Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σύντροφοι!
Μετά από συμβουλές των ειδικών εδώ μέσα, ενώ ήμουν αποφασισμένος για αγορά Sam 47" 6750 τώρα "βλέπω" κι άλλες.
Πλέον σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου θα παιξει η ευκολία-ελευθερία πλοήγησης στο internet και θα ήθελα οι κάτοχοι smart tv 6000+ να μου πουν αν όλα τα καλούδια που περιλαμβάνει (Internet,apps) είναι βολικά και εύχρηστα ώστε να βαρύνουν την απόφασή μου γιατί από εικόνα μάλλον υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.
Να σημειώσω ότι η ευκολία και η απλότητα του iPhone που έχω, είναι σημείο αναφοράς μου πλέον!
Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με ενημερώσει γιατί δεν θα αντέξω μεγάλη πίκρα αν οι προσδοκίες μου καταρρεύσουν από την Samsung!

Καλημέρα σύντροφοι!
Μετά από συμβουλές των ειδικών εδώ μέσα, ενώ ήμουν αποφασισμένος για αγορά Sam 47" 6750 τώρα "βλέπω" κι άλλες.
Πλέον σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου θα παιξει η ευκολία-ελευθερία πλοήγησης στο internet και θα ήθελα οι κάτοχοι smart tv 6000+ να μου πουν αν όλα τα καλούδια που περιλαμβάνει (Internet,apps) είναι βολικά και εύχρηστα ώστε να βαρύνουν την απόφασή μου γιατί από εικόνα μάλλον υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.
Να σημειώσω ότι η ευκολία και η απλότητα του iPhone που έχω, είναι σημείο αναφοράς μου πλέον!
Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας με ενημερώσει γιατί δεν θα αντέξω μεγάλη πίκρα αν οι προσδοκίες μου καταρρεύσουν από την Samsung!

eγώ κανέναν δεν εμπιστεύτηκα. Ήθελα συγκεκριμένα πράγματα στο μενού της και το μόνο που έκανα ήταν να πάω να την δω από κοντά. Άλλωστε τηλεόραση χωρίς δυνατότητα μικροσυντονισμού δεν θα ήθελα... Αν και αυτό που ακόμα περιμένω σε κάποιο μενού είναι να μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία του δέκτη σε κάθε κανάλι χωριστά. Το είχα δει σε μία Sony το 2003 και μου άρεσε.

Τώρα για τα applications του Samsung App Store, μπορώ να σου πω ότι μου θύμισε το στήσιμο από το App Store του MacBook μου. Εύκολο, με περιγραφή του τι κάνει, αν είναι τσάμπα ή όχι, με ένα "κλικ" install και με ένα ακόμα "play". Όχι ότι δεν υπάρχουν σκουπίδια. Άλλωστε και στο App Store της Apple υπάρχουν σκουπίδια όπως το iFrappe ή το iOuzo...

Συχαίνομαι την οπαδική συμπεριφορά που μπορεί να εκφράσει κάποιος. Απλά σου λέω ότι μέχρι στιγμής μου είναι, αντικειμενικά η τηλεόραση, BEST Value For Money για αυτά που θέλω να κάνει μιας και το έψαξα λιγάκι ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα ως ελάχιστο...

Να υπενθυμίσω ότι την πήρα στα 1.735 όταν σε καταστήματα είχα 2.000-2.350 ευρώ και τώρα η τιμή της είναι στα 1.500.

***Να προσθέσω ότι ευκολία στην πλοήγηση χωρίς κανονικό πληκτρολόγιο ή Skype χωρίς cam δε μπορεί να υφίσταται.

Last edited:
Λοιπόν το γράφω και εδώ. Τις προάλλες όταν άνοιξα την τηλεόραση είδα ένα δυνατό φως κάτω αριστερά. Την έκλεισα την ξανά άνοιξα το ίδιο αλλά πιο αχνό. Πήρα τη φωτογραφική αλλά μόλις την ξανά άνοιξα, είχε χαθεί. Από χθες όμως το εμφανίζει και πάλι. Αυτή τη φορά το τράβηξα βίντεο με το κινητό μιας και στις φωτό δε φαίνεται καλά.

Για πείτε μου και εσείς. Τί μπορεί να είναι;

http://www.filefactory.com/file/cb693d1/n/MOV00670.MP4

να σημειώσω ότι φαίνεται καλύτερα στο αρχικό logo μιας και μάλλον είναι οι ρυθμίσεις contrast και φωτεινότητα στο φουλ.

Καλησπερα, σπαω το κεφαλι μου ποια τηλεοραση 3D να παρω, εχω αποφασισει για μια απο τις LG 47LX9500 και samsung ue46d7000, τις ειχα βρει στην ιδια τιμη, 1589ε, αλλα τωρα βλεπω πως η lg εχει μονο 999!!! αρα λεω να παρω αυτη, τη λετε? αξιζει να δωσω τα αλλα 600 για τη νεα samsung? PLEASE HELP!

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα, σπαω το κεφαλι μου ποια τηλεοραση 3D να παρω, εχω αποφασισει για μια απο τις LG 47LX9500 και samsung ue46d7000, τις ειχα βρει στην ιδια τιμη, 1589ε, αλλα τωρα βλεπω πως η lg εχει μονο 999!!! αρα λεω να παρω αυτη, τη λετε? αξιζει να δωσω τα αλλα 600 για τη νεα samsung? PLEASE HELP!

έχω δει μηνύματα κόσμου να λένε ότι είχαν LG και είδαν τρομερή διαφορά αγοράζοντας Samsung. Το θέμα είναι καθαρά δικό σου. Σκας 600 ευρώ ή τα κρατάς και περνάς καλύτερα με 600 ευρώ στην τσέπη;

Αυτό που με εντυπωσίασε με την LG είναι ότι στο Media Markt (αν θυμάμαι καλά) έδιναν με μία τηλεόραση 5 ζευγάρια γυαλιά και με μία της τάξης (ίσως είναι αυτή που λες με τα 1589 ) έδιναν 10 ζευγάρια γυαλιά. Δηλαδή έλεος. Τι να τα κάνεις 10?

τωρα εχω την samsung le40a856, εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος τοσα χρονια, οταν την πηρα ηταν απο τις κορυφαιες. απλα οπτικα και στο 2d η lg λενε ειναι ανωτερη, αλλα η νεα d7000 εχει πολυ καλα λογια στα review, ειδικα στο 3d, καποιος που να τις ειδε και τις 2 ας μας πει!

AlexiouAlexios ευχαριστώ για τα εμπεριστατωμένα σου σχόλια!
2ερωτήσεις 1. πληκτρολόγιο νομίζω δεν υπάρχει έτσι; 2. Αν θες να πεις τι ακριβώς ζητούσες και σε κάλυψε η συγκεκριμμένη;3. Μιας και είσαι ψαγμένος, μεταξύ Sony 720, LG 5500,panasonic VT30, Sam 7000 τι θα προτιμούσες;

Προσωπικα για εμενα σαν εμπειρια της σειρας d7000!!![πρωην κατοχος]θα ηθελα να πω οτι εκτος απο το διαφορετικο design που εχουν η d8000 με την d7000!!! δεν νομιζω να εχουν αλλες διαφορες!!!στην ουσια για τη ιδια τηλεοραση μιλαμε.Και για αυτο πιστευω θα ητανε καλυτερο τα 2 αυτα θεματα που υπαρχουν αυτην την στιγμη να ενωνονταν σε ενα κοινο θεμα!!! [αν συμφωνουν και οι μοντερειτορς]εσεις τι λετε?ευχαριστω.

για το πληκτρολόγιο έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι. Αν και να σου πω το γραφείο μου είναι μπροστά στην τηλεόραση οπότε δε με απασχολεί και πολύ. Απλά ήθελα να δω πως είναι με το πληκτρολόγιο. Τώρα που το σκέφτομαι ένα πληκτρολόγιο με DLNA πρωτόκολλο δε θα δούλευε; Άσχετο. Τώρα για το τι έψαχνα. Έψαχνα να έχει ένα ντιζάιν. Έψαχνα να έχει πολλές ρυθμίσεις στο μενού της και όχι όπως έχω μία Philips στη δουλειά και έχει λίγο πιο πολλές ρυθμίσεις από μία CRT JVC που είχα από το '92. Επίσης ήθελα να έχει μικροσυντονισμό στο συντονισμό των καναλιών. Και φυσικά να είναι εύκολο το μενού. Αυτό που μου άρεσε όμως πιο πολύ(που δε το ήξερα) είναι ότι παίζει τα πάντα. Και με εξωτερικούς Ελληνικούς υπότιτλους.... Αααα και δεν είμαι ψαγμένος. Λίγο πριν την αγοράσω ασχολήθηκα και με βοήθησαν τα παιδιά εδώ...

Μόλις δοκίμασα τη τηλεόραση και με το avclub_motion_test και βλέπω τέλεια και τα τέσσερα. :) Αυτό είναι αναμενόμενο για την τεχνολογία των 800Hz ή δε παίζει ρόλο;

Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χθες βράδυ παρέλαβα. 46άρα D7000.
Μάλλον αύριο θα πάω να τη στήσω, να της κάνω γρήγορα γρήγορα κάνα τεστ και εντυπώσεις μετά το ΣΚ που θα τη χρησιμοποιήσω.
Πάντω το κουτί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Τόσο πολύ, που σκέφτομαι μήπως τελικά έπρεπε να πάρω τη 40άρα!!

Μάλλον αύριο θα πάω να τη στήσω, να της κάνω γρήγορα γρήγορα κάνα τεστ και εντυπώσεις μετά το ΣΚ που θα τη χρησιμοποιήσω.
Πάντω το κουτί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Τόσο πολύ, που σκέφτομαι μήπως τελικά έπρεπε να πάρω τη 40άρα!!

Καλοθέατη! Στην αρχή έτσι φαίνεται. Σε λίγες μέρες θα σου φαίνεται κανονική. :a0210:
Μήπως όμως έπρεπε να βάλεις το post στο νήμα για την D7000;

Καλοθέατη! Στην αρχή έτσι φαίνεται. Σε λίγες μέρες θα σου φαίνεται κανονική. :a0210:
Μήπως όμως έπρεπε να βάλεις το post στο νήμα για την D7000;
Σ'ευχαριστώ πολύ.
Το έχω ποστάρει κι εκεί, αλλά το έβαλα κι εδώ μιας και είχα ξεκινήσει κουβέντα με κάποια παιδιά από αυτό το νήμα.
Δε μου καθόταν καλά, πριν που ήθελα βοήθεια, να ποστάρω εδώ και τώρα που την αγόρασα να μη γράφω τίποτα!!
Εν τω μεταξύ, απ'ότι φαίνεται μιλάμε στην ουσία για τις ίδιες tv, οπότε ότι σχόλια κάνω, νομίζω ότι ταιριάζουν και για τις 2. :ernaehrung004:

Το post μεταφέρθηκε εδώ από το νήμα της D8000, μιας και αφορά την D7000, δεν χρειάζεται να διπλοποστάρουμε τα ίδια σε διαφορετικά θέματα ;)

Καλορίζικη.

καλορίζικη και καλοθεατη να είναι και απροβλημάτιστη!!!!
τώρα αναμένουμε νέα και εντυπώσεις!!!

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλά δεν είναι και από τα τεράστια από κάτι Philips αλλά θα δεις ότι έχει και πολύ φελιζόλ. Δούλεψε λίγο το μάτι σου και μετά από λίγες μέρες θα θέλεις 55άρα...

:2thumb22sup:

ΑλεξίουΑλέξη, το καλό είναι ότι το iPhone έχει εφαρμογή ειδικά για Samsung που την δοκίμασα σε Saturn και είναι super ειδικά για γρήγορο γράψιμο! To iPhone τόχουμε με την TV έχω μπερδευτεί!
Μεταξύ 6530 και 7000 αξίζει η διαφορά;

ΑλεξίουΑλέξη, το καλό είναι ότι το iPhone έχει εφαρμογή ειδικά για Samsung που την δοκίμασα σε Saturn και είναι super ειδικά για γρήγορο γράψιμο! To iPhone τόχουμε με την TV έχω μπερδευτεί!
Μεταξύ 6530 και 7000 αξίζει η διαφορά;

δε ξέρω. είδες τις διαφορές από τα μοντέλα; αξίζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω;