Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι φωτογραφιες εχουν ληφθει σε απολυτα σκοτεινο δωματιο με φλασ και χωρις .
@velatis_panos δεν καταλαβαινω τι θελεις να μου πεις . Ξαναποσταρε αν θελεις με πιο απλα λογια γιατι ναι δεν ειμαι φωτογραφος. Στην τηλεοραση σου φαινεται ο φωτεινος κύκλος στο μενου?
Οι φωτογραφιες το κανουν πολυ πιο εντονο το "προβλημα" απο ότι είναι.
@Υperion στα σκοτεινα πλάνα δεν εχω διακρινει καμια διαχυση φωτος δηλ κανενα προβλημα . Εχω δει καταμαυρο διαστημα με αστερακια χωρις ανομοιομορφια του μαυρου αν αυτο εννοείς.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.

Παρεπιπτοντως την Tv την εχω δει σε καταστημα μονο,οχι σε σπιτι και σε συνθηκες φωτισμου καταστηματος φενεται απλα...ΑΨΟΓΗ...Αλλα στο καταστημα μεσα ποτε δεν κρινεις μια TV..Αν φιλε Mardi βλεπεις ταινιες και ο μονος φωτισμος του δωματιου ειναι αυτος που βγαζει η τηλεοραση,τοτε υπαρχει πιθανοτητα να διακρινεις καποιες ατελειες..Εχω πει στο παρελθον οτι πολυ δυσκολο μοα Edge led να μην εχει clouding και αυτο που βλεπω απο τους περισσοτερους κατοχους,παραδεχονυαι οτι και η D8000 δεν αποτελει εξαιρεση στον τομεα αυτο...Μακαρι η δικια σου να ειναι οκ...Το σιγουρο ειναι οτι εχεις την τελιεοτερη TV σε θεμα desing...

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗς ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΥΡΟ BACKGROUND ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΙΔΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΥΡΟ BACKGROUND ΧΩΡΙς ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ . ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?

θελω να σου πω οτι clouding δεν υπαρχει.Οι φωτο απεχουν απο την πραγματικοτητα.Επελεξε μια θυρα στην τηλεοραση και δες και την ομοιομορφοια του πανελ σου και την διαρροη φωτος το clouding.Ναι ο κυκλος ειναι στο μενου.Αυτο που βγαζεις στην φωτο εγω το ξερω για halo και ναι δημιουργειται γυρω απο το φωτιζομενο αντικειμενο.Η φωτο αυτη δεν κανει για να δεις το clouding

Μην μπαίνετε σε αυτά τα τριπάκια και τρελαίνεστε. Χαρείτε τις τηλεοράσεις σας. Δεν έχει καμία αξία να κλείνετε τα φώτα του σπιτιού και να ψάχνετε με φακό ασπρίλες.

Μα δεν υπαρχει αλλος τροπος να αναδειχουν οι πλασμα.Κλειστα φωτα μονο

ΦΙΛΕ VELATIS_PANOS γυρω απο την εικονα με το σταυρο που μου υπεδειξε ο YPERION δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα ο παραμικρος φωτισμος ειναι ακριβως οπως φαινονται οι φωτο απο το πλάϊ. Στο συγκεκριμενο μενου μονο, εμφανιζεται η διαχυση. Μονο στο συγκεκριμενο μενου εμφανιζεται ο κυκλικος φωτισμος και οχι τοσο εντονος οπως στην φωτογραφια.
Πως θα βρω τι panel φοραει η τηλεοραση ? Καποιος συνδυασμος πληκτρων είναι οποιος ξερει ας βοηθησει. Επισης κατι σημαντικο για να μην γκρινιαζει και η συζυγος , πως μπορω να ταξινομησω τα καναλια στην επιθυμητη σειρα ?

Για την ταξινόμιση των καναλιών βρήκα την λύση.
Παταμε το κουμπι SMART μετά επιλέγουμε ΚΑΝΑΛΙ και μετά πατάμε το κουμπί TOOLS πάνω στο κανάλι που θέλουμε να επεξεργαστούμε.
Εκεί υπάρχουν επιλογές για ταξινόμιση, διαγραφή και μετονομασία μόνο των αναλογικών καναλιών.
Ελπίζω να βοήθησα.

Για να βρεις το πάνελ με κλειστή την τηλεόραση πατάς διαδοχικά τα εξής:
info,menu,mute,power on και μετα κοιτάς το panel type.

To δικό μου της 46D7000 είναι 46Α2UF7E που σημαίνει:
46 = ίντσες
Α = panel κατασκευασμένο από την Samsung
2 = 200 ΗZ
U = Ultra Clear
F = Full HD
7 = 7th panel (μάλλον είναι σειρά 7000)
E = Edge Led

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗς ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΥΡΟ BACKGROUND ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΙΔΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΥΡΟ BACKGROUND ΧΩΡΙς ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ . ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?

