι σε side by side αλλά σε σκακιέρα το οποίο υποστηρίζεται από την tv μας . Αλλά αν δεν συνδεθεί στην full hd ανάλυση δεν πετυχαίνεται η σωστή απεικόνιση του 3d. Το συνδέω αλλά τίποτα εξακολουθεί να μην βγάζει τις επιλογές.. στην υψηλότερη ανάλυση ,σε χαμηλότερη το βγάζει . Γενικά όταν το συνδέω το laptop στην 1920x1080 κόβεται και η επιφάνεια εργασίας.. Καλά είναι δυνατόν να μην χωράει? Παίζει να φταίει η κάρτα γραφικών ?