Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mmmm.....το σκεφτηκα αλλα δεν το εκανα!!!!
Εβαλα ομως αντ αυτου μια αλλη ρυθμιση,καπου εκει που λεει κατι για led σε γρηγορη κινηση.
Αυτο το motionplus που βοηθαει ωρε παληκαρια????

To MotionPlus είναι το σύστημα frame interpolation της τηλεόρασής σου...

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/35151-Frame-Interpolation-Βήμα-μπροστά

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/27385-100Hz-Motion-Blur-Response-Time

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/44629-LCD-TV-200-Hz

Προβληματικο θα ελεγα οτι ειναι οτι οταν βλεπεις μεσω του all Sharre ταινια δεν σε αφηνει να πας γρηγορα εμπρος πισω.
Στα συν οταν κανεις μετατροπη 2D σε 3D σε πηγη 1080p και με βαθος 9 ειναι αρκετα καλο πολυ καλλιτερο απο αλλες TV που εχω δει. Εφ´ αμιλο θα ελεγα της SONY KDL HX920
Οπωσδηποτε παντως ειναι πιο κουραστικο απο το παθητικο 3D
Εκεινο ομως που με εχει κανει και την εχω αγαπησει πιο πολυ ειναι ο Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ scaler ο player της. Εκτοξευει κυριολεκτικα ολα τα αρχεια και κυριως τα 720p MKV και τα TS
Απο clouding οταν ειναι ο Ο.Φ στο 10-12 λιγο στην κατω αριστερη μερια. Πρεπει να το ξερεις το προβλημα και να μεινει στατικη η εικονα για να το παρατηρισεις.
Νομιζω στα 1496 Euro που την πηρα μαζυ με τα δωρα ειναι πολυ καλη αγορα.
Ενα κακο που εχω δει ειναι οτι δεν απενεργοποιει τον σκληρο δισκο οταν δεν βλεπεις κατι απο αυτον και εισαι αναγκασμενος να βγαζεις την τριφοδοσια. Ενα αλλο επισης που με ενοχλει ειναι οτι στην δομη του δισκου δεν μπορει κατω απο 4 επιπεδα δηλαδη εγω εχω: Τραγουδια MP3-Ελληνες καλλιτεχνες απο Π-Πλουταρχος-Η δυναμη του ερωτα 2011-τραγουδια φτανει μεχρι τον τιτλο του δισκου
Αυτα προς το παρον.

Αληθεια αφου η D8000 και η D7000 στην ουσια ειναι ιδιες γιατι δεν εχουμε κοινο Thread;

Βρηκα σε προσφορα την 55'' 1899. αλλα ειναι σκετη χωρις γυαλια και ταινιες. Η απορια μου ειναι οτι τα δωρα ειναι αναλογα με το καταστημα ή ειναι προσφορα της samsung οποτε το καθε καταστημα υποχρεουτε να τα πριλαμβανει στη συσκευασια πωλησης?

Το τι περιλαμβάνει η τηλεόραση στην συσκευασία της, λογικά αναφέρεται στο εγχειρίδιο.
Αν τα γυαλιά πάνε πακέτο με την τηλεόραση, θα είναι στα περιεχόμενα της συσκευασίας.

Πριν ξεκινησει η προσφορα της SAmsung η οποια ληγει κανονικα 31/12 αλλα εδω ειναι Ελλαδα... την TV την εδιναν με 2 γυαλια.

αυτη ειναι η προσφορα που ισχυει επισημα
ολοι αυτο το καρτελακι το κρυβανε μονο στο ΜΜ υπηρχε που δινανε τα δωρα κανονικα
Εγω πηρα την 55" και ολα τα δωρα
Για εντυπωσεις και μια μικρη παρουσιαση επιφυλασομαι οταν θα εχω ετοιμο ολο το υλικο (φωτο-βιντεο)

αυτη ειναι η προσφορα που ισχυει επισημα
ολοι αυτο το καρτελακι το κρυβανε μονο στο ΜΜ υπηρχε που δινανε τα δωρα κανονικα
Εγω πηρα την 55" και ολα τα δωρα
Για εντυπωσεις και μια μικρη παρουσιαση επιφυλασομαι οταν θα εχω ετοιμο ολο το υλικο (φωτο-βιντεο)

Μπορεις σε παρακαλω να γραψεις τι περιλαμβανει ακριβως γιατι δεν μπορω να μεγαλωσω τη φωτογραφια, ουτε να διακρινω τι γραφει

Η προσφορά ισχύει κανονικά από samsung έως το τέλος του μήνα και το ξέρω αυτό γιατί ρώτησα την αντιπροσωπεία, απλώς τα καταστήματα κάνουν την "πάπια"....

Καλησπερα και χρονια πολλα.
Εχω και εγω την d8000 46 και θα ηθελα καποιος να με βοηθησει σε κατι γιατι ειμαι και λιγο νουμπας μιας και ειναι η πρωτη μου hd τηλεοραση.
Εχω ενα home cinema 2.1 και οταν βλεπω υλικο απο το dvd η απο την θυρα usb του home cinema ολα καλα.
Οταν ομως θελω να δω τηλεοπτικο προγραμμα η ταινια απο τον player της τηλεορασης ο ηχος δεν ακουγεται απο τα ηχειa του home cinema.
Τα εχω συνδεσει με καλωδιο hdmi.
Το home cinema εχει. Hdmi out-component out-av out-aux in
Τι πρεπει να κανω λοιπον για να ακουω απο τα ηχεια και οταν βλεπω τηλεοπτικο προγραμμα

Kατι το πολυ ευχαριστω. Εαν εχετε συνδεσει την TV με τον ενισχυτη με οπτικη ινα και εχετε δωσει στην TV εξωτερικα ηχεια και DTS τοτε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ οταν θελετε να ακουσετε απο τα ηχεια της TV να ξανακανετε την ιδια διαδικασια απο το μενου. Εχει κρατηση και τις δυο συνδεσεις ηχου και με εξωτερικα ηχεια και με ενισχυτη

Οχι εχει μονο αυτες που ανεφερα
Θα φτιάξεις καλόδιο από την μια μεριά να είναι Jack και από την άλλη πάλι jack και τα δύο αρσενικά! στην τηλεόραση θα το βάλεις εκεί που μπένουν τα ακουστικά (και θα το κάνεις για έξοδο ήχου) και στο dvd στο aux in και θα δουλέψει μια χαρά ;)

Θα φτιάξεις καλόδιο από την μια μεριά να είναι Jack και από την άλλη πάλι jack και τα δύο αρσενικά! στην τηλεόραση θα το βάλεις εκεί που μπένουν τα ακουστικά (και θα το κάνεις για έξοδο ήχου) και στο dvd στο aux in και θα δουλέψει μια χαρά ;)
Σε ευχαριστω αδερφε!!!
Δουλεψε:ernaehrung004:

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι για Game mode? Ή για προβολή HD και 3D?
Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρουν ρυθμίσεις για κανονική προβολή (από τα κανάλια μέσω κεραίας) και για προβολή Blu-ray δίσκων και 3D. Τί να επιλέξω?

Ευχαριστώ!!

Καλημέρα
Θέλω να κάνω μια ερώτηση που δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί αλλα όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα κάτι.
Μοιράζω τις ταινίες που έχω στο pc μου μέσο του all share αλλα στην tv δυστυχώς δεν βλέπω τις φωτογραφίες που έχω μέσα στα folder (folder.jpg) ξέρει κανεις πως πρέπει να ονομάσουμε τις φωτογραφίες ώστε αντί τους κίτρινους φακέλους στην tv να βλέπουμε την φωτό που έχουμε bali (εξώφυλλο ταινίας) μέσα στον φάκελο???
Ευχάριστο για τον χρόνο σας.

για τον φιλο αλλα και οποιον εχει απορια για τα δωρα απο την εταιρεια απλα κλικαρετε το για να μεγαλωσει

Last edited:
Αυτό είναι teardown...μέχρι το "κόκκαλο".

Samsung 8000 HDTV Teardown.Show All The Layers Of A Modern HDTV.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

source:revision3.com

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

χρόνια πολλά σε όλους έχω μια 55d8000 την έχω συνδέσει με ενισχυτή denon avr-4311 όταν βλέπω ταινίες mkv dts i kai ac3 από τον media player τής tv ακούω την μίση ένταση από όταν κάνω αναπαραγωγή της ίδιες ταινίες με media player wd είναι συνδεμένα με οπτική και HDMI