Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για πεστε κανα κολπο ρε παληκαρια, για να δωσω ηχο απο την τηλεοραση στον αναλογικο μου ενισχυτη, που εχει εισοδους μονο rca.
Μια λυση που μου βρηκε ο Κωστης ,ειναι ενας μετατροπεας οπτικο σε αναλογικο (αντε και αλλα κουτακια στο επιπλο) ή απο τα ακουστικα (που δεν το πολυθελω).
Κατι αλλο ,εχετε κατα νου???

Για πεστε κανα κολπο ρε παληκαρια, για να δωσω ηχο απο την τηλεοραση στον αναλογικο μου ενισχυτη, που εχει εισοδους μονο rca.
Μια λυση που μου βρηκε ο Κωστης ,ειναι ενας μετατροπεας οπτικο σε αναλογικο (αντε και αλλα κουτακια στο επιπλο) ή απο τα ακουστικα (που δεν το πολυθελω).
Κατι αλλο ,εχετε κατα νου???

Φίλε απο τη στιγμή που είναι Rca δλδ αναλογικό, φτιάξε ένα καλώδιο που να βγάζει από αρσενικό jack σε δύο αρσενικά Rca και θα είσαι κομπλέ! μη μπλέκεις με αντάπτορες τις οπτικής ίνας! δεν αξίζει τον κόπο!

Φίλε απο τη στιγμή που είναι Rca δλδ αναλογικό, φτιάξε ένα καλώδιο που να βγάζει από αρσενικό jack σε δύο αρσενικά Rca και θα είσαι κομπλέ! μη μπλέκεις με αντάπτορες τις οπτικής ίνας! δεν αξίζει τον κόπο!
Και να παιρνω σημα απο ακουστικα????
Ειπα να το αποφύγω αυτο, αλλα μαλλον εκει θα καταληξω!!

Βρηκα βεβαια μετατροπεα οπτικη σε rca (20 ευρω) αλλα θα εχω ενα κουτακι ακομα στο επιπλο συν τροφοδοσια στο πολυμπριζο το οποιο ειναι ηδη γεματο, οποτε και ενα πολυμπριζο ακομα......θα με εκτελεσει η στεφανοσον:flipout:

Last edited:
Και να παιρνω σημα απο ακουστικα????
Ειπα να το αποφύγω αυτο, αλλα μαλλον εκει θα καταληξω!!

Βρηκα βεβαια μετατροπεα οπτικη σε rca (20 ευρω) αλλα θα εχω ενα κουτακι ακομα στο επιπλο συν τροφοδοσια στο πολυμπριζο το οποιο ειναι ηδη γεματο, οποτε και ενα πολυμπριζο ακομα......θα με εκτελεσει η στεφανοσον:flipout:

Όχι φίλε μου,η έξοδος ακουστικών θα γίνει έξοδος ήχου ;) έχει και επιλόγη κάπου στο μενού! και στέλνει "ΚΑΙ" εκεί τον ήχο της τηλεόρασης!...! δλδ δες το σαν έξοδο ήχου και όχι σαν έξοδο ακουστικών

Οταν εκανε ενημερωση η υπηρεσια σμαρτ,μου εσβησε την παλια εφαρμογη του γιουτουμπ,αλλα δεν μου περασε την καινουργια.Θα πρεπει να πας στις εφαρμογες και στην επιλογη βιντεο,θα την βρεις και θα την κατεβασεις.Εγω ειχα κατεβασει πριν την αναβαθμιση,την εφαρμογη του σκαι,με αποτελεσμα να μου περασει κατι αλλο.
Και εμένα μου την έσβησε την παλιά εφαρμογή, απλά ρώτησα για να συγουρευτώ! την πέρασα και την άλλη εφαρμογή εχθες απλά η βλακεία είναι πως πλέων δεν το έχει στα "συνιστώμενα" :( το Σκάι μπήκε στα συνιστώμενα! (ο μπαμπας μου βρήκε την χαρά του με το sport.gr και το skai.gr xixixi)

Μετα την αναβαθμιση του f/w γραφετε σωστα σε στικακι τηλεοπτικη εκπομπη γιατι σε εμενα δεν εχει συγχρονισμο στον ηχο

Μετα την αναβαθμιση του f/w γραφετε σωστα σε στικακι τηλεοπτικη εκπομπη γιατι σε εμενα δεν εχει συγχρονισμο στον ηχο

Το 1019.2 έχει πρακτικά χαλάσει τόσο το pvr οσο και το timeshift! Εαν σας ενδιαφέρουν αυτές οι λειτουργίες ΜΗΝ κάνετε update!!!

Αν περάσατε το 1019.2 τότε δεν μπορείτε να κάνετε κάτι μέχρι η Samsung να λύσει το θέμα με ΝΕΟ firmware...

Δεν μπορείς να βάλεις προηγούμενο λογισμικό στις σάμσουνγκ;

Οχι, δεν υπάρχει η δυνατότητα downgrade ουτε ΚΑΝ απο τεχνικό του service της ίδιας της Samsung!!! :stupid:

Έμαθα χτές απο κατάστημα ότι η Samsung έστειλε e-mail με το οποίο έλεγε ότι τα δώρα που δίνονταν μαζί με την τηλεόραση τελείωσαν.

Έχω την εξής ερώτηση: Μου είπε κάποιος ότι ανάλογα τα γυαλιά που θα φοράς όταν βλέπεις 3d είναι ανάλογο και το βάθος που θα έχει το 3d. Δηλαδή, με τα απλά γυαλιά της samsung θα βλέπεις κάτι Normal ενώ αν πάρεις γυαλιά καλύτερα (π.χ. αυτά με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες) θα βλέπεις πολύ καλύτερα.

Γνωρίζεται εσύ κάτι τέτοιο?

Και εγώ έχω την ιδία απορία γιατί με αυτά τα γυαλιά που δίνουν έχω απογοητευθεί με το 3D. Είναι τα SSG-3050GB. Δεν έχω καθόλου προοπτική. Επίσης δεν μου ενεργοποιεί σε κανένα mode οθόνης (Τυπικό, φυσικό κλπ.) το βάθος στο 3D. Επίσης στο Tach χειριστήριο πως ενεργοποιείται το πληκτρολόγιο Query για το σερφάρισα στο Ιντερνέτ.
Πάντως από τις 3 ημέρες μου εμπειρίας με την ΤV θα έλεγα σχεδόν με βεβαιότητα και μετά από αρκετές ώρες που έχω δει 3D και στις 2 TV ότι το παθητικό της LG παρότι έχει μικρότερη ανάλυση (ποιος θα το διακρίνει) είναι κατά πολύ καλλίτερο και πιο ξεκούραστο. Δεν έχει σχεδόν καθόλου Crostallk και καθόλου τρεμόπαιγμα. Επίσης δεν έχεις πρόβλημα με τα γυαλιά σβήσε άναψε μην τα ξεχάσεις ανάμενα γιατί πάει η μπαταρία κλπ.
Εκείνο όμως που με ενοχλεί ότι δεν έχει καθόλου προοπτική στη 3D. Α 46" και βλέπω από τα 2 μετρά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε κάτι τον ευχαριστώ εκ το προτέρων

Last edited:
H χρήση διαφορετικών γυαλιών, πιθανώς να αλλάξει το επίπεδο του crosstalk, όχι όμως το βάθος ή την προβολικότητα του 3D (εκτός και αν τα γυαλιά είναι χαλασμένα, οπότε δεν θα βλέπεις καθόλου 3D). To βάθος και η προβολικότητα, εξαρτώνται από το υλικό και τη ρύθμιση της παράλλαξης ("βάθος") στο μέσο προβολής ή το player (αν διατίθεται)...

Για την συγκεκριμένη τηλεόραση (UE46D8000) που θα μπορούσα να βρώ ρυθμίσεις για να κάνω όταν θα μου χρειαστούν???

Α!!!! Ξέχασα να σας πω! Εχτές την έκανα παραγγελία και μου είπαν ότι μάλλον μέχρι 7 Ιανουαρίου θα την έχω!!!!

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καλημέρα και χρόνια πολλα!!! Έχω την 55 d8000 πως μπορώ να γράψω απευθείας τηλεοπτικό προγραμμα στο φλασακι μου;

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αλλα να μας πεις αν ο ηχος συγχρονιζει με την εικονα

Μέσα στο All Share εχω τοποθετηση σε μορφη MKV ενα εργο και μαζυ και τους υποτιτλους σε μορφη SUB και το INDEX αρχειο ολα με ακριβως το ιδιο ονομα. Δυστυχως υποτιτλοι γιοκ...
Μηπως ξερει καποιος πως μπορουμε να τους δουμε γιατι υπαρχουν αρκετα εργα στο Internet

Γεια σας και από μένα, νέος κάτοχος 55άρας. Με άγχωσε στην αρχή το clouding στις γωνίες κάτω δεξιά που έβλεπα, αλλά είναι βασικά στα μενού ή σε σπάνιες πολύυυυυυ σκοτεινές σκηνές. Υποθέτω ότι πρέπει να έχει να κάνει και με το λογισμικό της γιατί δοκιμάζοντας μερικές μαύρες εικόνες δικιάς μου κατασκευής, το φαινόμενο δεν εμφανίζεται πάντα αλλά ανάλογα την θέση των φωτεινων σημείων. Βασικά αν δεν είχα διαβάσει τόσα φοβερά και τρομερά για τις τηλεοράσεις αυτές μπορεί να μην το πρόσεχα καν. Πάντως σαν τηλεόραση σε HD nova & ταινίες, ακόμη και σε τηλεοπτικο σήμα είναι άψογη (άντε στο 99,99% των περιπτώσεων). Τώρα μια απορία που πιθανώς να έχει αναφερθεί αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Αν η απάντηση υπάρχει παραπέμψτε με εκεί. Δεν μπορώ να βρω πως θα διαβάσει αρχεία από τον υπολογιστή μου με ασύρματη σύνδεση. Ενώ βλέπει ιντερνετ στο AllShare λέει δεν υπάρχει συσκευή. Έχω windowsXP και δοκίμασα να εγκαταστήσω το TVMOBILI μπας και θέλει DLNA Server. Δεν γίνεται να δει απευθείας τους κοινόχρηστους φακέλους μου; Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καλημέρα και χρόνια πολλα!!! Έχω την 55 d8000 πως μπορώ να γράψω απευθείας τηλεοπτικό προγραμμα στο φλασακι μου;

Πρέπει να κάνεις διαμόρφοση το φλασάκι μέσα από τις ρυθμίσεις τις τηλεόρασης!
Μέσα στο All Share εχω τοποθετηση σε μορφη MKV ενα εργο και μαζυ και τους υποτιτλους σε μορφη SUB και το INDEX αρχειο ολα με ακριβως το ιδιο ονομα. Δυστυχως υποτιτλοι γιοκ...
Μηπως ξερει καποιος πως μπορουμε να τους δουμε γιατι υπαρχουν αρκετα εργα στο Internet
Έχω κάνει πολλές δοκιμές και δεν κατάφερα να τρέξω υπότιτλους μέσω DLNA! Μόνο με φλασάκι ή εξωτερική σύνδεση! επήσεις το DLNA μερικές φορές μου εξαφάνιζε και τουσ ενσωματομένους υπότιτλους σε αρχεία που έχουν δυνατότητα επιλογής xvid.

Δεν μπορώ να βρω πως θα διαβάσει αρχεία από τον υπολογιστή μου με ασύρματη σύνδεση. Ενώ βλέπει ιντερνετ στο AllShare λέει δεν υπάρχει συσκευή. Έχω windowsXP και δοκίμασα να εγκαταστήσω το TVMOBILI μπας και θέλει DLNA Server. Δεν γίνεται να δει απευθείας τους κοινόχρηστους φακέλους μου; Ευχαριστώ.
Εγώ έχω περάσει το Vuze και από εκεί βλέπει την τηλεόραση μου και ότι θέλω να δω, απλά το πετάω μέσα με drag and drop και το εμφανίζει στην τηλεόραση στο "Vuze PC" :) τσάκ μπάμ!
Διαφορετικά αν θές κάτι σαν "κοινόχρηστο" βάλε το πρόγραμμα που δίνει η samsung στο site τις και από εκεί έχει να κάνεις "add" κάποιον φάκελο! αλλά να ξες πως δεν είναι τόσο εύχρηστω :/ για διάφορους λόγους που θα τους ανακαλύψεις μόλις το δουλέψεις! αλλά φυσικά έχει καλύτερη διαχείρησει από το vuze!