Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung UE D6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωραία! Οπως λένε οι Άγγλοι την τηλεόραση αντί TV tely:BDGBGDB55:

Καλησπέρα φίλοι! Εχω σκοπό να την αγοράσω σύντομα και ήθελα να ρωτησω τους κατόχους αν την εχουν δοκιμάσει με ps3 και αν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Γνωρίζει κανείς τι lag έχει?Το PS3 δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μιας και θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ταινίες και σειρές. Θα προτείνατε να μεταβώ σε μεγαλύτερο μοντέλο πχ 6530? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μάλιστα. Για την ώρα δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι παίζει σε 3d. Αλλά καλές οι πληροφορίες που μου έδωσες. Κάρτα δεν έχω nVidia αλλά ATI RADEΟN HD δε θυμάμαι το μοντέλο (λιγότερο από χρόνο την έχω). Παίζει απλά DirectX11 δε νομίζω και 3D. Αυτό προϋποθέτει να παρακαλουθήσεις ταινία στον υπολογιστή όμως ή να προβάλεις σε projector. Κάτι τέτοιο δεν το θέλω. Γι' αυτό πήρα και την τηλεόραση άλλωστε. Και για να την χρησιμοποιώ και σαν monitor με HDMI για το φορητό μου.

Τέλος, τι είναι η Sami; Εννοείς τη Samsung;

Ναι την Samsung εννοω Ετσι συνηθιζουν να την Λενε :)

Χμμμ Παλι ανταρα μου τακανε με το allshare σημερα δεν μου αναγνωριζει το δευερο PC οπως εχθες , μονο οταν βγαινει μονο του το ταμπελακι και το πατησω με τηλεκοντροκ τοτε μονο βλεπει και τα 2 και μπορω να δω αυτα που εχω ορισει κοινοχρηστα, εγω , και μαλιστα οχι ολα, κατα τα αλλα τα κλασικα μεσα απο τις βιβλιοθηκες , και χωρις το firewall παρακαλω,ΑΑ μου αναγνωριζει και ενα τριτο pc της cyberling , κανονικα με το σηματακι της εταιρειας που αμα το επιλεξω ειναι καινο (αυτα μεσα απο την εφαρμογη στα win οχι στο mediaplayer της τηλ)Ισως γιατι εχω το Power dvd 11 δεν ξερω.....

Μπα, τέτοια μου κάνει και μένα. Το περίεργο είναι ότι μόλις εγκατέστησα το allshare στο φορητό είδε και το PC μου αλλά και την τηλεόραση και μπορεί να παίξει Media από το PC μου στην τηλεόραση. Να το χρησιμοποιώ δηλαδή κάτι σαν σε τηλεκοντρόλ:ernaehrung004: Αλλά από το PC δεν βλέπει καμία συνδεδεμένη συσκευή παρόλο που το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα από την αρχή και έκανε πάλι scan όλες τις βιβλιοθήκες με τα media και έχοντας ορίσει να επιτρέπεται η πρόσβαση από όλους και έβγαζε και μηνύματα ότι η τηλεόραση θέλει να έχει πρόσβαση στα αρχεία μου! Και πάλι δεν έπαιζαν από το PC στην τηλεόραση. Πάλι δείχνει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Αντίθετα με το φορητό που την βλέπει κανονικά και όχι μόνο την τηλεόραση αλλά και το PC μέσα από τις συνδεδεμένες συσκευές!:BXVZCBXZ6:
Να σημειώσω ότι φορητό και PC έχουν ακριβώς το ίδιο λειτουργικό. Win 7 Ultimate 64bit με όλα τα updates!

Last edited:

Ε αντε τωρα βγαλε συμπερασμα, εγω θα προσπθησω να βαλω και το allshare στο αλλο λειτουργικο που εχω ,XP,(λεω θα προσπαθησω γιατι εχθες , οταν πηγα να το κανω δεν εμπαινε XP, κατι εχει κτυπησει :(

ΕΕ προσπαθησα, με αποτελεσμα , επαναεγκατασταση των XP χασιμο του duall boot παιδεμα 1 μερας και στο τελος zero Το allshare δεν θελει να λειτουργησει στα XP, εκανα παλι share τους φακελους που ηθελα μεσα απο XP , οταν καταφερα να μπω στα 7 προσωρινα τα ειδε ολα , αλλα μετα τιποτα εψαξα, παλι τα sharing options alla τζιφος , εκεινο που καταλαβα ειναι οτι, η το pc μου εχει προσωπικοτητα, η το all share tis Samsung ειναι για τα μπαζα

Μάλλον το δεύτερο. Το allshare είναι απαράδεκτο. Όποτε θέλει δουλεύει. Δοκίμασες να στείλεις κάποιο email στη Samsung με αυτό το πρόβλημα;

Tην πήρα τελικά και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ποιές είναι ιδανικές ρυθμίσεις για σκοτεινό δωμάτιο όταν βλέπεις ταινία ή σειρά σε mkv από το usb. Δεν μου φαίνεται τόσο η διαφορά από την B650 που είχα και υποθέτω ότι είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Αν ξέρει κάποιος που θα βρω οδηγό για τα settings θα ήμουν ευγνώμων.

