Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι το φανταστηκα οτι εινα το panel το προβλημα απλα προσπαθω να δω αν νομικα εχω το δικαιωμα να γινει αντικατασταση η τηλεοραση γιατι αλλιως οτι και να τους πω...

Λογικά φίλε μου θα πρέπει να στην αλλαξουν όπως και στο εύχομαι . Κρίμα πάντως επεσες σε ελαττωματικο κομμάτι. Γιατι κατα τα αλλά η τηλεόραση είναι πολυ καλή . Σου εύχομαι να πανε όλα καλα!!!!!!!!

Γεια σας,
Πρωτο post και θελω την βοηθεια σας. Αγορασα αυτην την τηλεοραση (την 46) σχεδον πριν ενα μηνα. Η τηλεοραση ειναι απαιχτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα την Παρασκευη μου δημιουργησε ενα προβλημα. Εμφανιζει μερικες φορες για 10-20 λεπτα μια μωβ γραμμη καθετα οπως θα δειτε στις φωτογραφιες. Εννοειται πηρα σημερα την Samsung και θα με παρει τεχνικος για να την δει.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης, εγω θελω αντικατασταση γιατι η τηλεοραση δεν ειναι ουτε ενος μηνος. Νομικα στεκει αυτο η οχι; Ειδα σε ενα αλλο thread οτι αν ειναι κατο απο 6 μηνες μπορω να απαιτησω αντικατασταση αν κριθει ελλατωματικη η τηλεοραση. Εχει κανενας παρομοια εμπειρια με προβλημα και να του την αντικατεστησαν;
Σας ευχαριστω.

Picture 1
Picture 2
Picture 3

Να σας ενημερωσω οτι μετα απο 2 εβδομαδες και με πιεση απο την δικη μου μερια με πηραν τηλεφωνο σημερα να με ενημερωσουν οτι εγκριθηκε η αντικατασταση της τηλεορασης. Ολα καλα λοιπον.

Καλησπερα. Η τηλεοραση αναγνωριζει εξωτερικους υποτιτλους σε 3d? Εβαλα ενα εργο σε usb και δεν βλεπει τους υποτιτλους. Aγορασα την TV προσφατα.

Συγχαρητήρια για το πολύ χρήσιμο και χρηστικό φόρουμ. Νέος χρήστης της ES8000 και εγώ και έχω το εξής πρόβλημα (;). Δοκιμάζω video files με εξωτερικό σκληρό μέσω usb και υπάρχουν πολλά formats που δεν μου τα παίζει καθόλου (όλα τα wmv2, κάποια mkv, αρκετά mp4) παρότι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τα υποστηριζόμενα αρχεία της τηλεόρασης. Τι ακριβώς κάνω λάθος ή τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;

Πέρα από τον container (mkv, wv2, mp4), το βίντεο που περιέχεται πρέπει να μπορεί να το αποκωδικοποιήσει η τηλεόραση. Κάπου θα υπάρχει λίστα με το τι τύπους βίντεο παίζει η τηλεόραση. Για παράδειγμα, στα mkv που έχουν mpeg 4, υπάρχουν κάποια προφίλ. Δες αν τα αρχεία που δεν παίζουν ανήκουν σε διαφορετικό προφίλ.
(Το ότι τα αρχεία έχουν την ίδια κατάληξη, δεν σημαίνει ότι περιέχουν τον ίδιο τύπο video μέσα. Αυτός είναι ο λόγος που κάποια παίζουν και κάποια όχι.)

Καλησπερα. Η τηλεοραση αναγνωριζει εξωτερικους υποτιτλους σε 3d? Εβαλα ενα εργο σε usb και δεν βλεπει τους υποτιτλους. Aγορασα την TV προσφατα.

Η tv πως σας φανηκε?

Τι ρυθμισεις εικονας επιλεξατε? (οπισθιο φωτισμο ειδικα)

Πέρα από τον container (mkv, wv2, mp4), το βίντεο που περιέχεται πρέπει να μπορεί να το αποκωδικοποιήσει η τηλεόραση. Κάπου θα υπάρχει λίστα με το τι τύπους βίντεο παίζει η τηλεόραση. Για παράδειγμα, στα mkv που έχουν mpeg 4, υπάρχουν κάποια προφίλ. Δες αν τα αρχεία που δεν παίζουν ανήκουν σε διαφορετικό προφίλ.
(Το ότι τα αρχεία έχουν την ίδια κατάληξη, δεν σημαίνει ότι περιέχουν τον ίδιο τύπο video μέσα. Αυτός είναι ο λόγος που κάποια παίζουν και κάποια όχι.)

Ετσι ακριβώς.

Τη λίστα τη βρήκα εδώ: http://www.samsung.com/us/pdf/codec/Codec-ES8000.pdf Τα mkv αρχεία που δεν έπαιζαν ήταν στα 6000 bit rate και απ' οτι βλέπω διαβάζει max έως 3000-4000. Tα wmv2 είχαν codec windows media video V8, ενώ διαβάζει μόνο windows media video V9 κοκ

Θα δοκιμάσω να ρίξω το bitrate στο mkv αρχείο (το οποίο όμως φαντάζομαι ότι θα ρίξει πολύ την ποιότητα).

Με τη μετατροπή σε 3000 bitrate όντως έπαιξε το αρχείο, αλλά σε μέτρια ποιότητα. Οπότε πλέον χρειάζομαι κάτι εξωτερικό για να παίζω τέτοιου τύπου αρχεία. Προσανατολίζομαι σε media player που να παίζει και εμπρικά blu-ray δισκάκια, απλό στη χρήση, αλλά χωρίς "εκτπώσεις" στην ποιότητα της εικόνας. Από τις έρευνες στο φόρουμ καταλήγω σε ένα Dune HD Smart B1, είναι σωστή η επιλογή μου για τη συγκεκριμένη τηλεόραση;

Εγώ θα έλεγα να κοίταζες λίγο τα profiles... Ίσως παίζει μεγαλύτερα bitrate αν είναι σε συγκεκριμένο προφίλ.
Μου φαίνεται απίστευτο να παίζει μόνο χαμηλό bitrate, μιας και οι σάμσουνγκ έχουν δυνατούς αναπαραγωγείς στις τηλεοράσεις.

Εγώ θα έλεγα να κοίταζες λίγο τα profiles... Ίσως παίζει μεγαλύτερα bitrate αν είναι σε συγκεκριμένο προφίλ.
Μου φαίνεται απίστευτο να παίζει μόνο χαμηλό bitrate, μιας και οι σάμσουνγκ έχουν δυνατούς αναπαραγωγείς στις τηλεοράσεις.

Έχεις δίκιο, δεν έφταιγε το bitrate. Το αρχείο είχε video codec h264 avchd και υποστηρίζονται μόνο h264 bp/mp/hp. Νόμιζα ότι όλα τα h264 είναι ψιλοίδια... Επειδή όμως πολλά αρχεία που έχω είναι σε h264 avchd (κυρίως ταινίες), το πρόβλημα παραμένει: δεν παίζουν! Και γενικά αρκετά αρχεία βλέπω ότι δεν τα παίζει ο player της samsung, κάτι που δεν το περίμενα. Για αυτό σκέφτομαι εξωτερική λύση τύπου Dune HD Smart. Εκτός αν υπάρχει κάποιος εύκολος και γρήγορος τρόπος να μετατρέπω τέτοια αρχεία χωρίς να χάνω σε ποιότητα.

πλακα μας κανει η samsung. Θελω να την αγορασω και τωρα βλεπω οτι δεν παιζει οπως λεει ο φιλος πιο πανω mkv AVC. Σχεδον ολη η συλλογη μου ειναι HD ή FHD mkv AVC
Αν οντως ισχυει κατι τετοιο δε με βλεπω να την αγοραζω.

