Yperion
AVClub Fanatic
Για εμένα η EH6030 σαν εικόνα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιαδήποτε ES6xxx , οι διαφορές είναι σχεδιασμού/smart TV/αριθμού HDMI και usb.
Ο τύπος έκανε το review σε μαγαζί.Προφανώς και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για μετρήσεις
Έβαλα το review στο νήμα διότι δεν υπάρχουν και πολλά για το συγκεκριμένο μοντέλο
Επίσης το ότι στις δικές μας δεν υπάρχει clouding,δε σημαίνει ότι συμβαίνει το ίδιο και σε όλες τις υπόλοιπες
απλα,επειδη ειμαι full αρχαριος,δεν μπορεσα να κανς ουτε το πρςτο βημα για να ενσωματωσω τους υποτιτλους σε 3D μορφη,που υπηρχαν οδηγιες σε προηγουμενο post...
τα βιντεκια τα κατεβασα 3D Full HD και τα επαιξα απο στικακι,διοτι το samsung shared δεν υποστηριζε τον τυπο του αρχειου,αν και ειναι .mkv
Α,οκ!
Με ps3 θα μπορουσε να γινει αυτο?
GiOrGoSk21 έχω την UE40 EH6030 αλλά σε 3d ταινια μορφης SBS (διαχωρισμένη εικόνα), οι απλοί *srt εμφανίζονται σαν...αλαμπουρνέζικα...!
Οταν δοκιμασω να παίξω την ταινία από το Samsung ΗΤ-Ε5530, ενω σε διαχωρισμένη εικονα παίζουν μια χαρά...όταν παω να βάλω 3d, σπάνε και μετατοπίζονται δεξιά και αριστερα......
Καλημέρα παίδες.
Βάλτε κι εμένα στη λίστα κατόχων μιας 46άρας UE EH6030.
Εντυπώσεις από HD πολύ καλές! Από DIGEA είναι ανάλογα το κανάλι:
Τα κρατικά, ο ΣΚΑΙ, το ΜΕΓΑ είναι πολύ καλά. Τα υπόλοιπα είναι από ικανοποιητικά ως μέτρια.
Δεν κλαίγομαι όμως το περίμενα...
Πέρασα τις ρυθμίσεις του avgr (αν θυμάμαι καλά το παιδί) με ολίγο πιο θερμές αποχρώσεις για τα γούστα μου και λίγο πιο κάτω την ευκρίνεια.
Μου δημιουργήθηκε όμως μια απορία:
Πώς στην ευχή κλείνει τελείως η τηλεόραση, δηλαδή να μην μπει καν σε standby mode;
Ένα κουμπάκι που έχει από κάτω δεξιά που λειτουργεί και σαν joystick, όταν πατάω απενεργοποίηση, μπαίνει σε standby mode γιατί ανάβει η κόκκινη λυχνία.
Άρα πώς κλείνει;
Προβολη μεσω allshare και οπτικο καλωδιο απο tv σε ενισχυτη δε δινει ηχο 5.1. Γιατι; Μεσω ps3 μια χαρα...
Γειά σας,
Επειδή σε λίγες μέρες μάλλον θα αγοράσω και εγώ την 6030 46", θα θελα να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό για μένα,
επειδή η χρήση που θα κάνω είναι 95% ταινίες μέσω pc και 5% τηλεόραση και όντας ήδη κάτοχος μιας samsung 40" 530 lcd.
Στην 530 λοιπόν όταν έστελνα το video του pc μέσω hdmi, είχα τις εξής επιλογές,
ή είχα ξεπλυμένα χρώματα(πολυ ξασπρισμένα με ghosting μαζί) και περνούσε και ήχο μεσω του hdmi
ή είχα κανονική εικόνα συνδεοντας το pc στη θύρα hdmi/dvi αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν περνούσε ήχο και αναγκαζομουνα να στείλω ήχο μέσω αναλογικου
καλωδίου στην υποδοχή audio in.
H 6030 όμως δεν έχει audio in αναλογικο, οπότε η ερωτηση μου είναι:
την έχει συνδέσει κάποιος μεσω hdmi καλωδιου στο pc και είχε κανονικά χρώματα και ήχο?
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.