Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung UE D6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και στην μπο βλεπω μια εικονα , τα γυαλια τα βαζω για να δω το βαθος και χωρις γυαλια φαινεται κανονικα, οπως σου περιεγραψα

Οκ. Τότε τα καλά νέα, είναι πως και το 2d και το 3d είναι ίδια. Κόλλησα τη μύτη στην οθόνη, τσάκαρα γράμματα, κύκλους, γωνίες, περιγράμματα, όλα ίδια.
Τα κακά νέα είναι ότι πρηζόμαστε κάτι ώρες τώρα τζάμπα μέχρι να καταλάβω τι έπρεπε να δω... :)
Ευχαριστώ.

Χαιρομαι για σενα, ενταξει τελος καλο ολα καλα, ισως να το κανω εκεινο το up date μηπως και διορθωθει και σε μενα :) οσο για τις ωρες εεε οποιος διαβασει τα ποστ θα ξερει πια....

Λοιπόν, ένα τελευταίο...
Τελικά η τηλεόρασή μου δεν δείχνει σωστά τα mpo. Δείχνει απλά τη μία από τις 2 φωτο του mpo για αυτό και ήταν ίδιες με τις 2d φωτογραφίες.
Τις είδα από υπολογιστή με hdmi και όντως έχουν πρόβλημα.

Κριμα και αναθαρησα, πιστεψα οτι μηπως με up date λυνοταν, αν και το υποπτευθηκα γιατι 3d χωρις γυαλια δεν μπορει νανε πεντακαθαρη ,την θολουρα της λιγο την εχει , φτιαχνει αμα την δεις με γυαλια αλλα στην tv μας δεν γινετε ομοια με την 2d ακομα και με γυαλια ειναι κατωτερης ποιοτητας. τωρα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι Α) μαιλ στην Samsung β) να το διαδιδουμε, γιατι πασχει ολη η σειρα 6χχχχ

Το μόνο 3d στοιχείο στην εικόνα είναι το κυκλάκι που γράφει "3d". Δεν είχα ιδέα και τι υποτίθεται ότι είναι mpo φωτογραφίες και έμπλεξα τα μπούτια μου.
Πήρα χαμπάρι ότι κάτι πάει στραβά από αυτή τη φωτο http://sourceforge.net/projects/samygo/files/Others/TestimageL.mpo/download που έχει επιπλέον ένα κόκκινο 'L' στην αριστερή και ένα πράσινο 'R' στην δεξιά. H tv μου δείχνει μόνο το αριστερό.
Όσον αφορά το defect τώρα, σκέφτηκα ότι οι τεστ φωτογραφίες που έχουν φτιάξει τα παιδιά παίζει να είναι λίγο μούφα, αλλά λένε ότι στη σειρά 7 τις δείχνει μια χαρά... Τι να πεις...
Το παρήγορο είναι ότι πρακτικά σαν κοινοί θνητοί τη διαφορά δεν θα την καταλαβαίναμε. Ό,τι 3d έχω δει τον λίγο καιρό που την έχω μια χαρά μου φάνηκε. :(

Ναι καλο ειναι το 3d, αλλα δεν εχουμε μετρο συγκρισης , μονο με την σειρα 7 που δεν εχει το προβλημα, διπλα διπλα ,μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα, και γιατι να παρω Samsung και οχι LG με λιγοτερα χρηματα? Το πλεονεκτημα του active 3d υποτιθεται οτι ειναι τα 1080 p και οχι τα 540 p που μαλλον βλεπουμε

Εγώ πάντως το καλοκαίρι είχα πρόσβαση σε μια 46d6100 και δεν παρατήρησα μειωμένη ανάλυση σε 3D.
Posted via Mobile Device

Αν δεν εχεις μια d 7000 να συγκρινεις , καθως και να την περασεις απο το τεστ δεν θα καταλαβεις με απλη θεαση το 3d δειχνει καλο,ακομα και με μειομενη αναλυση, το θεμα ειναι η κοροιδια

Απο crosstalk πως τα πάει η συγκεκριμένη ? Έχει δεί κανείς ταινία ολόκληρη ?
Εντυπώσεις ?

Εχω δει αρκετεα Ντοκιμαντερ και μερικες ταινιες, το περιεργο ειναι οτι σε αλλα υπαχει αρκετο, ενω σε αλλα ελαχιστο, οποτε μαλλον στην ποιοτητα 3d της ταινιας-ντοκιμαντερ, πρεπει να οφειλετε, γιατι δεν μπορει να φταιει το μεσον, αλλοτε να εχει και αλλοτε οχι, πιστευω, εχω δει ντοκιμαντερ πεντακαθαρο και στις γρηγορες και στης αργες σκηνες του ,αλλα και το αντιθετο, Αυτα απο εμενα, εκεινο παντως που με αφησε αφωνη ειναι το προβολικο 3d Ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο(ρωτηστε τον Δυνοσαυρο που ειχε το θρασος να σκασει μουρη στο γραφειο μου , Ακομα θα τρεχει.... :flipout:

Αν δεν εχεις μια d 7000 να συγκρινεις , καθως και να την περασεις απο το τεστ δεν θα καταλαβεις με απλη θεαση το 3d δειχνει καλο,ακομα και με μειομενη αναλυση, το θεμα ειναι η κοροιδια

Πιστεύεις ότι έκανα ''απλή θέαση''; :flipout:

Απο crosstalk πως τα πάει η συγκεκριμένη ? Έχει δεί κανείς ταινία ολόκληρη ?
Εντυπώσεις ?

