Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλα Χριστουγεννα παιδια...τα οποια με βρηκαν με προβλημα. εχω την 46αρα D8000. πανω της ειναι συνδεδεμενος ενας εξωτερικος σκληρος και ο υπολογιστης. την ωρα που εβλεπα 3D ταινια απο τον εξωτερικο δισκο, ξαφνικα εκλεισε μονη της και αμεσως ξανανοιξε, φτανοντας ομως μεχρι εκει που λεει "smart tv". πλεον, οποτε την ανοιγω κανει συνεχως επανεκκινησεις. εχω αποσυνδεσει τα παντα απο πανω της, αλλα τιποτα. στιγμιαια διακοπη ρευματος δεν ηταν, καθως ηταν κι αλλες συσκευες αναμμενες εκεινη την ωρα, χωρις να παρατηρησω κατι. τι κανουμε τωρα;

επικοινωνησα με το καταστημα που την ειχα αγορασει, και μου ειπαν πως λογω ιντσων, επειδη ειναι πανω απο 32", τις αναλαμβανει απ' ευθειας η samsung με δικη της ευθυνη. πηρα στη συνεχεια στη samsung, και περιμενω μεσα στις επομενες μερες να ερθουν να την παρουν.:bigcry:

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για Game mode? Ή για προβολή HD και 3D?
Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρουν ρυθμίσεις για κανονική προβολή (από τα κανάλια μέσω κεραίας) και για προβολή Blu-ray δίσκων και 3D.

Ευχαριστώ!!

Γεια σας και από μένα, νέος κάτοχος 55άρας. Με άγχωσε στην αρχή το clouding στις γωνίες κάτω δεξιά που έβλεπα, αλλά είναι βασικά στα μενού ή σε σπάνιες πολύυυυυυ σκοτεινές σκηνές. Υποθέτω ότι πρέπει να έχει να κάνει και με το λογισμικό της γιατί δοκιμάζοντας μερικές μαύρες εικόνες δικιάς μου κατασκευής, το φαινόμενο δεν εμφανίζεται πάντα αλλά ανάλογα την θέση των φωτεινων σημείων. Βασικά αν δεν είχα διαβάσει τόσα φοβερά και τρομερά για τις τηλεοράσεις αυτές μπορεί να μην το πρόσεχα καν. Πάντως σαν τηλεόραση σε HD nova & ταινίες, ακόμη και σε τηλεοπτικο σήμα είναι άψογη (άντε στο 99,99% των περιπτώσεων). Τώρα μια απορία που πιθανώς να έχει αναφερθεί αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Αν η απάντηση υπάρχει παραπέμψτε με εκεί. Δεν μπορώ να βρω πως θα διαβάσει αρχεία από τον υπολογιστή μου με ασύρματη σύνδεση. Ενώ βλέπει ιντερνετ στο AllShare λέει δεν υπάρχει συσκευή. Έχω windowsXP και δοκίμασα να εγκαταστήσω το TVMOBILI μπας και θέλει DLNA Server. Δεν γίνεται να δει απευθείας τους κοινόχρηστους φακέλους μου; Ευχαριστώ.

Χρονια πολλα φιλε μια ερωτηση οταν την εβγαλες απο το κουτι ειχε το αυτοκολητο στην δεξια γωνια που γραφη (smart tv).
ηπαρχη κανεισ που δεν εχει καθολου clouding
εγω εχω και στης 4 γωνιες ελαφρος και απο χτες βρηκα και ενα καμενο πικσελ.την εχω 6 ημερες τη λετε να την αλαξω.
φοβαμε μην μου πεση στα χερια καμια με πιο πολλη clouding....................

Ευχαριστώ!!

ΜΠΡΑΒΟ SAMSUNG

Mε την νεα αναβαθμιση δουλευει τελεια το PVR. Ελπιζω να μην εχουν χαλάσει τιποτα αλλο

Προσπαθώ όλη την ημέρα να βρω την τηλεόραση με την προσφορά και δεν υπάρχει πουθενά, πλην Media Markt, πoυ την έχει 1596 ευρώ (!) και παράδοση από 15 Ιανουαρίου. Ολοι οι υπόλοιποι, Κωτσόβολος, Ηλεκτρονική δεν δίνουν την προσφορά αν και από τη Samsung μου είπαν πως ισχύει κανονικά μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Ο Κωτσόβολος εξακολουθεί να έχει την καλύτερη τιμή, 1469 ευρώ, αλλά δεν παίζει πλέον η προσφορά με το touch control και τα επιπλέον δύο ζευγάρια 3D γυαλιά...

