Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung UE D6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κατεβασα το εγκατεστησα αλλα δεν καταφερα τιποτα , δεν οριζει κοινοχρηστο τον φακελο που επιλεγω, (στο pc) παροτι τον εχω share μεχρι και everybody εβαλα αλλα τιποτα εφυγα και απο homegroup αλλα τωρα μου λεει μεσα απο το mediaplayer οτι δεν ειναι συνδεδεμενη καμια συσκευη, ουφ εσκασα ,θα ασχοληθω αυριο παλι ,καληνυχτα

Ερώτηση για γυαλιά 3D για την UE46D100.

Πρέπει να αγοράσουμε τα ειδικά active 3d glasses από Samsung όπως τα SSG-3100 ή μπορούμε και άλλα από άλλες εταιρίες μήπως βρούμε και φθηνότερα;

γεια παιδιά... σκέφτομαι να τν πάρω... αξίζει?

Σχετικα με το θεμα οτι το 3D τελικα δεν ειναι FullHD αλλα 540p στην σειρα 6 τι κανουμε?

http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=24&t=2346&start=230

Αυτο με σταματαει απο την αγορα της αλλα θελω την γνωμη σας προτου στραφω στην LG 4500 3D στα ιδια λεφτα

Προσωπικα παλι την Samsung θα επαιρνα, το 3d της LG καμια σχεση ιδιαιτερα στο προβολικο , ουτως η αλως το passive (LG) einai 540 p η αληθεια ειναι οτι και μενα με χαλασε η πληροφορια αυτη , το εψαξα και οντως το τεστ δεν το περασε ,δηλ δεν ηταν σε μικρολεπτομεριες το ιδιο καθαρη η mpo foto (3d foto ) oso η jpg , αλλα σε ταινιες το 3d ειναι πολυ καλο Το κακο ειναι οτι δεν μπορεσα να τεσταρω την σειρα 7000 που λεναι οτι ειναι οκ με τις ιδιες φωτο για να ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι μουφα ιστορια , παντως ξαναλεω οτι το 3d ειναι πολυ πολυ καλο αλλα παντα μιλο για την εμπειρια μου στις 32"

Είστε λίγο υπερβολικοί νομίζω. Προσωπικά δεν με χαλάει αν στο 3D παίζει στα 540p. Ετσι κι αλλιώς λίγες φορές θα καθήσω να παρακολουθήσω 3D γιατί το θεωρώ εκτός από κουραστικό και λίγο υπερβολικό και μαρκετίστικο γιατί πρέπει να δώσεις κι άλλα λεφτά για active 3d glasses. Η εικόνα της Samsung είναι εκπληκτική για την κατηγορία της και οι δυνατότητές της φοβερές.

Το κατεβασα το εγκατεστησα αλλα δεν καταφερα τιποτα , δεν οριζει κοινοχρηστο τον φακελο που επιλεγω, (στο pc) παροτι τον εχω share μεχρι και everybody εβαλα αλλα τιποτα εφυγα και απο homegroup αλλα τωρα μου λεει μεσα απο το mediaplayer οτι δεν ειναι συνδεδεμενη καμια συσκευη, ουφ εσκασα ,θα ασχοληθω αυριο παλι ,καληνυχτα

Μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειεσ με το all share , το αφησα στην ησυχια του , και ξαφνικα σημερα εκει που εκανα σερφ ,( στον υπολογιστη μου) μου βγαινει μια ταμπελιτσα οτι το all Share συνδεθηκε και πατωντας πανω της μου εβγαλε ολα τα καλουδια που ηθαλα τους κοινοχρησους φακελους μου με τα εργα μου τα 3d μου τις σειρες μου , ολα , ετσι στα καλα των καθουμενων, και αφου δοκιμασα και επαιζαν μια χαρα ειπα να το κλεισω για να αλλαξω μια κωδικοποιηση στους υποτιτλους μια που εβγαιναν κινεζικοι, εε τους αλλαξα αλλα δεν συνδεθηκε , τι απο το smart hab & all share του media player της tv πηγα , τιποτα παλι τα παλια σε εκεινο τον κοινοχρηστο φακελο στις βιβλιοθηκες και χωρις mkv ουτε srt επιχειρησα απο το video του media player, τα ιδια , στην εφαρμογη των win all share βλεπει το pc μου συνδεδεμενο αλλα δεν μου βγαζει τιποτε και αυτο παρα μονο, του προαναφερθετες φακελους Na επαναλαβω οτι την χρησημοποιω σαν monitor και ειναι συνδεδεμενη με το pc μου με HDMI ,Αλλα θελω να τα δω μεσω media player απο το pc ετσι για να μαθω τiς δυνατοτητες, εε και ναμε ετοιμη οταν με το καλο βαλω παρομοια στο σαλονι καμια ιδεα? κανεις?

