Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη.

Είναι ανούσιο να περιμένεις να σου πουν άλλοι ρυθμίσεις, τα δυο μηνύματα πριν το δικό σου έχουν link με οδηγίες για το τι μπορείς να κάνεις μόνος σου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους ρίξεις μια ματιά, μέχρι να σου απαντήσει κάποιος..... για να δεις αν αρέσουν και σε σένα οι ρυθμίσεις που αρέσουν σε αυτόν.

Τηλεοπτικό, είτε είναι από επίγεια ή από δορυφορική μετάδοση, δεν ρυθμίζει ούτε επαγγελματίας, η μοναδική λύση είναι το τηλεκοντρόλ ανά χείρας και ό.τι σου αρέσει καλύτερα.

Υ.Γ.: Υπάρχει το link από το νήμα του sotiriadisc για συζήτηση περί αντιγραφής ρυθμίσεων στην 6100, όπου μπορείτε να ποστάρετε σχετικά.

για σας ειμαι και εγω κατοχος μιας samsung es 6100 40´ και ενω παιζω 3d ταινιες sbs δεν μπορω να δω τους υποτιτλους σε 3d.μετατρεπω τους srt με το 3dsubtitler και μετα με το merge αλλα οταν παιζω την ταινια τους υποτιτλους τους βλεπω και απο τις δυο μεριες.κανω κατι λαθος.

ρε παιδια εχω ενα προβληματακι με το allshare το κατεβασα στο pc αλλα δεν μου βρισκει την τηλεοραση. ξερεις κανενας τιποτα? ευχαριστω

παιδια η tv αξιζει για gaming;;γιατι σκεφτομαι για αγορα της συγκεκριμενης αλλα κυριως για gaming!τι input lag εχει; ποσα m/s αποκριση; απαντηστε μου αν μπορειτε γιατι ολο το φρεναρω για να κανω την αγορα!

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ PVR ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΣΤΙΚΑΚΙ USB ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?

Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ πάντως δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με την 6100.Με τα κανάλια του οτε tv είναι απαράδεκτη και δεν μπορώ να την φέρω με τίποτα.
Βάζω την παλιά τηλεόραση και είναι κλάσεις ανώτερη,δεν παίζει να είναι το σήμα οπότε.Δεν μπορώ να τη φέρω με τίποτα στις ρυθμίσεις.
Ένα παλικάρι από δω μου είπε να αλλάξω το όνομα στο hdmi και θα δω διαφορά αλλά έβαλα όλα τα διαθέσιμα εκτός από το pc που έγραφε
και σε όλα παρέμενε ίδια.Στη μικρή samsung που έχω στο δωμάτιο αν αλλάξεις όνομα στην θύρα αλλάζει και η ποιότητα της εικόνας ενώ η 6100 τίποτα.
το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό που λέω με κανένα pc η bluray και να βάλει το αντίστοιχο όνομα?Ελπίζω να μην είναι κάποιο ελάττωμα της δικιάς μου?
4 μέρες την έχω και σκέφτομαι να πάω να την αλλάξω ήδη

To ιδιο προβλημα εχω κι εγω φιλε μου αλλα δεν εχω δοκιμασει να αλλαξω ονομα στο hdmi.

To ιδιο προβλημα εχω κι εγω φιλε μου αλλα δεν εχω δοκιμασει να αλλαξω ονομα στο hdmi.

Για κάνε μια δοκιμή και πες μου μπας και βγάλουμε καμιά άκρη επιτέλους.

Από nova βλέπω μια χαρά και χωρίς να ασχοληθώ με ρυθμισεις.τι εννοεί
ς και πως ναα αλαξεις όνομα;

Από nova βλέπω μια χαρά και χωρίς να ασχοληθώ με ρυθμισεις.τι εννοεί
ς και πως ναα αλαξεις όνομα;
Πατάς το source,επιλέγεις την θύρα hdmi που θες και μετά το tools από το κομπιούτερ.
Μετά μετονομασία και διαλέγεις το όνομα που θα δώσεις στην θύρα

Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

χειροτερα τα κανει!μια χαρα εβλεπα πριν.θα τα αφησω οπως ειναι.για το ps3 μονο θα επιλεξω pc ή παιχνιδι!και μετα ρυθμισεις για το δικο μου ματι!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή άμα αλλάξεις όνομα αλλάζει και η εικόνα?Γιατί σε μένα δεν κάνει κάτι τέτοιο με τον οτε.
Σε ποιά θύρα έχεις συνδέσει το nova από τις 3?

Χαιρετώ την παρέα.

Εχει παρατηρήσει κανείς όταν δείχνει ταινία και κυρίως σε σκοτεινές σκηνές, όταν πέφτουν υπότιτλοι στιγμιαία να αυξάνεται η φωτεινότητα;
Είναι φυσιολογικό αυτό; Εχει να κάνει με ρυθμίσεις;
Εχω την 46άρα 6100..!

Αυτό που λες δεν το κάνει στη δικιά μου εκτός
αν δεν το έχω προσέξει καλά.
Στην δικιά μου παρατήρησα ότι στη δεξιά μεριά όπως κοιταω
είναι πιο Φωτεινή αλλά αυτό δεν είναι το λεγόμενο cloud γιατί
δεν φαίνονται σημάδια στο μαύρο.Πιστεύω στο θέμα cloud
στάθηκα πολύ τυχερός γιατί δεν έχω σχεδόν καθόλου

Χαιρετώ την παρέα.

Εχει παρατηρήσει κανείς όταν δείχνει ταινία και κυρίως σε σκοτεινές σκηνές, όταν πέφτουν υπότιτλοι στιγμιαία να αυξάνεται η φωτεινότητα;
Είναι φυσιολογικό αυτό; Εχει να κάνει με ρυθμίσεις;
Εχω την 46άρα 6100..!

Το πρόσεξα και γω αυτό στο mega, σε σκοτεινό δωμάτιο - σκοτεινή σκηνή στην ταινία που έβλεπα

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει εάν και κατά πόσο μπορώ να εγκαταστήσω το sopcast στη συγκεκριμένη tv???? Σαν ιδέα τη βρίσκω φανταστική! Δεν βρήκα όμως ανάλογο πρόγραμμα στο internet

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ? ΣΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ?

Βρήκες καμιά συμβατή κάμερα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με scart.δεν νομιζω να εχει hdmi η nova.εχω το παλιο pvr!
οχι σε ολα τα ονοματα!

Μετα απο 4 μηνες με την 6100,και μετα απο πολλες ωρες παρεα με τα συννεφακια της(clouding)
και μετα απο καταγγελια στη Γ.Γ. Καταναλωτη και στο ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ επιτελους αποχωριζομαι απο αυτην
με πιστωτικο στο ονομα μου μου σε καταστημα που την αγορασα..
Επιτελους δικαιωθηκα,και προτεινω σε οποιον εχει παρομοιο προβλημα να κανει το ιδιο
Δεν επιτρεπεται τηλεοραση αξιας 850 euro και να εχει τετοια προβληματα,και να το παρουσιαζουν μεσα στα "ορια"..
Ποια ειναι δλδ τα ορια και τι ειναι αυτο που τα μετραει και τα καθοριζει ως ανεκτα που αναφερουν και
οι υπαλληλοι της εν λογω εταιρειας απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων?
By the way το τμημα τους δουλευει καλα και ειναι πολυ εξυπηρετικοι..