pitbull
AVClub Enthusiast
- 19 June 2011
- 728
Ευχαριστω θα το τσεκαρω αυριο. Η εικονα της παντος ειναι εξαιρετικηΧαμήλωσε την φωτεινότητα.Εάν είναι πολύ έντονο το πρόβλημα εξέτασε την περίπτωση να την πας πίσω..
Ευχαριστω θα το τσεκαρω αυριο. Η εικονα της παντος ειναι εξαιρετικηΧαμήλωσε την φωτεινότητα.Εάν είναι πολύ έντονο το πρόβλημα εξέτασε την περίπτωση να την πας πίσω..
Πόσα έδωσες φίλε; Εγω την πήρα το καλοκαίρι στους δικούς μου δωρο και ως τώρα εχουν μεινει ενθουσιασμένοι.. τι να πω μάλλον είσαι ατυχος;Αγαπητοί φίλοι γειά σας
Στις 17/8 παρέλαβα από τον Κωτσόβολο μια Samsung UE27D5000 για το υπνοδωμάτιο.Το πρώτο βράδυ μετά από 2 ώρες λειτουργίας άρχισε να αναβοσβήνει μόνη της.Αφού μίλησα με το κατάστημα στις 19/8 παρέλαβα άλλη καινούργια.Στην αρχή όλα καλά μετά από 5 μέρες άρχισε να εμφανίζεται μια έντονη θολούρα στην εικόνα.Την πήγα σήμερα στο κατάστημα και μου είπαν ότι αφού την ελέγξουν θα την αντικαταστήσουν.
Ειλικρινά έχω ξενερώσει τελείως.Ο τεχνικός του καταστήματος μου είπε ότι η Samsung έχει ρίξει πολύ τη ποιότητα...Τι να πω...Ας πρόσεχα.
Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αγοράζω Samsung:violent-smiley-030:
Parelava kai gw to sigekrimeno montelo k einai gegonos oti oi ergostasiakes rithmiseis einai aparadektes gia tin eikona k tha ithela kapios na mu pei ti rithmiseis na kanw gia na xw veltisto apotelesma. Distixws exw k analogiko sima kathws eimai apo Iwannina k opws katalavenete exw poli metria eikona
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω την D5000, μπορώ να ρωτήσω αν ο media player παίζει αρχεία .pls ή .m3u??
Δηλαδή αποθηκευμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχω στον υπολογιστή μέσω δικτύου μπορώ να τους ακούσω??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.