Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα σας παρακαλώ, να κάνω μία ερώτηση, ως περισσότερο ειδικοί που είστε.
Είμαι ανάμεσα από την Sony HX920 3D LED και την Samsung UE D8000.
Αξίζει να πάρω την Samsung UE D8000?
Ποιά γυαλιά χρησιμοποιείτε, τα επαναφορτιζόμενα ή αυτά με την μπαταρία?

inspigr, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 55D8000. Την SONY δεν την έχω δει για να σου πω. Από τα γυαλιά, έχω πάρει για τους άλλους τα 3100 και για μένα τα 3700 :P. Τα 3700 έχουν μικρότερο μέγεθος γυαλιού από τα 3100/3300 και ειναι πιο ελαφριά οπότε ξεχνάς ότι τα φοράς. Αυτή είναι η κύρια διαφορά τους με τα 3100 και τα 3300. Αν δε σε ενδιαφέρει αυτό, προτείνω να πάρεις 3700 ή 3300 όχι τόσο για το ότι είναι επαναφορτιζόμενα μέσω θύρας Usb της τηλεόρασης (εξάλλου η μπαταρία στα 3100 διαρκεί 70 ώρες) αλλά κυρίως για το ότι είναι auto on/off και έτσι δε χρειάζεται να πατάς το κουμπάκι που έχουν τα 3100 κάθε φορά που βλέπεις ένα 3D κλιπάκι ή ταινία. Αν παρακολουθείς πολύ 3D, καταντά ψιλο-πρόβλημα. Αν δεν παρακολουθείς πολύ 3D, θα είναι μια χαρά και τα 3100. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην ποιότητα του 3D που βλέπεις.

Ειλικρινά sakis2011, σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Η διαφορά στο κόστος των δύο τηλεοράσεων είναι μεγάλη, όπως επίσης είναι μεγάλη η διαφορά 3100 και 3300 (πάνω από διπλάσια). Η παρατήρησή σου "Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην ποιότητα του 3D που βλέπεις" με βοήθησε πάρα πολύ.
Στις γρήγορες 3D σκηνές, η Samsung UE D8000 ανταποκρίνεται καλά ή φαίνεται κάποια "θολούρα"?
Το ρωτώ διότι η Sony HX920 3D LED που είδα σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών, είχε κάποιο θέμα με κάποιες γρήγορες σκηνές του OPEN SEASON που είχε ως demo!

Έχω δει το Resident Evil 3D που έχει κάποιες γρήγορες σκηνές. Δεν υπάρχει καμία θολούρα και γενικά η ποιότητα εικόνας είναι εξαιρετική τόσο για 3D όσο για 2D (για 3D ειδικά, θεωρείται και η καλύτερη τηλεόραση που υπάρχει, νομίζω). Το μόνο θέμα της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι θα έλεγα το clouding που το παρατηρείς αν μια ταινία έχει μαύρες λωρίδες πάνω-κάτω και αν τη βλέπεις σε σκοτεινό δωμάτιο. Αλλά και αυτό σε μεγάλο βαθμό διορθώνεται με ρυθμίσεις. Διάβασε και λίγες σελίδες πιο πριν τι έχω γράψει για την εμπειρία μου στην τηλεόραση όσον αφορά στο clouding.

Παιδια παρακολουθησα χτες ενα αγωνα ποδοσφαιρου σε HD αλλα η κινηση της μπάλας χαλούσε ( οταν γινοταν καποια σεντρα , η σουτ , δηλαδή οταν αυξανόταν η ταχύτητα της) φτιαχνεται αυτό με κάποια ρυθμιση ?

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα σας παρακαλώ, να κάνω μία ερώτηση, ως περισσότερο ειδικοί που είστε.
Είμαι ανάμεσα από την Sony HX920 3D LED και την Samsung UE D8000.
Αξίζει να πάρω την Samsung UE D8000?
Ποιά γυαλιά χρησιμοποιείτε, τα επαναφορτιζόμενα ή αυτά με την μπαταρία?

Προσωπική μου άποψη είναι ότι η ΗΧ920 είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την D8000. Πιθανόν να είναι και η καλύτερη led LCD αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το θέμα είναι αν θες να διαθέσεις τα χρήματα που ζητάει.

Εγω θα ελεγα δυο σκαλια πανω για την HX920 η οποια δεν ειναι EDGE LED αλλα εχει κανονικο local dimming και μαλιστα που λειτουργει πολυ καλα (γιατι υπαρχουν και τηλεορασεις με dimming που εχουν προβληματα).

Βεβαια υπαρχει και η Toshiba 55ZL1 που ειναι πιθανοτατα καλυτερη και απο την Sony αλλα εχει 5000 ευρω.

Παιδια παρακολουθησα χτες ενα αγωνα ποδοσφαιρου σε HD αλλα η κινηση της μπάλας χαλούσε ( οταν γινοταν καποια σεντρα , η σουτ , δηλαδή οταν αυξανόταν η ταχύτητα της) φτιαχνεται αυτό με κάποια ρυθμιση ?

Καμια βοηθεια παιδιά ;

Κοιταξε τις ρυθμισεις του motion plus (200 Hz).

Στα περυσινα μοντελα (C8000) εβαζες blur reduction 10 , judder reduction 0.

Δεν ξερω πως ακριβως ειναι στην D8000.

Προσπαθώ εδώ και μία εβδομάδα να αγοράσω την UE55D8000 στην Αθήνα αλλά ολοι μου λένε ότι περιμένουν από Samsung να τους δωσει ενημέρωση. Τι γίνεται ρε παιδιά? έχει κάποιος νέα για το θέμα?