Δεν έχει ιδιέταιρο πρόβλημα.Είδα 2 ταινίες συνεχόμενα.

Πιστεύεις ότι έκανα ''απλή θέαση''; :flipout:

Δεν έχει ιδιέταιρο πρόβλημα.Είδα 2 ταινίες συνεχόμενα.

Πιστεύεις ότι έκανα ''απλή θέαση''
Δεν ανεφερες κατι ιδιετερο οποτε λογικα υπεθεσα ετσι, Αν εκανες τα test και τα περασε , ισως εισαι ο πρωτος που το αναφερει για την συγκεκριμενη σειρα, Εδω στην Γερμανια η Samy δινει πισω 150 Ε , με συγνωμες και απολογιες ,Παντως η δικια μου απετυχε παταγοδως (στα τεστ)

Έκανες πολύπλοκη θέαση δηλαδή; :flipout:

Μαλλον, αλοιθωρησαν τα ματια μου, προσπαθωντας να ξεχωρισω τους λατινικους χαρακτηρες απο τις μπο (τρισδιαστατες φωτο )του Τεστ

Πιστεύεις ότι έκανα ''απλή θέαση''
Δεν ανεφερες κατι ιδιετερο οποτε λογικα υπεθεσα ετσι, Αν εκανες τα test και τα περασε , ισως εισαι ο πρωτος που το αναφερει για την συγκεκριμενη σειρα, Εδω στην Γερμανια η Samy δινει πισω 150 Ε , με συγνωμες και απολογιες ,Παντως η δικια μου απετυχε παταγοδως (στα τεστ)

Δεν έκανα το συγκεκριμένο τεστ,αλλά όλες τις φωτογραφίες 3D (1920x1080) που βρήκα,τις είδα.Και τις είχα δει και σε μια C750 ίδιας διάστασης (46'').Σε κάθε περίπτωση,δεν είδα μείωση της ανάλυσης.

Έκανες πολύπλοκη θέαση δηλαδή; :flipout:

Την δοκίμασα όσο δεν πάει...μέχρι και το motion resolution μέτρησα!

Δεν έκανα το συγκεκριμένο τεστ,αλλά όλες τις φωτογραφίες 3D (1920x1080) που βρήκα,τις είδα.Και τις είχα δει και σε μια C750 ίδιας διάστασης (46'').Σε κάθε περίπτωση,δεν είδα μείωση της ανάλυσης.

Κατεβασε τις φωτο του τεστ αν θες και οποτε σου δοθει ευκαιρια δοκιμασε τες σε σειρα D6xxxx Τοτε( θα καταλαβεις τι ακριβως ενοουμε), ξαναλεω οτι το 3d ακομα και ετσι ειναι πολυ καλο,Το θεμα ειναι η κοροιδια

Απάντηση: Re: Samsung UE D6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αφού την δοκίμασες όσο δεν πάει άλλο, κάνε ένα κόπο παραπάνω και παρέθεσε και σε μας τις μετρήσεις και τα συμπεράσματα που έβγαλες.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα παιδιά!!
Χθες παρέλαβα και εγω μια Sammy 46d6100
Συνδεσα ένα σκληρό WD passport 1TB και τον είδε αμέσως.. αλλά δεν μου παίζει αρχεία FLV..
Ξέρει κάποιος αν με το update θα τα παίξει? (το update ειναι πολυ δύσκολο γιατι μετακόμισα σε καινούριο σπίτι και ακόμα δεν έχω σύνδεση internet και δεν ξ'ερω αν θα μπορούσα να το κατεβάσω απο το site tis Samsung και να το περάσω μεσω usb stick)
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπράβο. Κι εγώ χθες παρέλαβα μία 46D6100! :ADFADF1: Μετά από 8,5 χρόνια με μία Philips CRT 29" άδειασε ο χώρος πάνω στο έπιπλο. Περιμένω και την επιτοίχια βάση της Vogels και θα γίνει ένα καλαίσθητο κάδρο! Τα παιδιά από τον παπαδάτο ήταν πολύ εξυπηρετικά. Πήραν και την παλιά μου τηλεόραση για ανακύκλωση. :drummer:

Μια ερώτηση. Προσπάθησα να συνδέσω ένα δικό μου USB Wi-Fi stick για να συνδεθώ με το router μου. Δεν το δέχθηκε. Θέλει οπωσδήποτε το Wi-Fi link της Samsung το οποίο έχει στην καλύτερη περίπτωση 43 ευρώ; Διαφορετικά περνάω ένα καλωδιάκι και τελείωσε η υπόθεση. Δεν θέλω όμως να μπω σε αυτή την φασαρία γιατί την τελευταία φορά που το έκανα αυτό έπαθα μερική ρήξη τένοντα στον ώμο μου:bigcry:. Αν είναι να μου τα φάνε τα λεφτα οι γιατροί θα δώσω 43 ευρώ για ένα WiFi Link.