Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το pvr,αλλα αυτο που ξερω εινσι οτι γραφεις οτι θελεις αλλα με ανοιχτη την τηλεοραση.Δεν μπορεις να παρακολουθεις αλλο καναλι κατα τη διαρκεια της εγγραφης γιατι δεν εχει δυο tuner. Αλλος περιορισμος που εχει ειναι οτι ο,τι γραφεις μπορεις να το δεις μονο σε αυτην την tv και πουθενα αλλου. Επισης την ωρα της εγγραφης υπαρχει μονιμα ενα ενοχλητικο εικονιδιο στην οθονη που αναφερει οτι γινεται εγγραφη. Αλλον περιορισμο η αρνητικο δεν γνωριζω. Στα θετικα αξιζει να αναφερω το timeshift το οποιο σου επιτρεπει να "παγωνεις" ζωντανο προγραμμα και με το play να συνεχιζεις να το βλεπεις απο το σημειο που το αφησες.

Χρηστο σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
Σκεφτομαι να αγορασω την εν λογω tv και ηθελα να ξερω για το pvr. Με καλυψες πληρως. Δυστυχως εχει σημαντικες αδυναμιες.
Αυτη η ερωτηση μπορει να μην ειναι για αυτο το thread αλλα υπαρχουν εξωτερικα pvr με διπλα tuner που μπορουν να συνδεθουν στην tv ?

Σκεφτομαι να αγορασω την εν λογω tv και ηθελα να ξερω για το pvr. Με καλυψες πληρως. Δυστυχως εχει σημαντικες αδυναμιες.
Αυτη η ερωτηση μπορει να μην ειναι για αυτο το thread αλλα υπαρχουν εξωτερικα pvr με διπλα tuner που μπορουν να συνδεθουν στην tv
Γραφει και με κλειστη τηλεοραση και η εγγραφη μπορει να γινει εως 6 ωρες,περιπου 20 γιγα. σε σκληρο δισκο

ilias12369 said:
Γραφει και με κλειστη τηλεοραση και η εγγραφη μπορει να γινει εως 6 ωρες,περιπου 20 γιγα. σε σκληρο δισκο

:a0210:

Αυτη η ερωτηση μπορει να μην ειναι για αυτο το thread αλλα υπαρχουν εξωτερικα pvr με διπλα tuner που μπορουν να συνδεθουν στην tv

Εννοειτε οτι η καθε μεμονωμενη εγγραφη μπορει να ειναι ως 6 ωρες ?
Μπορεις να προγραμματισεις πολλες εγγραφες να γινονται συγκεκριμενες ωρες μεσα στην εβδομαδα ?
Ευχαριστω

Στο service menu που ακριβώς δείχνει πόσες ώρες έχει παίξει;

Ψάχνω, ψάχνω και δεν το βρίσκω.
Στην προηγούμενη Samsung μου, το έβρισκα εύκολα. :(

Στο service menu που ακριβώς δείχνει πόσες ώρες έχει παίξει;

Ψάχνω, ψάχνω και δεν το βρίσκω.
Στην προηγούμενη Samsung μου, το έβρισκα εύκολα. :(
Σε αυτή μη ψάχνεις δε πρόκειται να τις βρείς.
Όσοι προσπαθήσαμε δε τα καταφέραμε. Μη παιδεύεσαι.

Επιτέλους μπόρεσα να δω HD mkv από το NAS μου, χρειαζόταν η έκδοση 6 απο το twonky media....

Καλησπερα και Χρονια Πολλα

Προσφατα απεκτησα μια τν 55' SAMSUNG C8000 αλλα δεν μπορω να δω καθολου 3d. Εχω κατεβασει και demo αλλα τιποτα....
(προσπάθησα να δω με usb το τρισδιάστατο αρχειάκι που και καλα ειναι το demo της Samsung 3d)
απο 2d κανω 3d στην τηλεοραση και παλι τίποτα....

μαζί με την τηλεόραση μου δώσανε και τα γυαλια που είναι με μπαταρία....
τι κανω λάθος?????
μπορει καποιος να με βοηθήσει??

Καλησπερα και Χρονια Πολλα

Προσφατα απεκτησα μια τν 55' SAMSUNG C8000 αλλα δεν μπορω να δω καθολου 3d. Εχω κατεβασει και demo αλλα τιποτα....
(προσπάθησα να δω με usb το τρισδιάστατο αρχειάκι που και καλα ειναι το demo της Samsung 3d)
απο 2d κανω 3d στην τηλεοραση και παλι τίποτα....

μαζί με την τηλεόραση μου δώσανε και τα γυαλια που είναι με μπαταρία....
τι κανω λάθος?????
μπορει καποιος να με βοηθήσει??

Τα γυαλιά τα άνοιξες και συγχρόνησαν με την TV ?

Παιδια χρονια πολλα και καλες γιορτες σς ολους.
Ηθελα να ρωτησω κατι,στα ψηφιακα καναλια τα γραμματα των υποτιτλων φαινονται λιγο σβησμενα σαν να εκανες μουτζουρα με μελανι,το ιδιο και το λογοτυπο του καναλιου,ειναι θεμα κεραιας η μπορω να κανω καποια ρυθμιση στην τηλεοραση?

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα μου με το Share manager. Έβαλα και πάλι το kaspersky (είχα AVG Pro) και η TV ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδε τον υπολογιστή.Όλα καλά με τη μόνη παραφωνία που δε φαίνεται να αναγνωρίζει mkv αρχείο αν και σε σύνδεση με σκληρό δίσκο, δεν εμφανιζόταν αυτό το πρόβλημα.

Αυτό πως θα γίνει? απλά πάτησα το κουμπί στα γυαλιά και πατισα στην τηλεόραση το 3d...

Το κουμπι το πατας και το κρατας πατημενο για λιγο δεν κανεις απλο πατημα. Νομιζω οτι απλα δεν τα ενεργοποιησες,
Νικος

Καλησπερα καλη χρονια παιδια να εχετε. Ξερετε κατι για τους υποτιτλους σε μκω αρχεια? Εχω την 40αρα c8000 samsung και δεν μου παιζει υποτιτλους

Το κουμπι το πατας και το κρατας πατημενο για λιγο δεν κανεις απλο πατημα. Νομιζω οτι απλα δεν τα ενεργοποιησες,
Νικος

Ναι το ξερω αυτο το έκανα, αναβει και ενα κοκκινο φωτακι αλλα και παλι τιποτα..μηπως τα γυαλια ειναι ελλατωματικα?