Samsung UE ES7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω την 46es7000 απο το προηγουμενο Σαββατο και μολις εντοπισα 2 καμμενα πιξελακια.Αυριο θα παω για αλλαγη ειμαι εντος doa δεν πιστευω να μου πουνε χαζα για 5πιξελ στη σειρα η 7 διασπαρτα;

Μεγειά Πάνο, για την αλλαγή της τηλεόρασης εντός DOA δεν μπορούν να σου πουν τίποτα. Το κάνεις γιατί δεν σε ικανοποιεί. Και θα το κάνεις μεσω του καταστήματος αγοράς και όχι της αντιπροσωπείας. Αν περάσει η περίοδος DOA τότε μόνο θα πρέπει να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία όπου με αυτούς δύσκολα βγάζεις άκρη....

Και μετα την αλλαγη δεν εχουμε καμμενα πιξελ αλλα σε λευκη καρτελα σε 2 σημεια σταμπες σαν υποκιτρινο..Σαν να εχει καει το λευκο σαν λερωμα.Εχει 2 μπαλωματα.Θα χρειστουμε την βοηθεια εμπειρογνωμων η του jl η του petasi.Oποιος μπορεσει ας βοηθησει.

Δυστυχώς, μάλλον σε βλέπω ξανά για αλλαγή, φίλε Πάνο... Αν δεν πρόκειται για κάποια επιφανειακή "βρωμιά" που να προκαλεί αυτό το φαινόμενο, συνήθως τέτοιου τύπου χρωματικές εκτροπές στις LCD οφείλονται σε αλλοιώσεις κάποιου ή κάποιων από τα φίλτρα που τις αποτελούν...

Είναι εύκολο να ανεβάσεις μία φωτό που να δείχνει την έκτασή του;

Last edited:
Φίλε Πάνο νομίζω ότι η Samsung θα σε βάλει στην black list!!!! Τι καντεμια είναι αυτή...
Αν μπορείς ανέβασε καμια φωτογραφία.

Το πάνελ είναι σίγουρα SPVA; Μπορείς να μας βγάλεις και μια φωτογραφία από κοντά, που να δείχνει μια ευθεία γραμμή; (Ίσως το desktop υπολογιστή; )

Παιδια συγνωμη αλλα μολις γυρισα σπιτι.Τελικα η tv ειχε 40 ωρες λειτουργειας στο πανελ ενω ηταν με τα αυτοκολλητα.Πηρα τηλ στο σερβις και μου ειπε αυτο που ειπε ο jl για τα φιλτρα.Ηρθε και την ειδε ειναι φιλος μου ευτυχως.Ειδε και τις ωρες στο κρυφο μενου με το σερβις κοντρολ μπηκε στο svc.Μαλλον εχει ξαναδουλεψει.Την κοιταξε και κολλαει και ολο το smart hub.Αυριο μου κοβει αντικατασταση και φορτωνωαλλη απο τα MEDIA MARKT.Αυτοι θα με δουν παλι αυριο και θα στραβωνουν το σομα.Ερχετε ο ψυχασθενης θα λενε.

φιλε Γιωργο Πεταση τα πανελ ολα εχουν το Α και ειναι σαμσουνκ.Απλα μου μπαινουν ιδεες με αυτα που λες γιατι στην πρωτη 8000 ηταν μπλε .Στην δευτερη σαμσουνκ που καηκαν τα πιξελ πολυ καλη ομοιομορφοια και αν θες πιστεψε με ηταν πραγματικα γκρι.Ειχα παθει πλακα.Για uv2a το εκοβα και αψογη ομοιομορφοια για ακοροφωτισμο.Δεν ξερω τι γινεται οσο δεν θελω να μου κανουν στο μαγαζι μου αλλαγες ανοιχτων και πλυμενων ακομα προιοντων που τα πετας αλλο τοσο δεν θελω να παω και εγω.Αυτα ολοι τους τα βλεπουν για τιποτα και σου λεει παιζει με μας;

Last edited by a moderator:
Φτιάξε ένα account στο photobucket.com, ανέβασε τες εκεί, και βάλε τα IMG λινκ εδώ.

Καλησπέρα, είμαι και εγώ πλέον κάτοχος μιας 46αρας. Χωρίς να είμαι πολυ έμπειρος, η εικόνα μου φαίνεται άψογη, γενικά η τηλεόραση είναι πολύ καλή.

Φιλε μου την εχω και εγω απο την προηγουμανη βδομαδα.Την εχεις στη βαση της γιατι θελω να σε ρωτησω κατι;

Καλησπερα παιδια. Εχει βρει κανεις πως αναγνωριζει τους υποτιτλους σε 3D ταινια αν δεν ειναι ηδη ενσωματωμενοι και πρεπει να τους βαλεις? Εμενα δεν μου τους διαβαζει. Ευχαριστω.

Εχει κλωτσημενες δυο βιδες πισω στο πανελ και περιμενω αντικατασταση εδω και δεκα μερες απο samsung και το παραμυθι δεν τελειωνει.Το τοπικο σερβις δινει την εκθεση του service one και αυτη τα προχωρουνε σε αλλους πιο πολυ φωστηρες στη σαμσουνκ για να παρεις εγκριση και εγω παλευω με την γραμμη 800...... να βγαλω ακρη.Το εχουν στησει ωραια το σερβις τους.Ολοι αφαντοι.Αυριο ειναι παντως η τελευταια τους μερα.Τους την φυλαω και απο παλια θα κινηθω με δικηγορο και οπου βγει.Και την μεθεπομενη να παρουν δεν προκειται να ασχοληθω αν δεν παρω απαντηση αυριο.

Και εγώ το έβαλα στην 8000 αλλά δεν διαπίστωσα κάποια εμφανή διαφορά, αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.

Καλησπερα παιδια. Εχει βρει κανεις πως αναγνωριζει τους υποτιτλους σε 3D ταινια αν δεν ειναι ηδη ενσωματωμενοι και πρεπει να τους βαλεις? Εμενα δεν μου τους διαβαζει. Ευχαριστω.

Παροτι δεν εχω την συγκεκριμενη TV αλλα αλλο μοντελο της Samy (3d ), πιστευω οτι το προβλημα ειναι το ιδιο , Λοιπον οι υποτιτλοι srt πρεπει να ειναι unicode και οχι Ansi που συνηθως ειναι, και βεβαια υποτιτλος και αρχειο βιντεο με το ιδιο ακριβως ονομα ,.. τωρα πως γινοντε unicode apo Ansi ? Στο pc με δεξι κλικ πανω στον υποτιτλο ,και επιλογη, ανοιγμα με notepad ( σημειωματαριο ) μετα το ανοιγμα παμε αρχειο( file ), και σωσιμο σαν (save as ) ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ A ALLAZOYME APO ANSI σε UNICODE , το encoding, (κατω κατω) Σωζουμε στη νεα μορφη (θα μας ρωτησει αν θελουμε ) και λογικα θα παιζει τα Ελληνικα κανονικα