Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η τηλεοραση ειναι ολα τα λεφτα..

απορια : χτες εβαλα μια ταινια (μεσω usb) με εξωτερικους υποτιτλους srt τους οποιους δε τους εβλεπε καν. παιζει καποιο θεμα με τους srt η πρεπει να κανω κατι που δε το εχω βρει?

Φιλε τωρα εθιξες ενα μηζον θεμα...
An o srt υποτιτλος εχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ με το αρχειο της ταινιας τοτε κανονικα πρεπει να τον βλεπει.
Δηλαδη να ειναι ετσι
Movie.mkv -> ταινια
Movie.srt -> υποτιτλος
Αυτου του τυπου τους υποτιτλους τους βλεπει σαν απλους 2d υποτιτλους ΟΧΙ 3D ετσι...

Οσο αφορα τους 3d υποτιτλους ειναι ενα ζητημα που ακομα απ' οτι βλεπω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ....

απο οτι βλεπω οι υποτιτλοι που ειναι στο ιδιο folder δεν ειχαν το ιδιο ονομα με το αρχειο της ταινιας. Θα το κανω οπως λες..

Επισης η ταινια ειναι *.avi και οχι mkv

αλλα και παλι δε θα επρεπε να τους εβλεπε σαν αρχεια srt για να μπορω να τους επιλεξω?

τι ειναι οι 3d υποτιλοι?

Last edited:
Δεν παιζει ρολο φιλε μου οτιδηποτε τυπου και να ειναι η ταινια.

Αυτο που σου ειπα ειναι ΝΟΜΟΣ σε ολα τα media players ειτε ειναι τηλεορασης, ειτε ξεχωριστη συσκευη, ειτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορει να αναπαραγει σωστα διαφορους τυπους αρχειων....

3D Υποτιτλοι ειναι υποτιτλοι 3 διαστασεων αφου η συγκεκρημενη τηλεοραση μπορει να αναπαραγει αρχεια mkv και οχι μονο 3 διαστασεων.

Αλλα κανεις δεν εχει βρει με ποιον τροπο πρεπει να κανουμε τους υποτιτλους για να τους δειξει σαν 3d και οχι σαν 2d οπως δειχνει τους srt.

μαλιστα καταλαβα.. ευχαριστω.. θα το τσεκαρω!

δλδ αν σε ενα φακελο εχω μια ταινια και 2 διαφορετικα αρχεια srt , δε μπορω να επιλεξω το επιθυμητο srt αρχειο?

Μπορεις αν κανεις το παρακατω:

movie.mkv -> ταινια
movie.gre.srt -> θα τον βλεπει σαν ελληνικο υποτιτλο
εναλακτηκα μπορεις να δοκιμασεις κι ετσι : movie-gre(1).srt movie-gre(1)(2).srt movie-gre(1)(2)(3).srt και ουτο καθε ξης....
movie.gre1.srt -> θα τον βλεπει σαν δευτερευον ελληνικο υποτιτλο(Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αυτο θα το δεχτει ετσι τσεκαρε το)
movie.eng.srt -> θα τον βλεπει σαν αγγλικο υποτιτλο

Last edited:
δλδ βαζωντας τις καταληξεις .gre.srt / .eng.srt τους αναγνωριζει σαν ελληνικους και αγγλικους αντιστοιχα? καλη φαση. θα το δοκιμασω

Η καταληξη srt υποδηλωνει τον τυπο του αρχειο οπως το mkv και οπως το avi αυτα λογικα αν το εχεις επιλεξη τα windows ΔΕΝ στην εμφανιζουν καν αλλα θα υπαρχει.

Μην μπερδευτεις λοιπον και βαλεις και αυτη τη καταλληξη στα αρχεια ετσι..

Εγω την εβαλα για να σου δειξω πως ακριβως ειναι το καθε αρχειο κ.τ.λ.

ωραια. θα τσεκαρω αυτο με τα ιδια ονοματα σε λιγο και θα επανελθω
νασαι καλα

μια χαρα δουλεψε αυτο με τους υποτιτλους. ειχατε δικιο.

και κατι αλλο.. συνδεσα χτες την τηλεοραση με την κεραια και δοκιμασα να πιασω καναλια.. βασικα τα καναλια στο αναλογικο τα επιανε χαλια.. και στο ψηφιακο επιανε 5-6 τα οποια και αυτα εδειχνε οτι ναναι. Στις επιλογες χωρας μου ζηταει τετραψηφιο αριθμο - εβαλα 0,0,0,0 - και με εβαλε μεσα.. στο ψηφιακο ειναι επιλεγμενη η Ελλαδα και στο αναλογικο ειναι επιλεγμενη η Ελβετια , ετσι απο την αρχη δε πειραξα τπτ ..

ειναι καποιος συγκεκριμενος κωδικος για την Ελλαδα που πρεπει να βαλω? παιζει ρολο αυτο? να ειναι θεμα κεραιας?? καμια ιδεα?

ευχαριστω

δε μπηκα στην διαδικασια να βαλω πολλους υποτιτλους. εβαζα εναν τον καλο ;)

Οπως σου ειπα αυτος ειναι ΝΟΜΟΣ για ολου του τυπου τα players...

ναι σωστα!

σχετικα με την κεραια και τα καναλια και τις ρυθμισεις εχεις καμια ιδεα μηπως??

Αρχικα πλεον η κεραια πρεπει να κοιταει στον υμητο και ΟΧΙ στην παρνηθα που κοιταγε παλιοτερα.

Αν λοιπον η κεραια σου κοιταει τον υμητο τοτε κανε μια σαρωση για τα ψηδιακα καναλια και θα σου βρει οσα εκπεμπουν ψηφιακα...

τελικα υπηρχε θεμα με την μπριζα της κεραιας. δεν εκανε καπου καλη επαφη. διορθωθηκε οκ

μια αλλη ερωτηση. mp3 απο το usb η τηλεοραση δε παιζει ε? η θελει καποιο συγκεκριμενο αλλο φορματ?

Δηλαδη εχεις βαλει κεραια που θελει και ρευμα?

Ειδικα για τα ψηφιακα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ... αφου το μονο που θελει ειναι να εχει σημα για τα ψηφιακα καναλια....

εχω κεραια στην ταρατσα και το εχω τραβηξει να ερχεται σε μπριζα ωστε να το συνδεω στην τηλεοραση.. μιλαω για την κλασικη μπριζα κεραιας.. δε ξερω αν εννοεις κατι αλλο.. παντως χτες που ειχα το θεμα με την κεραια.. ψηφιακα καναλια δεν επιανα..
οποτε την χρειαζεται την κεραια..

mp3 ξερεις αν παιζει μεσω usb με καποιον τροπο?

Η τηλεοραση εννοεις?
Ναι μια χαεα παιζει mp3 εδω παιζει mkv στα mp3 θα κολλησει...