Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Α, οκ. Το είπε κάποιος άλλος, που μετέφερε τι αποκόμισε από τον Μανώλη.
Εγώ δεν ξέρω αν ο Μανώλης είχε δει την 9705 πριν το συγκριτικό για να έχει άποψη, ας μας πει ο Μανώλης...

Πάντως δεν είχα καταλάβει ότι ο Leonid προσέφερε και εκείνος την C8000. Αν βρούμε χώρο, μπορούμε να κάνουμε και άλλο συγκριτικό... :flipout:

Πάντως από τις μετρήσεις, δεν βλέπω να ισχύει αυτό... Πως θα ανταγωνιστεί το 500:1 το 3000:1 της 9705;

Μια τηλεοραση δεν ειναι μονο η αντιθεση.

Η 9705 ειναι και προβληματικη στην ρυθμιση.

Για την ακριβεια δεν ξερω καν αν ρυθμιζεται εστω και στοιχειωδως.

Μια τηλεοραση δεν ειναι μονο η αντιθεση.

Η 9705 ειναι και προβληματικη στην ρυθμιση.

Για την ακριβεια δεν ξερω καν αν ρυθμιζεται εστω και στοιχειωδως.

Γιάννη, καμιά δεν ρυθμίζεται... :flipout:
Όλες, λίγο το grayscale πειράζουν, και τέρμα...

Η 9705 εκτός από την αντίθεση, εμφανίζει και ένα ομαλό grayscale, η θερμοκρασία λευκού έρχεται καλά, κλπ. Ουσιαστικά υστερεί στο γάμμα, που έχει μια περίεργη μορφή. Τα διαγράμματα της 8000 δεν τα βλέπω καλύτερα. Φαίνεται να υστερεί σε περισσότερα η 8000...

Διαφωνώ, άμα το απενεργοποιήσεις στην C8000 βλέπεις την διαφορά !!!
Απενεργοποιειται το local dimming? Στο Ηχος-Εικονα διαβασα οτι οι περιοχες ειναι 32.

ΝΕΟ FIRMWARE ΠΡΟΣΟΧΗ

Αλλαζει κατηγορια το firmware και απο 2.... κατι γινεται 3.....,
Αυτο εξηγει την αυξηση σε MB αλλα και την συμπεριφορα της τηλεορασης μετα την αναβαθμιση η οποια χανει ολες τις ρυθμισεις
Την πατησα εγω μην την πατησετε και σεις,
Πριν την αναβαθμιση κρατειστε τα καναλια σε στικακι. Μετα τα σβηνει ολα. Τα κανουμε παλι απο την αρχη. ΠΡΟΣΟΧΗ
Ενταξει δεν θα ερθει και το τελος του κοσμου αλλα παλι απο την αρχη ολα?
Οποτε προσεχουμε για να εχουμε
Και κατι αλλο νομιζω βρηκα και το πρωτο bug
Στις ρυθμισεις 3D (οταν παιζουμε 3D περιεχομενο) υπαρχει μια ρυθμιση που λεει βελτιστοποιηση 3D (ειναι στο τελος της καρτας). Πριν το νεο λογισμικο μπορουσες να μπειις μεσα στην επιλογη και να κανεις ρυθμιση. Μετα το νεο λογισμικο οχι μονο δεν μπορεις να μπεις αλλα η τηλεοραση κανει και reboot. Οσες φορες το προσπαθησα τοσες εκανε reboot.
Ελα που μας χρειαζεται η ρυθμιση αφου με (-1) ελαττωνουμε κατα πολυ το crosstalk. Τωρα η defaut ρυθμιση ειναι 0 και το crosstalk πολυ εντονοτερο:furious3:

Νικος

το crosstalk εχει να κανει και με το υλικο σε κατι xxx 3d ειχα τρελο crosstalk
σε αλλο υλικο οχι

το crosstalk εχει να κανει και με το υλικο σε κατι xxx 3d ειχα τρελο crosstalk
σε αλλο υλικο οχι

Συμφωνω εχεις δικιο,
Ωστοσο η τιμη -1 βελτιωνε κατα πολυ το crosstalk οπου υπηρχε προβλημα ενω η συγριιση ηταν αμεση απλα αλλαζοντας την τιμη σε 0.
Με το νεο λογισμικο (μεχρι να το φτιαξουν) δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο
Νικος

ΝΕΟ FIRMWARE ΠΡΟΣΟΧΗ

Αλλαζει κατηγορια το firmware και απο 2.... κατι γινεται 3.....,
Αυτο εξηγει την αυξηση σε MB αλλα και την συμπεριφορα της τηλεορασης μετα την αναβαθμιση η οποια χανει ολες τις ρυθμισεις
Την πατησα εγω μην την πατησετε και σεις,
Πριν την αναβαθμιση κρατειστε τα καναλια σε στικακι. Μετα τα σβηνει ολα. Τα κανουμε παλι απο την αρχη. ΠΡΟΣΟΧΗ
Ενταξει δεν θα ερθει και το τελος του κοσμου αλλα παλι απο την αρχη ολα?
Οποτε προσεχουμε για να εχουμε
Και κατι αλλο νομιζω βρηκα και το πρωτο bug
Στις ρυθμισεις 3D (οταν παιζουμε 3D περιεχομενο) υπαρχει μια ρυθμιση που λεει βελτιστοποιηση 3D (ειναι στο τελος της καρτας). Πριν το νεο λογισμικο μπορουσες να μπειις μεσα στην επιλογη και να κανεις ρυθμιση. Μετα το νεο λογισμικο οχι μονο δεν μπορεις να μπεις αλλα η τηλεοραση κανει και reboot. Οσες φορες το προσπαθησα τοσες εκανε reboot.
Ελα που μας χρειαζεται η ρυθμιση αφου με (-1) ελαττωνουμε κατα πολυ το crosstalk. Τωρα η defaut ρυθμιση ειναι 0 και το crosstalk πολυ εντονοτερο:furious3:

Νικος

Αρχικά Νίκο, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
1) Προτείνεις να μη βάλουμε το νέο firmware; Εκτός από αυτά που είπες δε βελτιώνει τίποτα;
2) Μπορείς να μου πεις πως κρατάμε τα κανάλια σε στικ;
3) Όταν λες χάνεις τις ρυθμίσεις, εννοείς όλες, και της εικόνας σε κάθε πηγή, τα πάντα;
Αν είναι έτσι δε κάνουμε τίποτα και περιμένουμε το καινούργιο και βλέπουμε.
Να δούμε όμως ποιός θα είναι ο θαραλέος πάλι που θα το βάλει για να μας πει τι γίνεται, μετά από αυτό που μας είπες τώρα.

Αρχικά Νίκο, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
1) Προτείνεις να μη βάλουμε το νέο firmware; Εκτός από αυτά που είπες δε βελτιώνει τίποτα;
2) Μπορείς να μου πεις πως κρατάμε τα κανάλια σε στικ;
3) Όταν λες χάνεις τις ρυθμίσεις, εννοείς όλες, και της εικόνας σε κάθε πηγή, τα πάντα;
Αν είναι έτσι δε κάνουμε τίποτα και περιμένουμε το καινούργιο και βλέπουμε.
Να δούμε όμως ποιός θα είναι ο θαραλέος πάλι που θα το βάλει για να μας πει τι γίνεται, μετά από αυτό που μας είπες τώρα.

Δεν βλεπω να διορθωνει τιποτα τουλαχιστο απο χαρακτηριστικα εικονας. Τωρα αν βελτιωνει οτιδηποτε στον media player της δεν μπορω να σας πω καθως δεν τον πολυχρησιμοποιω.
1. Θα σας ελεγα να μην το βαλετε προς το παρων.
Θα επικοινωνησω την Δευτερα με τη Samsung να τους αναφερω το προβλημα και ο Θεος βοηθος.
2. Φοβαμαι οτι δεν μπορει ακομα και το στικακι να τα κρατησει διοτι μιλαμε για ενα διαφορετικο λογισμικο σειρα 3χχχ. Δεν ειναι βεβαιο ομως. Απο το μενου κεραιας τερμα κατω λεει καπου μεταφορα λιστας καναλιων σε usb.
3. Ναι οταν λεω ολα εννοω ολα καναλια και λοιπες ρυθμισεις παντου σε καθε πηγη. Τα παντα λεμε!
Το κακο ειναι οτι η λειτουργια που χτυπησε ειναι πολυ σημαντικη για το crosstalk. Αντε τωρα να παρει μπροστα η μηχανη δηλαδη να δουνε το προβληα και να το διορθωσουνε,
Νικος

