Υπαρχει και το:
μενου>συστημα>χρονος αυτομ.προστ.
Αυτο το διαολι τι κανει????
Αυτό είναι το "screen saver" που ανέφερα και ενεργοποιείται μόνο όταν η οθόνη δείχνει για οποιοδήποτε λόγο
την ίδια εικόνα για 2 ώρες ή όσο χρόνο εσύ επιλέξεις, και αν θυμάμαι καλά εμφανίζει το σήμα της Samsung κινούμενο
σαν ένα κανονικό screen saver για τους γνωστούς λόγους. Αυτό όμως δεν απενεργοποιεί την τηλεόραση.
Δεν νομιζω να ειναι αυτο, γιατι τελικα εχει τρεις προστασιες.
Αυτες που γραφεις εσυ φιλε μου ,που ειναι στο Eco και μια τριτη που γραφω εγω και ειναι ανεξαρτητη επιλογη.
Αρα ποια απο ολες, λες να κανει την ιστορια???? (αν την κανει αυτο τελικα)
Σόρρυ που ρωτάω κι εδώ..
Η τηλε'οραση διαθέτει local dimming και ποιάς μορφής?
Η τοπολογία του οπίσθιου φωτισμού στις D8/7000 είναι edge led (δεξιά και αριστερά μόνο) με local dimming.Φαίνεται και από εδώ. Επίσης αν βάλει κάποιος στο max τον οπίσθιο φωτισμό θα διαπιστώσει ότι οι δύο πλευρές δεξια και αριστερά ζεσταίνονται και όχι πάνω κάτω.
Θα ήθελα πάντως να έχει και η Samsung μοντέλο με full array local dimming backlight.
Το ένα είναι ότι δεν πιάνω καλά τα αναλογικά κανάλια που με άλλες τηλεoράσεις τα πιάνω κρύσταλλο(στα ψυφιακά είμαι οκ)
Εννοώ όχι αυτό που μοιάζει με το iPhone αλλά το κανονικό που περιέχεται στην συσκευασία. Σε browser δεν το έχω δοκιμάσει είχα την εντύπωση ότι λειτουργεί και στο smart hub ευχαριστώ. Για το άλλο το πρόβλημα με το αναλογικό σήμα, έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο;
Είναι φυσιολογικό αυτο στην συγκεκριμένη τηλεώραση;
Μάλλον η Β8000 είχε καλύτερο δέκτη.
Φαντάζομαι ότι αυτή δεν είχε και το πρόβλημα με την "ανάγλυφη εικόνα". Ίσως είναι παρενέργεια της επεξεργασίας που ονομάζει η Samsung "micro dimming".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.