Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διάβαζα ότι είναι εφικτό να δεις από ορισμένους players (software) με καινούργια plug-ins βάζοντας στο bluray disk του laptop ή του pc και έχει επιλογή για έξοδο σε tv και όχι σε side by side αλλά σε σκακιέρα το οποίο υποστηρίζεται από την tv μας . Αλλά αν δεν συνδεθεί στην full hd ανάλυση δεν πετυχαίνεται η σωστή απεικόνιση του 3d. Το συνδέω αλλά τίποτα εξακολουθεί να μην βγάζει τις επιλογές.. στην υψηλότερη ανάλυση ,σε χαμηλότερη το βγάζει . Γενικά όταν το συνδέω το laptop στην 1920x1080 κόβεται και η επιφάνεια εργασίας.. Καλά είναι δυνατόν να μην χωράει? Παίζει να φταίει η κάρτα γραφικών ?

πατα το p.size

ναι οκ τη δείχνει κανονικά την επιφάνεια εργασίας αλλά και πάλι εξακολουθεί να βγάζει μόνο 3 επιλογές για 3d και όχι όλες :chinscratch:

Έχω μαζέψει πάνω από 80 3d video κλιπάκια..... (τραγούδια, ποδόσφαιρο, βυθός, αυτοκίητα, λουλούδια-κήπους, ταξιδιωτικά κ.λ.π.) Απ´όλα όμως αυτά, εξακολουθούν και με εντυπωσιάζούν τα: grand Canyon και το demo της τσόντας. μάλιστα δε, εάν κάποιος καπνίζει (πούρα κυρίως, όχι απαραιτήτως avana) και κάθεται στην πολυθρόνα του σαλονιού του μπροστά στην 55/άρα του, χάνει το cervelo από το θέαμα που εξελίσεται μπροστά του...
Πάντως παρατήρησα ότι στο 3d οι άνθρωποι και τα αντικείμενα μικραίνουν απ' ότι φαίνονται στην κανονική TV γιατί συμβαίνει αυτό, ξέρει κανείς σας;;;
Να γιατί θα πρέπει να αγοράσετε τηλεόραση με πιό πολλές ίντσες... (όχι πάνω από 55 γιατί και εδώ υπάρχουν προβληματάτκια) και όχι 40/άρες....
Το δε ηχοσύστημα 6930 είναι γα...το στον ήχο και στην τιμή!!!
Και για κάποιους που δεν έχουν αγοράσει μέχρι σήμερα σας συμβουλεύω να κάνετε τις αγοιρές σας από τον Καμπέρη - Elecronet Γαλάτσι - Αθήνα!! και τιμή πολύ καλή και συνέπεια - εξυπηρέτηση.... Και εγώ τον γνώρισα από κάποιον που μας τον πρότεινε από εδώ μέσα... Αυτά προς το παρόν και τα λέμε....

Τα εχω φορέσει και τα δυο. Προσωπικά πιστεύω οτι με τα επαναφορτιζομενα έχεις ένα πιο οριοθετημένο οπτικό πεδίο που σου θυμίζει περισσότερο κανονικά γυαλιά. Επίσης κάθονται και καλύτερα στο πρόσωπο. Θα τα προτιμούσα και για το λόγο που προανέφερε ο Νίκος (αν γνωρίζω καλά έχουν 2-3 ώρες αυτονομία/φόρτιση).
Χρήστος

εχω τα επαναφορτιζομενα και εχουν αυτονομια πανω απο 5 ωρες μιας και ειδα ταινια 2μιση ωρες και αλλες 2μιση επαιζα στο ps3 το 3d collection poy εχει motorsport 3d wipeout 3d stardust 3d & pain 3d. και παλι εχουν χρονο να παιξουν.

επισης τα επαναφορτιζομενα κλεινουν αυτοματα οταν δεν βλεπεις 3d

Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας . Καταλήγω να αγοράσω τα επαναφορτιζόμενα .Όσο αφορά την tv πολύ καλή εικόνα καλλίτερη από την LG που έχω . Σε κανάλια που τα πιάνει η LG μου με χιόνια η SAMSUNG τα παίζει πολύ καλλίτερα . Επίσης θα την ήθελα με περισσότερες ίντσες μοιάζει για μικρή τηλεόραση αλλά αυτό το αφήνω για όταν μου πέσει το λαχείο. Και τώρα μία ερώτηση από πρωτάρη στην συγκεκριμένη tv .
Χθές έφαγα τον κόσμο (επίσης και το manual έφαγα)να βρω πως μετά από τον αυτόματο συντονισμό να αλλάξω σειρά στα κανάλια και να βάλω την δική μου . Για παράδεισμα την ΝΕΤ την έχει στο 13 ενάεγώ την θέλω στο 2 .Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;

Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας . Καταλήγω να αγοράσω τα επαναφορτιζόμενα .Όσο αφορά την tv πολύ καλή εικόνα καλλίτερη από την LG που έχω . Σε κανάλια που τα πιάνει η LG μου με χιόνια η SAMSUNG τα παίζει πολύ καλλίτερα . Επίσης θα την ήθελα με περισσότερες ίντσες μοιάζει για μικρή τηλεόραση αλλά αυτό το αφήνω για όταν μου πέσει το λαχείο. Και τώρα μία ερώτηση από πρωτάρη στην συγκεκριμένη tv .
Χθές έφαγα τον κόσμο (επίσης και το manual έφαγα)να βρω πως μετά από τον αυτόματο συντονισμό να αλλάξω σειρά στα κανάλια και να βάλω την δική μου . Για παράδεισμα την ΝΕΤ την έχει στο 13 ενάεγώ την θέλω στο 2 .Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ;

Κοιτα ενα δικο μου post πιο πισω στο νημα αυτο και θα δεις αναλυτικα τον τροπο.
Νικος

Κοιτα ενα δικο μου post πιο πισω στο νημα αυτο και θα δεις αναλυτικα τον τροπο.
Νικος

Μπορείς λίγο να με βοηθήσεις ; Πόσες σελίδες πίσω το έχεις γράψει ;

Έχω μαζέψει πάνω από 80 3d video κλιπάκια..... (τραγούδια, ποδόσφαιρο, βυθός, αυτοκίητα, λουλούδια-κήπους, ταξιδιωτικά κ.λ.π.) Απ´όλα όμως αυτά, εξακολουθούν και με εντυπωσιάζούν τα: grand Canyon και το demo της τσόντας. μάλιστα δε, εάν κάποιος καπνίζει (πούρα κυρίως, όχι απαραιτήτως avana) και κάθεται στην πολυθρόνα του σαλονιού του μπροστά στην 55/άρα του, χάνει το cervelo από το θέαμα που εξελίσεται μπροστά του...
Πάντως παρατήρησα ότι στο 3d οι άνθρωποι και τα αντικείμενα μικραίνουν απ' ότι φαίνονται στην κανονική TV γιατί συμβαίνει αυτό, ξέρει κανείς σας;;;
Να γιατί θα πρέπει να αγοράσετε τηλεόραση με πιό πολλές ίντσες... (όχι πάνω από 55 γιατί και εδώ υπάρχουν προβληματάτκια) και όχι 40/άρες....
Και για κάποιους που δεν έχουν αγοράσει μέχρι σήμερα σας συμβουλεύω να κάνετε τις αγοιρές σας από τον Καμπέρη - Elecronet Γαλάτσι - Αθήνα!! και τιμή πολύ καλή και συνέπεια - εξυπηρέτηση.... Και εγώ τον γνώρισα από κάποιον που μας τον πρότεινε από εδώ μέσα... Αυτά προς το παρόν και τα λέμε....
Φίλε μου κ εγώ έχω κατεβάσει πολλά videos, αλλά έχω θέμα με αυτά που έχουν ανάλυση πάνω από 1920x... Κ έιναι και τα καλά πχ. ποδόσφαιρο.. Μου βγάζει μήνυμα μη υποστηριζόμενη ανάλυση. Έχεις κάποια πρόταση?

Φίλε μου κ εγώ έχω κατεβάσει πολλά videos, αλλά έχω θέμα με αυτά που έχουν ανάλυση πάνω από 1920x... Κ έιναι και τα καλά πχ. ποδόσφαιρο.. Μου βγάζει μήνυμα μη υποστηριζόμενη ανάλυση. Έχεις κάποια πρόταση?

ναι αυτό που είπα παραπάνω να συνδέσεις το pc/laptop στην tv με hdmi το βάζεις σε fullscreen στο pc σου και το βλέπεις τέλεια , αν είναι βέβαια side by side .

Για να ρωτήσω κάτι κουφό???
Άλλο καλώδιο είναι το 1.4 και άλλο το 14α (υπάρχει αυτό;);;;;;;

Για να ρωτήσω κάτι κουφό???
Άλλο καλώδιο είναι το 1.4 και άλλο το 14α (υπάρχει αυτό;);;;;;;

Ολα τα καλωδια 1.4 εννοειται οτι ειναι 1,4a. Καποια στιγμη θα προσθεσουν παλι κατι και θα το ονομασουν 1.4β αρκει να μην ειναι δραματικη η αλλαγη οποτε μας βλεπω με 1.5 (παλι α εννοειται):violent-smiley-030:

3D comparison: Samsung C8000 vs. LG LX9500

3dcomparison-1l.jpg

Conclusion
All in all the 3D picture quality is not perfect on either of the two 3DTV models. The 3DTVs have good picture characteristics such as high light output and good out-of-picture 3D effects but the crosstalk issues are too visible.

This is true for both LG LX9500 and Samsung C8000 but there are some differences. Samsung C8000 reproduces slightly more intense 3D pictures and in some scenes the 3D depth is a bit better. LG LX9500 has a higher light output but even during daytime you're still bothered with the reflections in the front glass. LX9500 has less crosstalk but it's still an issue.

At the moment Panasonic VT25/VT20 remains our 3D reference TV. It has almost no crosstalk issues and this has proven to be the most important factor when it comes to 3D viewing. And the visual difference is significant. It seems that at the moment LCD/LED-TVs are simply not fast enough to reproduce perfect 3D images.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1278316311

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

3D comparison: Samsung C8000 vs. LG LX9500

3dcomparison-1l.jpg

Conclusion
All in all the 3D picture quality is not perfect on either of the two 3DTV models. The 3DTVs have good picture characteristics such as high light output and good out-of-picture 3D effects but the crosstalk issues are too visible.

This is true for both LG LX9500 and Samsung C8000 but there are some differences. Samsung C8000 reproduces slightly more intense 3D pictures and in some scenes the 3D depth is a bit better. LG LX9500 has a higher light output but even during daytime you're still bothered with the reflections in the front glass. LX9500 has less crosstalk but it's still an issue.

At the moment Panasonic VT25/VT20 remains our 3D reference TV. It has almost no crosstalk issues and this has proven to be the most important factor when it comes to 3D viewing. And the visual difference is significant. It seems that at the moment LCD/LED-TVs are simply not fast enough to reproduce perfect 3D images.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1278316311

Ανταλλάζω 55C8000 με Panasonic Viera VT20 εδω και τωρα! :D

ενδιαφέρομαι για τις 2 αυτες τηλεορασεις.

υπάρχει κανενα συγκριτικό σε 2D επιπεδο??

ενδιαφέρομαι για τις 2 αυτες τηλεορασεις.

υπάρχει κανενα συγκριτικό σε 2D επιπεδο??

Αν θες κοιτα εδω.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46c8000-ue40c8000-20100529695.htm

Δεν ειναι αμεση συγκριση, αλλα αναφερεται σε αρκετα σημεια στις μεταξυ τους διαφορες. Αν θες τη γνωμη μου δεν υπαρχει καλυτερη-χειροτερη. Αλλου υπερτερει η μια και αλλου η αλλη. Ειναι θεμα το τι ψαχνεις.

Θα ήθελα να σας κοινωποιήσω ένα πρόβλημα που έχω με την δικιά μου 46C8000 κ ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την επίσημη αντιπροσωπία!!
Πριν λίγες μέρες μου ήρθε κ μένα η καινούργια μου TV! Ολα καλα μέχρι που αρχισαν τα προβλήματα! Τα HDMI μια λειτουργούσαν μια οχι! Οποτε λειτουργουσαν εβγαζαν ενα πράσινο (!!!) σημα! Με τα πολλα κ αφου είδα κ αποείδα, είπα να πάρω το Πλαίσιο που την αγόρασα ΜΕΤΡΗΤΑ κ να αναφέρω το πρόβλημα. Με παραπέψανε στην SAMSUNG γιατι αυτοί δεν είναι οι αντιπρόσωποι του προιόντος (λες κ αυτοί δεν το πουλάνε!!). Λοιπόν επικοινώνησα θα έρθουν να την πάρουν αλλα ουδείς λόγος για αντικατάσταση! Μιλάμε για μία καινούργια τηλεόραση που εχεις πληρώσει 2000++ Ευρώ κ ουσιαστικά θα είναι μια ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ!!

Μιλάμε για aftersales απαράδεκτο! Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ επισκευή, οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται!