ViDiSiF
Established Member
- 7 April 2011
- 121
Πήγα όπως σας είπα στο πλαίσιο της βουλιαγμένης είπα ότι ενδιαφέρομαι για την εν λόγο τηλεόραση και οι τιμές που ανέφεραν ήταν οι τιμές που δίνουν στο site τους.
Ευχαριστώ τους είπα και πήγα να φύγω ?μου φωνάζουν κύριε είναι μετρητοίς τα χρήματα ? και απαντώ ναι?.. μισό λεπτό και μιλούσαν με κάποιον στο τηλέφωνο.
Ερώτηση προς εμέ από τον κύριο στην άλλη μεριά της τηλεφωνικής γραμμής αν την βρήκα πιο φτηνά αλλού?.. και απάντησα ναι στο skroutz η 55αρα στα 2375.
Και μου λένε ότι μπορούν να μου δώσουν την 55αρα 2450 και 46αρα στα 1780?..
Όταν ζήτησα να μου σημειώσουν σε ένα χαρτάκι τις τιμές γιατί θα τις ξεχνούσα μου απάντησαν δεν γίνεται?.
Τώρα τι παίζει ποιος ξέρει ?.. εφ όσον μπορούν και δίνουν σε τέτοιες τιμές γιατί δεν το βάζουν και στο site τους εγώ νομίζω είναι όποιον πιάσουν και το μετρητοίς τι διαφοροποιούσε και με δόσεις να μου την έδειναν πάλι αυτοί μετρητά θα τα έπαιρναν από την τράπεζα.
Οι δόσεις συμφέρουν και αυτούς και την τράπεζα από το cash.
Any way.
Όλα τα καταστήματα Πλαίσιο ακολουθούν την ίδια οικονομική πολιτική. Η Samsung έδωσε την αποκλειστικότητα των πρώτων δεκαπέντε ημερών στο συγκεκριμένο κατάστημα γι αυτό και μόνο εκείνοι την είχαν ετοιμοπαράδοτη, ενώ όλοι οι άλλοι σου έλεγαν μετά τις 20 Απρίλη. Επίσης είχαν την ευχέρεια να κατέβουν μέχρι και 20% από την αναγραφόμενη τιμή.
Προσωπικά την τηλεόραση την πήρα στα 2320 χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οπότε μη μασάτε. Το Σκρουτζ έχει βοηθήσει πολύ εμάς τους καταναλωτές και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε.