Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πως τα βρισκουμε τα ελευθερα 3D και HD?

Επιλέγεις τον δορυφορικό δέκτη και εάν το πιάτο σου είναι στραμμένο στις 19,2 κατεβάζεις τα κανάλια. Σου δημιουργεί 3 λίστες. Ελεύθερα, κωδικοποιημένα, όλα. Στα ελεύθερα βρίσκεις 3δ τo
Astra 3D Demo, και HD : Servus TV HD, ZDF HD, arte HD, klp...

Μπορείς να βοηθηθείς απο εδώ
http://gr.kingofsat.net/3dtv-19.2E.php
http://gr.kingofsat.net/hdtv-19.2E.php

Δεν εχω ιδεα απο δορυφορικα αλλα νομιζω πως το πιατο ειναι στον hotbird αφου εχω nova! Σευχαριστω παντως! Θα το κοιταξω!

Το hd είναι έξτρα υπηρεσία της νοβα που περιλαμβάνει και τα "Εν δυνάμει" 3d κανάλια .Όντως η νόβα είναι στο hotbird,ακόμα όμως το 3d της είναι σε πιλοτικό στάδιο

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μάλλον όμως ο δορυφορικός της δέκτης δεν υποστηρίζει diseqc 1.2, γιατί βλέπω κατεβάζει μόνο τον κεντρικό δορυφόρο (lnb1) και αγνοεί τον παράπλευρο (lnb2)

καλησπέρα!θέλει κάποια ρύθμιση ή ειναι ελλατωμα ότι τα γραμματα που περνουν απο κατω στην τηλεόραση (crowl) μερικές φο´ρες δεν ειναι κ πολυ καθαρα?

Μάλλον όμως ο δορυφορικός της δέκτης δεν υποστηρίζει diseqc 1.2, γιατί βλέπω κατεβάζει μόνο τον κεντρικό δορυφόρο (lnb1) και αγνοεί τον παράπλευρο (lnb2)

Λάθος, τελικά όλα τα έχει. Με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι έχει επιλογή και για τα lnb και για μοτέρ! Άψογα :award:

..βγήκε σήμερα νέο firmware με αριθμό έκδοσης 1017.1 ..όμως η προηγούμενη αναβάθμιση είχε αριθμό έκδοσης 1018
..τι έχει συμβεί άραγε;;;

καινουργιο Firmware 1017.1 το προηγουμενο ειταν 1018.1 τι εγινε εχασαν τη σειρα?

Ανακάλυψα χαμένο πιξελ...
1ον) Καλύπτομαι από εγγύηση ;
2ον) Παίζει να "κάηκε" αφού την αγόρασα, ή το είχε από την αρχή; Γιατί αν ισχύει το πρώτο, αυτό μας έλειπε, να μην ξέρουμε με πόσα καμμένα πιξελ θα βγάλουμε τη βδομάδα...

Ή πάλι μήπως δεν είναι καν καμένο αλλά κολλημένο; Υπάρχει κανένα τεστ να κάνω ή κάτι να δω αν "ξεκολλάει" ;

Έχει δοκιμάσει κάποιος αν διαβάζει σκληρό δίσκο μεγαλύτερο του ενός τερα αν ναι πόσο ?

Πάντως μίλησα με Σαμσουνγκ και (το μόνο που) δικαιούμαι λέει αλλαγή πάνελ, για αντικατάσταση λέει δεν γίνεται... Η διαδικασία θα πάρει καμιά βδομάδα να έρθει τεχνικός να την πάρει να τη φτιάξουν και να την ξαναφέρουν.
Και το ερώτημα είναι: Αξίζει να σου βάλουν χέρι σε καινούρια τιβι, ή να ζήσω με το θεματάκι αυτό και να το αγνοήσω; Κυρίως φοβάμαι μην την ξαναφέρουν και έχουν κάνει καμιά μαλακία και μπω σε διαδικασία να την ξαναστέλνω για επισκευές...
Πείτε μου γνώμες παιδιά, ειδικά κάποιος που το έχει κάνει...

Έχει δοκιμάσει κάποιος αν διαβάζει σκληρό δίσκο μεγαλύτερο του ενός τερα αν ναι πόσο ?

Ένας φίλος μου με την 46d8000 του έχει κοτσάρει δίσκο 3 terra, δεν νομίζω να έχει διαφορά στην δικιά μας. Εγώ της έχω πάνω έναν 1,5 Terra και έναν 320 Giga και τα διαβάζει αέρα.

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εμαθε κανεις τι ισχυει με το νεο λογισμικο?
Αναβάθμισε κάποιος έχουμε καμία πληροφορία για της αλλαγές ?

Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει μήπως κάποιος γιατί δεν περνά ήχος 5.1 αλλά PCM 2.0 από την οπτική έξοδο SPDIF της ΤV? Χρέιάζεται κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ.

Πρεπει να πας στο μενου-> ηχος-> προσθετες ρυθμησεις-> εξοδος SPDIF-> φορμα ήχου ,και να αλλαξεις το PCM σε dts ή Dolby Digital. Την επιλογη σου την δινει μονο οταν εκεινη την στιγμη λαμβανει ηχο dts ή dolby digital κλπ. Αυτο ειναι βεβαια σπαστικο γιατι καθε φορα που θελεις να περασεις 5.1 στον ενισχυτη σου με passthrough πρεπει να κανεις ολη αυτη την "βολτα" στο μενου. Δεν νομιζω οτι το κραταει δηλαδη αν αλλαξεις πηγες και το φορμα ηχου ειναι διαφορετικο.