Ναι, δυστυχως μονο 2...
πχ 6100 μιας και δεν θα κερδισει τιποτα περισσότερο σε εικόνα.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MOTIN PLUS.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ
1.έχει από πίσω μία θύρα Ethernet για το DLNA λογικά, τι ακριβώς είναι αυτό όμως και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Σε τι χρησιμεύει?
1) Πως θα μπορέσω να την κάνω να έχει μόνο τα ψηφιακά ;
2) Πως θα μπορέσω να βάλω τα κανάλια σε όποια θέση θέλω εγώ ; (π.χ. Mega στο 4, Ant1 στο 5, Star στο 6, κλπ.)
Για ταινίες σίγουρα το αφήνεις off, γιατί μετατρέπει την εικόνα σαν να βλέπεις σαπουνόπερα
Προσωπικά λίγο πιο ομαλή κίνηση παρατήρησα στην 6100.Αυτό που θα είναι σίγουρα καλύτερο στην EH6030 σε σχέση με τις ES6xxx, είναι η ομοιομορφία του πάνελ. Όσον αφορά την επεξεργασία εικόνας, θα πρέπει πρώτα να γίνει σύγκριση του Novatek (EH6030) με τον MStar X10P (ES6xxx) για να δούμε αν είναι ισάξιοι ή υπερτερεί κάπου ένας απ' τους δύο...
Γιάννη ασύρματα συνδέεται με ενα wifi USB adapter , το οποίο συνδέσεις στην θύρα USB της τηλεόρασης. Θα δει αμεσως το ασύρματο οικιακού σου δίκτυο.
2.έχω δοκιμάσει 2 ταινίες 3D η μία ήταν 25Gb σε .mkv και την είδα σε UE40D7000LS όπου ήταν 3D σαν να είχα νοικιάσει 3D Blu Ray από video club ήταν σωστό δλδ. Χτες έβαλα στην 6030 μία 3D ταινία όπου ήταν 2.50GB(!?!?!?) σε .mp4 αλλά μου φάνηκε λίγο καλύτερο από το να χρησιμοποιούσα το ψευτο 3d 2D->3D ενώ ΔΕΝ το χρησιμοποιούσα, ήταν μούφα η ποιότητα ή έχω κάνει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις? ή παίζει να είναι το καλώδιο HDMI που δεν είμαι και σίγουρος αν είναι 1.4?? (σας μπέρδεψα τώρα).
3. επειδή ασχολούμαι με games πολύ, όταν υπάρχει μια γρήγορη κίνηση π.χ. σε ποδοσφαιράκι όταν σπριντάρει ο παίχτης, αφήνει πίσω του γραμμές δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω, είναι κάποια ρύθμιση ή έτσι είναι οι led?
Νέο FW update 1012.Μπορεί στη σελίδα να γράφει 1011 ακόμη,αλλά μόλις πατήσεις για download το .exe γράφει κανονικά 1012
Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.