ποιο τηλεκοντρολ εννοεις αυτο που ειχαν οι περσινες C?στις περσινες εγραφε το κουμπακι internet τv αντι για smart hub!μπορεις να ανεβασεις μια φοτο?

Το έγραψα πιο κάτω :)

Δες εδώ το αριστερό που αναφέρεται ως "Original".

Άλλοι κάτοχοι που έχουν την D8000 λένε πως το έχουν και οι περισσότεροι όχι.
Πάντως σήμερα στην Media Markt στο Περιστέρι η 55" D8000 στην έκθεση και αυτή το μαύρο έχει !
Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει η Samsung.

Προσπαθώ εδώ και μία εβδομάδα να αγοράσω την UE55D8000 στην Αθήνα αλλά ολοι μου λένε ότι περιμένουν από Samsung να τους δωσει ενημέρωση. Τι γίνεται ρε παιδιά? έχει κάποιος νέα για το θέμα?

Πάντως η Samsung UE46D8000 LED TV 3D 46'' είναι άμεσα διαθέσιμη, διότι τελικά αυτή παρήγγειλα σήμερα (ας ελπίσουμε να μην το μετανοιώσω που δεν επέλεηα την SONY:)!

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κοιταξε τις ρυθμισεις του motion plus (200 Hz).

Στα περυσινα μοντελα (C8000) εβαζες blur reduction 10 , judder reduction 0.

Δεν ξερω πως ακριβως ειναι στην D8000.

Και στην D8000 έτσι είναι. Μπορεί ο φίλος μας να βάλει Motion Plus "Καθαρή Εικόνα" ή "Τυπικό" ή να βάλει "Προσαρμοσμένο" και να αυξήσει τη Μείωση Θολότητας (Blur reduction) με μια τιμή από 5 μέχρι 10 και να μειώσει τη "Μείωση Τρεμοπαίγματος" (Judder Reduction) με μια τιμή από 0 μέχρι 5. Μπορεί να μη χρειάζεται 10 και 0 αντίστοιχα αλλά πχ 8 και 2.

Εγώ πήρα την UE55D8000 από το Πλαίσιο και είχε μέσα το καινούριο τηλεκοντρόλ με το ασημί περίβλημα και τα μαύρα πλήκτρα. Ευτυχώς πρόλαβα και το δώρο που έκαναν, δίνοντας το Touch remote το οποίο είναι εντυπωσιακό. Όσοι έχετε iphone, υπάρχει μια εφαρμογή τηλεχειριστηρίου. Αυτό που έχει παραπάνω το Touch Remote από την εφαρμογή αυτή είναι ότι έχει το Dual View και έτσι μπορείς να παρακολουθείς τηλεόραση από το Touch Remote όταν πχ ετοιμάζεις το φραπέ σου.

Εγώ που θέλω να παίξω και λίγο με τις δυνατότητες του Smart Hub, όπως είναι ο Browser, παρήγγειλα από το εξωτερικό το τηλεκοντρόλ με το qwerty πληκτρολόγιο που δεν μπόρεσα να βρω στην Ελλάδα.

Υποθέτω ότι η Sony, αφού δεν είναι Edge Led δε θα παρουσιάζει clouding. Βέβαια, για τον ίδιο λόγο, δεν είναι τόσο λεπτή και όμορφη όσο η Samsung. Κατά τη δική μου γνώμη είναι πολύ ακριβή για αυτά που υπόσχεται.

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και στην D8000 έτσι είναι. Μπορεί ο φίλος μας να βάλει Motion Plus "Καθαρή Εικόνα" ή "Τυπικό" ή να βάλει "Προσαρμοσμένο" και να αυξήσει τη Μείωση Θολότητας (Blur reduction) με μια τιμή από 5 μέχρι 10 και να μειώσει τη "Μείωση Τρεμοπαίγματος" (Judder Reduction) με μια τιμή από 0 μέχρι 5. Μπορεί να μη χρειάζεται 10 και 0 αντίστοιχα αλλά πχ 8 και 2.

σας ευχαριστω και τους δυο παρα πολυ:a0210:

Sakis2011,
Ποιο είναι το τηλεκοντρόλ που παρήγγειλες από το εξωτερικό?
Έχεις κάποιο link?
Είναι καλύτερο από το Samsung RMC30D1P2 Touch Remote Control?

Πήρα αυτό.
Μπορείς να το βρεις γύρω στα 40-50 ευρώ. Στην μια πλευρά είναι πληκτρολόγιο, στην άλλη πλευρά είναι κανονικό τηλεχειριστήριο. Είναι για άλλη δουλειά σε σχέση με το touch. Συγκεκριμένα, είναι για να πληκτρολογείς εύκολα τις διευθύνσεις URL στον browser της τηλεόρασης. Αν δεν θες να μπαίνεις στο Διαδίκτυο από την τηλεόραση, δεν το χρειάζεσαι.

Πολύ εντυπωσιακό, αλλά μάλλον δεν το χρειάζομαι, αφού δεν θα χρησιμοποιώ τον browser. Παρήγγειλα μαζί με την TV και το Samsung RMC30D1P2 Touch Remote Control. Το μόνο μου άγχος για αύριο (τότε θα τα παραλάβω) είναι, εάν η Samsung UE46D8000, θα μου έρθει με το ασημένιο τηλεχειριστήριο (TM1180 το αναγράφει το ελληνικό site της Samsung) ή με το "παλιάς κοπής"...