Samsung UE D6510/6530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα κι από εμένα !
Απο χθες είμαι κάτοχος ενός από τα τελευταία μοντέλα μιας 37D6500 που την πήρα σε πολύ χαμηλή τιμή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές με πραγματικά λαμπερή οθόνη με πολύ καλή κίνηση. Τελείως απροβλημάτιστη σύνδεση στο ιντερνετ και μου έπαιξε με τη μία όλα τα αρχεία από το usb (λίγο μικροί νομίζω ότι είναι οι υπότιτλοι,αλλά οκ διαβάζονται πολύ άνετα).Επειδή κάπου χάθηκα στα μηνύματα στο forum,δε θυμάμαι να είδα κάτι για την αναβάθμιση του firmware πλην του ότι (δεν) κάνει full HD την ανάλυση του 3D. Να περιμένω κάτι παραπάνω από το καινούριο λογισμικό ?

Βγήκε καινούριο update 1024.0 (9/3/2013). Έχουμε καμιά πληροφόρηση τι ακριβώς βελτιώνει ?

Έχω ακριβώς την ίδια απορία! Έψαξα στο διαδίκτυο, αλλά τίποτα...
Κάποιος που να γνωρίζει???

Το βασικό που επισημαίνει είναι ότι δε συνεργάζεται καλά με τη λίστα καναλιών,μάλλον τα απορρυθμίζει τελείως με δυσκολία στην επαναρρύθμιση

Yπάρχουν προγράμματα τα οποία μπορείς να κάνεις μετατροπή του αρχείου στο pc .

Εγω εχω μια άλλη ερώτηση να προσθέσω αν εχει κανείς απάντηση να μας πει . Πως μπορώ να συνδέσω την τηλεοραση μου με ακουστικά ( αν εχει να προτείνει κάποιος καμία καλη μάρκα ακουστικών ) και δεύτερων αν εχετε συνδέσει την τηλεόραση με τον ενισχυτή που έχουμε στο στερεοφωνικό μας για να χρησιμοποιήσω τα ηχεία μου .

Last edited by a moderator:
Yπάρχουν προγράμματα τα οποία μπορείς να κάνεις μετατροπή του αρχείου στο pc .

Εγω εχω μια άλλη ερώτηση να προσθέσω αν εχει κανείς απάντηση να μας πει . Πως μπορώ να συνδέσω την τηλεοραση μου με ακουστικά ( αν εχει να προτείνει κάποιος καμία καλη μάρκα ακουστικών ) και δεύτερων αν εχετε συνδέσει την τηλεόραση με τον ενισχυτή που έχουμε στο στερεοφωνικό μας για να χρησιμοποιήσω τα ηχεία μου .

Η υποδοχή για ακουστικά είναι στο πίσω μέρος η τελευταία δεξιά. Πάντως οι υποδοχές είναι πραγματικά "μικροσκοπικές" -ελέω λεπτού πάχους της οθόνης- τόσο,που ώρες ώρες φοβάσαι μην τις σπάσεις.
Χθες συνέδεσα στην υποδοχή των ακουστικών ηχεία 2.1 από PC και μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα. Το μόνον κακό είναι πως όταν έχεις συνδεδεμένα ακουστικά/ηχεία στην αντίστοιχη έξοδο τότε δε σε αφήνει να ρυθμίσεις τον ήχο (παρά μόνο μια ρύθμιση για ήχο 5.1 (?) για ακουστικά - βοηθάει κάπως...)

Μία απορία που την έχω εδώ και καιρό. Πως ενεργοποιώ το "μαύρο HDMI" ? Ακόμα και στο DVD που είναι συνδεδεμένο με HDMI δε μου το βγάζει σαν επιλογή

Γιατί μου κάνει κάτι άσπρα σα χιονάκια στη σύνδεσή μου με τη Nova, μέσω HDMI. Μήπως διορθωθεί με την αγορά καλύτερης ποιότητας καλωδίου?

Πριν λίγο διαπίστωσα ότι η ρύθμιση Auto1 στη "λειτουργία ταινίας" επηρεάζει κατά πολύ την ποιότητα της κίνησης.
Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες παρατηρούσα ότι στα κυλιόμενα μηνύματα θάμπωναν τα γράμματα,τρεμόπαιζαν, πότε έμπαινε σε λειτουργία το Motion Plus και πότε έβγαινε και γενικώς....ό,τι να ναι! Άλλαζα συνεχώς τις ρυθμίσεις του Motion αλλά συνεχώς τα ίδια - μέχρι που θυμήθηκα ότι πριν λίγες ημέρες είχα αλλάξει τη ρύθμιση σε Auto1...έτσι για δοκιμή:afro:
Τελικά το ξαναέβαλα στο Auto2 και επανήλθε η παλιά,άριστη κίνηση της τηλεόρασης (όχι μόνο στα κυλιόμενα γράμματα).
Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό ?

Μετά απο σχεδόν 2 χρόνια λειτουργίας της 55άρας τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

-) 2D εικόνα άπαιχτη και σε ψηφιακά κανάλια και σε ταινίες απο HDD.
-) 3D εικόνα δεν απέχει απο αυτη του κινηματογράφου αλλά είναι σαφώς πιο κουραστική. Γενικά πάντως, το 3D πιστεύω πως θέλει πολύ ψωμί ακόμη.
-) SMART TV myASS. Το SMART ήταν σαφώς για διαφημιστικούς λόγους και πολλά χρόνια πίσω. Πόσο δύσκολο ειναι να βάλουν ενα ANDROID λειτουργικό οι κατασκευαστές και να γίνουν πραγματικά SMART TVs?
-) Μικροπροβλήματα/μικροδιακοπές ελάχιστα αισθητές με το μάτι, με HDD δίσκους και κυρίως με μεγάλες σε χωρητικότητα ταινίες 1080p. Μάλλον φταίει το usb2.0 της τηλεόρασης.
-) Design παραμένει και συναγωνίζεται τα φετινά μοντέλα, αφού δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο (πχ. πάχος ή υλικά κατασκευής). Παραθέτω και 2 φώτος να δείτε...

image.jpg

image.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung UE D6510/6530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετά απο σχεδόν 2 χρόνια λειτουργίας της 55άρας τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

-) 2D εικόνα άπαιχτη και σε ψηφιακά κανάλια και σε ταινίες απο HDD.
-) 3D εικόνα δεν απέχει απο αυτη του κινηματογράφου αλλά είναι σαφώς πιο κουραστική. Γενικά πάντως, το 3D πιστεύω πως θέλει πολύ ψωμί ακόμη.
-) SMART TV myASS. Το SMART ήταν σαφώς για διαφημιστικούς λόγους και πολλά χρόνια πίσω. Πόσο δύσκολο ειναι να βάλουν ενα ANDROID λειτουργικό οι κατασκευαστές και να γίνουν πραγματικά SMART TVs?
-) Μικροπροβλήματα/μικροδιακοπές ελάχιστα αισθητές με το μάτι, με HDD δίσκους και κυρίως με μεγάλες σε χωρητικότητα ταινίες 1080p. Μάλλον φταίει το usb2.0 της τηλεόρασης.
-) Design παραμένει και συναγωνίζεται τα φετινά μοντέλα, αφού δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο (πχ. πάχος ή υλικά κατασκευής). Παραθέτω και 2 φώτος να δείτε...

Πραγματικά η εικόνα της ώρες ώρες εντυπωσιάζει ! Τα μόνα πρόβληματα της είναι η smart λειτουργία (...μάλλον dump θα την έλεγα , ελπίζω στα φετινά μοντέλα να είναι καλύτερη) και το ότι κάποιες φορές σε πετάει έξω όταν διαβάζει σκληρό δίσκο (μεγάλης χωρητικότητας, usb 3.0 ) και χάνει και τη ρύθμιση της τελευταίας μνήμης. Κατά τα άλλα...super !
:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Samsung UE D6510/6530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Eχω την 40αρα απο το 2011.Ειχα χρονια να χρησημοποιησω τον browser της tv και προχθες που πηγα να μπω στο Internet παρατηρησα οτι δεν μπαινει σε ιστοσελιδες με https.Γραφει οτι δεν βρεθηκε ο server ή κατι τετοιο.Αυτο διορθωνεται καπως ή γενικα οι συγκεκρειμενες τηλεορασεις δεν υποστηριζουν https?Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση του firmware.