Οχι και ουτε το εχω σκοπο, εκει δεν ξερουν τι τους γινετε σε μαιλ καπιου που ειχε προβλημα με υποτιτλους του γραψαν , οτι δεν υποστηριζει εξωτερικους :twoguns:

Tην πήρα τελικά και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος ποιές είναι ιδανικές ρυθμίσεις για σκοτεινό δωμάτιο όταν βλέπεις ταινία ή σειρά σε mkv από το usb. Δεν μου φαίνεται τόσο η διαφορά από την B650 που είχα και υποθέτω ότι είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων. Αν ξέρει κάποιος που θα βρω οδηγό για τα settings θα ήμουν ευγνώμων.

Tί διαφορά περίμενες να δεις σε σχέση με την Β650;

Tί διαφορά περίμενες να δεις σε σχέση με την Β650;

Στα χρώματα κυρίως.Αν κρίνω από το σχόλιο σου,δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία διαφορά σωστά?

Στα χρώματα κυρίως.Αν κρίνω από το σχόλιο σου,δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία διαφορά σωστά?

Aν φοράνε ίδιου τύπου πάνελ (γιατί έχει και μια προϊστορία η Samsung με τις λοταρίες :p ), δεν θα έχουν κάποια διαφορά στην αντίθεση και τα χρώματα (τουλάχιστον, όχι μεγαλύτερη από αυτή που θα είχαν δύο Β650 με ίδιο τύπο πάνελ, μεταξύ τους)...

Πιθανώς, να παρατηρήσεις 1-2 κλικ καλύτερη κίνηση στην καινούρια, σε σχέση με την παλιά (με το Προσθ. κίνηση LED στο "On"), αλλά και ελαφρά μικρότερη γωνία θέασης και μεγαλύτερη ανομοιομορφία...

Επίσης, ίσως να υπάρχουν και μικρές βελτιώσεις στην επεξεργασία της εικόνας...

Οχι και ουτε το εχω σκοπο, εκει δεν ξερουν τι τους γινετε σε μαιλ καπιου που ειχε προβλημα με υποτιτλους του γραψαν , οτι δεν υποστηριζει εξωτερικους :twoguns:
Ε, τότε κατευθείαν στα κεντρικά τους. Εκεί που φτιάχνουν το AllShare. Στους προγραμματιστές τους.

Και να αρχισουν κανε εκεινο κανε το αλλο μαιλ by μαιλ οχι ευχαριστω δεν θα παρω, παντως με κλειστο το firewall συνδεετε πιο ευκολα ,κατι τρεχει και μαυτο , παροτι εδωσα πληρη προσβαση στην εφαρμογη , πιθανον να βλεπει σαν αλλο pc το αλλο λειτουργικο και να το αποκλειει.

Είμαι προ των πυλών να αγοράσω μια 55" led. ¨ημουνα ετοιμος για την lg lw4500 αλλα καθότι θα τη συνδεσω με xbox για gaming μου μπηκαν δευτερες σκέψεις καθότι μου είπαν ότι η lg έχει υψηλό input lag. Το αμέσως επόμενο μοντέλο που σκέφτομαι είναι η Samsung UE55D6100. Ποια η άποψή σας? Τι input lag έχει η samsung?

Ερώτηση σχετικά με κωδικοποίηση υπότιτλων για 3D ταινίες mkv. Πώς μπορώ να μετατρέψω το srt αρχείo σε Unicode από ANSI;

Δεξι κλικ και ανοιγμα με nodpad μετα file ---> save as---> και στο ταμπελακι encoding που ειναι διπλα απο το save παταμε το μαυρο βελακι για να ανοιξει το υπομενου και αντι για ANSI διαλεγουμε UNICODE , σωζουμε και τελειωσαμε, για Ελληνικα WIN δεξι κλικ---> ανοιγμα με σημειωματαριο--->Αποθηκευση ως ---> αλαγη το ansi σε unicode , αποθηκευση , και ετοιμο