Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα
παιδια εχω παραγγειλει και εγω μια 46αρα 6100 και ειναι να παω να την παρω σημερα
εικονα της ειδα σε τηλεοπτικο και σε HD 3D υλικο και το HD με εντυπωσιασε
ειμαι κατοχος μιας Plasma Panasonic Full HD TX42S10 την οποια θα πουλησω
η μεταβαση απο την Pany στη samsung θα με απογοητευσει η θα με δικαιωσει?
πειτε μου γνωμες παιδια..δ
ps
οι γνωμες ειναι υποκειμενικες,απλη βοηθεια ζητω,δεν θα κατηγορησουμε κανεναν :)

καλημερα
παιδια εχω παραγγειλει και εγω μια 46αρα 6100 και ειναι να παω να την παρω σημερα
πειτε μου γνωμες παιδια..δ
ps
οι γνωμες ειναι υποκειμενικες,απλη βοηθεια ζητω,δεν θα κατηγορησουμε κανεναν :)

Σε σχέση με τηλεοράσεις LCD που έχω ή είχα (Samsung B650, C650, Sony W4500, Sony X3500 και άλλες) η ES6100 έχει μακράν την πιο πεθαμένη εικόνα, από όσο έχω παίξει και με τις μεγάλες ES 7000 & 8000 το ίδιο συναίσθημα μου άφησαν. Δεν έρχεται με τίποτα και πάντα μου αφήνει την αίσθηση του ψεύτικου. Το αστείο της ιστορίας είναι ότι η B650, C650 (παλιότερα μοντέλα) που δεν είναι LED και είναι αντίστοιχης κατηγορίας έχουν πολύ καλύτερη εικόνα ακόμα και από μεγαλύτερα μοντέλα με LED τεχνολογία της ίδιας εταιρίας. Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη και με κάνουν να πιστεύω πώς ... κάθε πέρυσι και καλύτερα και πως η απεικόνιση (άρα και ο φωτισμός με LED) θέλει πολύ κουλτούρα που θεωρώ πως οι Κορεάτες δεν την έχουν και απλά αντιγράφουν τους παλιότερους του χώρου.

ειμαι κατοχος μιας Plasma Panasonic Full HD TX42S10 την οποια θα πουλησω, η μεταβαση απο την Pany στη samsung θα με απογοητευσει η θα με δικαιωσει?

Λυπάμαι αλλά θα απογοητευτείς! Είχα πριν την Panasonic plasma 37PX80. Ακόμα την νοσταλγώ (την έδωσα στα πεθερικά μου). Αν ήταν 3D, θα την έπαιρνα πίσω, θα έδινα την Samsung στα πεθερικά μου και θα αγόραζα ένα καλό media player (για σύνδεση στο internet)!

Σημερα βγηκε νεα αναβαθμηση για την συγκεκριμενη!

Ξέρει κανεις τι βελτιώνει?

Last edited by a moderator:
Παιδια καποιο προγραμμα υπολογιστη σαν αυτο που να υποστηριζει την τηλεοραση μας υπαρχει?

Σημερα βγηκε νεα αναβαθμηση για την συγκεκριμενη!

Ξέρει κανεις τι βελτιώνει?

Ναι οντως με διαφορα 3-4 ημερων απο την C-1028.2 προηγουμενη .

Αν ξερει κανεις τι αλλαζει ας μας ενημερωσει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....

καλημερα

Σε HD η 6100 έχει πολύ μεγαλύτερη ευκρίνεια (οι πλάσμα υστερούν στον τομέα αυτο) αλλά σε τηλεοπτικό και γενικά με σήματα χαμηλής ανάλυσης κερδίζει κατά κράτος η S10.

Απλα την εβαψες,εχω την 40ES6710 και ξερω απο πρωτο χερι για, τα κελεπουρια της samsung!!!

Σε HD η 6100 έχει πολύ μεγαλύτερη ευκρίνεια (οι πλάσμα υστερούν στον τομέα αυτο) αλλά σε τηλεοπτικό και γενικά με σήματα χαμηλής ανάλυσης κερδίζει κατά κράτος η S10.
Ευχαριστω Yperion,αυτο ηθελα να ξερω,αν σε HD υλικο υπερτερει η samy,γιατι το τηλεοπτικο δε με ενδιαφερει και τοσο,αλλωστε η ποιοτητα της Digea ειναι απαραδεκτη προς το παρον.αυτο που με ενδιαφερει ειναι το 1080p και το active 3D το οποιο κατα τη γνωμη μου η samu το προσφερει απλοχερα
Ευχαριστω

Απλα την εβαψες,εχω την 40ES6710 και ξερω απο πρωτο χερι για, τα κελεπουρια της samsung!!!
δε με ενδιαφερει το τηλεοπτικο incisiv..το HD ειναι που θελω και με καιει..

Ρε παιδια κανενα προγραμμα dlnie που να υποστηριζει το κατεβαζμα εξωφυλλων και στοιχειων των ταινιων που εχεις στουε κοινοχρηστους φακελους υπαρχει γιατι το Plex tv δεν υποστηριζει το συγκεκρημενο μοντελο οποτε μαλλον ψαχνουμε να βρουμε ενα αλλο dlnie προγραμμα που να τα υποστηριζει αυτα και αν ειναι δυνατον να ειναι και δωρεαν.

Αν λοιπον ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανεις κανενα τετοιο προγραμμα ας το πει εδω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Πω ρε παιδια πολυ υπερβολη μια χαρα εικονα hd εχει! και το 3d πολυ καλο με πολυ καλη ευκρινεια και βαθος!!!! στα τηλεοπτικα υστερη λιγο, η d6100 που ειχα ειχε καλυτερη εικονα στα τηλεοπτικα.και απορω οταν την αγορασατε δεν την ειδατε γουρουνι στο σακι.

Μήπως εννοείς οξύτητα;

Παιδιά έχει βγάλει η samsung γυαλιά 3d που να κουμπώνουν πάνω σε γυαλιά μυωπίας κάτι σαν αυτά που έχει κυκλοφορήσει η lg?

Αν ναι γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί να αγοράσω ένα ζευγάρι?

Παιδια το νεο firmware 1027.1 αλλαζει κατι?

Επισης θελεις να μου πεις οτι πηρες τηλεφωνο το samsung service για να τους πεις για το clouding που κανει η τηλεορασει και να στο φτιαξουν?

κατα 1ον πως περναμε το update στην τηλεοραση? το κατεβαζουμε σπο το pc και το μεσω usb το περναμε στην τηλ και το τρεχουμε? και αν ναι πως γινεται αυτο?

κατα 2ον δεν τους πηρα γθα να το διορθωσουν αλλα για να την αντικαταστησουν αλλα τζιφος. Εχουμε κσι βλεπουμε λοιπον. Η αληθεια ειναι οτι μου ειπαν, και διαβασα το forum αφου την ειχα παρει, δυστιχως...... καληνυχτα.

Αν την εχεις συνδεσει με το ιντερνετ απλα πας απο το μενου αναβαθμηση λογισμικου και το κανει μονη της αν τωρα δεν την εχεις συνδεδεμενη απο το ιντερνετ πας εδω και αφου κατεβασεις το Υλικολογισμικό(Το τελευταιο τωρα ειναι το C-1028.2 τρεχεις το αρχειο και του δηλωνεις ενα φλασακι να περασει το φακελο αφου το κανει το βαζεις στην τηλεοραση και πας παλη στην αναβαθμηση λογισμικου και απλα διαλεγεις απο usb και οχι απο ιντερνετ οπως πριν θα σου πει οτι βρηκε μια νεα εκδοση στο φλασακι και αν θες να την κανει διαλεγεις ναι και περιμενεις 1-2 λεπτα με το που τελειωσει κλεινει/ανοιγει η τηλεοραση και ετοιμος.

Re: Samsung UE EH6030 :Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες καλησπέρα σας...είμαι νέος στο forum και στην 3D TV . Μπορεί να είμαι ( οχι μπορεί σίγουρα είμαι ) off topic αλλά έχω μία απορία . ¨εχω παραγγείλει την samsung ue40es6100 και θα μου έρθει την παρασκευή . Είπα λοιπόν τις μέρες αναμονής να βρω μερικές ταινίες σε real 3D ώστε να τις απολαύσω στην νέα μου τηλεόραση . Όταν τις παίζω στο pc μου έτσι απλά να δω ότι είναι όλα οκ με το αρχείο , βλέπω ένα βίντεο όπου η εικόνα είναι χωρισμένη στη μέση και δείχνει ακριβώς το ίδιο σε διπλό είδωλο ( αυτό εδώ δηλαδή : http://img.sharepixon.net/?v=madagakok.png ) .
Είναι όλα οκ??? μόλις το παίξω στην τηλεόραση και φορώντας τα 3Δ γυαλιά μου θα είναι όλα οκ?? Ρωτάω καθώς σας είπα είμαι νέος στον χώρο του 3Δ και έχω μπερδευτεί με το active 3d kai passive 3d . Βοηθήστε λίγο για να να καταλάβω : ενώ έχω καταλάβει την διαφορά του active 3d kai passive 3d , οι ταινίες είναι το ίδιο και για τοις δύο τεχνολογίες??

Και ζητώ και πάλι συγνώμη που είμαι off topic

Re: Samsung UE EH6030 :Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είναι όλα οκ???

Ναι...

μόλις το παίξω στην τηλεόραση και φορώντας τα 3Δ γυαλιά μου θα είναι όλα οκ??

Ναι...

ενώ έχω καταλάβει την διαφορά του active 3d kai passive 3d , οι ταινίες είναι το ίδιο και για τοις δύο τεχνολογίες??

Ναι...

Εμενα καινουργια αναβαθμιση ακομα δεν μου εχει βρει η tv, εχω την 1027. και την εχω την τηλεοραση συνδεδεμενη με το ιντερνετ

οκ το κατεβαζω.:a0210: