Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ pontios για την απάντηση αλλά δεν μπορώ να βρω που έχει η σαμσουνγκ το πρόγραμμα αυτό. To άλλο που λες είναι αυτό; http://www.vuze.com/
Ναι αυτό είναι!Το Azureus Λέω! αυτό που είναι για torrent! και βλέπει κανονικά την τηλεόραση!
Tις σάμσουνγκ είναι αυτό http://www.samsung.com/gr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SIA00201&prd_ia_cd=105&prd_mdl_cd=UE46D8000YSXXH&prd_mdl_name=UE46D8000YS&srchword=UE46D8000YSXXH
(
Πάτα εκεί που λέει "Λογισμικό" και κατέβασε το allshare)

Σε εμένα όλα μου παίζουν αρκεί να έχουν το ίδιο όνομα! επίσης αντί να ρωτάς θα μπορούσες να το δοκιμάσεις κι όλας! :p Είναι καλό πράγμα οι δοκιμές στα εύκολα πράγματα!

Εχω ξεσκισει τις δοκιμες. Για 3D εννοω αρχεια MKV π.χ AVATAR με SUB και idx υποτιτλους μεσα απο το all share και μεσα απο φλασακι με συνδεση USB και φυσικα εχουν το ιδιο ονομα. Ευτυχως δεν ειμαι ασχετος και στο κομπιουτερ τα βλεπει κανονικα και μεσα απο VLC, KMP, TOTAL THEATER
Σε ευχαριστω παντος για την βοηθεια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Για την συγκεκριμένη τηλεόραση (UE46D8000) που θα μπορούσα να βρώ ρυθμίσεις για να κάνω όταν θα μου χρειαστούν???

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειές σας!

Για την συγκεκριμένη τηλεόραση (UE46D8000) που θα μπορούσα να βρώ ρυθμίσεις για να κάνω όταν θα μου χρειαστούν???

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειές σας!

http://www.purpletoad.com/samsung-ue55d8000-elite-reference-settings

http://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&theater&pid=529798&id=110909255620125

Χρόνια Πολλά με Υγεία.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια χρόνια πολλα και καλα Χριστούγεννα!!! Έχω κάποιο πρόβλημα σε ότι αφορα το κανάλι Vimeo στο smart tv ενώ απο την τηλεόραση έχω κανονικα ήχο όταν ανοίξω το home cinema Samsung 5100 δεν έχω ήχο και αναβοσβηνει το mute σε Όλα τα αλλα καναλια στο smart tv δεν έχω κανένα πρόβλημα κάποια βοήθεια; Και πάλι χρόνια πολλα!!!!

Καλα Χριστουγεννα παιδια...τα οποια με βρηκαν με προβλημα. εχω την 46αρα D8000. πανω της ειναι συνδεδεμενος ενας εξωτερικος σκληρος και ο υπολογιστης. την ωρα που εβλεπα 3D ταινια απο τον εξωτερικο δισκο, ξαφνικα εκλεισε μονη της και αμεσως ξανανοιξε, φτανοντας ομως μεχρι εκει που λεει "smart tv". πλεον, οποτε την ανοιγω κανει συνεχως επανεκκινησεις. εχω αποσυνδεσει τα παντα απο πανω της, αλλα τιποτα. στιγμιαια διακοπη ρευματος δεν ηταν, καθως ηταν κι αλλες συσκευες αναμμενες εκεινη την ωρα, χωρις να παρατηρησω κατι. τι κανουμε τωρα;

Καλα Χριστουγεννα παιδια...τα οποια με βρηκαν με προβλημα. εχω την 46αρα D8000. πανω της ειναι συνδεδεμενος ενας εξωτερικος σκληρος και ο υπολογιστης. την ωρα που εβλεπα 3D ταινια απο τον εξωτερικο δισκο, ξαφνικα εκλεισε μονη της και αμεσως ξανανοιξε, φτανοντας ομως μεχρι εκει που λεει "smart tv". πλεον, οποτε την ανοιγω κανει συνεχως επανεκκινησεις. εχω αποσυνδεσει τα παντα απο πανω της, αλλα τιποτα. στιγμιαια διακοπη ρευματος δεν ηταν, καθως ηταν κι αλλες συσκευες αναμμενες εκεινη την ωρα, χωρις να παρατηρησω κατι. τι κανουμε τωρα;

Μήπως να την βγάλεις τελείως απο την μπρίζα και να την αφήσεις εκτός λειτουργίας για κάμποση ώρα?Μήπως είχε καμιά υπερφόρτωση το δίκτυο της ΔΕΗ (που θέλουν και αύξηση τρομάρα τους) και στην βραχυκύκλωσε?