Νεο update 1020!! Το εκανα μεσω διαδικτιου απο την TV. Στο ελληνικο site εχει ακομα την 1019 παρολο που λεει απο επανω νεα αναβαθμιση 27/12!! Στο αγγλικο site εχει την καινούργια για οσους θελουν μεσω usb, και αναφερει κατι για PVR recording improve. Ισως να διορθωθηκε για οσους ανεφεραν προβλημα με την εγγραφη.

Έβαλαν το Firmware 1020.0 και στο Ελληνικό site.

Προσπαθώ όλη την ημέρα να βρω την τηλεόραση με την προσφορά και δεν υπάρχει πουθενά, πλην Media Markt, πoυ την έχει 1596 ευρώ (!) και παράδοση από 15 Ιανουαρίου. Ολοι οι υπόλοιποι, Κωτσόβολος, Ηλεκτρονική δεν δίνουν την προσφορά αν και από τη Samsung μου είπαν πως ισχύει κανονικά μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Ο Κωτσόβολος εξακολουθεί να έχει την καλύτερη τιμή, 1469 ευρώ, αλλά δεν παίζει πλέον η προσφορά με το touch control και τα επιπλέον δύο ζευγάρια 3D γυαλιά...

Στην τιμή που λες την είχε ο Κωτσόβολος στο Mall. Σε οποιοδήποτε αλλο κατάστημα κι αν ρωτησα ήταν ακατέβατα 1.600 .Ο Κωτσόβολος είπε οτι παράδοση έχει σε 10 με 15 εργάσιμες ημέρες. Στον Κωτσόβολο επίσης μου είπαν οτι η Samsung την προηγούμενη εβδομάδα έστειλε e-mail και πήρε πίσω την προσφορά. Μας δουλεύουν μου φαίνεται?

Ετσι μου είπαν κι εμένα το πρωι για την προσφορά αν και την Πέμπτη μου είχαν πει οτι δεν την είχαν ετοιμοπαράδοτη, αλλά μπορούσα να την παραγγείλω με την προσφορά και να την παραλάβω γύρω στις 10 Ιανουαρίου. Σήμερα, δεν υπήρχε πουθενά προσφορά αν και από τη Samsung επιμένουν οτι ισχύει ακόμα...
Είναι προφανές οτι μας δουλεύουν και θέλουν να τα πουλήσουν ξεχωριστά....

ue55d8000

Χρονια πολλα παιδια

οταν βγαλατε απο το κουτι ειχε το αυτοκολητο στην δεξια γωνια που γραφη (smart tv) ναι η οχι.
ηπαρχη κανεισ που δεν εχει καθολου clouding
εγω εχω και στης 4 γωνιες ελαφρος και απο χτες βρηκα και ενα καμενο πικσελ.την εχω 6 ημερες τη λετε να την αλαξω.
φοβαμε μην μου πεση στα χερια καμια με πιο πολλη clouding....................

Ευχαριστώ!!

Ολοι εχουμε λιγο πολυ μην ανησυχεις. Οταν κατεβασεις τον οπισθιο φωτισμο 10-12 ειναι ελαχιστο και μη αντιληπτο.

Ολοι εχουμε λιγο πολυ μην ανησυχεις. Οταν κατεβασεις τον οπισθιο φωτισμο 10-12 ειναι ελαχιστο και μη αντιληπτο.
Ευχαριστώ!!

ειχε το αυτοκολητο στην δεξια γωνια που γραφη (smart tv) ναι η οχι.
εχεις καπου της ρηθμησης που θελη η tv

Ευχαριστώ!!

ειχε το αυτοκολητο στην δεξια γωνια που γραφη (smart tv) ναι η οχι.

Ευχαριστώ!!

Ναι, φίλε μου όλες έχουν το αυτοκόλλητο (Smart TV) στην επάνω δεξιά γωνία από όσο ξέρω.

Να σας αναφερω 2 πραγματακια που εχω παρατηρησει.
1)Το Youtube το απεγκαθιστα μονη της οποτε γουσταρει....μαλιστα αυτην την στιγμη δεν υπαρχει ουτε στα apps της Samsung.
2)Κανει κατι κολπα η εικονα μερικες φορες που μου ειναι δυσκολα να το περιγραψω αλλα θα το παλεψω!!!
Σε εικονα που εχει δυο προσωπα και απο πισω ενα τοιχο, ενω τα προσωπα ειναι κανονικα, ο τοιχος κανει σαν να κουνιετε απο σεισμο!!!!!
Σαν να κυματιζει εναι πραγμα.
Και δεν μιλαμε για δικη μου παραξενια ή ιδεα,αλλα για διαπιστωση της γυναικας μου η οποια δυσκολα χαμπαριαζει απο τετοια.

Εχετε καμμια ιδεα ????

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να σας αναφερω 2 πραγματακια που εχω παρατηρησει.
1)Το Youtube το απεγκαθιστα μονη της οποτε γουσταρει....μαλιστα αυτην την στιγμη δεν υπαρχει ουτε στα apps της Samsung.
2)Κανει κατι κολπα η εικονα μερικες φορες που μου ειναι δυσκολα να το περιγραψω αλλα θα το παλεψω!!!
Σε εικονα που εχει δυο προσωπα και απο πισω ενα τοιχο, ενω τα προσωπα ειναι κανονικα, ο τοιχος κανει σαν να κουνιετε απο σεισμο!!!!!
Και δεν μιλαμε για δικη μου παραξενια ή ιδεα,αλλα για διαπιστωση της γυναικας μου η οποια δυσκολα χαμπαριαζει απο τετοια.

Εχετε καμμια ιδεα ????

Για τι σήμα μιλάς Μιχάλη;

Γεωργιε,
Τηλεοπτικο ,και αν δεν κανω λαθος, και τις δυο φορες που το παρατηρησα (κατοπιν υποδειξης της γυναικας μου ,τοσο φανερο ηταν) στον Alpha.

Αααα...και για τον φιλο που ρωταγε πως γυρναει το touch control σε πληκτρολογιο qwerty.
Mονο του!!!!
Αν το εχεις ανοιχτο, την στιγμη που μπαινεις στο πεδιο για πληκτρολογηση και σου βγαζει το μυστήριο αυτο πληκτρολογιο με τους αριθμους στην οθονη της τηλεορασης,το touch γυρναει μονο του σε qwerty.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεωργιε,
Τηλεοπτικο ,και αν δεν κανω λαθος, και τις δυο φορες που το παρατηρησα (κατοπιν υποδειξης της γυναικας μου ,τοσο φανερο ηταν) στον Alpha.

Αααα...και για τον φιλο που ρωταγε πως γυρναει το touch control σε πληκτρολογιο qwerty.
Mονο του!!!!
Αν το εχεις ανοιχτο, την στιγμη που μπαινεις στο πεδιο για πληκτρολογηση και σου βγαζει το μυστήριο αυτο πληκτρολογιο με τους αριθμους στην οθονη της τηλεορασης,το touch γυρναει μονο του σε qwerty.

Τυχαίνει σε κάποια προγράμματα να είναι απαράδεκτα η μετάδοσή τους ,οπότε εκεί δεν σώνεται καμιά τηλεόραση και καμιά επεξεργασία δεν μπορεί να διορθώσει το φαινόμενο.

Τώρα θα μου πείς γιατί στην προηγούμενη δεν το έβλεπες.....

LCD VS PLASMA

Εγω ενα προβλημα εχω μονο,καθε φορα που την κλεινω χανονται τα settings για wireless connection και πρεπει να ξανακανω setup.Το εχει κανενας αλλος;

Το βαθος ενεργοποιειται μονο απο δορυφορικη πηγη, καναλια της DIGEA, PC και γενικα οταν μετατρεπης 2D σε 3D.

Εχετε καμμια ιδεα ????

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δοκίμασε να επιλέξεις κάποια άλλη ρύθμιση στο MotionPlus (π.χ. Clear) ή να το απενεργοποιήσεις και εντελώς...

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δοκίμασε να επιλέξεις κάποια άλλη ρύθμιση στο MotionPlus (π.χ. Clear) ή να το απενεργοποιήσεις και εντελώς...

Mmmm.....το σκεφτηκα αλλα δεν το εκανα!!!!
Εβαλα ομως αντ αυτου μια αλλη ρυθμιση,καπου εκει που λεει κατι για led σε γρηγορη κινηση.
Αυτο το motionplus που βοηθαει ωρε παληκαρια????