Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

salamandra, να είσαι καλά! :-)

pitbull, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τόσο μεγάλους δίσκους για να σου πω. Εδώ έχει μια συζήτηση για το θέμα σου που λένε ότι μέχρι 2 ΤΒ τα βλέπει αλλά πάνω από 2 ΤΒ όχι επειδή δεν αναγνωρίζει το διαφορετικό σύστημα αρχείων που απαιτείται για μεγάλες χωρητικότητες (ίσως όμως αν τον σπάσεις σε μικρότερα partitions, να τις βλέπεις κανονικά).

Ξέρει κανείς τι είδους usb έχει η τηλεόραση (2.0 ή 3.0). τι είδους Ethernet (10/100 ή Gigabit) και τι είδους Wifi (802.11 b/g ή n)? Ίσως για πιο γρήγορες ταχύτητες, να τα βάλω όλα αυτά πάνω στο player ή στον ενισχυτή και από εκεί στην τηλεόραση και όχι απευθείας πάνω στην τηλεόραση.

salamandra, να είσαι καλά! :-)

pitbull, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τόσο μεγάλους δίσκους για να σου πω. Εδώ έχει μια συζήτηση για το θέμα σου που λένε ότι μέχρι 2 ΤΒ τα βλέπει αλλά πάνω από 2 ΤΒ όχι επειδή δεν αναγνωρίζει το διαφορετικό σύστημα αρχείων που απαιτείται για μεγάλες χωρητικότητες (ίσως όμως αν τον σπάσεις σε μικρότερα partitions, να τις βλέπεις κανονικά).

Ξέρει κανείς τι είδους usb έχει η τηλεόραση (2.0 ή 3.0). τι είδους Ethernet (10/100 ή Gigabit) και τι είδους Wifi (802.11 b/g ή n)? Ίσως για πιο γρήγορες ταχύτητες, να τα βάλω όλα αυτά πάνω στο player ή στον ενισχυτή και από εκεί στην τηλεόραση και όχι απευθείας πάνω στην τηλεόραση.
thx φίλε

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το έχω ψάξει, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.
Πάντως σε ευχαριστώ για την απαντηση.

Για να είμαι πιο ακριβείς το ολο θεμα είναι ακομα πιο περίεργο καθώς μερικέ φορές συνδεέται και άλλες όχι....δεν ξερω τι παιζει.

(Μιλάω μονο για αυτοματη συνδεση μετα απο επανεκίνηση, γιατι με ρυθμιση συνδεεται)
Εχεις δίκιο φίλε, αν και δεν το είχα παρατηρήσει στην αρχή (ξεκίνησα με ενσύρματη σύνδεση και μετά το γύρισα στο wifi) όταν σβήνω την tv και την ανοίγω χάνει τις ρυθμίσεις της σύνδεσης και πρέπει να της ξαναπεράσεις! Γενικά με το wifi έχει ένα θέμα και γι' αυτό το ξαναγύρισα στο ενσύρματο και δουλεύει μια χαρά. Ελπιζω να το διορθώσουν το πρόβλημα με κάποια αναβάθμιση.

μολις εκανα την νεα αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση με την αναβαθμιση να χανονται τα clouding ετσι μου φανηκε!!!

Για δείτε λίγο αυτό το site !

Original 70,00
Replacement 27,64

Γιατί αναφέρει αυτό που δίνει η Samsung στην D8000 ως replacement.
Ρε μήπως έχει κάνει καμιά π#$%@ια και τα έδωσε σε μεγάλη αλυσίδα που τα έδινε δώρο πριν καιρό και μας έβαλε τα replacement μέσα εμας.

Τουλάχιστον η TV που πήρα στον αδερφό μου, ηταν με διαφανή ταινία κλειστή, όχι με συρραπτικά, όπως πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι.
Έτσι τουλάχιστον ηταν πέρυσι η δική μου C8000.

Original 70,00
Replacement 27,64

Ρε μήπως έχει κάνει καμιά π#$%@ια και τα έδωσε σε μεγάλη αλυσίδα που τα έδινε δώρο πριν καιρό και μας έβαλε τα replacement μέσα εμας.

Τουλάχιστον η TV που πήρα στον αδερφό μου, ηταν με διαφανή ταινία κλειστή, όχι με συρραπτικά, όπως πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι.

Αν προσεξεις τη λιστα πιο κατω δεν εχει την τον τυπο UE DXXX , νομιζω πως οι UN ειναι για εκτος ευρωπης.

Original 70,00
Replacement 27,64

Εγω πάντως που την πήρα από πλαίσιο(UE46D8000) πριν μία εβδομάδα το ασημί (original) είχε μεσα.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχεις δίκιο φίλε, αν και δεν το είχα παρατηρήσει στην αρχή (ξεκίνησα με ενσύρματη σύνδεση και μετά το γύρισα στο wifi) όταν σβήνω την tv και την ανοίγω χάνει τις ρυθμίσεις της σύνδεσης και πρέπει να της ξαναπεράσεις! Γενικά με το wifi έχει ένα θέμα και γι' αυτό το ξαναγύρισα στο ενσύρματο και δουλεύει μια χαρά. Ελπιζω να το διορθώσουν το πρόβλημα με κάποια αναβάθμιση.

Τελικά δοκίμασα ένα πιο παλιό modem που είχα και σε αυτο δουλέυει κανονικά....μάλλον υπαρχει καποιου τυπου ασυμβατοτητα με κάποια modem ή πιο πιθανό με κάποια ρύθμιση σε καποια modem....

Εγω πάντως που την πήρα από πλαίσιο(UE46D8000) πριν μία εβδομάδα το ασημί (original) είχε μεσα.

Και πήρα και δώρο το touch χειρηστήριο..... λιγο δυσχρηστο αλλά φάση έχει...

Να σας πω και γω για την δικια μου που την πηρα απο πλαισιο,πριν 2 εβδομαδες η πρωτη ειχε αρκετο clouding και την πηγα πισω να μου την αλλαξουν,ειχε μεσα το μαυρο το κοντρολ, η καινουργια που μου εφεραν μετα απο 5 μερες (ευτυχως ολα οκ) ειχε το ασημενιο το κοντρολ και 2 ζευγαρια γυαλια αντι για ενα τι να πω?:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να σας πω και γω για την δικια μου που την πηρα απο πλαισιο,πριν 2 εβδομαδες η πρωτη ειχε αρκετο clouding και την πηγα πισω να μου την αλλαξουν,ειχε μεσα το μαυρο το κοντρολ, η καινουργια που μου εφεραν μετα απο 5 μερες (ευτυχως ολα οκ) ειχε το ασημενιο το κοντρολ και 2 ζευγαρια γυαλια αντι για ενα τι να πω?:2thumb22sup:

η δευτερη ειχε λιγοτερο clouding?

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορείς να μου πεις ακριβως τι έβλεπες με το clouding που ειχε η προηγούμενη γιατι εμενα οταν βαζω μια εικόνα μαυρη με φωτεινο σημειο δεν βλεπω καθολου clouding αλλα σε μερικες ταινιες γυρω απο φωτεινα αντικειμενα βλεπω θολούρα(οχι πολυ εντονη και οχι στις τεσσερεις γωνιες, μονο γυρω απο το αντικειμενο).
Αυτο εβλεπες και εσυ?

Το clouding δεν μου το εμφανιζε σε μαυρο φοντο αλλα σε πιο γκρι αποχρωση και στην πρωτη ηταν σχεδον ολη η δεξια πλευρα , στην καινουργια εχει ενα ελαφρυ spotlight στις γωνιες αλλα με ρυθμισεις διορθωνεται και δεν ειναι καθολου ενοχλητικο,

Και κατι αλλο ελληνικους υποτιτλους πως βγαζει γιατι μου τους διαβαζει αλαμπουρνεζικα

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1) Κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα είναι αυτές:

2) Πώς σου φαίνεται η Tv μου από clouding/flashlight από τις εικόνες που ανέβασα;

3) Ntg, μπορείς να δοκιμάσεις τις παραπάνω τιμές. Εγώ τις βρίσκω λίγο αυστηρές (ή η Tv μου δεν έχει τόσο έντονο Clouding) και βάζω Backlight=10 (αντί για 8), Brightness=40 και Shadow Detail=0. Τα υπόλοιπα όπως είναι στις παραπάνω τιμές (To Sharpness δε θεωρώ ότι επηρεάζει το Clouding και έτσι αν και προτείνουν 10 εγώ το βάζω γύρω στο 30-40, γιατί μου αρέσει καλύτερα η εικόνα έτσι).

1) , 3) Και που αντέγραψες ρυθμίσεις δεν έγινε τίποτα, όποιες κι αν αντέγραψες αφορούν εκείνη την D8000 και εκείνο το player που 'έπαιζε' το calibration disk που έγινε η ρύθμιση...καμία σχέση με τη δική σου D8000 και το δικό σου player.

Περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης...

2) Έχω δει και χειρότερα, το θέμα είναι κατά πόσο είναι ενοχλητικό σε αυτόν που την έχει ;) ...(ειδικά όταν βλέπει ταινίες 16:9 με μαύρες μπάρες).

Last edited:
Εγώ νομίζω πως κάποια εταιρεία κάνει δικές της εισαγωγές.

Είτε αυτή είναι το ΠΛΑΙΣΙΟ, είτε οι άλλες που έχουν το μαύρο τηλεκοντρόλ.

Υ.Γ. Ούτε για την 40άρα μου γράφει το site, αλλά ασημί τηλεκοντρόλ είχε μέσα η δικιά μου.

Εγώ νομίζω πως κάποια εταιρεία κάνει δικές της εισαγωγές.

Είτε αυτή είναι το ΠΛΑΙΣΙΟ, είτε οι άλλες που έχουν το μαύρο τηλεκοντρόλ.

Υ.Γ. Ούτε για την 40άρα μου γράφει το site, αλλά ασημί τηλεκοντρόλ είχε μέσα η δικιά μου.

ποιο τηλεκοντρολ εννοεις αυτο που ειχαν οι περσινες C?στις περσινες εγραφε το κουμπακι internet τv αντι για smart hub!μπορεις να ανεβασεις μια φοτο?