Δεν βλεπω να διορθωνει τιποτα τουλαχιστο απο χαρακτηριστικα εικονας. Τωρα αν βελτιωνει οτιδηποτε στον media player της δεν μπορω να σας πω καθως δεν τον πολυχρησιμοποιω.
1. Θα σας ελεγα να μην το βαλετε προς το παρων.
Θα επικοινωνησω την Δευτερα με τη Samsung να τους αναφερω το προβλημα και ο Θεος βοηθος.
2. Φοβαμαι οτι δεν μπορει ακομα και το στικακι να τα κρατησει διοτι μιλαμε για ενα διαφορετικο λογισμικο σειρα 3χχχ. Δεν ειναι βεβαιο ομως. Απο το μενου κεραιας τερμα κατω λεει καπου μεταφορα λιστας καναλιων σε usb.
3. Ναι οταν λεω ολα εννοω ολα καναλια και λοιπες ρυθμισεις παντου σε καθε πηγη. Τα παντα λεμε!
Το κακο ειναι οτι η λειτουργια που χτυπησε ειναι πολυ σημαντικη για το crosstalk. Αντε τωρα να παρει μπροστα η μηχανη δηλαδη να δουνε το προβληα και να το διορθωσουνε,
Νικος
Εντάξη φίλε Νίκο, και πάλι ευχαριστώ!
Θα περιμένω νέα σου σχετικά με την επικοινωνία σου με τη samsung, να δούμε τι θα πει;

αυτο θα το φτιαξουνε αλλα χοντρα δεν βλεπω να φτιαχνουνε.
Εγω αυτο που ειδα ειναι μερικες βελτιωσεις στους υποτιλους στο media player.
Βαλανε μια προειδοποιηση για την κωδικοποιηση και την επιλογη auto
για να διαλεγει αυτοματα την κωδικοποιηση

αυτο θα το φτιαξουνε αλλα χοντρα δεν βλεπω να φτιαχνουνε.
Εγω αυτο που ειδα ειναι μερικες βελτιωσεις στους υποτιλους στο media player.
Βαλανε μια προειδοποιηση για την κωδικοποιηση και την επιλογη auto
για να διαλεγει αυτοματα την κωδικοποιηση

Δοκιμασες μηπως να δεις αν η τηλεοραση σου αντιδρα σαν την δικη μου οταν παμε να επιλεξουμε βελτιστοποιηση 3D?
Κανει rebbot?
Nikos

Εντάξη φίλε Νίκο, και πάλι ευχαριστώ!
Θα περιμένω νέα σου σχετικά με την επικοινωνία σου με τη samsung, να δούμε τι θα πει;

Παρακαλω ,
Τη Δευτερα θα σας πω οτι πουν και σε μενα,
Παντως δεν ειμαι και ιδιαιτερα αισιοδοξος ως προς την ταχυτητα αποκρισης του service.
Bλεπω τωρα στο sky3D επαναληψη απο τον τελικο του golf. Σαν να μειωθηκε η αισθηση του βαθους, Μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα το απογευμα (παντα μετα την αλλαγη λογισμικου) που εβλεπα το universe 3D παλι ειχα την ιδια εντυπωση,
Πολυ παραξενο,
Νικος

και σε εμενα κανει reboot η c750...

μπορεις να κανεις capture απο το sky 3d ?

Την αισθηση βαθους την ρυθμιζεις στην προοπτικη 3D

και σε εμενα κανει reboot η c750...

μπορεις να κανεις capture απο το sky 3d ?

Την αισθηση βαθους την ρυθμιζεις στην προοπτικη 3D

Μπορω μονο να κανω τα κλασικα οτι δηλαδη με αφηνει να κανω το skyHD box. Το εχω συνδεσει με HDMI στην samsung. Δεν μπορω να κανω capture με αλο τροπο.
Η αισθηση βαθους ειναι καλα να ειναι 5. Οταν αυξησεις την τιμη αυξανεται κατακορυφα το crosstalk.
Τελικα αρχιζει να μ εκνευριζει πολυ η μακακια που εκαναν με το νεο λογισμικο.
Νικος

τελικα μπορεις να κανεις capture και να εχεις στα χερια σου τα .ts αρχεια
απο το capture?
εχει δηλαδη pvr το skyHD box ?

τελικα μπορεις να κανεις capture και να εχεις στα χερια σου τα .ts αρχεια
απο το capture?
εχει δηλαδη pvr το skyHD box ?

Ναι εχει PVR αλλα ειναι αδυνατο να παρω τα αρχεια απο το δισκο εκτος κι αν τον βγαλω απο το κουτι. Ασε που νομιζω οτι χρειαζεται ειδικη διαδικασια για τον δει ο υπολογιστης. Το θυμαμαι αυτο καλα οταν εβγαλα τον 300ρι που ειχε το κουτι και τον αντικατεστησα με 1Τ samsung. Για να μεταφερω τις εγγραφες που ειχα στον πρωτο δισκο χρησιμοποιησα την sky+ ρουτινα.
Ο explorer των windows δεν εβλεπε τιποτα
Αλλα πες οτι τα επαιρνα τα .ts τι να τα κανω?
Νικος