Μήπως να την βγάλεις τελείως απο την μπρίζα και να την αφήσεις εκτός λειτουργίας για κάμποση ώρα?Μήπως είχε καμιά υπερφόρτωση το δίκτυο της ΔΕΗ (που θέλουν και αύξηση τρομάρα τους) και στην βραχυκύκλωσε?

την αφησα για καμια ωρα εκτος εντελως, παλι τα ιδια, και τωρα τη συσκευασα για να τη στειλω. για τη ΔΕΗ δεν ξερω, αλλα οποια αλλη συσκευη ηταν ανοιχτη τη συγκεκριμενη στιγμη, δεν παρουσιασε κατι. υπαρχει περιπτωση αλλαγης; δε θελω με τιποτα να βαζουν χερι σε τετοιου ειδους συσκευες.

xronia pola se olous.
edo kai 4 meres exo tin ue55d8000.
exo mia eortisi ota bgalate tin dikiasas apo to kouti ixe kolimeno to aftokolito (smart tv) stin deksia gonia nai i oxi.
i tv ine telia
to mono problima ine oti deksia katheta exi mia fotini grami otan kitao tin tv apo aristera ti ine afto to legomeno banding

xronia pola se olous.
edo kai 4 meres exo tin ue55d8000.
exo mia eortisi ota bgalate tin dikiasas apo to kouti ixe kolimeno to aftokolito (smart tv) stin deksia gonia nai i oxi.
i tv ine telia
to mono problima ine oti deksia katheta exi mia fotini grami otan kitao tin tv apo aristera ti ine afto to legomeno banding
Καλησπερα και χρονια πολλα,προπαντως γραφε με ελληνικα διοτι απαγορευονται τα γκρικλισς στο φορουμ.
Οταν την πηρα εγω την δικια μου ειχε αυτοκολητο οντως στην δεξια της γωνια,οσο για την φωτεινη γραμμη που λες,δεν μπορουμε να σου πουμε τη ειναι αν δεν ανεβασεις μια φωτο στο φορου.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά χρόνια πολλα μια ερώτηση ποσα gbite πρέπει να είναι το φλασακι για να γράψω απευθείας τηλεοπτικό προγραμμα στο φλασακι; Γιατί 2 φορές που δοκίμασα να γράψω με 4 και 8 gb δεν το δέχονταν και ας το είχα κάνει πρώτα format όπως μου είχε ζητηθεί απο την τηλεόραση περιμένω την βοήθεια σας και πάλι χρόνια πολλα!!!!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετα που κανει φορματ στο φλασακι του κανει δοκιμη εγγραφης και εαν δει οτι ειναι μικροτερο απο 5 MB/Sec χρονο εγγραφης το αποριπτει. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 10ΜΒ/sec. Επισης προβλημα εχει συγχρονισμου ηχου και εικονας. Πρωτα ο ηχος και πολυ αργοτερα η εικονα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άρα φίλε μου τι φλασακι να πάρω; Γιατί αύριο θα πάω στο πλαίσιο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άρα φίλε μου τι φλασακι να πάρω; Γιατί αύριο θα πάω στο πλαίσιο.

Όπως θα δεις και εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Flash-USB.htm
δεν υπάρχη πλέον φλασάκι κάτω από 10MB/s άρα πέρνεις ότι θέλεις ανάλογα με τα λεφτά και τα GB που θέλεις!
Μη πάρεις Turbo-x και αν δεις στην τηλεόραση από πίσο,έχει θύρα για Usb 3 ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Άρα θα ήταν καλύτερα να πάρω το Transcend JetFlash 700 16GB USB 3.0 η το Transcend JetFlash 560 USB Flash 16GB τι γνώμη έχετε θα κάνει δουλειά; Περιμένω νέα σας!!!! Και πάλι ευχαριστω για την ενημέρωση.

Δεν ειναι θυρα για USB 3.0
Aπλως ειναι η 3 θυρα USB
To προβλημα ειναι οταν γραψεις τηλεοπτικο προγραμμα (PVR) στην αναπαραγωγη ο συγχρονισμος ηχου εικονας ειναι....:AFADF0::AFADF0:

Last edited:
Νεο update 1020!! Το εκανα μεσω διαδικτιου απο την TV. Στο ελληνικο site εχει ακομα την 1019 παρολο που λεει απο επανω νεα αναβαθμιση 27/12!! Στο αγγλικο site εχει την καινούργια για οσους θελουν μεσω usb, και αναφερει κατι για PVR recording improve. Ισως να διορθωθηκε για οσους ανεφεραν προβλημα με την εγγραφη.