Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

version η 1019.0 είναι η τελευταία αυτή τη στιγμή;

Από εδώ τη βρήκα: http://www.samsung.com/us/support/downloads/led-tv/UN46D7000LFXZA

Νομίζω πως αυτό το firmware αφορά την "αμερικάνικη έκδοση"... αν δεις το μοντέλο της tv σε αυτό το link είναι UN46D7000LFXZA, ενώ αν θυμάμαι καλά οι δικές μας πρέπει να είναι UE46D7000LSXXH.

Στο ελληνικό site ητς samsung, το τελευταίο firmware είναι το 1018.0:

http://www.samsung.com/gr/consumer/...XXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

A μάλιστα, σε ευχαριστώ!

"As people tend to say, no tv will ever be perfect and if you sit there for hours on end looking for faults then you will in the end find some!"

A μάλιστα, σε ευχαριστώ!

"As people tend to say, no tv will ever be perfect and if you sit there for hours on end looking for faults then you will in the end find some!"

Αυτό το γνωμικό είναι πολύ μεγάλη αλήθεια και δεν αφορά μόνο τις τηλεοράσεις... αν θες να βρεις ένα ψεγάδι, θα το βρεις:grandpa:

Last edited:
Ας μου πεί κάποιος την ακριβή ονομασία του τηλεχειριστηρίου για τη Samsung D7000 από τις εφαρμογές του Android Market..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ας μου πεί κάποιος την ακριβή ονομασία του τηλεχειριστηρίου για τη Samsung D7000 από τις εφαρμογές του Android Market..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στο Appstore της Apple πάντως είναι Samsung Remote. Μήπως είναι το ίδιο και για Android?

Αν όχι, θα π´ρεπει να απαντήσει ίσως κάποιος που χρησ. Android...

Ενα Samygo μου βγάζει αλλα δεν ξερω εαν ειναι αυτο το αντίστοιχο της Samsung????

Εγώ τσέκαρα ότι έχω την 1016 πάνω, αλλά δεν μου βρίσκει καινούρια μέσω ιντερνετ...
Δεν καίγομαι πάντως να περάσω με usb στην 1018, δεν περιέχει τραγικές αλλαγές...

Εγώ τσέκαρα ότι έχω την 1016 πάνω, αλλά δεν μου βρίσκει καινούρια μέσω ιντερνετ...
Δεν καίγομαι πάντως να περάσω με usb στην 1018, δεν περιέχει τραγικές αλλαγές...

Ναι, μέσω Ιντερνετ δεν κάνει την αναβάθμιση... Δεν ξέρω γιατί... Μέσω usb το έκανα εγώ: Κατεβάζεις το T-GAPDEUC_1018.0.exe από εδώ, και εκτελείς το .exe μέσα στο usb (η εκτέλεση αυτή σου φτιάχνει ένα νέο φάκελο μέα στο usb)... μετά βάζεις το usb στην tv και κάνεις την αναβάθμιση μέσω usb... ~2 λεπτά παίρνει ;)

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενα Samygo μου βγάζει αλλα δεν ξερω εαν ειναι αυτο το αντίστοιχο της Samsung????
samsung smart view from android market better than samsung remote

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι, μέσω Ιντερνετ δεν κάνει την αναβάθμιση... Δεν ξέρω γιατί... Μέσω usb το έκανα εγώ: Κατεβάζεις το T-GAPDEUC_1018.0.exe από εδώ, και εκτελείς το .exe μέσα στο usb (η εκτέλεση αυτή σου φτιάχνει ένα νέο φάκελο μέα στο usb)... μετά βάζεις το usb στην tv και κάνεις την αναβάθμιση μέσω usb... ~2 λεπτά παίρνει ;)
Δεν μου το διαβαζει παντως το usb.αυτη τη διαδικασια εκανα.τι αλλαγες εχει?

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μου το διαβαζει παντως το usb.αυτη τη διαδικασια εκανα.τι αλλαγες εχει?

Δεν έχω κοιτάξει τι αλλαγές είχε :-(. Ήταν άδειο το usb σου? Εμένα πάντως είχε format ntfs και ήταν άδειο... μόνο το .exe και το φάκελο που είχε δημιουργηθεί είχε μέσα....

Καλημέρα
Γνωρίζει κάποιος εκείνο το εικονίδιο που μοιάζει με στροφόμετρο που εμφανίζετε κάτω δεξιά στην οθόνη όταν πατάς το info , τη είναι ????

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα
Γνωρίζει κάποιος εκείνο το εικονίδιο που μοιάζει με στροφόμετρο που εμφανίζετε κάτω δεξιά στην οθόνη όταν πατάς το info , τη είναι ????

Πρέπει να δείχνει και καλά την κατανάλωση ενέργειας από την tv εκείνη τη στιγμη. Αν παρατηρήσεις, το δεξί μισό του στροφόμετρου γράφει "Conventional TV", οπότε πάντα η δικιά μας δείχνει ότι καταναλώνει λιγότερο. Επίσης αν έχεις μαύρη οθόνη κάπου και πατήσεις το info θα δεις το "στροφόμετρο" να τείνει προς το 0... Κοινώς, τίποτα σημαντικό... ;)

μολις ξαναπροσπαθησα!τπτ πάλι.κ γω μονο τα 2 αυτα αρχεια εχω ..τι να πω..

Πήγες να κάνεις την αναβάθμιση από το μενού έτσι? (Υποστήριξη --> Αναβάθμιση... κλπ.)?... Τι να πω... κ εμένα περίεργο μου φαίνεται... Δοκίμασε ίσως ένα άλλο usb.

Καλημέρα

Πρέπει να δείχνει και καλά την κατανάλωση ενέργειας από την tv εκείνη τη στιγμη. Αν παρατηρήσεις, το δεξί μισό του στροφόμετρου γράφει "Conventional TV", οπότε πάντα η δικιά μας δείχνει ότι καταναλώνει λιγότερο. Επίσης αν έχεις μαύρη οθόνη κάπου και πατήσεις το info θα δεις το "στροφόμετρο" να τείνει προς το 0... Κοινώς, τίποτα σημαντικό... ;)

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056090620&highlight=#post1056090620

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει μήπως κάποιος γιατί δεν περνά ήχος 5.1 αλλά PCM 2.0 από την οπτική έξοδο SPDIF της ΤV? Χρέιάζεται κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ.

Αποκωδικοποιεί εισερχόμενο ήχο DTS ή DD 5.1 και τον αναπαράγει με downmix σε PCM 2.0 από τα ηχεία της.

Στις προηγούμενες σειρές, αν θυμάμαι καλά, το παραπάνω ισχύει και για την ψηφιακή της έξοδο ήχου...δεν τον "περνάει" ατόφιο (passthrough).

Δεν ξέρω αν ισχύει και στη σειρά D, αλλά υποθέτω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι.

Γεια σε όλους σας! Νέος κάτοχος της 40 απο το Σάββατο. Καλές εντυπώσεις για αρχή και εύχομαι το ίδιο για την συνέχεια.
Χρησιμοποιώ τις καθορισμένες ρυθμίσεις movie για ταινίες και natural για τ/ο. Ο δορυφορικός της δέκτης άν και ελάχιστα πληροφοριακός σε αποζημιώνει με τα ελεύθερα 3d και hd στον Αστρα 19,2.
Δεν έκανα αναβάθμιση στο firmware αν και μου ζήτησε όταν συνδέθηκε στο ασύρματο δίκτυο.