Με καλώδιο HDMI από όσο γνωρίζω δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το AllShare. Χρειάζεται να συνδέσεις την τηλεόραση ή με καλώδιο ethernet στο router σου ή σε ένα switch ή ασύρματα στον ασύρματο router σου ή Access Point με το Wi Fi link της Samsung. Εγώ έκανα ολόκληρη διαδικασία. Πέρασα καλώδιο Ethernet μέσα από κανάλια και τρύπησα τοίχο για να το φτάσω στο router. Μετά το All Share παίζει κανονικα.

Ενοητε οτι το εχω συνδεδεμενο και με ethernet me to Ruter, διπλα μου ειναι απο την στιγμη που την χρησιμομοιω σαν monitor δεν ειναι εκει το θεμα σιγουρα , και αποτι ηδη ειπα σημερα ξαφνικα συνδεθηκε απο μονο του χωρις εγω να κανω κατι, σερφαριζα στο νετ απο το pc οτα μου πετακε παραθηρακι οτι το all share ειναι συνδεδεμενο , και μπορεσα και ειδα τα παντα που εχω share ορισει, απλα οταν βγηκα δεν μπορεσα να ξαναμπω

Περίεργο. Κανένα firmware update; Έχεις ορίσει share φακέλους στο All Share; Τους έχει ενημερώσει η εφαρμογή; Εγώ κάθε φορά που ρίχνω κάτι καινούργιο στους κοινόχρηστους φακέλους και ανοίγω την εφαρμογή αμέσως πάει και ενημερώνει και μπορώ να το δω από την τηλεόραση. Μήπως κανένα πρόγραμμα με firewell που να εμποδίζει; Επίσης έχεις τσεκάρει στις Ρυθμίσεις Δικαιωμάτων κοινής χρήσης του φακέλου "Ο Υπολογιστής μου" Να επιτρέπεται πάντα;

Last edited:

Up date εκανα,εχω ορισει μεχρι και δισκο κοινοχρηστο απο τα win, οταν προσπαθω απο την εφαρμοση all share που εχω εγκαταστησει στο pc δεν φαινετε να παιρνει ως κοινοχρηστο τον φακελο που εχω θελω ο οποιοσ ειναι ηδη share απο τα win , με οδηγει στο τι να επιλεξω ομως οταν τον επιλεγω και πατο οκ , πανω αριστερα στην εφαρμογη εξακολουθει να λεει δεν εχει οριστει κοινοχρηστος φακελοσ το εκανα απειρες φορες ,, εβγαλα και ξαναεβαλα την εφαρμογη all share , οσο για firewaal εχω to ζονε αλλαρμ , που απο την στγμη που ανοιγειςς μια εφαρμογη χειροκηνιτα αμεσως την περνα στις επιτρεπομενες , με αλλη ασυρμαηι δυκτιωση που εχω (ενα blueray) thw Sami δεν εχω προβλημα , συνδεετε ασυρματο βαζω pass και οκ συδεετε και βλεπω ολους τουσ φακελους που εχω ορισει κοινοχρηστους, μα το πιο περιεργο ειναι οτι το πρωι συνδεθηκε αυτοματα απο μονο του χωρις εγω να το επιλεξω και μου εδειχνε τα παντα απο avi mkv 3d , apla δεν μπορεσα να ξανασυνδεθω , εσεις τι ακριβως κανετε και συνδεεστε? βημα προς βημα αν ειναι δυνατον Εγω ξαναλεω την εχω monitor syndedemenh me HDMI 1,4 και συνδεδεμενη με ethernet στον ruter thankssss

Μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος. Λοιπόν, θέλεις να παίζεις ταινίες από τον υπολογιστή σου προς την τηλεόραση και όχι να βλέπεις τα αρχεία στον υπολογιστή σου; Πρέπει να εμφανίζεται η τηλεόραση στις κοινόχρηστες συσκευές για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον media player από το PC και να παίζει στην τηλεόραση. Δεν δουλεύει πάντα αυτό. Και σε μένα κάποια στιγμή δουλεύει αλλά όταν κλείσω και ξαναμπώ δεν βλέπω την τηλεόραση στις κοινόχρηστες συσκευές. Όταν εγκατέστησα το Allshare και στο φορητό μου ειδε σαν κοινόχρηστη συσκευή το PC μου και έβγαλε μήνυμα στην τηλεόραση ότι το φορητό μου θέλει να συνδεθεί και πατάω Allow. Τότε είδε και την τηλεόραση και μπόρεσα να παίξω ταινίες από τον υπολογιστή μου.

Συνήθως αυτό που κάνω είναι να παίζω ταινίες από την τηλεόραση που βρίσκονται στον υπολογιστή μου. Σε αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος. Λοιπόν, θέλεις να παίζεις ταινίες από τον υπολογιστή σου προς την τηλεόραση και όχι να βλέπεις τα αρχεία στον υπολογιστή σου; Πρέπει να εμφανίζεται η τηλεόραση στις κοινόχρηστες συσκευές για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον media player από το PC και να παίζει στην τηλεόραση. Δεν δουλεύει πάντα αυτό. Και σε μένα κάποια στιγμή δουλεύει αλλά όταν κλείσω και ξαναμπώ δεν βλέπω την τηλεόραση στις κοινόχρηστες συσκευές. Όταν εγκατέστησα το Allshare και στο φορητό μου ειδε σαν κοινόχρηστη συσκευή το PC μου και έβγαλε μήνυμα στην τηλεόραση ότι το φορητό μου θέλει να συνδεθεί και πατάω Allow. Τότε είδε και την τηλεόραση και μπόρεσα να παίξω ταινίες από τον υπολογιστή μου.

Συνήθως αυτό που κάνω είναι να παίζω ταινίες από την τηλεόραση που βρίσκονται στον υπολογιστή μου. Σε αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Λοιπον το αντιθετο, θελω να παιζω τα αρχεια που ειναι στον υπολογιστη μου ,τα εργα μου, τις σειρες μου ,απο την D6100, to oti την εχω σαν monitor με διευκοληνει και ετσι δεν εχω προβλημα , ανοιγω οποιονδηποτε media player , του pc και σε φουλ screen πατω το κουμπακι 3d sto telecontol και ολα καλα , Αν ομως την ξεσυνδεσω σαν μονιτορ, και την εχω μονο σαν τηλεοραση, οποτε εχει μονο ethernet καλωδιο πως θα βλεπω τα εργαμου απο το pc μου? , αυτο ηταν το ερωτημα καθως σε ολες τισ προσπαθειες αποτυγχανε να δει τιποτα αλλο, εκτος απο οτι, υπηρχε στο φακελο βιντεο μες στην βιβλιοθηκη των win7, και εκεινο μονο τα avi χωρις υποτιτλους, και καθολου MKV. Λοιπον μαλλον το ψιλοελυσα, Α) απενεργοποιησα το firewall,(ισως να μην επαιζε ρολο, ισως και ναι ,μετα ανακαλυψα οτι εβρισκε 2 pc με το ονομα μου Ενα SEVA pc και ενα Pc Seva . Πρεπει να οφειλετο στο dual boot που εχω ,οποτε εβλεπε σαν 2 χωριστα pc, πηγα στην αλαγη συσκευων(απο την εφαρμογη all share που ειναι στο pc ) και επελεξα το δευτερο, και ως εκ θαυματος ειδε τα παντα, τωρα το τι εφταιγε ακριβως δεν ξερω, γιατι οταν ενεργοποιησα παλι το firewall ολα ειταν οκ , βεβαια καλου κακου προσθεσα το all share στην λιστα με τα επιτρεπομενα με πληρη προσβαση μεσα εξω,Ακομα δεν εχω κανει ρεσταρτ ομως για να δω τι γινετε Τωρα μια αλλη ερωτηση , (Αν και ξερω σας επριξα) Η εφαρμογη all share μεσα στα win αμα την ανοιξουμε στο pc παιζει σαν player κανονικα τα κοινοχρηστα αρχεια που βλεπει? γιατι εμενα μου τα παιζει αλλα χωρις ηχο και χωρις υποτιτλους (παντα απο το pc μεσα στα win ενοω) και κατι τελευταιο (ελπιζω) το οτι καθε λιγο (1-3 ωρες μου βγαινει ταμπελακι οτι η Συσκευη all share συνδευηκε ειναι φυσιολογικο?Χωρις εγω να κανω τιποτα? βεβαια ειναι σε ετοιμοτητα στο try Thankssssss

Δεν με πρήζεις Sevast. Μακάρι να είχα συνεργάτες και πελάτες που να σκάμπαζαν σαν και σένα τους υπολογιστές και τα προγράμματα. Αλλά πού τετοια τύχη με τα ζωντόβολα που έχω μπλέξει, που όταν βλέπουν στην επανεκίνηση Please select boot device επειδή πάτησαν το F12 κατά λάθος εξεπίτηδες μου τηλεφωνούν και κάνουν σα να ήρθε το τέλος του κόσμου! :twoguns: Για να μην αναφέρω και άλλα που ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης ανοχής. :slapface:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον player του All Share για να παίζεις τις ταινίες και γενικά τα κοινόχρηστα αρχεία στον υπολογιστή σου και με υπότιτλους κανονικά. Αν δεν στα παίζει με ήχο μήπως να δοκιμάσεις να κατεβάσεις κανένα codec από το codecs.com? Εγώ χρησιμοποιώ το K-Lite codec pack.