Καλημέρα και απο μένα... Χθές παρέλαβα την UE65ES8000... Απο τις λίγες που έχουν ξεκινήσειο να κυκλοφορούν... Η TV απλά δεν υπάρχει.... Τεράστια αλλά πολύ όμορφη...

Wow! Kαλορίζικη!:ADFADF1:
Βάλε και καμιά φωτογραφία απ´το θεριό.
Μία με σήμα ΑΝΤ-1 και μία με blu-ray (να δούμε τις διαφορές, βρε αδρφέ!).

Μεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:

Αναμένουμε πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ εντυπώσεων... :D

Καλημέρα και απο μένα... Χθές παρέλαβα την UE65ES8000... Απο τις λίγες που έχουν ξεκινήσειο να κυκλοφορούν... Η TV απλά δεν υπάρχει.... Τεράστια αλλά πολύ όμορφη...

Μεγιες πολλες, απολαυση οι 65 ιντσες!!

παιδια βρηκα την τιβι σε deal απο electroworld αυτο πως λειτουργει δεν ειναι οπως με το εκπτωτικο κουπονι
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλοριζικη φίλε μου και να είσαι καλα να την χαίρεσαι !!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρά σε όλους. Εδώ και 20 ημέρες είμαι κάτοχος της 55άρας (ES8000 με την τελευταία αναβάθμιση-1016). Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας. Όταν ανοίγω την τηλεόραση σε όλα τα κανάλια κάνει σπασίματα. Το σήμα είναι 100% χωρίς σφάλμα. Η τηλεόραση έχει πάει ήδη μια φορά στο service στη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε με την αναφορά ότι δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στο δέκτη. Στο σπίτι υπάρχουν άλλες 2 samsung οι οποίες τη στιγμή που η 55αρα εμφανίζει το πρόβλημα αυτές παίζουν κανονικά. Αξιοσημείωτο είναι πως αφού την κλείσω και την ανοίξω 2-3 φορές μετά δουλεύει μια χαρά. Έχω καλέσει τη samsung την Τρίτη και ακόμη περιμένω....Έχω καταγράψει σε βίντεο το είδος του προβλήματος (σπασίματα). Έχει κανείς καμία ιδέα τι συμβαίνει???? Η τηλεόραση δοκιμάστηκε σε 2 πρίζες στο σπίτι και εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα ενώ στις συγκεκριμένες πρίζες οι άλλες 2 μικρότερες παίζουν κανονικά. Θα εκτιμούσα οποιεσδήποτε σκέψεις σας....Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρά σε όλους. Εδώ και 20 ημέρες είμαι κάτοχος της 55άρας (ES8000 με την τελευταία αναβάθμιση-1016). Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας. Όταν ανοίγω την τηλεόραση σε όλα τα κανάλια κάνει σπασίματα. Το σήμα είναι 100% χωρίς σφάλμα. Η τηλεόραση έχει πάει ήδη μια φορά στο service στη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε με την αναφορά ότι δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στο δέκτη. Στο σπίτι υπάρχουν άλλες 2 samsung οι οποίες τη στιγμή που η 55αρα εμφανίζει το πρόβλημα αυτές παίζουν κανονικά. Αξιοσημείωτο είναι πως αφού την κλείσω και την ανοίξω 2-3 φορές μετά δουλεύει μια χαρά. Έχω καλέσει τη samsung την Τρίτη και ακόμη περιμένω....Έχω καταγράψει σε βίντεο το είδος του προβλήματος (σπασίματα). Έχει κανείς καμία ιδέα τι συμβαίνει???? Η τηλεόραση δοκιμάστηκε σε 2 πρίζες στο σπίτι και εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα ενώ στις συγκεκριμένες πρίζες οι άλλες 2 μικρότερες παίζουν κανονικά. Θα εκτιμούσα οποιεσδήποτε σκέψεις σας....Ευχαριστώ
Αν δεν είναι πρόβλημα της tv τότε μπουκώνει από το πολύ σήμα .Δοκίμασε με μειωτήρα πριν παει στην τηλεόραση.