Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οταν σβηνω την τηλ.χανει τις ρυθμισεις του internet,παλια δεν μου το εκανε αυτο.υπαρχει καποια λυση?

Εχεις λειτουργια οικιας;Αν γυρισε την στο προηγουμενο firmware απο τις ρυθμισεις ''επιλογη προηγουμενου λογισμικου'' και ξαναδοκιμασε την

Last edited by a moderator:

Εχεις λειτουργεια οικιας;Αν γυρισε την στο προγουμενο firmware απο τις ρυθμισεις ''επιλογη προηγουμενου λογισμικου'' και ξαναδωκιμασε την
Στις ρυθμισεις δεν βλεπω πουθενα 'επιλογη προηγουμενου λογισμικου" Λειτουργια οικιας εννοεις στο pc?

firmware εχω το 1021. Απο τον Ιανουαριο που το περασα δεν ειχα κανενα προβλημα τωρα τελευταια μου το κανει αυτο μολις την κλεινω να χανει τις ρυθμισεις δικτυου.και κατι αλλο που το εχω αναφερει και σε αλλο post.στο youtube μετα απο 4-5 βιντεακια κολλαει και κανει restart

Πηγαινε εκει που λεει για αναβαθμιση λογισμικου.Σου λεει ποιο εχεις και γραφει και το παλιο απο κατω .Επελεξε το παλιο και τσεκαρε

Πηγαινε εκει που λεει για αναβαθμιση λογισμικου.Σου λεει ποιο εχεις και γραφει και το παλιο απο κατω .Επελεξε το παλιο και τσεκαρε
μου γραφει αυτο που εχω το 1021 δεξια στο πλασιο το παλιο δεν το γραφει

Φίλοι μου γειά σας,
Θέλω να ρωτήσω κάτι και συγχωρείστε με αν έχει απαντηθεί προηγούμενα. Δυστυχώς η πολυτέλεια του χρόνου για ψάξιμο δεν υπάρχει. Η τηλεόραση είναι η 55άρα και μου κάνει καθυστερήσεις (σπασμωδική κίνηση) στις ταινίες με High Definition περιεχόμενο. Υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις της ή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό; Εχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση (T-GAP8DEUC-1021.2).
Παρακαλώ για τις απόψεις σας!

Στο κάνει σε όλες τις ταινίες; Τις παίζει κανονικά ο υπολογιστής;

Το κάνει σε αρκετές ταινίες (High Definition). Στον υπολογιστή παίζουν κανονικά.
Είναι όπως στον υπολογιστή, σαν να δουλεύει κάτι παράλληλα και να καταναλώνεται μνήμη.

Last edited:

Το κάνει σε αρκετές ταινίες (High Definition). Στον υπολογιστή παίζουν κανονικά.
Είναι όπως στον υπολογιστή, σαν να δουλεύει κάτι παράλληλα και να καταναλώνεται μνήμη.

Θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο. Μπήκα στις ρυθμίσεις του Dune D1 media player κι άλλαξα το video σε 1080p/23,976.
Υπόψιν ότι οι HD ταινίες που βλέπω είναι μέσω εξωτερικού σκληρού που είναι συνδεδεμένος με το Dune μέσω USB3.0

Πριν κάνεις αναβάθμιση στο firmware αντιμετώπιζες το ίδιο πρόβλημα;

Ναι... Τώρα όμως δείχνει να έχει στρώσει.
Να τονίσω ότι θυμάμαι πως και κάποιοι άλλοι είχαν παλιά παρόμοιο πρόβλημα.

εχει χρησιμοποιησει καποιος τον ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη, για να μου πει μερικες λεπτομερειες οπως ποιοτητα εικονας, hd κλπ;

καλησπερα νεο firmware 1023.1 οχι online μονο usb Εκ πρωτης που το εψαξα εχουν μπει εξτρα ρυθμισεις ηχου και το βασικοτερο για μενα τουλαχιστον βλεπει αρκετα usb sticks σαν hdd επιτελους οποιος παρατηρησει κατι αλλο ας το αναφερει

καλησπερα νεο firmware 1023.1 οχι online μονο usb Εκ πρωτης που το εψαξα εχουν μπει εξτρα ρυθμισεις ηχου και το βασικοτερο για μενα τουλαχιστον βλεπει αρκετα usb sticks σαν hdd επιτελους οποιος παρατηρησει κατι αλλο ας το αναφερει

γιατι πριν πως τα εβλεπε τα usb stick?

επισης, τι ρυθμισεις ηχου προστεθηκαν;

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με το τελευταία αναβάθμιση (T-GAP8DEUC-1023.1)έχω πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό. Ενω έχω σβήσει κάποια αρχεία εξακολουθεί να μου τα εμφανίζει ,και κάποια καινούργια που έχω βάλει δεν μου τα εμφανίζει

Εγώ αυτό το είχα με το προηγούμενο firmware και εξακουλουθεί να υπάρχει, μέχρι και format έκανα στον δίσκο και επαναφορά της τηλεόρασης στις αρχικές ρυθμίσεις, αυτή εκεί να δείχνει αρχεία που δεν υπάρχουν.