Μπορείς ακόμη και να στείλεις μια ταινία από το All share στην τηλεόραση. Σήμερα εγκατέστησα το All share και στο φορητό μου και μπόρεσα να παίξω ταινία στην τηλεόραση μέσω των κοινόχρηστων φακέλων του All share που έχω στο PC μου. Το φορητό φυσικά ασύρματα συνδεδεμένο στο router και το PC ενσύρματα. Μέσα από τον player του All Share μπορείς να ελέγξεις τον ήχο στην τηλεόρασή σου όταν παίζει η ταινία, να κάνεις forward, backward την ταινία και να τη σταματάς. Ενδιαφέρουσα δυνατότητα!

Ooops! Τώρα που έκανα ενημέρωση τους codecs δεν παίζει ούτε εμένα ήχο και υποτιτλους σε mkv αρχεία και τα παίζει και αργά! Παίζει ήχο σε divx avi αρχεία αλλά πάλι όχι υπότιτλους στον ενσωματωμένο player του Allshare. Θα το κοιτάξω κι αυτό αλλά δεν έχει νόημα γιατί θα χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε άλλο player (ακόμη και των Windows) που θα παίξει όλα τα αρχεία και με υπότιτλους στον υπολογιστή σου.

Βγαίνει ταμπελάκι ότι η συσκευή συνδέθηκε κάθε τρεις και λίγο; Μήπως αποσυνδέεται από το δίκτυο το PC και επανέρχεται στιγμιαία;

Ooops! Τώρα που έκανα ενημέρωση τους codecs δεν παίζει ούτε εμένα ήχο και υποτιτλους σε mkv αρχεία και τα παίζει και αργά! Παίζει ήχο σε divx avi αρχεία αλλά πάλι όχι υπότιτλους στον ενσωματωμένο player του Allshare. Θα το κοιτάξω κι αυτό αλλά δεν έχει νόημα γιατί θα χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε άλλο player (ακόμη και των Windows) που θα παίξει όλα τα αρχεία και με υπότιτλους στον υπολογιστή σου.

Βγαίνει ταμπελάκι ότι η συσκευή συνδέθηκε κάθε τρεις και λίγο; Μήπως αποσυνδέεται από το δίκτυο το PC και επανέρχεται στιγμιαία;

Ειχα Klite , alla sta win 7 ultix64, μου εκαναν confict με subtitleworshop, καθως και με καπιους αλλους code, που εχω βαλει μεμονωμενους, για να μπορω να βλεπω αναγλυφο 3d (Ναι ειμαι ψωναρα γενικως με το pc)αλλα επηδει, εχω βιντεοπροβολεα που δεν ειναι 3d ,ειναι πολυ καλη λυση ιδιαιτερα το anaglyph colorcode, οχι το cyan red ,το κοκκινο-μπλε, ειναι μαπα, σχεδον δεν βλεπεις χρωμα, ενω το colorecode (yellow-blue)φθανει στο 70% του πραγματικου στερεοσκοπικου 3d και βλεπουμε ανετα 3d στον projector, και ετσι τους εβγαλα, απο αυτο που μου λες οτι επαθες, σιγουρα ειναι θεμα code, οποτε δεν με πειραζει ,μεχρι τωρα χρησιμοποιω, ΚΜplayer, και δεν εχω φυσικα προβλημα ουτε με το 3d ουτε με τους υποτιτλους , το γελιο της υποθεσης ειναι οτι Ο ΚΜ για να παιξει σωστα τους υποτιτλους θελει ναναι 3d , δηλαδη (intex kai sub)Ενω η TV απο εξωτερικο usb θελει srt αλλα σωσμενο σε μορφη unicode , και οχι ANSI.Οσο για το παθημα σου εε βαλε την προηγουμενη εκδοση (παντα τις καρατουσα μhν τυχον παει κατι στραβα) Πιθανον να συμβαινει αυτο με το δικτυο , δηλ να αποσυνδεετε στιγμιαια , ειναι καλη εξηγηση,Thanks again

Ok. Μια ερώτηση τώρα σχετικά με τα 3D. Κατεβάζω το Avatar σε 3D και είναι το stereoscope. Δηλαδή δύο εικόνες δίπλα δίπλα. Δεν έχω ξαναδεί 3D και ακόμη δεν έχω γυαλιά για τη Samsung αλλά τα παρήγγειλα και θα έρθουν από βδομάδα. Δεν θα παίξουν οι υπότιτλοι σε srt αμα το παίξω μέσω του AllShare από τον υπολογιστή μου ή από εξωτερικό USB; Και πώς θα παίξει αυτή η ταινία σε 3D στην τηλεόραση;

Ok. Μια ερώτηση τώρα σχετικά με τα 3D. Κατεβάζω το Avatar σε 3D και είναι το stereoscope. Δηλαδή δύο εικόνες δίπλα δίπλα. Δεν έχω ξαναδεί 3D και ακόμη δεν έχω γυαλιά για τη Samsung αλλά τα παρήγγειλα και θα έρθουν από βδομάδα. Δεν θα παίξουν οι υπότιτλοι σε srt αμα το παίξω μέσω του AllShare από τον υπολογιστή μου ή από εξωτερικό USB; Και πώς θα παίξει αυτή η ταινία σε 3D στην τηλεόραση;
Σιγουρα αν δεν εχεις γυαλια απο την Sami ξεχνα το real 3d ,μπορεις ομως να δεις 3d απο το pc σου και να τα προβαλεις οπου αλλου θες (TV Projector)με την προyποθεση να εχεις καρτα γραφικων NIVIDIA σχετικα συγχρονη που να υποστηριζει 3d,Τοτε ενεργοποιης το 3d απο το NIVIDIA settings (το δινει η Nividia με τhν καρτα, ειναι για ρυθμησεις, η το κατεβαζεις απο το site,της)κατεβαζεις τους πιο προσφατους οδηγουςενοητε, Βρισκεις το προγραμα stereoskopic player οχι αυτο που δινει δωρεαν η NIVIDIA γιτι αυτο παιζει μονο το γνωστο cyan red που ειπαμε οτι ειναι μαπα , κοκκινο χρωμα δεν εχει ουτε για πλακα,ενω το εμπορικο, σου δεινει παρα πολεσ επιλογες βαζεις 3-4 code στο pc soy τους ρυθμιζεις , παραγγελνεις και τα color code glass δυστυχως απο Αμερικη εδω δεν τα βρηκα εχουν μονο τα κοκκινα μπε αλλα δεν ειναι ακριβα γυρο στα 8 ευρο με οραιο πλαστικο σκελετο η γυρω στα 1,5 ε τα χαρτινα , ανοιγεις το Avatar απο τον Stereoscopic player επιλεγεις μεθοδο προβολης το Anaglyph --> color code , και βλεπεις μια χαρα, τωρα ομως θημηθηκα οτι βιαζεσε οποτε η Λυση σου ειναι δυστηχως τα μπλε κοκινα :( me ayta 3d θα δεις αλλα σκοτεινο και θα απουσιαζει το κοκινο οταν φορας τα γυαλια Υπαχει ολοκληρο αρθρο στο http://greekstars.co/greekstars/index.php?showtopic=22698&st=0 λεει εκτεταμενα αυτα που λεω συνοπτικα εγω , και δινει απο την πρωτη σελιδα πιους code χρειαζετε και τις ακριβης ρυθμισεις τους :) τωρα για τους υποτιτλους μεσω του allshare toy μεδιαπλαυερ της TV σου θα παιξουν αρκει να ειναι σωσμενοι σε κωδικοποιηση unicode kai oxi ANSI

Μάλιστα. Για την ώρα δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι παίζει σε 3d. Αλλά καλές οι πληροφορίες που μου έδωσες. Κάρτα δεν έχω nVidia αλλά ATI RADEΟN HD δε θυμάμαι το μοντέλο (λιγότερο από χρόνο την έχω). Παίζει απλά DirectX11 δε νομίζω και 3D. Αυτό προϋποθέτει να παρακαλουθήσεις ταινία στον υπολογιστή όμως ή να προβάλεις σε projector. Κάτι τέτοιο δεν το θέλω. Γι' αυτό πήρα και την τηλεόραση άλλωστε. Και για να την χρησιμοποιώ και σαν monitor με HDMI για το φορητό μου.

Τέλος, τι είναι η Sami; Εννοείς τη Samsung;

Last edited: