Samsung UE D6510/6530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλα κανενας δεν γνωριζει πως βαζουν τα καναλια στη σειρα τους ? Περιεργο ολοι ετσι εχετε την τηλεοραση σας ανακατεμενα τα καναλια ?

οσον αφορα την κινηση,παρατηρω καποια σκαλωματα σε hd υλικο αν κι εχω παιξει με τις ρυθμισεις του motion plus και τις υπολοιπες που αφορουν στην κινηση.υπαρχουν συγκεκριμενες ρυθμισεις για να βελτιωθει σε αυτον τον τομεα?

μια βοηθεια η εστω τη γνωμη του καποιος?

Δοκιμασε να κανεις μια αναβαθμιση της τηλεορασεις και επισης φροντισε να εχει αρκετη καλυψη απο πλευρας wi-fi στην τηλεοραση. Η δικια μου δουλευει αψογα και σε αργη συνδεση ιντερνετ και σε γρηγορη

μια βοηθεια η εστω τη γνωμη του καποιος?

Δοκιμασε να κανεις μια αναβαθμιση της τηλεορασης και επισης φροντισε να εχει αρκετη καλυψη απο πλευρας wi-fi στην τηλεοραση. Η δικια μου δουλευει αψογα και σε αργη συνδεση ιντερνετ και σε γρηγορη

φιλε anasgeo αυτο το θεμα το ελυσα σε ευχαριστω παντως.Με τα σκαλωματα που βλεπω στην εικονα ομως τι γινεται?εδωσα 880 ευρω για να παιζει σαν μια απλη των 50 hz?εδω θα ηθελα καποιες πληροφοριες για να λυσω το προβλημα

φιλε anasgeo αυτο το θεμα το ελυσα σε ευχαριστω παντως.Με τα σκαλωματα που βλεπω στην εικονα ομως τι γινεται?εδωσα 880 ευρω για να παιζει σαν μια απλη των 50 hz?εδω θα ηθελα καποιες πληροφοριες για να λυσω το προβλημα

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν συμβαίνει πάντα (55').
Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα.

Υποπτεύομαι οτι ίσως να φταίει η διασύνδεση σκληρού δίσκου και τηλεόρασης.
Ο δίσκος είναι usb 3.0 ενώ ή tv 2.0. Μήπως δεν είναι αρκετό το 2.0 για μια άψογη εικόνα χωρίς σκαλώματα;

στην περιοχη μου πιανω καναλι full hd του τει ηλεκτρονικης θεσ/νικης και το κανει και εκει.Δεν το εχω δοκιμασει σε δισκο blu ray

Καλησπερα σε ολους σας θα ηθελα την βοηθεια σας για μια αγορα dvd recorder με σκληρο δισκο για να το συνδεσω στην samsung 6530 που αγορασα προσφατα και να μπορει να κανει εγγραφές απο τα ψηφιακα καναλια οπως επισης και απο τον dreambox 800 hd .

Δεν έχει κάνει κάποιος εγγραφή? Υποστηρίζει usb stick και αν ναι ποιο?

Υποστηρίζει τα πάντα, μόνο που θα φορμάρει το δίσκο/usb σε επιλεγμένο format της Samsung

Το έχει δοκιμάσει κάποιος ή θεωρητικά? Γιατί προσωπικά έχω δοκιμάσει 2-3 USB sticks και βγάζει πρόβλημα :(
Αν σου δούλεψε κάποιο, γράψε μου σε παρακαλώ μάρκα, μοντέλο & χωρητικότητα. Ευχαριστώ!

Το έχει δοκιμάσει κάποιος ή θεωρητικά? Γιατί προσωπικά έχω δοκιμάσει 2-3 USB sticks και βγάζει πρόβλημα :(
Αν σου δούλεψε κάποιο, γράψε μου σε παρακαλώ μάρκα, μοντέλο & χωρητικότητα. Ευχαριστώ!

φιλε μου εχω και γω την ιδια τηλεοραση και με στικακι δε δουλευει. ρωτησα καποιον πωλητη στο public και μου ειπε θελει σκληρο δισκο. συνεδεσα καποιον σκληρο και μου ζητησε format οποτε σκοπευω να αγορασω εναν καινουργιο δισκο και να το δοκιμασω

Έτσι είναι! Κι εγώ προσπάθησα με αρκετά USB sticks, αλλά μάταια...
Τηλεφώνησα στη Samsung και έμαθα πως για εγγραφή απαιτείται σκληρός δίσκος με ταχύτητα άνω των 5400...
Έβαλα, λοιπόν, ένα καινούργιο σκληρό και ησύχασα!
Όχι, για πολύ, όμως... Τώρα, έχω πρόβλημα με τον προγραμματισμό των εγγραφών.
Ενώ όταν βλέπω, μπορώ να γράφω οτιδήποτε, όταν επιχείρησα να προγραμματίσω εγγραφή καθημερινής σειράς, την πρώτη μέρα έγραψε ολόσωστα, την επόμενη όμως δεν έγραψε τίποτα και ο προγραμματισμός ίσχυε κανονικά... Ούτε την επομένη...
Το ξαναδοκίμασα, πάλι τα ίδια...
Αν είναι να βλέπω αυτό που θέλω να γράψω, την κάτσαμε τη βάρκα!
Γενικότερα, αναπολώ το DVD-recorder με σκληρό δίσκο, που έκανε ...παπάδες και σκέφτομαι πως είναι δυνατόν σε τέτοιο καταιγισμό τεχνολογικών ευρημάτων, σε αυτόν τον τομέα, να πηγαίνουμε πίσω...
Που είναι το δεύτερο tuner, για να βλέπεις άλλο κανάλι, πως να κανείς edit, περικοπές διαφημίσεων κλπ.? Ήθελα να ήξερα, μόνο εμένα ενοχλούν αυτές οι ελλείψεις? Καμία εταιρία δεν κατασκευάζει recorder για ψηφιακό σήμα με τα καλούδια των αναλογικών?
Αν γνωρίζει κάποιος, ας μας ενημερώσει παρακαλώ...

Last edited:
δηλαδη φιλε μου δε προγραμματιζει σωστα? κατα την διαρκεια των εγγραφων μπορεις να αλλαξεις καναλι? εγω ξερεις για τι σπαζομαι παντως? βλεπω αλλους που εχου τις παλιες τηλεορασεις και πηραν ενα αποκωδικοποιητη με ενα pvr να κανουν πιο ευκολα την δουλεια τους και να γραφουν σε στικακι ενω εγω πρεπει να δωσω αλλα 100 ευρω και να παρω και δευτερο σκληρο!!!!!!!!!

Δυστυχώς η TV δεν είναι και τόσο smart. Πολύ καλή για τηλεοπτικό ή άλλο σήμα αλλά άχρηστη παντελώς σε κάθε άλλη τεχνολογία! Internet, recorder κλπ. Η συμπεριφορά της σε αυτούς τους τομείς μου θυμίζει τεχνολογία 1997 :(

Δηλαδη αν βαλεις εξωτερικό δίσκο και γράψει μετά μπορείς να συνδέσεις τον εξωτερικό στο pc και να κάψεις σε dvd αν θέλεις ?

Το format που κανει η tv στο δισκο δεν αναγνωριζεται απο το pc.
Οι εγγραφες που θα κανεις θα παιζουν μονο στην tv. :-(

Έτσι είναι! Κι εγώ προσπάθησα με αρκετά USB sticks, αλλά μάταια...
Τηλεφώνησα στη Samsung και έμαθα πως για εγγραφή απαιτείται σκληρός δίσκος με ταχύτητα άνω των 5400...
Έβαλα, λοιπόν, ένα καινούργιο σκληρό και ησύχασα!
Όχι, για πολύ, όμως... Τώρα, έχω πρόβλημα με τον προγραμματισμό των εγγραφών.
Ενώ όταν βλέπω, μπορώ να γράφω οτιδήποτε, όταν επιχείρησα να προγραμματίσω εγγραφή καθημερινής σειράς, την πρώτη μέρα έγραψε ολόσωστα, την επόμενη όμως δεν έγραψε τίποτα και ο προγραμματισμός ίσχυε κανονικά... Ούτε την επομένη...
Το ξαναδοκίμασα, πάλι τα ίδια...
Αν είναι να βλέπω αυτό που θέλω να γράψω, την κάτσαμε τη βάρκα!
Γενικότερα, αναπολώ το DVD-recorder με σκληρό δίσκο, που έκανε ...παπάδες και σκέφτομαι πως είναι δυνατόν σε τέτοιο καταιγισμό τεχνολογικών ευρημάτων, σε αυτόν τον τομέα, να πηγαίνουμε πίσω...
Που είναι το δεύτερο tuner, για να βλέπεις άλλο κανάλι, πως να κανείς edit, περικοπές διαφημίσεων κλπ.? Ήθελα να ήξερα, μόνο εμένα ενοχλούν αυτές οι ελλείψεις? Καμία εταιρία δεν κατασκευάζει recorder για ψηφιακό σήμα με τα καλούδια των αναλογικών?
Αν γνωρίζει κάποιος, ας μας ενημερώσει παρακαλώ...

Δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λες....

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα και από μένα!
Είμαι σχετικά νέος στο av club και αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω με την τηλεόραση. Εδω και 1μιση χρόνο εχω μια D6530 55' και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από αυτήν. Η κύρια χρήση είναι ταινίες μέσω αναπαραγωγης από εξωτερικό δίσκο WD my passport 1T! και εδώ ξεκινάνε τα παράξενα!!!!
Τον συγκεκριμένο δίσκο τον σαβούρωσα από 1 μέτρο και πρέπει να επαθε ζημιά στην κεφαλή γιατί δεν αναγνωρίζεται από καμία συσκευή. Οπότε αγόρασα έναν καινούργιο εξωτερικό WD my passport 1T για την ίδια χρήση καθώς είχα μείνει ευχαριστημένος!
Όταν τον βάζω στην θύρα usb 1(που γράφει HDD) παίζει κανονικά, όταν τον βάζω στις αλλες 2 θύρες(usb2 & 3) κάνει ένα ήχο που ακούγεται σαν τακ,τακ,τακ και δεν διαβάζεται ποτέ. Εδώ να προσθέσω οτι ο αποθανών δίσκος διαβαζόταν κανονικότατα από τις θύρες usb 1 & 2 που είχα δοκιμάσει.
Τον νέο δίσκο τον τεστάρισα με το HD Sentinel Και μου δείχνει άψογος, οπότε δεν νομίζω οτι έχει θέμα.
Επίσης 1) τον δοκίμασα να παίζει σε WD media player live και ήταν οκ 2)του αλλαξα καλώδιο(από τον παλιο δίσκο) και τον έβαλα πάλι στην tv με τα ίδια αποτελέσματα(παίζει μόνο στην usb 1), 3) στο pc παίζει μια χαρα χωρίς θέματα, 4)έβαλά στην tv έναν WD my book 2T και σε όλες τις θύρες παίζει μια χαρα.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει???τώρα δοκιμάζω να του κάνω πάλι format μπας και είναι κάτι από εκεί αν και δεν νομίζω. το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ασυμβατότητα usb
Καμιά ιδέα έχετε?επισης όσοι έχουν την συγκεκριμένη tv, η θύρα usb 1 είναι αποκλειστικά για δίσκους επειδή γράφει usb 1(HDD)?
sorry για το ζάλισμα