Ναι, ότι το κομμάτι σου μάλλον δεν έχει clouding. Το πάττερν που φωτογράφησες, πέρα από τις φωτογραφίες, πως σου φάνηκε;
Βλέπεις ομοιόμορφο μαύρο, ή κάποια διαρροή φωτός σε κάποιες περιοχές;

ΦΙΛΕ VELATIS_PANOS γυρω απο την εικονα με το σταυρο που μου υπεδειξε ο YPERION δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα ο παραμικρος φωτισμος ειναι ακριβως οπως φαινονται οι φωτο απο το πλάϊ. Στο συγκεκριμενο μενου μονο, εμφανιζεται η διαχυση. Μονο στο συγκεκριμενο μενου εμφανιζεται ο κυκλικος φωτισμος και οχι τοσο εντονος οπως στην φωτογραφια.
Πως θα βρω τι panel φοραει η τηλεοραση ? Καποιος συνδυασμος πληκτρων είναι οποιος ξερει ας βοηθησει. Επισης κατι σημαντικο για να μην γκρινιαζει και η συζυγος , πως μπορω να ταξινομησω τα καναλια στην επιθυμητη σειρα ?

Ξεχνα για το καλο σου το συνδιασμο πληκτρων που σε ενδιαφερει και ουτε για πλακα ποτε μην αλλαξεις τιποτα μεσα απο το κρυφο μενου της τηλεορασεως. Πολλα απο εκει μεσα εαν τα πειραξεις ειναι μη αναστρεψιμα (δηλ. δεν γυριζουνε σε default) και αυτοματα λες αντιο στην εγγυηση σου.

46 = ίντσες
2 = 200 ΗZ
U = Ultra Clear
F = Full HD
E = Edge Led

:a0210:To ιδιο κ εγω.

46 = ίντσες
2 = 200 ΗZ
U = Ultra Clear
F = Full HD
E = Edge Led

Οταν μπεις στο κρυφο μενου μαζι με ολα αυτα τα στοιχεια που αναφερεις κατω κατω σου δινει και την ημερομηνια κατασκευης. Οταν εκτος απο το να δεις τη πρωτη σελιδα πας μισο βημα παρακατω για οτιδηποτε η ημερομηνια θα μηδενισει. Εκει αποχεραιτας την εγγυηση. Περιεργος και παθων.

Οταν μπεις στο κρυφο μενου μαζι με ολα αυτα τα στοιχεια που αναφερεις κατω κατω σου δινει και την ημερομηνια κατασκευης. Οταν εκτος απο το να δεις τη πρωτη σελιδα πας μισο βημα παρακατω για οτιδηποτε η ημερομηνια θα μηδενισει. Εκει αποχεραιτας την εγγυηση. Περιεργος και παθων.

εγω δεν το δοκιμασα να παω κατω.πατησα το power off κ μεατα την ξαναανοιξα.

Tιποτα απολυτως δεν παθαινει.Πατα τα πληκτρα διαδοχικα και δες το.Αν μπεις καπου επιπλεον επιστροφη στο αρχικο με return και κλειστη.Μετα την ξαναανοιγεις και τα ρυθμιζεις απο την αρχη.Ρυθμισεις στο usb εκανες εικονας η παιζει στην δυναμικη γιατι απο μια φωτο κατι τετοιο καταλαβα

Και μην εχεις αγχος για την τηλεοραση.Πολλοι ειναι που μολις ακουνε lcd να αρχιζουν τις ερωτησεις για προβληματα γιατι πρεπει οπωσδηποτε να εχει ολα τα γνωστα προβληματα των led και χωρις να την εχουν δει βγαινουν πορισματα απο την πολυθρονα του σπιτιου.Ακομη και αν εχουν διορθωθει πολλα.

@velatis_panos Δεν σε πιστευω velatis_panos , καταλαβες απο την φωτο οτι την εχω στην δυναμικη. Με κουφανες. Οντως ετσι ειναι στην δυναμικη παιζει και δεν ξερω τι ρυθμισεις να κανω. Δεν καταλαβαινω τι μου λες για ρυθμισεις σε usb. Ξαναδιευκρινισε. Σε ευχαριστω πολύ.

Για να δεις αν υπάρχει clouding στην τηλεόραση σου, σε απόλυτο σκοτάδι βάλε την στην ρυθμιση κινημ. ταινία και βάλε ένα τελείως μαύρο φόντο χωρίς το άσπρο στο κέντρο.
Στην δικιά μου στην ρύθμιση δυναμική δεν φαίνεται να έχει καθόλου clouding, ενώ στην ρύθμιση κινημ. ταινία έχει ελάχιστο.
Προσωπική μου εκτίμιση είναι ότι αν δεν θέλεις να πειράξεις καθόλου τις ρυθμίσεις για την εικόνα να βλέπεις μόνο στην ρύθμιση τυπικό και κινημ. ταινία.

H τηλεοραση σου λειτουργει σαν φακος.Βαλε κατι να παιζει με usb και κανε ρυθμισεις στην εικονα.Νομιζω με το tοοls.Αλλες ρυθμισεις κανεις για ανaλογικα δεν σημαινει οτι εγιναν και στα ψηφιακα. Πρεπει να τισ ξανακανεις αλλες στην hdmi 1,2,3,4.Εσενα σε θαμπωναι το λευκο και το μυρο στην δυναμικη