Καλημέρα σε όλους,
χθες το απόγευμα παρέλαβα την 46C8000 από TECHNOSOUND. Ήμουν σε λίστα αναμονής από τέλη Μαΐου αλλά άξιζε η αναμονή. Δεν έχω και κανένα παράπονο από το κατάστημα.
Στο θέμα μου τώρα...
Χθες πήρα επίσης ένα PS3 Slim Edition 250GB και προσπάθησα να τα συνδέσω με καλώδιο HDMI 1.3b. Απέτυχα παταγωδώς...
Τελικά κατάφερα να τα συνδέσω με AV Output αλλά φυσικά δεν θα μείνω εκεί...
Επειδή είμαι άσχετως θα ήθελα την βοήθεια σας.
Μπορώ να τα συνδέσω με HDMI 1.4 ή όχι. Θα έχει κάποιο πρόβλημα το PS3?
Μήπως πρέπει πρώτα να κατεβάσω Updates από το Internet τόσο για το PS3 όσο και για την Samsung?
Επίσης, θα μπορώ να δω 3D Blu-ray με το PS3 ή η αγορά μου ήταν βιαστική?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο οποιουδήποτε μου απαντήσει.
Κατ αρχη καλοριζικη η τηλεοραση,
Στα ερωτηματα σου τωρα,
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα οτι καλωδιο HDMI κι αν βαλεις,
Για το ps3 δεν μπορω να σου πω αν μπορεις να δεις 3D τωρα αλλα εξαρταται απο το λογισμικο υποστηριξης. Δεν ξερω αν εχει ηδη διατεθει.
Παντα να κατεβαζεις τα τελευταια updates
Νικος
Καλημέρα Νίκο,
σε ευχαριστώ.
Είχα το εξής πρόβλημα. Συνέδεα το HDMI 1.3b στο PS3 και σε κάθε μια από τις τέσσερις HDMI θήρες και το μόνο που έβλεπα είναι οτι αναγνώριζε η TV οτι κάτι είχε συνδεθεί αλλά μου ζήταγε να ελέγξω τις συνδέσεις και την πηγή.
4 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
1. Έχω προβληματικές HDMI στην TV. Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι.
2. Έχω προβληματική HDMI στο PS3. Ούτε αυτό θέλω να το σκέφτομαι, αλλά είναι πιο light από το 1.
3. Έχω προβληματικό καλώδιο.
4. Κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά στην TV ή στο PS3.
Αν έχεις κάποια ιδέα σχετική με το 4 έχει καλώς. Για τα υπόλοιπα 3 θα πάω με δοκιμή και σφάλμα, πειραματιζόμενος πιθανότατα σε άλλη TV, με άλλα καλώδια κλπ...
Αλέξης
Καλημερα και παλι Αλεξη,
Λοιπον δια της ατοπου απαγωγης το 1 μπορεις να το αποκλεισεις αν αλλαξεις καλωδιο. Δυσκολο να ειναι και οι 4 θυρες προβληματικες.
Καπου μου ακουγεται προβλημα handshake
Δοκιμασε να συνδεσεις αλλη συσκευη HDMI με το ιδιο καλωδιο. Αν εχεις το ιδιο αποτελεσμα με ολες τις HDMI θυρες τοτε αποκλειεται να φταιει η θυρα HDMI toy ps3.
Δεν φανταζομαι να ειναι θεμα ρυθμισης, θα μπορουσε να ειναι αν για παραδειγμα ειχες επιλεξει απο το ps3 αναλυση που δεν υποστηριζεται απο την τηλεοραση αλλα το βλεπω χλωμο.
Για δες εποισης αν εχεις ενεργοποιησει τα 24fps απο το ps3 και αν ναι απενεργοποιησε την επιλογη και ξαναδοκιμασε.
Νικος
Έχω και εγώ ένα προβληματάκι . Μπορεί κάποιος να μου πει στο μπροστινό τμήμα της τηλεόρασης ανάβει κάποιο φως το όποίο επιλέγεται από το menu ; Εμένα γιατί δεν μου ανάβει ;
Έχω και εγώ ένα προβληματάκι . Μπορεί κάποιος να μου πει στο μπροστινό τμήμα της τηλεόρασης ανάβει κάποιο φως το όποίο επιλέγεται από το menu ; Εμένα γιατί δεν μου ανάβει ;
MENU γενικές ρυθμίσεις εκεί θα βρείς αυτό που ψάχνεις ...."ψαξτετο" λίγο ρε παιδιά μην τα θέλετε όλα έτοιμα.....:eating: ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ
Αυτό προσπαθώ να γράψω . Ότι το επιλέγω από το menu και δεν ανάβει . Γιαυτό αναφέρω για πρόβλημα . Εάν είναι να με προσβάλεις καλλίτερα να μην απαντούσες . Ευχαριστώ
Χρήστος
Αυτό προσπαθώ να γράψω . Ότι το επιλέγω από το menu και δεν ανάβει . Γιαυτό αναφέρω για πρόβλημα . Εάν είναι να με προσβάλεις καλλίτερα να μην απαντούσες . Ευχαριστώ
Χρήστος
Ναι αυτό προσπαθώ να πω . Πήγα στο menu προσπάθησα να το ρυθμίσω αλλά δεν τα κατάφερα . Συνεπώς ζήτησα την βόηθεια και την συμβουλή κάποιου από το forym σαν ποιό ειδικό. Είχα την εντύπωση ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο κόλπο που να μην το είχα δει ή κάτι τέτοιο . Τώρα εάν ο φίλος ποιό πάνω με κατατάσει με κάποιους που δεν ανοίγουν ούτε το manual να διαβάσουν σαυτούς δεν ανήκω εγώ. Anyway Δευτέρα θα καλέσω την samsung . Ευχαριστώ
Προσωπικα δεν κατατασσω κανεναν πουθενα. Σκοπος του site ειναι η αλληλοβοηθεια και οχι τα αλληλοκαρφωματα ασχετως αν καμμια φορα γινεται κι αυτο.
Τες πα
Στο ζουμι,
Ο ελεγχος του φωτισμου (του λογοτυπου δηλαδη της samsung αν καταλαβα καλα) βρισκεται plug and play --> γενικα --> εφε φωτισμου οπου υπαρχουν 3 επιλογες απο τις οποιες επιλεγεις οποια σου αρεσει.
Δοκιμασε επισης να εγκαταστησεις το τελευταιο λογισμικο μηπως διορθωθει το προβλημα
Νικος
Εκεί πήγα στα γενικά και μάλιστα έχει και μόνιμη ρύθμιση always.Η οποία είτε την ενεργποιήσεις είτε όχι δεν κάνει τίποτα . Όσο αναφορά αναβάθμιση αυτό δεν το σκέφτηκα αν και έχει το πρότελευταίο firmware πάνω θα το κάνω . Αλλιώς θα υποθέσω ότι έχει πρόβλημα. Thx anyway
Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν ΦΙΛΕ μου λίγο χιούμορ επιχείρησα να κάνω (εξ ου κι αυτό :eating: ) αν τώρα κάποιοι παρεξηγούνται δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ..............................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.