Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με τις απλες ταινιες δεν εχω θεμα. μονο με τις 3D εχω.
εδω μου το κανει σε σκετο mkv αρχειο χωρις αλλο αρχειο στο φακελο, στο pc μου δινει δυνατοτητα να διαλεξω γλωσσα υποτιτλων ενω στην τηλεοραση στην μπαρα που σου βγαζει στο κατω μεροσ οταν παιζει η ταινια οι 2 τελευταιες επιλογες που ειναι για τους υποτιτλους ειναι γριζες και δεν με αφηνει να κανω αλλαγες

Και οι 3D ταινιες θελουν srt υποτιτλους με ακριβως ιδιο ονομα. Εχως αρκετες ταινιες κατεβασμενες απο το Internet και δεν εχω κανενα προβλημα.

Streaming HD κανω με το 'PS3 Media Server' στο pc για χαμηλο bitrate , και wifi.
Αλλα μη περιμενεις υψηλου bitrate HD 1080i μεσω wifi......

Παιδια, κανει κανενας streaming hd ταινιων μεσω δικτυακου δισκου, και αν ναι, ποια η εμπειρια σας?
εχετε κανει τη συνδεσμολογια ενσυρματα, ή ασυρματα?
υπαρχουν σπασιματα στην εικονα?

κανω μεσω του AllShare της Samsung. ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος γενικα απο την "ευκολια" του προγραμματος. Απλα βαζω τον φακελο που θελω και το επιλεγω απο την TV. για μεγαλα αρχεια ομως κολλαει, θελει καλω modem 300Mbps, εγω εχω ενα παλιας τεχνολογιας και στα αρχεια με μεγαλο bitrate μου κολλαει

το δοκιμασα αυτο το allshare αλλα συνεχεια κολλαει και βγαζει 'restarting server' θελει απεγκατασταση μετα.
κι οχι μονο αυτο γεμιζει ολους τους φακελους με index αρχεια-σκουπιδια (δε θυμαμαι καταληξη).
Απαραδεκτο...

Να τονισω οτι το PS3 media server υποστηριζει και streaming .ISO και FLAC αρχειων!

Powerline δεν εχω...

Last edited:
το δοκιμασα αυτο το allshare αλλα συνεχεια κολλαει και βγαζει 'restarting server' θελει απεγκατασταση μετα.
κι οχι μονο αυτο γεμιζει ολους τους φακελους με index αρχεια-σκουπιδια (δε θυμαμαι καταληξη).
Απαραδεκτο...

Να τονισω οτι το PS3 media server υποστηριζει και streaming .ISO και FLAC αρχειων!

Powerline δεν εχω...

μαλιστα. εμενα δεν μου κολλαει. και τρεχει συνεχεια. τι να πω. συνηθως δεν του βαζω μεγαλους φακελους, μονο εναν και κυριως επιλεγω εγω τον φακελο με αυτο που θελω να δω. τα αρχεια που λες τα διαγραφει μονο του οταν τα σβησεις

Εγω το δουλευω ενσυρματα και ειναι τελειο. Ασυρματα μεχρι 720p ειναι απροβληματιστο.

Έχω κι εγώ την 55άρα 8000. Σχετικά με το Allshare. Μόνο σε μένα εμφανίζεται κάθε 5 λεπτά περίπου το μήνυμα "Συνδέθηκε συσκευή Allshare [PC]LAPTOP"; Πατάω ακύρωση αλλά μετά από λίγο επανεμφανίζεται. Να απενεργοποιώ εντελώς μήπως από το system tray του λαπτοπ το allshare? Εκτός από αυτό υπάρχει άλλη λύση;

Επίσης, αν βλέπω ταινία κάνοντας browse από την τηλεόραση τους κοινόχρηστους φακέλους του λαπτοπ, τότε συχνά κολλάει και κλείνει το αρχείο. Πολύ σπαστικό, γιατί μετά όταν επανασυνδέεται πρέπει να βρεις μόνος σου σε ποιο χρονικό σημείο ήσουν πριν...

Έχω παρατηρησει ότι δεν αποσυνδέεται ποτέ όταν ανοίγω την ταινία από το μενού του υπολογιστή και πατάω «αναπαραγωγή στην UE55D8000». Aν ψιλοκολλάει το κάνει ελάχιστα (σε πολύ υψηλό bitrate), γράφει στιγμιαία «Φόρτωση», αλλά μετά συνεχίζει κανονικά. Αυτό υπομένεται, αλλά το ξαφνικό σταμάτημα είναι πολύ ενοχλητικό. Πώς αποφεύγεται αυτό;

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα,εχω Seagate blackarmor nas 110- tv Samsung D8000 3D υπαρχει προβλημα δεν παιζει η TV αρχεια MKV αλλα ουτε και υποτιτλους(srt),Μονο AVI αρχεια παιζει (μεσο δικτυου)

Καμια ιδεα??
Αν βάλω κάποιο στικακι η σκληρό δίσκο στην TV τα παίζει όλα. Δικτυακά με (Seagate blackarmor nas 110)δεν παίζει ούτε υποτίτλους ούτε MKV μόνο avi
εαν παλι βαλω allshare ολα μια χαρα,μονο με Seagate blackarmor nas 110 εχω θεμα,τον εχω συνδεσει πανω στο moden αλλα και στην tv κατευθειαν να το βαλω παλι μονο avi παιζει

Καλησπερα,εχω Seagate blackarmor nas 110- tv Samsung D8000 3D υπαρχει προβλημα δεν παιζει η TV αρχεια MKV αλλα ουτε και υποτιτλους(srt),Μονο AVI αρχεια παιζει (μεσο δικτυου)

Καμια ιδεα??
Αν βάλω κάποιο στικακι η σκληρό δίσκο στην TV τα παίζει όλα. Δικτυακά με (Seagate blackarmor nas 110)δεν παίζει ούτε υποτίτλους ούτε MKV μόνο avi
εαν παλι βαλω allshare ολα μια χαρα,μονο με Seagate blackarmor nas 110 εχω θεμα,τον εχω συνδεσει πανω στο moden αλλα και στην tv κατευθειαν να το βαλω παλι μονο avi παιζει

πια version έχεις στην τηλεόραση???
Εγώ έχω έναν σκληρό δικτύου συνδεμένο πάνω στο router 2TB και τα πεζή κανονικά τα MKV αλλα χωρίς τους υπότιτλους

πια version έχεις στην τηλεόραση???
Εγώ έχω έναν σκληρό δικτύου συνδεμένο πάνω στο router 2TB και τα πεζή κανονικά τα MKV αλλα χωρίς τους υπότιτλους

εκδοση 001021
Αλλο κουλο με τους υποτιτλους.
και στην tv κατευθειαν να το βαλω παλι μονο avi παιζει

φιλοι καλησπερα Η UE40D8000 αγορασμενη απο τον Μαϊο μολις τα επαιξε . Κατεβασε μια ωραια πρασινη γραμμη στα δεξια του πανελ απο πανω μεχρι κατω . Καμια ιδεα για το service ?? Αυριο θα επικοινωνησω με την Samsung . Τι γινεται σε τετοια περιπτωση δικαιολογειται αντικατασταση ή αλλάζουν panel ???

Τελικά τι έκανες με την τηλεόραση??Στην αλλάξαν???Ήταν καλό το service της samsung γιατι εγώ έχω πάρει ένα home cinema απο τις 2 Φεβρουαρίου και ακομά περιμένω να μου στείλουν τις βίδες του.Θα μου πεις γιατι δεν παίρνεις εμποριού??Πήγα πήρα αυτές που λέγε το prospectus και δεν έκαναν σωστή εφαρμογή οπότε είπα να περιμένω τις δικες του.Και από τότε παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο και ενας π@π@ρ@ς, που μιλάει Ελληνικά σαν τον Μπαγιεβιτς, μου λεει συνέχεια δικαιολογίες.

Last edited:
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι η τηλεόραση για υπότιτλους υποστηρίζει τους sub η μονο srt?.
Το λέω αυτό γιατί στο manual τις τηλεόρασης λέει ότι το υποστηρίζει αλλα εγώ όταν βάζω στον σκληρό μέσα μια ταινία ΜΚV μαζί με τους υπότιτλους sub και idx με το ίδιο όνομα όλα δεν δείχνει γράμματα τώρα τι είναι το idx αρχείο δεν ξέρω απλά από εκεί που κατεβάζω τις 3D σε κάθε ταινία έχει και αυτούς τους υπότιτλους

Last edited:
Aν βλέπεις τα 3D mkv από τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης, δεν χρειάζεσαι υπότιτλους sub/idx. Και οι srt δουλεύουν μια χαρά, σε αυτή την περίπτωση...

Aν βλέπεις τα 3D mkv από τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης, δεν χρειάζεσαι υπότιτλους sub/idx. Και οι srt δουλεύουν μια χαρά, σε αυτή την περίπτωση...

με srt τους βλέπω μέχρι τώρα απλά θα ήθελα να δω και με sub αν υπάρχει κάποια διαφορα τελικά υπάρχει δυνατότητα με sub/idx

με srt τους βλέπω μέχρι τώρα απλά θα ήθελα να δω και με sub αν υπάρχει κάποια διαφορα

Η διαφορά με τους sub/idx, είναι πως μπορούν να έχουν κατασκευαστεί με προβολικότητα, ώστε να μην μπλέκονται με την 3D εικόνα και να είναι έτσι πιο ξεκούραστη η παρακολούθηση.

Το αρνητικό, είναι πως οι υπότιλοι θα έχουν μειωμένη ανάλυση κατά την προβολή τους.

Αν τους δοκίμασες και δεν σου λειτούργησαν, μάλλον η τηλεόραση δεν είναι συμβατή με αυτούς, αλλά περίμενε μήπως εμφανιστεί και κανένας άλλος κάτοχος που έκανε αντίστοιχες δοκιμές... ;)

Παιδια καλημερα,εαν πατησεις στο τηλεκοντρολ info menu mute power οτα ειναι η tv κλειστει σου βγαζει ενα εχτρα μενου.
Η tv μου ειναι 55d8000 καπου πανω σου γραφει type ,μπορει καποιος να μου πει,γιατι το αλλαξα και δεν θυμαμαι,τη type γραφει??
ευχαριστω

καλησπερα παρατηρω σπασιματα εικονας στα καναλια και σε ταινιες η αθλητικα γεγονοτα μεσω usb ξερει καποιος ποια ειναι η λυση ?? ευχαριστω

καλησπερα παρατηρω σπασιματα εικονας στα καναλια και σε ταινιες η αθλητικα γεγονοτα μεσω usb ξερει καποιος ποια ειναι η λυση ?? ευχαριστω

Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις τις ρυθμίσεις των 200 Hz (motion plus) από το μενού.