Καλησπέρα, την πήρα και εγώ απο προχθές ακόμα δεν έχω προλάβει να πάιξω με τις ρυθμίσεις αλλά τα προφίλ που έχει είναι ψιλοχάλια αν δεν τα πειράξεις.
Μια ερώτηση όταν βλέπετε κάποια ταινία από το usb και την σταματήσετε, αν πατήσετε να την ξαναδείτε συνεχίζει από το προηγούμενο σημείο; Εμένα ξεκινάει πάλι από την αρχή χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει;
ευχαριστω
Δυστυχώς δεν έχει αυτη τη δυνατότηtα , όπως άλλωστε και τα players που βγάζει η Samsung...
Το Slow motion είναι μια λυση για να μη σου κλεισει με το pause. Τι να πεις ...
Για να δω αν κατάλαβα καλά,βλέπεις ταινία πατάς pause κι έπειτα play και αντί να συνεχίσει ξεκινάει από την αρχή??
Αν είναι έτσι πρώτη φορά το ακούω και φυσικά δεν μου το έχει παρουσιάσει ποτέ.Ούτε από usb (stick ή Drive) ούτε από δίκτυο
Ποιες οι εντυπωσεις σας στο θεμα gaming?Σκεφτομαι να παρω κ εγω το συγκεκριμενο μοντελο σε 40"
Έτυχε να δω μια ΕΗ6030 πλάι σε μια ES6100 σήμερα, που έπαιζαν και οι δύο υλικό DVB-T. Η επεξεργασία του Novatek ΝΤ558 είναι ανώτερη από του MStar X10P, το upscale σαφώς πιο ευκρινές, χωρίς τα γνωστά φλουταρίσματα.
Θα είναι πραγματικά κρίμα αν αυτή η τηλεόραση δεν υποστηρίζει τελικά σωστή αναπαράσταση 24p...
Ακόμα να βρεθεί κάποιος κάτοχος με εξωτερικό media player;
επειδή σκέφτομαι να πάρω μία, το πάνελ στις 32'' είναι ματ ή όχι;
Είναι ματ !!!
Είναι ματ !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.