Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλαρακια ,
Για καντε ενα κοπο να την περασετε την καινουργια εκδοση.
Σαν να ζωντανεψε η τηλεοραση νομιζω,ειδικα στα HD.
Ιδεα μου ειναι ή οντως ισχυει?

καλησπέρα κ από εμενα περασα την 1031 και χαλασε η εικονα στα καναλια μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να κανω downgrade παλι σε 1029 και που μπορω να βρω το αρχειο?

καλησπέρα κ από εμενα περασα την 1031 και χαλασε η εικονα στα καναλια μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να κανω downgrade παλι σε 1029 και που μπορω να βρω το αρχειο?
Τι εννοείς χάλασε η εικόνα στα κανάλια; Μήπως πειράχτηκαν οι ρυθμίσεις; Βέβαια από όσο θυμάμαι στη δική μου C8000, οι ρυθμίσεις στη samsung χάνονταν όταν πήγαινε από 1.... update σε 2.... και μετά σε 3...., στα ενδιάμεσα δεν έχανε ρυθμίσεις. Μήπως όμως εδώ τώρα συνέβη κάτι τέτοιο;
Επίσης θεωρώ βέβαιο πως downgrade δε γίνεται, τουλάχιστον έτσι απλά.

Σ' εμένα πάντως που πριν λίγες μέρες πέρασα την 10.31 στην D7000 χάθηκαν οι ρυθμίσεις μου και έπρεπε να τις περάσω πάλι χειροκίνητα

οι ρυθμισεις είναι οι ιδιες η ποιοτητα εικονας στο hd καναλι χαλασε από κει και περ το αφηνω σε εσας αν θα κανετε update εγω για εμενα η καλυερη αναβαθμιση ηταν η 1029

Οι υπόλοιποι ρε παιδιά που την περάσατε παρατηρήσατε το ίδιο? Να την περάσω ή όχι?

μου φαινεται θα περιμενω να βγαλει η apple tv να βρω την υγεια μου γιατι από λογισμικο θες σε κινητο σε εκτυπωτή χαλια μαυρα μονο ο ssd τα σπαει χαχαχαχαχαχ

παιδια οκ εστρωσε το θεμα καντε την αναβαθμηση αφοβα
Τι εννοείς << έστρωσε το θέμα >>, έτσι από μόνο του έφτιαξε πάλι η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια που έλεγες ότι σου είχε χαλάσει μετά τη τελευταία αναβάθμιση;
Τι έγινε τελικά, ή τι είχε γίνει;

παιδια εγω την εκανα δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο. ουτε ρυθμισεις εχασα.

παιδια δεν ξερω μολις εκανα την αναβαθμηση η εικονα του hd ηταν αισχος μετα από 2 μερες που εβαλα να δω μπαλα ηταν οκ.το ματι μου είναι αρκετο εμπειρο και περιεργο ισως ηθελε κλεισιμο και ανοιγμα τωρα όλα είναι οκ αρα καντε την ελευθερα

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκανα την αμαβαθμηση εικονα στα hd κατι χειροτερο απο αισχος....

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκανα την αμαβαθμηση εικονα στα hd κατι χειροτερο απο αισχος....
Αν εννοείς το Nerit HD σε όλους είναι αίσχος όταν δείχνει SD υλικό, όπως κάνει τώρα αλλά και τις περισσότερες φορές. Ακόμα και στο μουντιάλ η εικόνα άξιζε όταν έδειχνε απευθείας τους αγώνες. Όταν έδειχνε επαναλήψεις ή άλλες εκπομπές που και αυτές ήταν SD, πάλι χάλια ήταν. Η Eurovision ας πούμε είχε εκπληκτική εικόνα, είχα κάτσει να δω αρκετά μόνο και μόνο για τη ποιότητα εικόνας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γενικα ολα χαλια και Nerit HD και οτε tv με τη 1027 δεν ειχα κανενα θεμα

τελικα ισως όταν εκανα την αναβαθμηση να επαιζε sd και εγω να νομιζα ότι χαλασε η εικονα γιατι μονο ποδοσφαιρο βλεπω στην tv μου λυθηκε και η απορια

Τωρα τελευταια και μετα απο τρια χρονια χρησης, παρατηρω καθετες παραλληλες γραμμωσεις στην εικονα της UE55D8000, οι οποιες φαινονται εντονα οταν το backround ειναι πρασινο, κοκκινο η μπλε. Ειναι η δευτερη Samsung μου που το παρουσιαζει, (η αλλη ειναι η UE55B7000). Για το λογο αυτο, αν και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την εικονα, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ SAMSUNG!!!!!!